Co u nas, czyli ploty, ploteczki :) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-22, 08:27   #1231
morphen
Raczkowanie

Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)

Ech.. dziewczyne dziewczyne ^^. Już miałem ich wiele ? ^^ Jakoś nigdy nie odczułem, żebym miał z tym problem. Gorzej z drugą stroną . Dziewczyny w okolicach mojego wieku w obecnych latach są.. dość nieogarnięte . Albo lecą na portfel, albo zdradzają na dyskotekach, albo nawet już mają mężów tylko chcą poczuć jeszcze trochę młodości i szukają kogoś na boku [na takie już trafiałem]. Była też taka która musiała się uczyć do matury bo jej bardzo zależało i przez 2 miesiące nawet się nie zobaczyliśmy [ale serio się uczyła ].
A wiele wiele wiele spraw naprawdę dziewczynom we mnie przeszkadza ^^. Cięty język, preferowanie prywatek zamiast dyskotek itd ...
morphen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 08:38   #1232
pumas
Zakorzenienie

prosze prosze, domator sie nam ujawnił... Skoro tam wiele dziewczynom w Tobie przeszkadza, to moze pora nad tymi rzeczami popracowac?
MAsz tego pecha, ze takie wyksztalcone, madre zyciowo i z poczuciem humoru dziewczeta jak my, sa dla Ciebie jak ciotki klotki, troche za stare, mogace dawac Ci tylko (dobre) rady :P
pumas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 08:39   #1233
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Bry może lepiej żeby morphen właśnie nie czytał, bo dowie się o różnych sposobach kontrolowania :P biedne dziewczę (jego przyszłe oczywiście)
pumas ja na byłe laski faceta też tak reaguję, więc nie jesteś w tym sama mamy problem chyba...Jestem bardzo zazdrosna i jakoś nie potrafię tego zmienić, próbowałam. Zawdzięczam tę wredną "nabytą cechę" mojemu byłemu, który kontrolował mnie na każdym kroku, sprawdzał telefon i inne niestworzone rzeczy wyprawiał nienawidzę go za to bardzo serdecznie, bo za dużo włosów mi przez niego wypadło, hyhy.
Wczoraj zapytałam boya o te pogaduchy na gg że mnie unika i tak dalej. Jak się wkuuuurzył xD akurat na to byłam przygotowana, bo on nie potrafi na ten temat normalnie rozmawiać. Oczywiście stwierdził, że w pracy tylko o pracy. Podobnie jak pumas też potrafię być złośliwa...powiedziałam mu, że chyba muszę sobie znaleźć ciekawego rozmówcę na gg :P zatkało go trochę...ogólnie atmosfera sucha, nie chce mi się z nim gadać. Teraz mam fazę pt. "niech spada", po pracy pewnie mi się zmieni i będę przepraszać czy ktoś mnie rozumie? Może jakiś psycholog na pokładzie?
A jak tam seans wczorajszy? Od dziś w kinach nowy film Skolimowskiego, obejrzałabym...

"Świat przeszkadza mi w życiu."

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2010-10-22 o 08:40
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 08:44   #1234
morphen
Raczkowanie

DMkAnia, ale sam się muszę nauczyć tego, że człowiek to tylko człowiek [dziewczę to tylko dziewczę :P ] i że może mieć chwile słabości i mnie sprawdzić, upewnić się itd. Właściwie to nic złego, o ile się tego nie nadużywa. Po prostu nie lubię bardzo, jak któraś się wypiera, że nie sprawdzała, a po logach na lapku widać co innego
Stary 2010-10-22, 08:50   #1235
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Napisane przez morphen Pokaż wiadomość
DMkAnia, ale sam się muszę nauczyć tego, że człowiek to tylko człowiek [dziewczę to tylko dziewczę :P ] i że może mieć chwile słabości i mnie sprawdzić, upewnić się itd. Właściwie to nic złego, o ile się tego nie nadużywa. Po prostu nie lubię bardzo, jak któraś się wypiera, że nie sprawdzała, a po logach na lapku widać co innego
Sprawdzanie czy ktoś mnie sprawdzał to też sprawdzanie hehehe...ale jak się wypiera a śladów nie zatrze...no cóż

Stary 2010-10-22, 08:57   #1236
morphen
Raczkowanie

DMkAnia wystarczy że wejdę, i widzę że już coś jest nie tak . W tym momencie sprawdzam logi [obawa o włamanie etc] i widzę co kiedy jak było ruszane

