Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 18:09   #1231
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Teraz doczytałam.
"Po spełnieniu warunków Programu Konsultantka powinna dopisać do swojego zamówienia kod produktu 9300 5. Torebka zostanie przesłana wraz z zamówieniem z kolejnego katalogu."

to już nie wiem, teraz doliczą do bazy, a prześlą w następnym? yy?

Wiem. Chodzi mi o to, czy kwota za torbę też się w to wlicza.

wg mnie z tego wynika, że skoro zostanie wysłana z zamówieniem z kat.7 to do tej faktury zostanie doliczona

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-05 o 18:13
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:11   #1232
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

ja wyczuwam małe podobieństwo do jednej z wód toaletowych już nie dostępnych w katalogu Simple elements Perfect cotton - taka była jej nazwa o ile pamiętam
... no coś ty... perfect cotton był taki czysty, mydlany, żadnej w nim słodkości nie było... mnie Perfect Cotton kojarzył się z białą Pur Blancą
Stary 2011-04-05, 18:17   #1233
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Teraz doczytałam.
"Po spełnieniu warunków Programu Konsultantka powinna dopisać do swojego zamówienia kod produktu 9300 5. Torebka zostanie przesłana wraz z zamówieniem z kolejnego katalogu."

to już nie wiem, teraz doliczą do bazy, a prześlą w następnym? yy?
tak, można wpisać kod już w k6, ale przyślą w k7 o ile będą je mieli
bo może tak będziemy zamawiać do katalog a one będą opóźnione??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:17   #1234
smerfetka2000
Raczkowanie

Możecie mi powiedzieć który podkład jest najbardziej kryjący???
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:24   #1235
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Woda perfumowana TTA Diamond obłędna

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:25   #1236
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

z regulaminu dla Batyckiej :
4. Kiedy KK otrzyma torebkę Batycki, jeśli spełni warunki w K4? W którym katalogu powinna ją zamówić? Czy torebka przyjdzie wraz z kolejnym zamówieniem w następnym katalogu?

Konsultantka otrzyma nagrodę w kolejnym katalogu po spełnieniu warunków programu „Zostań jedną z nas” i wpisaniu kodu produktu do swojego zamówienia. Torebka zostanie dosłana wraz z zamówieniem z kolejnego katalogu.

Przykład: KK, która startuje w K4 i spełni kolejno warunki programów na torebkę w K4-K7, a następnie wpisze kod torebki przy zamówieniu na K7 otrzyma ją w K8 pod warunkiem, że będzie aktywna w K8.Uwaga! Torebka będzie czekała 1 katalog!!!
czyli jesli zaczęłyście w k3 to w k6 możecie wpisać kod torebki, dostaniecie ją z k7 o ile złożycie te minimalne zamówienie, jesli będziecie nieaktywne w k7 to Wam wyślą z zamówieniem z k8 , jesli będziecie nieaktywne w k7 i k8 to torebka przepada i nie będzie już mozna jej dostać ;(

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-05 o 18:28
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:36   #1237
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
4. Kiedy KK otrzyma torebkę Batycki, jeśli spełni warunki w K4? W którym katalogu powinna ją zamówić? Czy torebka przyjdzie wraz z kolejnym zamówieniem w następnym katalogu?

Konsultantka otrzyma nagrodę w kolejnym katalogu po spełnieniu warunków programu „Zostań jedną z nas” i wpisaniu kodu produktu do swojego zamówienia. Torebka zostanie dosłana wraz z zamówieniem z kolejnego katalogu.

Przykład: KK, która startuje w K4 i spełni kolejno warunki programów na torebkę w K4-K7, a następnie wpisze kod torebki przy zamówieniu na K7 otrzyma ją w K8 pod warunkiem, że będzie aktywna w K8.Uwaga! Torebka będzie czekała 1 katalog!!!
czyli jesli zaczęłyście w k3 to w k6 możecie wpisać kod torebki, dostaniecie ją z k7 o ile złożycie te minimalne zamówienie, jesli będziecie nieaktywne w k7 to Wam wyślą z zamówieniem z k8 , jesli będziecie nieaktywne w k7 i k8 to torebka przepada i nie będzie już mozna jej dostać ;(
Ja się nawet nie załapałam na tą torebkę.
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 18:36   #1238
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
jest duża, mocno błyszcząca, ale elegancka, bo przez swój krój nawiązuje do stylu Chanel ... łańcuszki są dość ciężkie, więc jak torebkę postawisz to samoistnie opadają
Mi podoba się ten mój zakup i do eleganckich żakiecików uważam że jest w porządku
Dziękuję Ci

Muszę to przemyśleć, bo obawiam się, że jest ona właśnie zbytnio elegancka do codziennego noszenia
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:37   #1239
pattku
Raczkowanie

ale was nadrabiam i nadrabiam

jakiś czas temu któraś w Was pisała, że po serii z AT piękne i długie (czy jakoś tak) włosy zaczęły jej się bardziej przetłuszczać i dostała łupieżu. Kurczakii, zużyłam prawie 4 butelki szamponów i tak gdzieś w 3 było z nimi coraz gorzej. Myślałam, że to przez suszarkę bo jakoś w tym okresie dosyć często jej używałam, ale zostawiłam połowę czwartej i przerzuciłam się na head&shoulders i teraz znowu mam konkretne włoski. No musiałam się wyżalić .
A wiecie co, mam klientkę (ta od pudru... apropo wygładzający z Anew Nude beige/ Idealny kolor Light Medium - jak się do siebie mają ? wiem, że truje, ale ciągle ktoś nowy na forum to może ktoś pomoże ) nie mogła znaleźć szminki odpowiedniej. Wzięła uwodzicielkę Lilac, ale po wypróbowaniu jednak oddała. Wzięła próbkę Silky Pink z Anew i mówiła, że chyba znalazła. Marudaa troszkę

ojć ale się rozpisałam.

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:44   #1240
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
niby tyle losowań to zawsze większa szansa na wygranie o ile osoby, które już wygrały po raz kolejny nie zostaną wylosowane

wg. mnie osoby, które raz wygrały nie powinny być brane pod uwagę przy kolejnym losowaniu mimo nadesłania prawidłowego kodu

a Wy co o tym myślicie??

często w konkursach jak podawali pełne imię i nazwisko oraz miasto na listach widniało po kilkanaście osób o tym samym nazwisku z tego samego miasta- na zbieg okoliczności mi to nie wyglądało
Zgadzam się z Tobą

Cytat:
info:
Przypominamy, że w naszej ofercie dostępna jest ekologiczna torba materiałowa na zakupy z logo Avon .
Od dnia dzisiejszego obniżyliśmy cenę torby i już teraz można ją kupić w cenie 2,9 zł (LN 91876).

Zachęcamy Was, Waszych Liderów oraz Konsultantki do skorzystania z oferty.

pozdrawiamy
Dział Sprzedaży

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Gdzie mogę zobaczyć zdjęcie tej torby i jak jakościowo ??
Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Dziś dostałam info ze strefy!

Szanowna Konsultantko/Szanowny Konsultancie, 24 marca ruszyła nowa platforma z super ofertami www.promocja.avonpolska.p l
W specjalnej ofercie "Urodzinowy zawrót głowy"codziennie mamy dla Ciebie inne produkty w rewelacyjnych cenach. Świętuj z nami nasze 125 urodziny!

Ponadto informujemy że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Konsultantek zmieniliśmy zasady naliczania opustu w ofercie "Urodzinowy zawrót głowy".
Oferty opublikowane od 31 marca podlegają opustowi wypracowanemu!

Jednocześnie informujemy, że oferty opublikowane do 30 marca włącznie działają na poprzednich zasadach.
ja tego meila juz kilka razy dostalam od firmy
Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość

Szanowna Konsultantko,

W nawiązaniu do Pani e-maila przepraszamy, za błędnie podaną informację dotyczącą dostępności pierścionka Beatrice. W związku z tą sytuacją do przyszłego zamówienia zostanie dołączony produkt przeprosinowy.

Przepraszamy za niedogodności.

Z pozdrowieniami,
xxxxxxxxxxxxxx
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Dziewczyny co zazwyczaj dostajecie za przeprosiny??

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
W związku z pracami technicznymi w dniu 07.04.2011 w godzinach od 2.00 do 4.00 nasza strona internetowa będzie niedostępna. Przepraszamy za utrudnienia.
Zachęcamy do korzystania z bezpłatnego serwisu Avon Non Stop 800 800 888 gdzie można: złożyć zamówienie i domówienie, sprawdzić saldo i harmonogram oraz dokonać płatności kartą Avon.
jestem ciekawa czy któraś o tej porze buszuje:d
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:44   #1241
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
... no coś ty... perfect cotton był taki czysty, mydlany, żadnej w nim słodkości nie było... mnie Perfect Cotton kojarzył się z białą Pur Blancą
czyli każdy czuje co innego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 18:48   #1242
paula1109
BAN stały

Te kosmetyki co są codziennie z różnymi promocjami tak jak np dzisiaj windscape to np jak bede robiła zamówienie w poniedziałek to wtedy moge zamówic któryś z kosmetyków który był w promocji?czy to jest tak ze jak np dzisiaj jest ten zestaw to dzisiaj trzeba zrobic zamówienie na to ??,a kody widziałam ze ma karinka.
Stary 2011-04-05, 18:51   #1243
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Nieprawda, że każdy podkład tworzy maskę. Odpowiednio dobrany kolorystycznie poprawia urodę, wygładza, zakrywa niedoskonałości, wyrównuje koloryt. Lepiej mieć odcień o ton jaśniejszy, niż ciemniejszy. Razi mnie jak laska ma buzię pomarańczową a ręce blade. I nie nakładać kilogramami.
Może jeszcze takiego nie spotkałam

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
dokładnie trzeba najpierw nauczyć się robić makijaż i najlepiej podkład wg mnie rozprowadza się palcem a nie gąbeczką, wtedy równiejsza jest warstwa
A ktoś tu właśnie pisał odwrotnie i mówił, żeby nie palcem

Używałam wczoraj żelu Senses Garden of Eden i się zawiodłam. Używałam dużo senesów, ale ten jest jakiś inny. W ogóle nie czuć go w powietrzu jak sie kąpię ani na skórze(jedynie dłonie jak się dokładnie powącha), a inne czułam nawet jak wyszłam spod prysznica. Jakiś taki dziwny jest :/
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:55   #1244
Justaa555
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
Te kosmetyki co są codziennie z różnymi promocjami tak jak np dzisiaj windscape to np jak bede robiła zamówienie w poniedziałek to wtedy moge zamówic któryś z kosmetyków który był w promocji?czy to jest tak ze jak np dzisiaj jest ten zestaw to dzisiaj trzeba zrobic zamówienie na to ??,a kody widziałam ze ma karinka.

[...]
2) Kody możesz zrealizować w czasie trwania katalogu 5 lub 6 ale.... ilość produktów jest ograniczona i obowiązuje zasada ''kto pierwszy, ten ma ''.
3) Jeśli Twój kod nie zadziała, to znaczy, że oferta została już wykupiona w całości.
[...]

także możesz wykorzystać kody w poniedziałek.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 18:57   #1245
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość

[...]
2) Kody możesz zrealizować w czasie trwania katalogu 5 lub 6 ale.... ilość produktów jest ograniczona i obowiązuje zasada ''kto pierwszy, ten ma ''.
3) Jeśli Twój kod nie zadziała, to znaczy, że oferta została już wykupiona w całości.
[...]

także możesz wykorzystać kody w poniedziałek.

Dziękuję
Stary 2011-04-05, 19:02   #1246
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
oooo oo to mnie właśnie interesuje , że trwały to super, a jak z kryciem ?
Z kryciem ok. Nie jest z tych lekkich. Radzę Tobie jednak zamówić wcześniej próbki.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:08   #1247
mistress88
Zadomowienie

Cytat:

Hmm. Ale doliczy mi się do bazy opustu w k6 czy k7? Bo póki co z zamówieniami z k6 cienko i jakby się doliczyło to fajnie, bo na pewno bym miała Rarkę przy okazji.

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:09   #1248
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak kiedyś rozmawiałyśmy o sposobach na tańsze katalogi (tzn zestaw do mianowania konsultantek 5 kat za 3 zł czy jakoś tak) i zwykłym KK na fakturze nie pojawiał się ten zestaw. Wczoraj rozmawiałam z moją OMS o liderowaniu, podpisałam tą wstępną umowę, i poleciła mi zakupić sobie zestaw do mianowania LS (78014) w którego skład wchodzą

STARTER DO MIANOWANIA LS 1 1.50
STARTER DLA KK 5 5.00
MY AVON MAGAZINE K06/2011 5 1.00
KATALOG POLSKA 06/2011 25 2.50

W systemie nie jestem na pewno jeszcze odnotowana jako kandydat na lidera. OMS powiedziała, że w przyszłym tygodniu powinno to nastąpić. Więc sądzę, że każda KK może taki zestaw wziąć.
Cały zestaw kosztuje 10 zł za 25 katalogów. Nie wiem tylko czy można go tak regularnie kupować co katalog.

Chciałabym móc sobie zmieniać datę urodzenia
Taki pakiet do mianowania lidera może zamówić każda konsultantka nawet jeśli nie jest liderem niestety tylko raz w życiu może taki zamówić za 10zł, kolejne już są po 25zł

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-04-05 o 19:19
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:11   #1249
paciaz1993
Raczkowanie

Wie ktoś coś o tych pazurkach Sarunieczki ze zdjęć
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:11   #1250
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Hmm. Ale doliczy mi się do bazy opustu w k6 czy k7? Bo póki co z zamówieniami z k6 cienko i jakby się doliczyło to fajnie, bo na pewno bym miała Rarkę przy okazji.
moim zdaniem nie dolicza się do bazy upustu

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:11   #1251
smerfetka25
Zakorzenienie

Ja też chciałam kiedyś zmienić datę i się nie dało
Stary 2011-04-05, 19:11   #1252
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, ale masz ładne pazurki na zdjęciu na katalogowym. Co daje taki efekt?
a dziękuję,to tzw.pękający lakier do paznokci Isa Dora Graffiti

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
mam dokładnie takie samo wrażenie,Perfect Cotton jest bardzo podobny do Pur Blanki

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A ktoś tu właśnie pisał odwrotnie i mówił, żeby nie palcem
Ja sobie nie wyobrażam inaczej nakładać podkład jak palcami
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:12   #1253
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Wie ktoś coś o tych pazurkach Sarunieczki ze zdjęć
efekt pękającego lakieru

Maleństwo moje
Stary 2011-04-05, 19:14   #1254
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Super jest, ale w avonie go nie ma??
Stary 2011-04-05, 19:20   #1255
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Super jest, ale w avonie go nie ma??
Nie ma. Przecież napisała Ci firmę

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:22   #1256
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma. Przecież napisała Ci firmę
No widzę teraz, jakoś tak nie przeczytałam do końca i od razu pisałam
Stary 2011-04-05, 19:27   #1257
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

Używałam wczoraj żelu Senses Garden of Eden i się zawiodłam. Używałam dużo senesów, ale ten jest jakiś inny. W ogóle nie czuć go w powietrzu jak sie kąpię ani na skórze(jedynie dłonie jak się dokładnie powącha), a inne czułam nawet jak wyszłam spod prysznica. Jakiś taki dziwny jest :/
moim zdaniem inaczej pachniał na zapachowej kartce

Maleństwo moje
Stary 2011-04-05, 19:32   #1258
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

mam dokładnie takie samo wrażenie,Perfect Cotton jest bardzo podobny do Pur Blanki

Ja sobie nie wyobrażam inaczej nakładać podkład jak palcami
Sarunieczka, ale Ty śliczna jestes
Żeby nie był off, odebrałam dziś troebkę Amie z netto5. Jutro wstawię foto
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:37   #1259
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26163241]szansa zamówić jest-oczywiście, natomiast czy przyjdzie-oto jest pytanie....

nie, mi się trzyma cały tydzień, ale;
-maluję podkładem przed nałożeniem lakieru
-na lakier nakładam utwardzacz
-stosuję rękawiczki do prac domowych, czym chronię nie tylko lakier ale i ręce.[/QUOTE]
No wlasnie a ja zadnego utwardzacza ani odzywki nie uzylam i mylam naczynia bez rekawiczek:/
Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Przetestowałam ten nowy mineralny podkład miałam kolor nude i niestety zmyłam po 2min .
Po pierwsze nie polecam do cer mieszanych / tlustych , swiecilam sie jak choinka , w dodatku odcien za ciemny.
Takze nie dla mnie tak samo jak mineralny sypki mam Ivory i rowniez za ciemny .
Ja po plynnym tez sie swiecilam a po sypkim po jakims czasioe maialam zbyt cioemny puder na sobie wiec odstawilam. Bardzo ciemnieje
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
muszę się pochwalić doszła do mnie zaginiona paczka z avonu więc mam dwie i mam ten lakier Strawberry którego brakowało w poprzedniej paczce
Juppi to teraz bedziesz miala dwa bo przeciez dosla ci tamten brakujacy czy zrobilas zwykly zwrot??
Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
Czy pamiętacie może konsultantki jakie były kody i ceny tych rzeczy w promocji "Urodzinowy zawrót głowy" że codziennie jest inny produkt. Proszę pomóżcie.
Proszę o napisanie mi wszystkich może jeszcze jakieś będą aktualne.
Juz dziewczyny podawaly te kody
Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Ok rozumiem ty stosujesz to jako baza pod podkład z drogerii a mnie wystarczy to że wyrówna nierówności i zmatuje mi twarz....Rozumiem że są dwa zastosowania tego specyfiku, ale w nazwie ma "Podkład" a nie "Baza" stąd ta cała dyskusja

Ponawiam pytanie czy są próbki "Bezbarwnego podkładu" Magix?? Proszę o odpowiedź!
U nas w Uk te probki sa niedostepne
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 19:40   #1260
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Taki pakiet do mianowania lidera może zamówić każda konsultantka nawet jeśli nie jest liderem niestety tylko raz w życiu może taki zamówić za 10zł, kolejne już są po 25zł
może kiedyś skorzystam

może dziś też macie info o jutrzejszej ofercie ??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości