Politechnika Rzeszowska :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 08:49   #1231
maturzystka007
Raczkowanie

Dot.: Politechnika Rzeszowska :)

Porażka na całej linii, jestem 500 któraś na liście rezerwowych na ekonomii na UR
Już nazbierałam 4 osoby które rezygnują z logistyki, myślicie że jeszcze 15 się znajdzie?
maturzystka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 08:54   #1232
doomcia
Rozeznanie

GG do doomcia

Cytat:
Napisane przez maturzystka007 Pokaż wiadomość
Porażka na całej linii, jestem 500 któraś na liście rezerwowych na ekonomii na UR
Już nazbierałam 4 osoby które rezygnują z logistyki, myślicie że jeszcze 15 się znajdzie?
Myśle ,że sie znajdzie dużo osób brało to jako 2 kierunek nie martw sie ! Na 100% sie załapiesz bo jestes w pierwszej 50
Stary 2011-07-20, 08:58   #1233
so_elixir
Raczkowanie

GG do so_elixir

nie przejmuj się, ja jestem 600 a na urz podobno każdego przyjmują jak leci dlaczego w tym roku ludzie takie oblężenie na Rzeszów? oni biorą pod uwagę te osoby które już wyniosły papiery czy nie ?
so_elixir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 09:04   #1234
k1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez so_elixir Pokaż wiadomość
160 miejsce na logistyke.. wiecie ile osob skladalo papiery ?
chetnych było około 1000

a kto rezygnuje to nie wiem,
k1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 09:04   #1235
maturzystka007
Raczkowanie

Ekonomia słyszałam, że w tym roku oblegana jest, więc się w sumie nie dziwię że mnie nie przyjęli, ale ta logistyka nie daje mi spać Ryzykować czy nie ryzykować oto jest pytanie
Stary 2011-07-20, 09:09   #1236
k1992
Raczkowanie

Cytat:
Ekonomia słyszałam, że w tym roku oblegana jest, więc się w sumie nie dziwię że mnie nie przyjęli, ale ta logistyka nie daje mi spać Ryzykować czy nie ryzykować oto jest pytanie
a nie można tak zeby złożyć papiery na ZiP a w razie czego zaraz po ogłoszeniu drugich wyników wybrac je. I złozyc na to co chcesz ?

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

a ile pky miałas na ekonomi na Urz?

jak tam są liczone tez pkt ze swiadectwa?
Stary 2011-07-20, 09:16   #1237
maturzystka007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k1992 Pokaż wiadomość
a nie można tak zeby złożyć papiery na ZiP a w razie czego zaraz po ogłoszeniu drugich wyników wybrac je. I złozyc na to co chcesz ?

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

a ile pky miałas na ekonomi na Urz?

jak tam są liczone tez pkt ze swiadectwa?
Właśnie jak złoże papiery na ZiP to automatycznie jestem wycofana z drugiej tury na logistykę.

A na ekonomi miałam 164.4 pkt ale szczerze nie mam pojęcia jak i co oni mi tam liczyli.
Stary 2011-07-20, 09:18   #1238
dajann
Przyczajenie

GG do dajann

Cytat:
Napisane przez doomcia Pokaż wiadomość
haha no ja bym nie dała rady nie umiem spać jak non stop ktoś sie drze lub łazi po korytarzu ,a tam wszystko słychac .. po 1 robi sie cicho o 7 już rumor :P chyba ,że ja akurat tak trafiłam, ale tak było przez 2 dni a byłam w środku tygodnia i nie na juwenaliach itp

A skąd jestes?

/Ale mi jedna dziewczyna na forum rejestracji podnosi ciśnienie/
ja mam to samo, muszę mieć bezwzględny spokój żeby spać mieszkam jakieś 20 km od Leżajska, a nazwa miejscowości i tak nic Ci nie powie jak coś to pisz na moje gg a Ty?

Edytowane przez dajann
Czas edycji: 2011-07-20 o 09:36
dajann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 09:19   #1239
k1992
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie jak złoże papiery na ZiP to automatycznie jestem wycofana z drugiej tury na logistykę.