Dlatego jak pisałem, ogarniętych dziewczyn na prawdę brakuje
Stary 2010-10-22, 09:04   #1237
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem bardzo zazdrosna i jakoś nie potrafię tego zmienić, próbowałam. Zawdzięczam tę wredną "nabytą cechę" mojemu byłemu, który kontrolował mnie na każdym kroku, sprawdzał telefon i inne niestworzone rzeczy wyprawiał nienawidzę go za to bardzo serdecznie, bo za dużo włosów mi przez niego wypadło, hyhy.
Współczucia. Dla mnie to znaczy, że nie miał za grosz poczucia własnej wartości. szkoda Twoich włosów, przy okazji

Cytat:
Podobnie jak pumas też potrafię być złośliwa...powiedziałam mu, że chyba muszę sobie znaleźć ciekawego rozmówcę na gg :P zatkało go trochę..
Heh, jakbym tam powiedziała, to mój TŻ by się zapewne zaczął śmiać i zaproponował, że podrzuci mi parę numerów...

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 09:17   #1238
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Bry może lepiej żeby morphen właśnie nie czytał, bo dowie się o różnych sposobach kontrolowania :P biedne dziewczę (jego przyszłe oczywiście)
pumas ja na byłe laski faceta też tak reaguję, więc nie jesteś w tym sama mamy problem chyba...Jestem bardzo zazdrosna i jakoś nie potrafię tego zmienić, próbowałam. Zawdzięczam tę wredną "nabytą cechę" mojemu byłemu, który kontrolował mnie na każdym kroku, sprawdzał telefon i inne niestworzone rzeczy wyprawiał nienawidzę go za to bardzo serdecznie, bo za dużo włosów mi przez niego wypadło, hyhy.
Wczoraj zapytałam boya o te pogaduchy na gg że mnie unika i tak dalej. Jak się wkuuuurzył xD akurat na to byłam przygotowana, bo on nie potrafi na ten temat normalnie rozmawiać. Oczywiście stwierdził, że w pracy tylko o pracy. Podobnie jak pumas też potrafię być złośliwa...powiedziałam mu, że chyba muszę sobie znaleźć ciekawego rozmówcę na gg :P zatkało go trochę...ogólnie atmosfera sucha, nie chce mi się z nim gadać. Teraz mam fazę pt. "niech spada", po pracy pewnie mi się zmieni i będę przepraszać czy ktoś mnie rozumie? Może jakiś psycholog na pokładzie?
A jak tam seans wczorajszy? Od dziś w kinach nowy film Skolimowskiego, obejrzałabym...
Moj pierwszy powazny chlopak tez mnie tak sprawdzal, ze malo w psychiatryku nie wylądowałam, dlatego bylam przewrazliwiona na pewne sprawy.
Ja sie wkurzam ostatnio, jak TZ ledwo wroci z pracy to ciagle dostaje smsy. Normalnie ciagle. I jak sie pytam, kto tak do niego pisze, to odpowiada, ze albo tata, albo kolega, albo wspolny znajomy itp. Ciekawe... Nawet nie chce mi sie tego sprawdzac, nie sadze, by bylo inaczej, ale przeciez faceci nie lubia smsowac, poza tym o czym tyle mozna pisac!!!!!!!

Niech Twoj Tż wie, ze jestes czujna i, zeby mial sie na bacznosci. Wierzysz w to, ze gada z kolezankami tylko o pracy ? W tym szkopuł, ze w pracy NIGDY nie rozmawia sie o pracy ;-) Plus jest taki, ze razem pracujecie i raczej nie pozwolilby sobie na jakies bajery na boku, bo szybko by to do Ciebie dotarło

Film swietny, polecam! Pierwszy raz w kinie byla taka cisza, ani szmeru, nic!! wszyscy ogladali z zapartym tchem.
Tez wydaje mi sie, ze ten film Skolimowskiego bedzie godny zobaczenia. Widzialam zajawki, to bardzo interesujace.

