|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() Jak dobrze, że ja mam teściową 200km stąd. ![]() Przy okazji - coś mi przed oczami przeleciało... gratuluję. ![]() Cytat:
![]() Nie odważyłabym się wyskoczyć z takim smętkiem na weselu. Szkoda by mi było makijaży sentymentalnych pań. ![]() I jak się podobał park linowy?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
No właśnie.Ja sie rozbeczałam,ze łzy leciały mi ciurkiem.Potem miałam takie jaśniejsze paski na policzku ale zapudrowałam i było ok. Oczy pozostały bez zmian bo dobra bazę miałam.
W ogóle było bardzo wzruszająco. Park linowy super chociaż miałam pietra.Ręce i pachwiny bolały jeszcze po przez 4 kolejne dni. Dla mojej córki był to pikuś.Dzieci nie zdają sobie sprawy co mógłby oznaczać np.upadek z takiej wysokości.Oczywiscie jesteś zabezpieczona na wszystkie sposoby i instruktor idzie po ziemi równo z toba i cię pilotuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-09-06 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam kiedyś na czymś podobnym w zakopcu na integracji , organizowali to pracwnicy GOPR .. zjeżdzaliśmy po linach nad strumieniami nie raz po 40m w dól i tak szczerze to byłam deczko wydygana , tez niby był cały sprzat , kaski i inne cuda ale jakoś boje się wysokości.
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Ale bomba...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mam do Was dziewczyny pytanie, moze akurat ktoras z Was bedzie w stanie mi odpowiedziec. Lecze sie metoda chemioterapii i dowiedzialam sie, ze bardzo mozliwe jest, ze spowoduje ona bezplodnosc. W jaki sposob (jakimi badaniami) moglabym sprawdzic czy juz jestem bezplodna? Jest to w ogole mozliwe czy tez dowiem sie dopiero w trakcie staran o dziecko? |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po odstawieniu chemii może się okazać, że to co nie działa dziś, potem wróci do normy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ze w trakcie chemii bez sensu jest podejmowac jakiekolwiek dzialania, bo wyniki moga okazac sie sfalszowane. Za miesiac koncze ja przyjmowac i wlasnie wtedy chcialabym przebadac sie. Tylko nadal nie wiem w jaki sposob moglabym to zrobic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem możesz zacząć od pomiaru temperatury i obserwacji cyklu. Możesz też zbadać hormony. Jak pójdzie do gina i wyjaśnisz co i jak to Cię skieruje na całą serię badań w różnych fazach cyklu. No i USG by się przydało. Reszta to już później. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() gratulacje dla rodzicow !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na linach na Czantorii i tam mnie tylko poganiali bo na ostatni zjazd chcieli wszyscy zdążyć.Na Czantorii było wyżej ale wiecej zjazdów na linie i to mi bardziej pasowało. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też byłam na tej trasie. Wtedy jeszcze Tyrolandia na Czantorii to było tylko kilka zjazdów, nic więcej. Super, że już to rozbudowali. Następnym razem wybiorę się na opcję Indian lub Tarzana + Tyrolandia. ![]() U mnie 28 d.c. - w nocy ciągnął mnie brzuch, teraz przestał. Dziwne... Zwykle najpierw mnie zalewa, potem boli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |||||
Zakorzenienie
|
witajcie!!!!!!!!!!
![]() ale sobie wypoczęłam w weekend! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super, że sie wybawiłaś, ciekawa ta kuracja, może powinnaś skorzystać kochana....może ginekolog ma rację...może to pomoże? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Wtajemniczenie
|
Konczitko poproszę o zmianę @- 06.09.2009
Miłego dzionka laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Hmm... chyba nie trzeba.
![]() Szyjka wysoko nadal, ale miękka, więc spodziewam się @, tyle że pewnie jutro. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
witam
graki dla dosiek ![]() o @ przylaza,ja tez czekam jakos w tym tyg,ale nie wiem dokladnie,bo mam nieregularne,wiec wychodzi,albo w tym tyg lub w nastepnym jakos tak,ale brzuch juz pobolewa czyli idzie
#1247 | ||
Zakorzenienie
|
a jednak przylazła wredna....
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Konczitko tempka się trzyma w górze.... ![]() ![]() komu komu bo idę do domu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś po prostu za dużo energiii dziewuszki....a tu cicho....
to żeby rozruszać powiem, że wreszcie kupiłam prezent ślubny dla mojej najlepszej przyjaciółki- chyba Wam pisałam, że nie będę na jej slubie, bo to za prawie 3 tyg w Polsce , więc.... wiadomo.. ![]() prezent na fotce a do prezentu załączyłam życzonka.... o takie..... Kochani Nowożeńcy ... Długo się zastanawialiśmy jakiego rodzaju prezent powinniśmy ofiarować Wam w tym szczególnym dniu. Jako doświadczona para małżeńska ( TAK! To już minął rok..) chcieliśmy podarować coś więcej niż tylko mikser czy żelazko- choć te rzeczy mogą także uczynić Wasze małżeństwo łatwiejszym... Wreszcie zdecydowaliśmy się podarować Wam to wszystko, co będzie Wam potrzebne w ciągu tych dłuuuugich lat razem. Więc usiądźcie proszę, otwórzcie kosz i dzielcie ze sobą kilka z najważniejszych rzeczy, które pomogą Wam pozostać tak szczęśliwymi, jak jesteście właśnie teraz... Ponieważ zaczynacie bardzo szczególną podróż zwaną małżeństwem, pozwólcie że zaoferujemy Wam nasze najlepsze życzenia i błogosławieństwa...Oto one...