A na ekonomi miałam 164.4 pkt ale szczerze nie mam pojęcia jak i co oni mi tam liczyli.
aha no cóź, http://forum.szafa.pl/40/3923413/392341 ... omoc-.html moze to ci w czyms pomoze czyli opinie studentów.

bo u mnie kolezanka ten nie dotała sie na urz ale potem odktyła ze nie wpisała wszystkich ocen ze swiadectwa tylko 2. I czy to mogło miec duzy wpływ na wynik rekrutacji?
Stary 2011-07-20, 09:28   #1240
so_elixir
Raczkowanie

GG do so_elixir

o fuck, ja nie wpisałam ocen tylko wyniki z matur na urz. Myślicie że to ma jakieś znaczenie?
Stary 2011-07-20, 09:30   #1241
k1992
Raczkowanie

no własnie u mnie kumpela ma podobnie

a cos mi sie wydaje ze na urz swiadectwo tez jest barne jakos pod uwage ale nie wiem
Stary 2011-07-20, 09:37   #1242
Ewelinka9191
Przyczajenie

Ja dostałam się na ziip na Politechnice miałam 244pkt i na fizykę techniczną na Uniwersytecie Rzeszowskim miała 842pkt, i nie wiem na co iść....
Jak myslicie co będzie lepsze?
Ewelinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 10:04   #1243
gajdzik92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez defacto Pokaż wiadomość
a ile punktow masz ;>? ja jeastem 29 na liscie rezerwowych i boje sie ze niestety sie nie dostane...
166, 38 miejsce
gajdzik92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 10:05   #1244
k1992
Raczkowanie

nie wiesz jak liczone były punkty na fizyce tech. na Urz?? co było brane pod uwage?
Stary 2011-07-20, 10:12   #1245
patusia1992
Raczkowanie

ja dostałam się i na matmę na URz i na Ekonomię....
na Ekonomię trzeba złożyć papiery do 22 lipca :| więc pewnie odpada już jedno miejsce...
poczekam do 26 na wyniki jak się nie dostanę na Prz pójdę na matmę na URz
patusia1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 10:56   #1246
gadzia17
Rozeznanie

ja też nie wiem co robić czy walczyć do końca czy nie ;/ Bo mogę zostac na lodzie jeśli chodzi o Kraków

21

gadzia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 11:15   #1247
so_elixir
Raczkowanie

GG do so_elixir

"Radziłbym wam i wszystkim co odwiedzą to forum złożyc na coś innego bo każdy podobno donosi na logistyke i podobno nie bedzie prawie wogóle jak sie wbić z rezerwy, prze✂✂✂..., z reszta zobaczcie ile jest ludzi na tym forum kto zwalnia miejsce, NIKOGO, szkoda sobie nadzieje robic że kogokolwiek przyjmą z rezerwy bo lista jest dużo dłuższa niz co miało być te 240, także pozdro i niech nikt nie zostanie na lodzie"

to znalazłam na forum prz. Czy to może być prawda?
Stary 2011-07-20, 11:21   #1248
doomcia
Rozeznanie

GG do doomcia

Cytat:
Napisane przez dajann Pokaż wiadomość
ja mam to samo, muszę mieć bezwzględny spokój żeby spać mieszkam jakieś 20 km od Leżajska, a nazwa miejscowości i tak nic Ci nie powie jak coś to pisz na moje gg a Ty?
Ja jestem z Biłgoraja połowa trasy Lublin -Rzeszów

