|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Wszystkim dzisiejszym PMkom wszystkiego dobrego pogody ducha, słonka na niebie uśmiechu od ucha do ucha i żeby wszystko sie udało
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze właśnie u fryzjera. Pod suszara. Udalo mi sie neta zlapac. Dziekuje za zyczenia
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane PMki!!!!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Żebyście się zawsze kochali, a uśmiech nie opuszczał Was nawet na sekundę ![]() trzymam kciuki za dzisiejszy dzień ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile, bo internet ledwo mi dycha
![]() Wszystkim dzisiejszym PM, duzo szczescia, milosci i oby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylyscie, a nawet jeszcze lepszy Pogoda, z tego co wiem jest upalna, wiec chyba nawet trzeba zyczyc, oby nie bylo za goraco ![]() To byla moja pierwsza data slubu, wiec mam szczegolny sentyment
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane niezapomnianego, cudownego dnia wam życzę. Pogody optymalnej, bo u mnie jak w tropikach ale wiaterek się zbiera
![]() Bawcie się super
|
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim ślubującym dziś wszytskiego NAJ !
Cytat:
Cytat:
jeśli masz ochote na moje zdjęcia poprosze na pw maila
|
||
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym dużo szczęścia
pogodę macie niezłą |
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udał się, odpoczęliśmy trochę, ale minął bardzo szybko. Trochę połaziliśmy po górach, ale bez rewelacji, bo mieliśmy lenia i było nam z tym dobrze
|
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 tygodnie do ślubu ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Monika już doczytałam jak było Super, że wypad się udał!!!!
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM'kom Szczęścia na Nowej Drodze!!
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Rozeznanie
|
Kochane Dziewczyny ! Najcudowniejszego dnia Wam dziś życzę !!!!
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki Kochane. Powiem Wam, że w przeciągu 3 dni bardzo dużo się u mnie wydarzyło. Mianowicie 2 dni temu dostałam zadzwoniła do mnie Pani Dyrektor jednej ze szkół podstawowych, czy chciałabym przyjść od 1 września do lutego na zastępstwo do lutego. Oczywiście powiedziałam, że jak najbardziej i od 1 września zaczynam moją ukochaną pracę
Problem jednak w tym, że jak już wiecie 3 września wychodzę za Mąż i teraz wszystko w biegu, załatwianie papierów, badań itd w pracy, oraz ostatnie przygotowania przed ślubem. Wychodzi na to, że nawet dzień przed ślubem będę w pracy, bo w czw. mam rozpoczęcie roku szkolnego, a w pt normalnie zajęcia. Ehh ale tak się cieszę i nie wyobrażam sobie, abym mogła odmówić tą pracę, ponieważ wiem jak ciężko dostać się do szkoły. Jakoś to muszę pogodzić![]() Aha dziś odebrałam suknie, wisi w domku rodziców i czeka na ten dzień ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To może jak się wykażesz to załapiesz się na etat ![]() Pochwal się suknią ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego!