![]() |
#1250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My nie dostaliśmy żadnego prezentu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie którzy młodzi tak wola, żeby zamiast prezentów była kaska. ale ja chciałam dać coś wyjątkowego i niezapomnianego, bo mnie tam nie będzie w tym ważnym dniu..... my mieliśmy prezenty, ale my to wogóle mieliśmy troszkę niekonwencjonalny ślub ![]() ![]() babeczki co porabiacie i gdzie się podziewacie? ja musze obiad gotować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
Nika piękne zyczenia i super pomysł z prezentem.
Mój brat też dostał kase.Prezenty dali ci co do kościoła tylko przyszli (odkurzacz i komplet ręczników). Ja dziś byłam w szkole tańca.Córka chce chodzić na balet i chearlinderling Do mnie @zbliża się powoli.Na razie czuję ból w brzuchu i w plecach.No i bym jadła ciągle coś.Zaraz musli sobię zrobie na I kolację. ![]() Mój maż jest chory i dziś do pracy nie poszedł i jutro też pewnie posiedzi w domu.No ale na sexik ma ochotę i powiedziałabym większą niż zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
dzięku kochana wielki cmok dla ciebie
![]() Cytat:
oj ty masz super pomysly ano dobra duszyczka zawsze ma ![]() ja ostatnio miałam wesele,ale nie poszłam,po pierwsze nie lubie weselisk,po 2 finansowo dobrze nie stoje,a młodzi zarzyczyli sobie kase,a wiadomo w życiu róznie sie układa i nieraz nie stac na cos,ale niestety rodzina nie rrozumiala tylko mi gderali,ze sie odwrocilam od rodziny,ze tak nie wypada robic,ze jestem nienormalna i różne wyzwiska,przykro mi sie zrobiło,ale nie usłyszłam słowa rodzina sie liczy nie kasa tego nie usłyszałam...a usłyszałam"a facet nie moze ci dać kasy,a czemu nie znalazł stałej roboty,a moze pożyczysz od rodzini dadza ci pozniej oddas" poczułam sie jakby mnie walna ktos duzym młotem,nie poszlam jak liczy sie kasa to niech se ja w d... wp....
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Kropka - z perspektywy czasu stwierdzam ze było fajnie ale ja to taka panikara troszkę
![]() NIka - boski prezent z super pomysłem , napewno będą zachwyceni i zapamietają go szczególnie . sama wymyśliłas czy gdzies popatrzone ? Rewelka dra - kasa to fajny podarek ale trszke nie raz kłopotliwy , bo dajac prezent ktoś nie wie ile za niego dalismy , a z kopertą to wiadomo . Ja jakoś nigdy nie potrafiłam zapraszając powiedziec że byśmy chcieli kaskę dostać . Moja przyjaciółka najlepsza przychodzac do mnie powiedziała że nie ma kaski bo dzieciakom musi za przedszkole zapłacic itp.. Powiedziałam przychodz masz być .. Prezent dała mi pół roku później jak już stała lepiej z kaska strasznie mnie to wzruszyło .. Niektórzy niestety robią wesela i tylko licza ile im sie zwróci ![]() Byłam dziś u gina i na USG , fasolinka ma już 2 cm , termin na 15 kwietnia ![]() ![]()
#1257 |
Zakorzenienie
|
Nikuś - cudne to.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozatym weselicho mialo byc na 160 osbo bylo moze z 100 a w tym same kolezanki malo rodziny,bo niestety rodzina odmowila,bo pewno tez kryzys,a oni chca kase i juz... super fasolinka duza ![]()
![]() |
#1259 |
Raczkowanie
|
Kochane Staraczki, przedstawiłam sie wam jakiś czas temu. O dzidziusia staramy się ponad rok, rozpoczeliśmy więc badania. Dziś mieliśmy badanie nasienia. Nawet w najczarniejszych snach nie przypuszczałam takiego wyniku...
upłynnienie 15 min (<60) objętość 1 ml (2-6) ciągliwość o cm (<2) ph 7,8 (7,5-8,1) koncentracja pojedyńcze plemniki ruch A 0% ruch B 0% ruch C 0% ruch D 100% wbc 0,5 (<1) normy podałam w nawiasach Jesteśmy przerażeni...To brzmi jak wyrok. Mój mąż jest młody, nigdy poważnie nie chorował. W dzieciństwie i rok temu miał operację przepukliny pachwinowej (raz lewej a raz prawej strony). Proszę o radę kogokolwiek, kto wiem coś na temat leczenia tak beznadziejnych przypadków...Mamy wizytę u androloga 18.09, do tego czasu zwariuję. Nikt nie wiem o naszych problemach, jesteśmy z tym sami... |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Rozeznanie
|
Witam, nie pisałam kilka dni, więc nadrabiam. U mnie bez zmian. Czekam na @ Sutki bolą od tygodnia, doszedł ból piersi przy dotyku. Żyłki mam zawsze, więc u mnie to nic nie znaczy. Śluz biało-kremowy w mniejszej ilości, ale jest. Tempka się jeszcze trzyma na 37,1 ale z tendencją spadkową. W podbrzuszu czasami coś zakłuje i cisza, a dziś już myślałam że @ nadeszła ... No ale jeszcze nie ...
Aha, w pracy w końcu coś się dzieje i muszę przyznać, że coraz bardziej się wciągam ![]() A dziś mój M dostał awans ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.