Morphen, sprawdzales, czy dziewczyna Cie sprawdza? No wiesz? :P

Wprowadzam odwyk od sprawdzania naszych drugich połówek. Każdy ma swoją przestrzeń, podstawa jest zaufanie.... :P Tak jak pisałam, od dawna nie sprawdzałam niczego mojego faceta. Szkoda mi nerwów, bo wiem, ile to mnie zdrowia kosztowało
Stary 2010-10-22, 09:21   #1239
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Też bym go wtedy wyśmiała, bo nie w tym rzecz gada z "koleżankami", więc też sobie "kolegę" znajdę, żaden problem
Nie no, pół żartem-pół serio, wiadomo. Różne rzeczy się wygaduje pod wpływem złych emocji

Stary 2010-10-22, 09:26   #1240
pumas
Zakorzenienie

ja to i tak jestem chyba najwieksza franca wobec faceta. potrafie czasem tak przywalić, że sie przykro czlowiekowi robi. Ale pracuje nad sobą ;-) opocz tego jestem miluuuusiaaaaa

Pomozcie mi wybrac menu na jutrzejsza urodzinowa impreze niespodzianke dla przyjaciolki. Bedzie wino, bedzie szampan, tort, pierozki z lidla ze szpinakiem i fetą, jakas sałatka i jakies danie cieple, ale nie wiem co....
Stary 2010-10-22, 09:28   #1241
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Ech.. dziewczyne dziewczyne ^^. Już miałem ich wiele ? ^^ Jakoś nigdy nie odczułem, żebym miał z tym problem. Gorzej z drugą stroną . Dziewczyny w okolicach mojego wieku w obecnych latach są.. dość nieogarnięte . Albo lecą na portfel, albo zdradzają na dyskotekach, albo nawet już mają mężów tylko chcą poczuć jeszcze trochę młodości i szukają kogoś na boku [na takie już trafiałem]. Była też taka która musiała się uczyć do matury bo jej bardzo zależało i przez 2 miesiące nawet się nie zobaczyliśmy [ale serio się uczyła ].
A wiele wiele wiele spraw naprawdę dziewczynom we mnie przeszkadza ^^. Cięty język, preferowanie prywatek zamiast dyskotek itd ...
Ja jestem w okolicach Twojego wieku i jakoś nie uważam się za laskę która leci na portfel i zdradza swojego TŻta po kątach czy kiblach w dyskotece, więc proszę nie uogólniaj

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 09:29   #1242
pumas
Zakorzenienie

haha jaki bulwers
Stary 2010-10-22, 09:32   #1243
Kala_88
Rozeznanie

Cytat:
Sprawdzanie czy ktoś mnie sprawdzał to też sprawdzanie hehehe...ale jak się wypiera a śladów nie zatrze...no cóż
Haha dokładnie, trzeba być zawodowcem w tym co się robi

Pumas to widzę, że dobrze trafiłaś ze swoim facetem, skoro jest opanowany i jeszcze nie ma żadnych kont gdzie mógłby zapraszać koleżanki hehe. Ja też uważam, że dobrze trafiłam (jakżeby inaczej ) ale mój facet też nerwus więc rzadko kiedy wytrzymuje spokojnie moje czepianie się.

Ja na widok ex mojego TŻ nie wiem czy wkurzyłabym się. Wiem, że ona nic nie znaczy dla niego i ma ją totalnie gdzieś, więc w sumie mogłabym miec tylko satysfakcje na widok jej miny Głupia pinda pisała do niego jak już ze mną był, czy się z nią nie spotka na drinka, moj skarb nie odpisał oczywiscie a ja nie byłabym sobą gdybym nie napisała do niej i nie powiedziała co o tym myślę

Edytowane przez Kala_88
Czas edycji: 2010-10-22 o 09:46
Kala_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-22, 09:33   #1244
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
haha jaki bulwers
A co
Nie pozwolę

Ps. No tak bo przecież chłopcy, tudzież "mężczyźni" w tym wieku są tak ogarnięci i odpowiedzialni, że aż słodko

Pumas, hmmm a chcesz mieć mało roboty czy może być dużo? I ile będzie osób na imprezce?

Wymiana
Stary 2010-10-22, 09:35   #1245
morphen
Raczkowanie

Kurcze... ja nie sprawdzałem czy mnie sprawdza !

Wystarczyło, że podszedłem do lapka, patrzę, a log pokazuje że lapek śmigał już 4h [dziewczyna była u mnie bo miała wolne, ja pracowałem wtedy jako programista php]. W pracy zobaczyłem ikonkę na gg, że właśnie ktoś zalogowal się w innym miejscu na moim gg, a jedyne miejsce w którym mam zapamiętane hasło na automat to mój laptop, gdzie zawsze instruuję żeby na niego nie wchodzić, bo mam na nim masę wprost projektów które już zrobiłem, kody źródłowe cms-ów i wiele info, którego na prawdę nie chcę stracić. Od zabawy jest PC .
Wracam do mieszkania, pytam się zupełnie na luzie [ bo przecież mogę to niby zrozumieć], czy wchodziła na lapka. Odpowiedź: nie, nie wchodziłam. A więc odpalam go, i teraz tak: w logach widzę iż sprawdzane były: moje archiwum gg [bradzo dokładnie sprawdzane], poczta na gmail [prywatna oraz druga służbowa], historia przeglądanych stron, portale na których mam zapamiętane hasła, oraz masa dokumentów.

