|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szanuj TŻta swego bo możesz mieć gorszego. TŻtówki 2008 po raz 5.!
a ja właśnie skończyłam ćwiczyć i padam
![]() sprzątać będę popołudniu, bo teraz mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
mi sie rano chciało ćwiczyć
![]() ![]() Ania ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=v9aq2sNdEyI
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-08-20 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Nooooo
![]() Sprzątam a wieczorem przyjeżdża tż! ![]() A we wtorek jedziemy na 4 dni w góry!!! ![]() MIŁOŚĆ ROŚNIE WOKÓŁ NAS!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Mama Gocia się cieszy, no co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
ładuje mi się do końca strona jak odpisuję i nie mogę wkleić zdjęcia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ;*zazdroszczę, my z Tż nigdzie na wakacjach nie byliśmy i nie będziemy...
#1236 | |
Zakorzenienie
|
noo jeszcze trochę
![]() poćwiczyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba dzisiaj zostaję u Tżta na noc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Wtajemniczenie
|
Używała któraś z Was może takiej suszarko-lokówki:
http://babyliss.pl/pl/2735e_obrotowa...ostowania_wosw ??
![]() |
#1238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkamy pod nim, on ma wejście od głównej ulicy, my od tyłu. Nawet sobie nie wyobrażacie co jest na tym 'tyle', ile niepotrzebnych gratów, stare wykładziny, jakieś spróchniałe płoty ![]() A żeby posprzątać to nie ![]() My z TŻtem postanowiliśmy zrobić sobie ogódek (kiedyś o tym pisałam ![]() Po kilku tygodniach (kiedy wszystko już się ładnie zazieleniło) właściciel przykrył wszystko czarną folią ![]() ![]() ![]() Dlatego chcieliśmy się wyprowadzić (też ostatnio o tym pisałam tutaj), ale niestety nowy gość od mieszkania - też muzułmanin, wystawił nas do wiatru. Umówiliśmy się już wstępnie na przeprowadzkę od września, a on na drugi dzień miał już innych chętnych. Cytat:
![]() Przeczytałam TŻtowi, ale się śmialiśmy ![]() My wczoraj poszliśmy spać pokłoceni, nawet 'dobranoc' nie było ![]() Ale od dziś jest dobrze, godziliśmy się w łóżku ( ![]() ![]() A dziś caaały dzień siedzimy w domu, no może z małym wyjątkiem na spacer do lidla (który jest całe 5min dalej ![]() ![]() A oprócz tego kupiłam taką jakby białą, glinianą (?) doniczkę, do niej były farbki i pędzelki, trzeba było coś namalować. Świetna zabawa, mówię wam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() Zamierzasz kupić? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę na słoneczko się trochę pogrzać i przy okazji włosy wysuszyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się marzy taka suszarka prostująca włosy ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Ja zakładam kalosze, płaszcz, parasol w garść i maszeruję po coś słodkiego do sklepu :P
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie mi się marzy takie cudo, oglądałam filmiki na yt i wygląda to ciekawie!
To jest to, że ona może albo prostować włosy albo lekko podkręcać, co właśnie mi bardzo odpowiada przy moich kłaczkach. W ogóle zobaczcie jaki blog znalazłam: http://blog.jessicaharlow.com/ Jestem zafascynowana tym, co robi ta dziewczyna z włosami i makijażem ![]()
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, troche zaniedbałam wizaż ale ostatnio tyle się działo...
tż wrócił znad morza zdąrzyliśmy się rozstać, pogodzić a teraz też tak się porobiło że szkoda gadać ![]() mam nadzieję ze uda mi się was przynajmniej troche nadrobić :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak ona raz dwa dokleja sobie rzęsy :O i kreski na oku robi, masakra ! makowapanienkaa hej, co się dzieje? ![]()
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-08-20 o 16:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, to faktycznie nieciekawie jak chcesz się wygadać to śmiało pisz co i jak, a my postaramy się jakoś pomóc, doradzić itd ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
Wrócił z nad morza było wszystko ok, nawet znalazłam przez przypadek zdjęcie moje które tam miał ze soba i z tylu pisał daty i godziny i miejsca jak sie spytałam o co chodzi powiedział zmieszany ze zapisywał sobie kiedy siedział sam i o mnie myślał xdd. No było dobrze, bez większych kłótni, wiadomo jakieś pierdoły. Aż pewnego pięknego dnia oznajmił mi ze jedzie na woodstock. Oczywiście zaprotestowałam, byłam zła ze nie przedyskutował tego ze mną tylko po prostu oznajmia mi ze jedzie, chciał jechac sam, uparł się i koniec. Zaproponowałam żeby pojsc na kompromis wymyśliłam 2 opcje które zadowoliły by nas obu, ale on jedzie sam koniec kropka, dlatego powidziałam mu ze jak po pojedzie nie chce go znać, może przesadziłam ale czułam ze nie chce by po prawie 4 latach w ten sposób mnie traktował. Zmieniłam numer telefonu i starałam się jak to tylko możliwe odciąć. no ale oczywiście wrócił zaczął do mnie wypisywać wydzwaniać, stwierdziłam ze poki co możemy zostać przyjaciółmi, chciałam zeby chociaż troche do niego to dotarło. Zgodził się, ciągle pisał rozmawiał ze mną i chciał się spotykać. powtarzał ze nie che mnie stracić i nie wyobraża sobie nie mieć ze mną kontaktu. Miał poważne problemy z uszami, starałam się mu pomóc no i w końcu postanowiłam ze w sumie spróbujmy jeszcze raz. Minął tydzień od tego czasu jak wróciliśmy do siebie, dużo czasu razem spędziliśmy romantyczna kolacja, wieczory romantyczne, wszystko było w miare w porządku aż do czwartku. Obiecał mi że zawiezie mnie na egzamin prawa jazdy w piątek o 8 rano i w czwartek zaczął sie wykręcać ze on myślał ze to później ze nie tak wcześnie rano, ze on sie umówił i idzie do kumpla na noc. ostatecznie stwierdził ze jak nikogo sobie nie załatwię to ze mną pojedzie, tylko ze jak napisałam mu smsa ze nie bardzo mam z kim jechać znowu zaczął kręcić nosem az sie wkurzyłam i powiedziałam ze łaski nie potrzebuje. W piątek rano napisał mi smsa `powodzenia` a później pytał jak mi poszło, tylko ze w miedzy czasie przez przypadek dowiedziałam sie ze to w cale nie była meska posiadowa u kumpla tylko impreza u laski, jakiejs tam starej znajomej która była tez na woodstocku. Gdy mu o tym powiedziałam przyznał się ale nie uważał żeby zrobił coś złego.. Szczerze mówiąc już wcześniej mi ta laska nie pasowała jak coś tam z nią po woodstocku pisał ale twierdził ze to super koleżanka i tyle, no a dzisiaj na cudownym portalu jakim jest facebook widziałam zdjęcia z tej imprezy i myślałam ze mi serce pęknie jak widziałam jak ona siedzi z nogami i rekami zarzuconymi na niego... wiem to niby tylko zdjęcie ale swiadomosc ze mnie zawiodl, oklamal, i wolał isc tam niz byc przy mnie kiedy ja sie stresowałam.... nie wiem co mam o tym myśleć i co robić od wczoraj nie potrafię znaleźć sobie miejsca nei mam pojęcia co o tym myśleć i co robić
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
makowapanienkaa wg. mnie to nie"tylko zdjęcie" i jak dla mnie to zachował się okropnie. Po co chciał do Ciebie wracać ? Zeby po tygodniu Cie okłamac i spędzić noc u kolezanki na imprezie ? Ja wiele razy takie coś wybaczałam TŻwi... uwierz, ze na prawde wiele... ale w koncu po 2 latach zostawiłam go bo nie dawałam rady psychicznie... i powiem Ci, ze po powrocie do siebie TŻ jest bardzo grzeczny i nic nie robi i nie wychodzi bez mojej wiedzy
![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
właśnie zastanawiam sie co w tej sytuacji powinnam zrobić, wiem jedno nie pójdzie mu tak łatwo jak poprzednim razem, tylko jeszcze nie wiem czy jakby sie odezwał odpisać czy troche poczekać. Cały czas się zastanawiam czy między nim a tą `koleżanka` cos jest/było czy to rzeczywiście tylko kumpela
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dowiedziałaś się co z tym zdjęciem? bo w to, ze to niby daty kiedy o Tobie myślał to ja jakoś nie wierzę ![]() to że pojechał sam na woodstock i nie chciał Ciebie wziąć, a potem widzisz takie zdjęcia gdzieś to dla mnie to jest dosyć jednoznaczne szczerze mówiąc. Bo skoro Ty byś mu tam tak przeszkadzała, że nie chciał Cię wziąć, a potem coś takiego to kto wie co się działo z tą koleżanką tam potem ta impreza jeszcze ja bym się poważnie zastanowiła nad rozstaniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
te daty na zdjęciu też mi nie pasują , tak jak dziewczyny mówią nie zachował się w porządku :/ ja bym żądała wyjaśnien z jego strony , czemu pojechał sam na woodstock ( żeby się z nią spotkać ?
![]() ostatnio czytałam dlaczego mężczyźni kochają zołzy i tam było tak ładnie napisane : jesli jakas kobieta jest w stanie odbić mi chłopaka to ja go nie chcę ![]()
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-08-20 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Własnie to mi najbardziej nie pasuje, jeżeli sumienie by miał czyste czemu by kłamał ze idzie do kolegi... jak go spytałam to tylko powiedział ze nie miał zamiaru sie klocić. Nie wiem na co liczył i o co w tym wszystkim chodzi. Nie rozumiem po co chciał do mnie wrócić, po co było to wszystko, nie poznaje go zawsze miewał swoje głupie zagrania jak to facet ale teraz.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() musisz to dobrze przemyśleć teraz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie byłby spalony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boje sie tylko jednego ze znowu dam mu w glowie sobie namieszac, narazie chyba bede czekała i zobacze jak to wszystko bedzie dalej wygladało, czy sie odezwie, co powie itd nawet nie wiecie jak ja bym chciała tak po prostu tym pier***nąć, nie przejmować się i po prostu iść dalej Edytowane przez makowapanienkaa Czas edycji: 2011-08-20 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.