|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
Porażka na całej linii, jestem 500 któraś na liście rezerwowych na ekonomii na UR
![]() Już nazbierałam 4 osoby które rezygnują z logistyki, myślicie że jeszcze 15 się znajdzie?
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dużo osób brało to jako 2 kierunek nie martw sie ! Na 100% sie załapiesz bo jestes w pierwszej 50
|
|
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
nie przejmuj się, ja jestem 600
a na urz podobno każdego przyjmują jak leci dlaczego w tym roku ludzie takie oblężenie na Rzeszów? oni biorą pod uwagę te osoby które już wyniosły papiery czy nie ?
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
Ekonomia słyszałam, że w tym roku oblegana jest, więc się w sumie nie dziwię że mnie nie przyjęli, ale ta logistyka nie daje mi spać
Ryzykować czy nie ryzykować oto jest pytanie |
|
|
|
|
#1236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- a ile pky miałas na ekonomi na Urz? jak tam są liczone tez pkt ze swiadectwa? |
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na ekonomi miałam 164.4 pkt ale szczerze nie mam pojęcia jak i co oni mi tam liczyli. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1238 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mieszkam jakieś 20 km od Leżajska, a nazwa miejscowości i tak nic Ci nie powie jak coś to pisz na moje gg
Edytowane przez dajann Czas edycji: 2011-07-20 o 09:36 |
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli opinie studentów.bo u mnie kolezanka ten nie dotała sie na urz ale potem odktyła ze nie wpisała wszystkich ocen ze swiadectwa tylko 2. I czy to mogło miec duzy wpływ na wynik rekrutacji? |
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
o fuck, ja nie wpisałam ocen tylko wyniki z matur na urz. Myślicie że to ma jakieś znaczenie?
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
no własnie u mnie kumpela ma podobnie
a cos mi sie wydaje ze na urz swiadectwo tez jest barne jakos pod uwage ale nie wiem |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1242 |
|
Przyczajenie
|
Ja dostałam się na ziip na Politechnice miałam 244pkt i na fizykę techniczną na Uniwersytecie Rzeszowskim miała 842pkt, i nie wiem na co iść....
Jak myslicie co będzie lepsze? |
|
|
|
|
#1243 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
nie wiesz jak liczone były punkty na fizyce tech. na Urz?? co było brane pod uwage?
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
ja dostałam się i na matmę na URz i na Ekonomię....
na Ekonomię trzeba złożyć papiery do 22 lipca :| więc pewnie odpada już jedno miejsce... poczekam do 26 na wyniki jak się nie dostanę na Prz pójdę na matmę na URz |
|
|
|
|
#1246 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie wiem co robić czy walczyć do końca czy nie ;/ Bo mogę zostac na lodzie jeśli chodzi o Kraków
|
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
"Radziłbym wam i wszystkim co odwiedzą to forum złożyc na coś innego bo każdy podobno donosi na logistyke i podobno nie bedzie prawie wogóle jak sie wbić z rezerwy, prze✂✂✂..., z reszta zobaczcie ile jest ludzi na tym forum kto zwalnia miejsce, NIKOGO, szkoda sobie nadzieje robic że kogokolwiek przyjmą z rezerwy bo lista jest dużo dłuższa niz co miało być te 240, także pozdro i niech nikt nie zostanie na lodzie"
to znalazłam na forum prz. Czy to może być prawda?
|
|
|
|
|
#1248 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
połowa trasy Lublin -Rzeszów Cytat:
Czy wolisz matme od ekonomii?Cytat:
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
a tak chciałam iść na spotkanie integracyjne
![]() |
|
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Popieram kolege wyżej byłem dzisiaj i nie ma szans a co śmieszne ludzie którzy tam poszli bedą mieli przypał bo przyjetych jest ponad 350 osób a ma zostac okołoo 200 także po pierwszym roku ludzie pójdą na out. A wszystko dlatego że tyle chetnych a ten kierunek wcale nie daje jakiś dużych perspektyw na przyszłość, wiec nie rozumiem. Ludzie którzy nie chcą siedziec przy książkach non stop, proponuje zrobić to co ja i zrobić wyjazd. Ma być tam tam teraz największy odstrzał na całej uczelni żeby w następnym roku było mniej chętnych na ten kierunek i nie było tak ogromenj listy rezerwowej tak sie dowiedziałem od pani przyjmujacej. MASAKRA i powodzenia w dalszej edukacji. LOGiSTYKA dla mnie na NIEEEEE a oto odp na tamten post na forum polibudy ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Pisałem już na innym forum gdyż byłem tam i wróciłem przed chwilą, wiem jedno przyjeli juz teraz ponad 350 osób i na tym kierunku jak powiedziała mi pani bo zagadałem do niej tak głupkowato będzie bardzo trudno sie utrzymać na roku gdyż chcą uniknąć w nastepnym roku takiej ilości chętnych na ten kierunek. Co mnie zszokowało to to że ma wyleciec po roku około 150 osób !!!!!! Z listy rezerwowej prawdopodobnie nie przyjmą nikogo gdyż jak mówiłem jest dużo osób i troche ludzi odpadnie i możliwe jest że zostanie akurat tyle miejsc ile proponowali na początku także ludzie którzy mogą coś jeszcze zrobić mają kierunek inny do wyboru, proponuje lepiej skorzystać xD . Mam nadzieje że pani z pobierania dokumentów sie nie obrazi ale to dla dobra ludziska ^^ to jeszcze jedna wypowiedz.. kurcze zaczynam się bać ... ze moge znalezc sie posród tych 150 osób myslicie na na FiR byłoby mi łatwiej? |
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Raczkowanie
|
no wolę matmę od ekonomi bo na matmie jest specjaność "matematyka w finansach i bankowości"
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Przyczajenie
|
A ja w to nie wierzę,myślę,ze ktoś celowo sieje propagandę żeby odstraszyć innych,bo sam panicznie boi sie że sie nie dostanie(pewnie jest na rezerwówce) jeny ludzie nie wierzcie w takie idiotyzmy!(też widziałam od tego kogoś ze dwa posty tego typu na forum)ale ja osobiście w to nie wierzę
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiecie czy wrzesniowe nabory na uczelniach sa tylko na studia niestacjonarne czy na stacjonarne tez?
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
patusia1992 ile miałaś pkt na ekonomie? Bo ja właśnie zaznaczyłam tylko 4 przedmioty ze świadectwa i chyba tu zrobiłam błąd i dlatego tak mało pkt mi wyszło. Trzeba było jednak wszystkie wpisać
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
no tak pisza osoby na forum polibudy te które były dzis złoży papiery i troszke wypytały co i jak .
kurcze przeraza mnie ta licza 150 osob do odesłania |
|
|
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie, dasz radę
Widzę że chyba nawet gdybym jakimś cudem się dostała z tej rezerwy to bym wyleciała bo jeżeli chodzi o naukę to orłem nie jestem |
|
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
możesz się dostać
a na forum polibudy nikt nie pisze ile osob rezygnuje?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

dużo osób brało to jako 2 kierunek
Ryzykować czy nie ryzykować oto jest pytanie