Cytat:
Napisane przez patusia1992 Pokaż wiadomość
ja dostałam się i na matmę na URz i na Ekonomię....
na Ekonomię trzeba złożyć papiery do 22 lipca :| więc pewnie odpada już jedno miejsce...
poczekam do 26 na wyniki jak się nie dostanę na Prz pójdę na matmę na URz
A potem w razie czego nie mozesz wybrać dokumentów z uniwersytetu ? Czy wolisz matme od ekonomii?
Cytat:
"Radziłbym wam i wszystkim co odwiedzą to forum złożyc na coś innego bo każdy podobno donosi na logistyke i podobno nie bedzie prawie wogóle jak sie wbić z rezerwy, prze✂✂✂..., z reszta zobaczcie ile jest ludzi na tym forum kto zwalnia miejsce, NIKOGO, szkoda sobie nadzieje robic że kogokolwiek przyjmą z rezerwy bo lista jest dużo dłuższa niz co miało być te 240, także pozdro i niech nikt nie zostanie na lodzie"

Ja sama nie wiem już, boziu naprawde wam współczuje. Te listy rezerwowe to jak hazard...
Stary 2011-07-20, 11:34   #1249
so_elixir
Raczkowanie

GG do so_elixir

a tak chciałam iść na spotkanie integracyjne
Stary 2011-07-20, 12:23   #1250
k1992
Raczkowanie

Cytat:

szczerze to obawiam sie ze moze byc w tym troche prawdy bo ja tez z tego co słysze to mało osób rezygnuje z logistyki.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Popieram kolege wyżej byłem dzisiaj i nie ma szans a co śmieszne ludzie którzy tam poszli bedą mieli przypał bo przyjetych jest ponad 350 osób a ma zostac okołoo 200 także po pierwszym roku ludzie pójdą na out. A wszystko dlatego że tyle chetnych a ten kierunek wcale nie daje jakiś dużych perspektyw na przyszłość, wiec nie rozumiem. Ludzie którzy nie chcą siedziec przy książkach non stop, proponuje zrobić to co ja i zrobić wyjazd. Ma być tam tam teraz największy odstrzał na całej uczelni żeby w następnym roku było mniej chętnych na ten kierunek i nie było tak ogromenj listy rezerwowej tak sie dowiedziałem od pani przyjmujacej. MASAKRA i powodzenia w dalszej edukacji. LOGiSTYKA dla mnie na NIEEEEE

a oto odp na tamten post na forum polibudy

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Pisałem już na innym forum gdyż byłem tam i wróciłem przed chwilą, wiem jedno przyjeli juz teraz ponad 350 osób i na tym kierunku jak powiedziała mi pani bo zagadałem do niej tak głupkowato będzie bardzo trudno sie utrzymać na roku gdyż chcą uniknąć w nastepnym roku takiej ilości chętnych na ten kierunek. Co mnie zszokowało to to że ma wyleciec po roku około 150 osób !!!!!! Z listy rezerwowej prawdopodobnie nie przyjmą nikogo gdyż jak mówiłem jest dużo osób i troche ludzi odpadnie i możliwe jest że zostanie akurat tyle miejsc ile proponowali na początku także ludzie którzy mogą coś jeszcze zrobić mają kierunek inny do wyboru, proponuje lepiej skorzystać xD . Mam nadzieje że pani z pobierania dokumentów sie nie obrazi ale to dla dobra ludziska ^^

to jeszcze jedna wypowiedz..

kurcze zaczynam się bać ... ze moge znalezc sie posród tych 150 osób

myslicie na na FiR byłoby mi łatwiej?
Stary 2011-07-20, 12:36   #1251
patusia1992
Raczkowanie

no wolę matmę od ekonomi bo na matmie jest specjaność "matematyka w finansach i bankowości"
patusia1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 12:37   #1252
Andrea3
Przyczajenie

A ja w to nie wierzę,myślę,ze ktoś celowo sieje propagandę żeby odstraszyć innych,bo sam panicznie boi sie że sie nie dostanie(pewnie jest na rezerwówce) jeny ludzie nie wierzcie w takie idiotyzmy!(też widziałam od tego kogoś ze dwa posty tego typu na forum)ale ja osobiście w to nie wierzę
Andrea3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 12:54   #1253
konstancjaaa
Przyczajenie