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja bym chciała dostać w szkole, ale narazie nikt do mnie nie dzwoni i wątpię czy ktoś będzie dzwonił.Podanie o rozwiązanie umowy napisane nie dla mnie jednak bycie sprzedawcą i wciskanie ludziom kitu. Mam tylko nadzieję, że uda się za porozumieniem stron czyli od razu, a nie, że jeszcze tydzień będę musiała chodzić bo i tak nie pójdę...jeśli mam tak jak teraz denerwować się i martwić i to za takie grosze, że na stażu mam więcej to dziękuję bardzo, a wiadomości które trzeba wiedzieć są takie jak conajmniej za 2000.Poza tym jeszcze mamy spięcia z rodzicami. zaczyna się wypominanie...a bo my tyle na samochód wydaliśmy i jeszcze trzeba. Kurde, czy to Nasza wina, że coś się z nim dzieje, że trzeba jakieś rzeczy wymieniać poczułam się jakbym specjalnie w nocy jakieś rzeczy z niego psuła i potem brała kasę. więc podjeliśmy decyzję z TZ, że nie będziemy nic robić w nim, jak się rozkraczy to niech się rozkracza, jak rodzice będą coś chcieli, trudno nie ma paliwa nie pojedziemy. Zaczynam mieć to gdzieś i denerwuje mnie takie wypominianie. najpierw pewnie damy, damy, pomożemy, a teraz, że musimy oszczędzać. A co my robimy?? oszczędzamy. a to opłaty, a przecież powietrzem żyć nie będę, chce się zjeść i tego i tamtego, wyjść gdzieś ze znajomymi, zaprosić ich. a wszystko drogie...![]() Myślałam, że z czasem tak właśnie będzie, ale nie myślałam że tak szybko :
|
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że ten paskudny weekend się skończył, bo tylko doła złapałam tak się cieszyłam na panieński, bo choć sama musiałabym wszystko zorganizować (u nas nie ma tradycji, że ktoś inny mi go zorganizuje), to już miałam plan co i jak, a tu wielka doopa chyba z tego będzie, bo oprócz mnie, świadkowej i dwóch koleżanek nikt nie jest zainteresowany : : dzwoniłam do siostry M. z zaproszeniem w środe i obiecałą oddzwonić na drugi dzień i do tej pory się nie odezwała; żona kuzyna, z którymi spotykamy się dość często powiedziała, że jej nie będzie i kuzna na kawalerskim też, bo oni nie chodzą osobno na imprezy a pozostałe mają dzieci i nie ma możliwości, żeby na kilka godzin zostały z babciami : : jest mi tak cholernie przykro, że jak tylko o tym pomyśle, to mam łzy w oczach;a jeśli chodzi o wesele, to wydaje mi się, że w ogóle nie znaliśmy ludzi, których zapraszaliśmy; tylko 3 osoby potwierdziły obecność do dnia, do którego prosiliśmy, a reszta ma to gdzieś; po wszystkich musieliśmy dzwonić, niektórzy do tej pory się zastanwaiają, bo nie wiedzą, czy będą w ogóle, czy sami, czy z kimś ogólnie na niektórych nie mam nawet ochoty patrzeć, a M. tak się dzisiaj wkurzył jak dzwonił do swojej rodziny, że stwierdziłże jakby wiedział, że każdy będzie miał do tego tak istosunek i tak trzeba będzie wszystkich prosić i dzwonic, to olałby to i tylko msza w kościele, obiad i baj ![]() bardzo dużo osób nam odmówiło (np. z rodziny chrzestnego M., gdzie ejst 6 kuzynów i wszystkich liczyliśmy z osoabmi towarzyszącymi, nie przyjdzie żaden) i jak przy wybieraniu zaproszeń i ustalaniu kogo zaprosimy byliśmy nastawieni, na ok. 30 odmów, to teraz wolę nie liczyć najgorsze jest to, że odmawiają osoby, które były pewniakami, a to jest już bardzo przykrez pozytywnych rzeczy - kupiliśmy garnitur, koszulę i buty dla M.; jeszcze tylko krawat, bo zapomniałam materiału z moich butów, do któego mieliśmy dobrać kolor; poza tym ostatnie spotkanie w poradni zaliczone, dzień skupienia też, ja pierwszą spowiedż mam z głowy
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie gości, to rozumiem, bo my też dzwoniliśmy, sporo mieliśmy takich książąt, których trzeba było indywidualnie dopytywać czy zamierzają się pojawić i czy z kimś, byli też tacy co 3 dni przed ślubem nie wiedzieli czy będą Na zaproszonych jakoś ciut ponad 100 osób na weselu było 60 już z zespołem, foto i kamerą, więc bardzo dużo nam odmówiło, z tego sporo tzw. pewniaków właśnie. I np. bliska rodzina z daleka wiedząc o naszym ślubie już ok rok wcześniej tak wzięła sobie urlopy, żeby wracać do siebie (za granicę) tydzień przed naszym ślubem, ktoś inny stwierdził, że pewnie wolelibyśmy widzieć bliższe nam osoby niż ją/jego (ciekawe skąd się biorą takie argumenty), itp, itd. Generalnie wyszło tak, że ze znajomych ostatecznie byli wszyscy zaproszeni, a nawaliła rodzina. I nie powiem, przed ślubem było nam z tego powodu bardzo przykro, ale na samym weselu i potem nie miało to już żadnego znaczenia. Byli po prostu Ci, którzy naprawdę chcieli być.
|
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupy no i wielki i U mnie z potwierdzeniami było identycznie. Poza tym ja też dzisiaj doła złapałam i się poryczałam, bo mimo, że mam wywalone na tych co odmówili "ot tak", to jakoś mi się przykro zrobiło, że każdy wyłożył na mnie lachę. Należą im się pożądne baty . Głowa do góry Kochana (mimo, że ciężko mi się dzisiaj tak pisze, to wiem, że nie warto sobie tym zaprzątać głowy bo jest masa innych ważniejszych rzeczy)!
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!!!
Witam się jako ŻONA ![]() jest super, wesele było super, msza cudo. jak tylko znajdę dłuższą chwilę to wrzucę relację. 492fc97152.jpg |
|
|
|
|
#1252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuję za pocieszenie ![]() Cytat:
ale pieknie wyglądałaś
|
|
|
#1253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w kolorze brudnego różu pokryta warstwą też brudnoróżowej koronki naszytej "w kopertę", śliczna jest No ta fryzjerka, na którą chcę zmienić, aż tak droga na szczęście nie jest, ale jak na takie zadupie to ma ceny z kosmosu, a i tak mimo tego pełno klientek ![]() Cytat:
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś ![]() Cytat:
Zgadzam się z tym, że kto chce być, to będzie. Ja jako najmłodsza z kuzynostwa mogę liczyć na brak odmów z głupimi powodami chociaż ze strony kuzynów No i w ogóle mam nadzieję, że nam się nie posypią za bardzo, bo salę mamy ogromną i jeśli skurczy nam się liczba gości do mniej niż 80, to będzie cyrk, bo będzie na niej po prostu strasznie pusto, a wolałabym tego uniknąć :/ Wczoraj dzwonił jeden z członków naszego zespołu(z jednym z nich pracowałam i właśnie on dzwonił) - grali na naszej sali Bardzo im się sala podoba, nie pogardzili by większą "sceną" na rozłożenie sprzętu, ale się zmieścili (5 osób - perkusja, klawisze, dwie gitary i wokalistka - śpiewają tam też faceci co grają, nie śpiewa tylko perkusja i jedna gitara - basowa chyba), a sala ogólnie super Bardzo mnie to cieszy ![]() Dobranoc |
||||
|
|
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Uff... w końcu nadrobiłam! za piękne i szczegółowe relacje ślubneJenny wspaniale wszystko dobrałaś Morenica jak masz się tak męczyć w tej pracy to faktycznie nie ma sensu Margolka można prosić o zdjęcia na prw???
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
niunia ślicznie wyglądałaś
![]() aaaa i zmień sobie suwaczek bo według niego za 11 miesiący wychodzisz za mąż ![]() cześć
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1257 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pracę - dasz radę ![]() ja swoją suknię odbieram w czwartek, a jutro dostajemy klucze do naszego mieszkanka wow w ogóle to pięknie wyglądałaś jejq dziewczyny a mnie chyba już stres przedśłubny ogarnia.. zaczęło się wszystko od soboty,kiedy to zadzwoniła moja chrzestna i marudziła mi że mój bukiet jej się nie podoba, tzn. kwiaty które do niego kwiaty (eustomy i storczyki, i jeszcze storczyk we włosy) ![]() potem chciałam się wyżyć i nakrzyczałam na niewinnego tż-ta
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
czesc "
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

ja nic z tego nie kumam. a osoby nie są za chętne do pomocy niestety
niby siedziałam koło takiego chłopaka, ale On też swoje odbierał i nie miałam za bardzo jak pytać, wiec ciągle proszę poczekać. i te chore zasady, że trzeba mówić tak i tak 

Super, że wypad się udał!!!!

a pozostałe mają dzieci i nie ma możliwości, żeby na kilka godzin zostały z babciami :
i
.