A ja po prostu nie lubię kłamstwa
Stary 2010-10-22, 09:36   #1246
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez Kala_88 Pokaż wiadomość
Haha dokładnie, trzeba być zawodowcem w tym co się robi

Pumas to widzę, że dobrze trafiłaś ze swoim facetem, skoro jest opanowany i jeszcze nie ma żadnych kont gdzie mógłby zapraszać koleżanki hehe.

Ja pewnie na widok ex mojego TŻ nie wiem czy wkurzyłabym się. Wiem, że ona nic nie znaczy dla niego i ma ją totalnie gdzieś, więc w sumie mogłabym miec tylko satysfakcje na widok jej miny Głupia pinda pisała do niego jak już ze mną był, czy się z nią nie spotka na drinka, moj skarb nie odpisał oczywiscie a ja nie byłabym sobą gdybym nie napisała do niej i nie powiedziała co o tym myślę
O, to miałam podobną sytuacje. Była mojego TŻta tez wypisywała do niego by się z nią spotkał. Kiedyś napisała mu: "no kup mi prezent na nk, tylko 2 złote" no debilka do kwadratu i materialistka . Napisałam do niej co myślę, ona do mnie, że "nie życzy sobie bym D. trzymała na smyczy jak psa" ja do niej: "życzyć to Ty sobie możesz prezentu pod choinkę". No co za pinda. Wiem, to była taka gówniarska pyskówka, ale musiałam, no.

Wymiana
Stary 2010-10-22, 09:38   #1247
morphen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Ja jestem w okolicach Twojego wieku i jakoś nie uważam się za laskę która leci na portfel i zdradza swojego TŻta po kątach czy kiblach w dyskotece, więc proszę nie uogólniaj
Jedynie powiedziałem o swoich doświadczeniach . A skoro tak.. to czemu Cię jeszcze nie znam ?
Stary 2010-10-22, 09:43   #1248
pumas
Zakorzenienie

Kala, taaaaak, moj jest opanowany, powazny facet, nie daje sie wciagac w jakies moje gierki.
A jego ex jest waznym tematem, gdyz byl z nia prawie 7 lat i znaczyla dla niego wiele, po czym go zostawila dla jego kolegi, z ktorym od razu niemal wziela slub...Wiec moje poczatki w tym zwiazku byly bardzo niepewne, chocby ze wzgledu na rodzicow, ktorzy ją lubili, jezdzili z jej rodzicami na wspolne wakacje, chodzili na imprezy, no i wciaz mieszkaja kilka domow od siebie. Do tego dziewczyna bardzo ładna, zgrabna, latynoska uroda mozna by rzec. Zazdroscilam jej urody i tego, ze byla tak podziwiana przez mojego tż (ile ja sie nasluchalam na temat jej idealnych wymiarów, buzi modelki itp. zanim zaczelismy byc ze soba). Jednak miala mase minusów, ale po co o tym mowic. W tym momencie nie jest dla mnie zadnym zagrozeniem, bo po 1 ma męża, po 2 ja mieszkam z tż, ktory jest we mnie zapatrzony i chce ze mna budowac swoje zycie, a po 3 ona jest glupiutka i młoda, nie umie gotowac, nie jest zaradna, typowa blondynka, wiec kompletnie niezyciowa :P (do tego sie roztyła ostatnio yes yes yes-widzialam na zdjeciach:P).

Gwiazdka, wstepnie ma byc 6 osob, moze byc max 10. Obojetne, moge sie orobic, mam na to pol soboty.
Stary 2010-10-22, 09:44   #1249
Kala_88
Rozeznanie

Dokładnie Gwiazdka, trochę gówniarskie ale ja też nie mogłam sobie darować, i napisałam dziewczynie jak mozna być tak nachalnym, zero godności i dumy, i dopiekłam jej trochę apropo tego, że tak krótko jestem z TŻ a mamy pewne plany, o których ona mogła marzyć przez te kilka lat a i tak ich nie było.

Aha, co do facetów w moim wieku - 21-22 lata, to naprawdę . Zero dojrzałości. Napić się, coś zaliczyć, przetrwać kolejny dzień i tyle
Stary 2010-10-22, 09:46   #1250
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Ja na widok ex mojego TŻ nie wiem czy wkurzyłabym się. Wiem, że ona nic nie znaczy dla niego i ma ją totalnie gdzieś, więc w sumie mogłabym miec tylko satysfakcje na widok jej miny Głupia pinda pisała do niego jak już ze mną był, czy się z nią nie spotka na drinka, moj skarb nie odpisał oczywiscie a ja nie byłabym sobą gdybym nie napisała do niej i nie powiedziała co o tym myślę
No właśnie, jeszcze taka kwestia...Co sądzicie o tym, żeby wziąć sprawy w swoje ręce? wiecie, że jakaś tam konkretna laska "molestuje" Waszego faceta...czy wypada parę słów napisać bądź powiedzieć tej pannie? Żeby się po prostu odwaliła Oczywiście w sytuacji, gdy mężczyzna nic z tym nie robi. Czy dać sobie spokój?

"A więc odpalam go, i teraz tak: w logach widzę iż sprawdzane były: moje archiwum gg [bradzo dokładnie sprawdzane], poczta na gmail [prywatna oraz druga służbowa], historia przeglądanych stron, portale na których mam zapamiętane hasła, oraz masa dokumentów."

Mój były to informatyk, dziękuję, nigdy więcej :P a po co sprawdzałeś co było przeglądane na kompie? Czego oczy nie widzą... no i trochę nieroztropne zostawianie lapka z zapamiętanymi hasłami która dziewczyna nie poczytałaby archiwum gg :P hyhyhy...pobudka! Oczywiście bez urazy morphen

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2010-10-22 o 09:54
Stary 2010-10-22, 09:47   #1251
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Jedynie powiedziałem o swoich doświadczeniach . A skoro tak.. to czemu Cię jeszcze nie znam ?
To mogłeś zaznaczyć, że ze swoich doświadczeń wysnuwasz taki a nie inny wniosek, a nie pisać, że dziewczyny w Twoim wieku no ale niech Ci będzie, sama się również przekonałam jakie są, tak samo faceci, ja to co innego hahah :skromna:

Wymiana
Stary 2010-10-22, 09:49   #1252
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, jeszcze taka kwestia...Co sądzicie o tym, żeby wziąć sprawy w swoje ręce? wiecie, że jakaś tam konkretna laska "molestuje" Waszego faceta...czy wypada parę słów napisać bądź powiedzieć tej pannie? Żeby się po prostu odwaliła Oczywiście w sytuacji, gdy mężczyzna nic z tym nie robi. Czy dać sobie spokój?
Ja bym powiedziala wprost, w twarz, a nie pisala, bo pisanie to takie troche gowniarskie jest, nie ublizajac mlodszym kolezankom ;-)
Stary 2010-10-22, 09:49   #1253
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Pumas, jeśli chodzi o ciepłe żarełko, to może jakiś tort naleśnikowy albo calzone, po jednym dla każdego, takie duże, albo pobawić się i zrobić więcej małych. Hmmm a może kurczak KFC

Wymiana
Stary 2010-10-22, 09:49   #1254
morphen
Raczkowanie

Cytat:
To mogłeś zaznaczyć, że ze swoich doświadczeń wysnuwasz taki a nie inny wniosek, a nie pisać, że dziewczyny w Twoim wieku no ale niech Ci będzie, sama się również przekonałam jakie są, tak samo faceci, ja to co innego hahah :skromna:
No to jesteśmy "inni" haha :P
Stary 2010-10-22, 09:51   #1255
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Dokładnie Gwiazdka, trochę gówniarskie ale ja też nie mogłam sobie darować, i napisałam dziewczynie jak mozna być tak nachalnym, zero godności i dumy, i dopiekłam jej trochę apropo tego, że tak krótko jestem z TŻ a mamy pewne plany, o których ona mogła marzyć przez te kilka lat a i tak ich nie było.

Aha, co do facetów w moim wieku - 21-22 lata, to naprawdę . Zero dojrzałości. Napić się, coś zaliczyć, przetrwać kolejny dzień i tyle
Czasem trzeba takie pannice sprowadzić na ziemię

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
To zależy, z jednej strony można napisać, a z drugiej olać, nie wiem właśnie czy to olanie nie przyniosłoby większego skutku. A tak jakbyś napisała, to dziewczyna mogłaby wyśmiać i jeszcze bardziej molestować. To wszystko zależy od tej panny, hmm.