Nie wiecie czy wrzesniowe nabory na uczelniach sa tylko na studia niestacjonarne czy na stacjonarne tez?
konstancjaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 13:05   #1254
maturzystka007
Raczkowanie

patusia1992 ile miałaś pkt na ekonomie? Bo ja właśnie zaznaczyłam tylko 4 przedmioty ze świadectwa i chyba tu zrobiłam błąd i dlatego tak mało pkt mi wyszło. Trzeba było jednak wszystkie wpisać
Stary 2011-07-20, 13:06   #1255
k1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andrea3 Pokaż wiadomość
A ja w to nie wierzę,myślę,ze ktoś celowo sieje propagandę żeby odstraszyć innych,bo sam panicznie boi sie że sie nie dostanie(pewnie jest na rezerwówce) jeny ludzie nie wierzcie w takie idiotyzmy!(też widziałam od tego kogoś ze dwa posty tego typu na forum)ale ja osobiście w to nie wierzę
obyś miała racje
Stary 2011-07-20, 13:07   #1256
maturzystka007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k1992 Pokaż wiadomość
szczerze to obawiam sie ze moze byc w tym troche prawdy bo ja tez z tego co słysze to mało osób rezygnuje z logistyki.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Popieram kolege wyżej byłem dzisiaj i nie ma szans a co śmieszne ludzie którzy tam poszli bedą mieli przypał bo przyjetych jest ponad 350 osób a ma zostac okołoo 200 także po pierwszym roku ludzie pójdą na out. A wszystko dlatego że tyle chetnych a ten kierunek wcale nie daje jakiś dużych perspektyw na przyszłość, wiec nie rozumiem. Ludzie którzy nie chcą siedziec przy książkach non stop, proponuje zrobić to co ja i zrobić wyjazd. Ma być tam tam teraz największy odstrzał na całej uczelni żeby w następnym roku było mniej chętnych na ten kierunek i nie było tak ogromenj listy rezerwowej tak sie dowiedziałem od pani przyjmujacej. MASAKRA i powodzenia w dalszej edukacji. LOGiSTYKA dla mnie na NIEEEEE

a oto odp na tamten post na forum polibudy

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Pisałem już na innym forum gdyż byłem tam i wróciłem przed chwilą, wiem jedno przyjeli juz teraz ponad 350 osób i na tym kierunku jak powiedziała mi pani bo zagadałem do niej tak głupkowato będzie bardzo trudno sie utrzymać na roku gdyż chcą uniknąć w nastepnym roku takiej ilości chętnych na ten kierunek. Co mnie zszokowało to to że ma wyleciec po roku około 150 osób !!!!!! Z listy rezerwowej prawdopodobnie nie przyjmą nikogo gdyż jak mówiłem jest dużo osób i troche ludzi odpadnie i możliwe jest że zostanie akurat tyle miejsc ile proponowali na początku także ludzie którzy mogą coś jeszcze zrobić mają kierunek inny do wyboru, proponuje lepiej skorzystać xD . Mam nadzieje że pani z pobierania dokumentów sie nie obrazi ale to dla dobra ludziska ^^
Jeżeli to prawda to chyba pozostał mi ZiP...
Stary 2011-07-20, 13:18   #1257
k1992
Raczkowanie

no tak pisza osoby na forum polibudy te które były dzis złoży papiery i troszke wypytały co i jak .
kurcze przeraza mnie ta licza 150 osob do odesłania
Stary 2011-07-20, 13:28   #1258
maturzystka007
Raczkowanie

Spokojnie, dasz radę Ja w was wierzę Widzę że chyba nawet gdybym jakimś cudem się dostała z tej rezerwy to bym wyleciała bo jeżeli chodzi o naukę to orłem nie jestem
Stary 2011-07-20, 13:32   #1259
CzekoladowaPycha
Raczkowanie

GG do CzekoladowaPycha

a ja nie wiem czy skladac od razu papiery na transort czy czekac do 26 na inz materialowa - jedtem 11 na liscie rez..

WYMIANKA.
klik.
<33

CzekoladowaPycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 13:33   #1260
k1992
Raczkowanie

możesz się dostać a na forum polibudy nikt nie pisze ile osob rezygnuje?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości