![]() |
#1231 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Dziś trzy pielęgniarki stchórzyły widząc ( a raczej nie widząc
![]() ![]() ![]() Poza tym mam złapał mnie jakiś wirus "żołądkowy" ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Sabbath zapomnialam napisac ze Paliander doszedl.i...no podoba mi sie,no!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przypomniałyście mi że miałam sobie zrobić podstawowe badania. Na każdym kroku słyszę że źle wyglądam i miałam dla świętego spokoju zrobić sobie badania. Może w poniedziałek się zmobilizuję
![]() Przy okazji muszę kupić coś na poprawę pamięci. Zapominam o wszystkim, wracam ze sklepu, pokrzątam się trochę po domu i nie pamiętam już po co wychodziłam, wracając do domu z pracy nie pamiętam czy miałam jakiś klientów, wcześniej pamiętałam co, z którym klientem uzgadniałam, jakie kolory itp, pamiętałam nawet szczegóły z zamówień klientów sprzed kilku miesięcy. Nie pamiętam czy koleżankę spotkałam dziś rano czy to było kilka dni temu. Być może powodem jest to że każdy dzień wydaje się być taki sam. Zrobiłam jednak coś co chodziło za mną od jakiegoś czasu, ale tak niespodziewanie podjęłam decyzję że komputer z pokoju przenoszę do brata ![]() ![]()
![]() |
#1235 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki za odpowiedź. Mimo wszystko te dwa kolory wydają mi się być dziwne. Zastanawia mnie, po jakim czasie zmieniają kolor i dlaczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Najlepiej wąchać. I wiesz? Moje doświadczenie z testami w perfumeriach jest niezbyt dobre. To znaczy - z testowanych w Quality zapachów nabyłam na miejscu i od razu cztery, z czego jeden mi się potłukł od razu dnia następnego, jeden poleciał w świat, bo okazał się ohydkiem, jeden jest na mnie skrajnie nietrwały, a jednego wcale nie używam. ![]() Mam talent do strzałów w płot. O zakupach w ciemno nie wspominam, nawet, bo właśnie popełniłam ten grzech... ![]() Cytat:
Ja mam żyły jak postronki - sama sobie potrafię się wkłuć (wiem, bo robiłam to i bynajmniej nie w celach występnych). Tyle, że pobrać krwi nie sposób, bo o ile da się naciskać tloczek strzykawki jedną ręką, to wyciągać go się nie da. Cytat:
![]() Cytat:
Moja flaszka jest zielona od początku. Z drugiej strony - widziałam naocznie eksportówkę i była w kolorze mahoniu. Mnie się wydaje, że oni najpierw eksport pokolorowali na czerwono, żeby się lepiej sprzedawał, bo ta zieleń jest wybitnie zniechęcająca marketingowo, a potem zmodyfikowali też pałacówkę - teraz na stronie PR także dzwonek jest czerwonawy.
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-07 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nawet spirytusem już nie trą, tylko pryskają sprayem dezynfekującym. z resztą - strzykawek też już nie ma - krew sama tryska do odpowiedniego pojemniczka. jak mały gejzerek. ![]() Ja Ci powiem jaka. Pięknie pachnąca! ![]()
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-07 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ze Śłąska, czy nie wiecie może jak dojechać z Katowic lub spod dworca w Sosnowcu do Ośrodka Kana na ul. Legionów ?
#1243 |
rude jest piękne:)
|
Zobaczcie jaka laska w Rozmowach w toku
![]()
#1244 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę , nie uzywam telewizji
![]()
#1245 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
nie ogladalam dzis rozmow, byla ta kobita z kolczykami?
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-11-07 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Rozeznanie
|
Ja nadrabiając zaległości obejrzałam zdjęcie Sabbath z pokazudwie strony wcześniej
![]() normalnie mnie zatkało no jak realna istota może tak ślicznie wyglądać? a może jeszcze jakieś zdjęcia gdzieś są ( i żeby jeszcze buzię było widać) Sabbath koniecznie zrób sobie tę sesję i zdjęcia szybciutko pokaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, odzywam się tylko że żyję (ale co to za życie
![]() ![]() Zaległości nie nadrobię ale widziałam zdjęcie Sabb i spieszę z gratulacjami i zachwytami ![]() ![]() Madziczko, wracaj do zdrowia ![]() Dobrze, że jutro mam wolne i weekend (co prawda nie długi ale zawsze to coś). Chyba sobie zrobię dziś prażone migdały ![]()
#1249 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ubieram worek po ziemniakach i tarzam się w popiele ![]() Cytat:
![]() Sabb, a może Ty chora jesteś? ![]() ![]() A jak się umawialiśmy? Kłamię, że nie wygrałem, a forsą dzielimy się po równo ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - no co ty?
![]() ![]() MoniaK - dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
W mordę, pacz zapomniałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Za komplementy dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak koleś zapłaci, to będzie miał zdjęcia. Za frajer to tylko kumplom. ![]() Na umyśle? No w sumie, tak to można nazwać ![]() ![]()
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
MoniaK -
![]() ![]() Sabbath - cieszę się, że udało ci się w końcu pospać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAK!! Tak!! tak!! Ja bym się zgodziła z taką figurą i bardzo piękną buzią ![]() A ja chciałabym zobaczyć tą sesje ![]() ![]() Szpadam spać bo nieżywa jestem ![]() ide spać z Chypre Rouge - czemu próbowałam? po co? by myśleć o nowym flakonie? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2008-11-07 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
W
Sabbath, ja bym poszła na taką sesję. Klimat się ociepla, w grudniu może być +15
![]() Idź Kobieto, bo piękna jesteś i warto to utrwalać! Może poszukac dla Ciebie specjalnej listy pomagającej podejmowanie decyzji...? Jak miałam jakies 16 lat przyczepił się do mnie znajomy fotograf, taki artysta.... Długo mnie zapraszał na sesję, ale poddał się w końcu. Do dziś żałuję, że zawsze unikałam zdjęć i bałam sie aparatu... Trzeba to kiedyś przemóc. Dziś chciałabym miec parę ładnych fotek. KOMUNIKACJA! KOMUNIKACJA! KOMUNIKACJA! - przepraszam, ale musiałam, to hasło przewodnie moich ostatnich dni. Bez tego nie ma związku, ani nic! Pracuję nad sobą ile się da, a w zamian słodkie: "Czy dasz się gdzieś zaprosić jak będę?" Ja - Może dam. a kiedy będziesz? "В ближайший вторник или среду по 20 ноябрь. Так как?" Mmmmmmmmmmmmmmmm ![]() Ech, człowiek zna teorię, ale przez 8 lat nie umiał w praktykę wprowadzić.... Przybyło mi ostatnio jakieś 5 lat.... Ale do tych 17-stu , co miałam przedtem ![]() 2 tygodnie nie palę, a chce się dzis jak chol..a.............. Lekcje śpiewu mi się marzą teraz, jeszcze 2 miesiące niepalenia i będę soprany wyciagać, do tych swoich barytonów (mój nauczyciel fizyki z LO tak nazywał mój głos ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2008-11-07 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
BAN stały
|
Dot.: W
Sabbath, widzialam Twoje zdjecie! Koniecznie idz na ta sesje, bedzie boska
![]() ![]() ![]() A jak juz sie zdecydujesz i bedziesz miala fotki to nam je pokaz ![]() ![]() Mi kiedys zaproponowali sesje do kalendarza body painting, ale choc uwazam, ze ta sztuka jako taka jest w wielu wypadkach powalajaca na kolana i widzialam zdjecia, na ktore nie moglam przestac patrzec, to sie nie zgodzilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabb, madzik, dzięki za wsparcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() OB wyszło mi 35, czuję się dobrze, więc nie wiem gdzie by szukać tego stanu zapalnego ![]() Ostatnio zaobserwowałam u siebie zły objaw, mając do wyboru kolejną flaszkę lub kupno porządniejszych butów trekkingowych wiem,że wybiorę buty...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.