Wymiana
Stary 2010-10-22, 09:54   #1256
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Pumas, jeśli chodzi o ciepłe żarełko, to może jakiś tort naleśnikowy albo calzone, po jednym dla każdego, takie duże, albo pobawić się i zrobić więcej małych. Hmmm a może kurczak KFC
tort nalesnikowy odpada, wiekszosc to faceci, a oni nie lubia takich rzeczy. Nad calzone pomysle, ale dla kazdego ewentualnie. Kurczaki kfc byly ostatnio...

myslalam o 2 rzeczach - pyszny makaron ostatnio wymyslilam, a dziewczyny kochaja makarony. a druga rzecz to schab nadziewany pietruszka, chorizo, almette i grzybami. Ale kurde, nie chce ciagle takich oklepanych rzeczy serwowac.
Stary 2010-10-22, 09:58   #1257
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
Ja sie wkurzam ostatnio, jak TZ ledwo wroci z pracy to ciagle dostaje smsy. Normalnie ciagle. I jak sie pytam, kto tak do niego pisze, to odpowiada, ze albo tata, albo kolega, albo wspolny znajomy itp. Ciekawe... Nawet nie chce mi sie tego sprawdzac, nie sadze, by bylo inaczej, ale przeciez faceci nie lubia smsowac, poza tym o czym tyle mozna pisac!!!!!!!
Mój ma wyciszony telefon cały czas praktycznie...i dlatego wciąż go sprawdza że niby godzinę, taaaaa, a świstak siedzi i zawija. Już trochę do tego przywykłam, ale było ciężko, niezbyt to zrozumiałe dla mnie.

"myslalam o 2 rzeczach - pyszny makaron ostatnio wymyslilam, a dziewczyny kochaja makarony. a druga rzecz to schab nadziewany pietruszka, chorizo, almette i grzybami. Ale kurde, nie chce ciagle takich oklepanych rzeczy serwowac."

Mniam!

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2010-10-22 o 09:59
Stary 2010-10-22, 10:00   #1258
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
tort nalesnikowy odpada, wiekszosc to faceci, a oni nie lubia takich rzeczy. Nad calzone pomysle, ale dla kazdego ewentualnie. Kurczaki kfc byly ostatnio...

myslalam o 2 rzeczach - pyszny makaron ostatnio wymyslilam, a dziewczyny kochaja makarony. a druga rzecz to schab nadziewany pietruszka, chorizo, almette i grzybami. Ale kurde, nie chce ciagle takich oklepanych rzeczy serwowac.
Z makaronem to znam jedno danie, ale takie niezbyt wykwintne, że tak powiem. Makaron (świderki, penne czy jakikolwiek) gotujesz, smażysz pierś z kurczaka, do tego smażysz warzywa na patelnię, wszystko wrzucasz do gara, mieszasz i na koniec śmietanę 12% lub 18% i mieszasz i jesz hehe obiad w pół godziny

Ale te Twoje dania to fajne nawet

Wymiana
Stary 2010-10-22, 10:06   #1259
pumas
Zakorzenienie

DM, no wlasnie moj tez zwykle ma tel wyciszony, co dla mnie tez jest podejrzane. Ale zawsze twierdzi, ze nie wlaczyl po wyjsciu z pracy i dlatego. Ostatnio ma wlaczony, wiec ciagle slysze ten dzwiek piii piiii i szału dostaje, ale nie daje po sobie poznac.

Ja mam zreszta na to swoja teorie, sprawdzona w praktyce: jesli ktos (facet lub babka) chodza ciagle z telefonem przy sobie, nawet do lazienki, jesli maja wylaczony dzwiek i ciagle spogladaja na ekran, wylaczaja telefon na noc lub trzymaja go pod poduszka to znaczy, ze intensywnie z kims smsuja, w roznym celu...
Ta teoria została wyprobowana na mnie oraz na kilku osobach z roznych srodowisk. Zachowania zawsze byly takie same. I zawsze znaczyly to samo

Gwiazdka, z tym makaronem to ja jestem za, bo kocham wloskie dania, jednak faceci nie lubuja w kluchach, wiec jesli zrobie paste, to drugie danie obowiazkowo musze.
Stary 2010-10-22, 10:13   #1260
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Na pewno coś wymyślisz, masz głowę do tego jak mi coś wpadnie to napiszę

Boże muszę iść do sklepu a pogoda taka że jak wyjdę to mi łeb urwie.

Wymiana
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości