|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Z tego samego też powodu staram się nie palić, tak się słyszy wszędzie takie gadanie, ale dopóki sama nie zobaczyłam efektów na skórze to nie brałam tego do siebie... Jesteś jeszcze młodziutka, to na razie cieszysz się z efektu mniejszej wagi, no a ja już tak nie mogę
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
hej laski
![]() Nie pisałam bo jak mnie wczwartek choróbsko dopadło to po pracy od razu spac poszlam ,w piatek wstalam do pracy musialam isc ...myslalam ze nie wytrzymam , ale dałam rade jakos Pozniej znowu spanie i gripexy i na szczescie juz mi przeszlo nienawidze byc chora![]() No i musze sie pochwalic 1,4 kg schudłam przez tydzien, strasznie mi to humor poprawiło wczoraj Do świat mało czasu a conajmniej 3 kg bym chciala zrzucic do Swiat i Sylwestra
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opinie
chciałam kupić jakąś fajną bluzkę albo tunikę na imprezy, ale nie ma nic ciekawego na allegro i jedynie ta mi się spodobała.Sunshine cieszę się, że z Tż wszystko się poukładało, no i masz rację jeżeli jest co ratować to ratujcie to ![]() Patiuszka wiem wiem, że to organizm się odwadnia i dlatego na wadze jest mniej, ale to takie fajne uczucie stanąć na wadze i zobaczyć tak malutko wiem, że to głupie bo to tylko po alko ale chociaż ten jeden dzień się cieszę jak jest mniej ![]() Co do palenia to nie mam problemu, bo nigdy nie paliłam, na szczęście. Dzaguś co u Ciebie? Dlaczego się nie odzywasz? widzę, że podczytujesz.
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Sunshine_92 śliczne te buty też sie na nie czaiłam, ale wolałam czarne a już nie ma rozmiaru
Sukienka też śliczna. Wszystko w moim guście ![]() aguniaaaaa041986, białaczekoladka gratuluję spadku ![]() Ja sobie dzisiaj pospałam aż do 11 Muszę się dzisiaj trochę pouczyć, bo mam jutro kolokwium ;/ Co do diety to staram się trzymać dzisiaj spadek tylko o 0,1kg ale małymi kroczkami do celu Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki ja byłam strasznie zalatana bo miałam zjazd na studiach więc mialam zajecia od rana do wieczora u mnie niestety waga 49 czyli raz jest dobrze a raz źle ehh chyba nigdy nie dotre do tych 48.
Meeedzik dziękuje ze o mnie pamietasz u Ciebie przynajmniej łądna liczba moja coś nie może sie oderwac mniej niz 48,6 to nie widziałam juz chyba kilka lat musze znalezc jakis sposób na nią bo jakby się zacięła![]() Monia musisz na pewno wybrac sie do lekarza bo jak widac rozebrało sie strasznie na bagatalizuj tego bo świeta niedługo musisz byc zdrowiutka w pełni a co do męża no to musicie się jakos dogadac, moze postaraj sie lagodniej z nim rozmawiac nie wybuchac bo i on sie wkurza, nie wiem musiscie jakos do siebie dotrzec
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Ja już po zajęciach, dziś miałam tylko 2 wykłady Jeśli chodzi o wagę to nie kupiłam baterii więc póki co ona nie działa. Powiem Wam ,że jakieś przygnębienie mnie ogarnia,ciągle zmęczona jestem i nic mi się nie chce.Muszę całe mieszkanie posprzątać, a najchętniej wskoczyłabym pod kołderkę. Sunshine buty są piękne...sama mam podobne tylko w trochę ciemniejszym odcieniu beżu,a sukieneczki baaaardzo sexi ![]() Meedzik jeśli chodzi o tunikę to mnie w ogóle się nie podoba i nie kupiłabym jej.Ale to Ty w tym będziesz chodziła,wiec nie kieruj się naszym zdaniem ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- agunia gratuluje spadku wagi doskonale wiem jak magiczne cyfry mogą |
|
|
|
#1237 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane
;** nooooo wkońcu ujrzałam w Polsce jakieś słońce !! ) byłam wczoraj u chrześnicy i dałam jej Misiaa takiego dużego jak polecałyści zeby kupic i faktycznie Mała sie strasznie ucieczyła faaaajne to uczucie bylo widzac ze jej sie podoba ) ! A teraz takie małe pytanie D jest coś takiego ze jeśli wgram zdjecie zeby było widoczne tylko dla forum np ? czyyy poprostu jak tu wgram bedzie widoczne dla Wszystkich ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 -------- --sunshine_92 aaaaaaaaaaaa te butyyy sa cudowne !! mam takie podobne i poprostu Uwielbiam je !! Także mi sie jak Najbardziej podobaja ; )) !A sukienka tez fajna bardzo lecz buty sa poprostu cudo !
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-04 o 13:45 |
|
|
|
#1239 |
|
amor vincit omnia
|
jeśli wrzucisz toi na forum- wszyscy będą mogli zobaczyć...potem możesz np usunąć... jeśli nie chcesz tak- możesz dodać do prywatnego albumu w profilu i wtedy tylko znajomi widza...
|
|
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
zelka90,kamikadze,coctail raspberry,mariposa,eldo_r ado,bialaczekoladka- właśnie te buty to moja miłośc od wielu miesięcy, co je widziałam to się zastanawiałam, czy rozmiar będzie dobry, czy nie za wysoki, i gdy chciałam zamawiac nie było już rozmiaru
ale teraz stwierdziłam, że idzie sylwester trzeba zaszalec! Tak więc jakąś godzinkę temu je zamówiłam, muszę zrobic przelew i będę czekac na te cudeńka Co do sukienki, to oszalałam na punkcie koronki. Z innego modelu podobała mi się taka na jedno ramię, oszałamiająca i chyba też ją zamówię dziś. Eldo, pytałaś ile mam wzrostu, mam skromne 167 cm, więc wiem że sukienka może nie pasowac, ale skoro moje buciki będą miały 16 cm, to trochę wydłużą mi nogi więc chyba będzie okej . Jak będę wszystko miała, zrobię fotkę i Wam pokażę ![]() medzik-dziękuję . najważniejsze, że obie strony chcą ratowac a wtedy zawsze są szanse choc przyznam że było dramatycznie, i przepłakałam dwie noce... jak prawo jazdy Ci idzie ? Zauważyłam,że na jazdy wybrałaś się do Nysy jestem z Nysy
|
#1241 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
koniecznie pokaż nam potem zdjęcia!ja jednak kupuję inną sukienkę, bo dostałam informacje, że mi wystawią, bo mają jeszcze w magazynie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Sunshine masz rację to jest najważniejsze
jeżeli obu stronom zależy to trzeba ratować ![]() A prawo jazdy dobrze, miałam już 3 jazdy, a właśnie instruktor zabiera mnie do Nysy, bo tam jest wiele rond na których mogę się nauczyć bo jestem z Głuchołaz a do Nysy mam 20km Nie wiedziałam, że Ty z Nysy jesteś często tam bywam
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem z Gł tak jak Medzik A w Nysie studiuję także jestem bardzo często ![]() A co do bucików to daj znać jak przyjdą czy idzie w nich chodzić Bo ja mam zawszę wizję że w takich wysokich się zabiję
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-12-04 o 14:49 |
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
sunshine_92 czekam z niecierpliwosci by ujrzec wszystko
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
a no dziekujee jestem nowa i o takie sprawy poprostu wole zapytac bo widze ze Wy tez dajecie to ja tez z czasem dam i Swoja
Edytowane przez zelka9o Czas edycji: 2011-12-04 o 14:53 |
|
|
|
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1246 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Kamikadze1706 im mniej do konc tym ciezej sie wydaje przynajmniej mi, ale jakos to bedzie, najgorsze wlasnie ze przez ta pogode nic mi sie nie chce bardzo ciezko mi sie zebrac do cwiczen i silowni najchetniej bym tylko spala i lezala, ale walcze z tym
oby do wiosny, niecierpie zimna i deszczu chcialabym na zime sie przenosic gdzies do ciepłych krajow![]() ![]() zelka9o czekam na fotke mozesz tez dodacnp w albumie prywatnym i tylko zaprzyjaznione osoby beda mogly zobaczc zdjecie![]() Ja wlasnie nalozylam maseczke miodowa na twarz slicznie pachnie ![]()
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam tam kilka razy na wakacjach. Cos z jedzeniem mi ostatnio nie wychodzi, dieta poszla w odstawke, brak mi sil i mobilizacji. Dzis po pracy jestem okropnie zmeczona, zimno jest jak piorun. Dobrze ze jutro bede miala wolny dzien. Zaczne chyba cwiczyc i ostro sie musze za siebie wziac, bo sie zalenilam .
|
|
|
|
|
#1250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje dzisiejsze menu bardzo bogate nie wiem czy az nie za bardzo ![]() a wiec: S:musli z mlekiem, kawusia 2 S:jabłuszko O: udko kurczaka grilowane bez skorki oczywiscie z suroweczka coleslawem uwielbiam poprostu P:jabłko i szklanka soku marchwiowego Chyba zrezygnuje z kolacyjki na rzecz winaaaa Własnie czekam na kolezanke i bedziemy winkowac! ![]() Mam nadzieje ze czerwone winko nie zaburzy mi diety, spotykam sie dzisiaj z moja Aneczka i tak od czasu do czasu siadamy sobie do winka Dawno sie nie widzialysmy ona ma jeszcze studia, pracuje ja juz naszczescie po ale praca tez pochalania mi duzo czasu takze nie widzialymsy sie ok 2miesiecy a jak na nas to mega duza przerwa wiec dzisiaj musimy nadrobic zaleglosci![]() Mam nadzieje ze nie dostane batow za winko
|
||
|
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noo ja najpierw musze zrobic a potem dodaaaam ;D także postaram sie jak Najszybciej zroboic jaka kolwiek by było mnie widaac !
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Paulownia o jaki zbieg okoliczności
![]() bialaczekoladka winko na pewno Ci nie zaszkodzi a do ploteczek to jest wskazane A ja się dziś okropnie czuję nie mogę patrzeć na mój brzuch, jest wielki jak balon! W ogóle jak siedzę w domu to tylko jem i jem nie lubię niedzieli
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
bialaczekoladka nie bedzie batów
raz na jakis czas mozna sobie pozwolic meeedzik no ja tez nie lubie niedzieli, jakis taki zazwyczaj nudny dzien...ja dzisiaj tez jakas ciezka sie czuje nie wiem dlaczego
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
cześć Wam, u mnie dziś tragedia.. @ trwa w najlepsze, a ja nie rozstaję się z wc.. pojechałam po południu do Tż jak było trochę lepiej, to niedawno wróciłam i od razu zwymiotowałam tak mnie brzuch bolał, nienawidzę tych dni
to jakiś koszmar, do niczego się nie nadaję i chodzę zgięta w pół. o ćwiczeniach nie było mowy, ale jutro już nadrobię. dietę trzymam twardo. dzaga ja też widzę że czytasz a się nie odzywasz, napisz chociaż co tam u Ciebie ![]() medzik też nie lubię jak mam balon zamiast brzucha to tak zniechęca do trzymania diety.. no ale wiemy przecież że to tylko i wyłącznie od wody w organizmie ![]() tinekk i ja dążę do 48kg, wiem jak to ciężko. ale damy radę ![]() no nic, idę się myć i chyba pójdę spać jak dam radę w ogóle zasnąć. kobiety mają przerąbane
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik a tam przesadzasz pewnie z tym brzuchem
![]() A ja tak siedzę i się zastanawiam czy sobie grzywki nie zrobić
|
|
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
Meedzik ja też się dzisiaj do dupy czuje...też myślę, że mam brzuch jak balon...W ogóle to momentami mam dosyć tego całego odchudzania,nie wiem czy warto...Mam ochotę najeść się do syta i mieć wszystko w dupie.
Uciekam z forum ,bo jeszcze was zarażę swoim pesymizmem. Buziaki kochane |
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko na chwilkę powiedziec że zyje... ledwo ale żyję jadę na Ibupromie bo nie dało się się wytrzymać z bólu.... najgorsze jest to że cała prawa strona szczęki (zębów i dziąseł) tak mnie napierdziela że aż do ucha promieniuje i tego to nawet Ibuprom nie daje rady zwalczyć. Leciutko przytłumił mi ten ból ale i tak go czuję. Jak jutro nie będzie poprawy to idę do lekarza ( o ile się dostanę). Z męzem narazie dobrze..... troche przekrzyczałam go i się uspokoił. Dziś mi zaczął marudzić że chce abyśmy się przeprowadzili do niego juz nie długo...... a ja powiem Wam szczerze, że nie chce.... Po tym wszystkim jaki on potrafi dla mnie byc wredny to najchętniej bym się z nim rozwiodła.... gdyby nie dzieci. Zresztą same wiecie jak jest. No cóż lecę do łóżeczka... przychodzi wieczór to gorzej się czuję Dziś mija tydzień jak ta grypa mnie tak porządnie trzyma i bez żadnej poprawy Od piątku biorę antybiotyki więc może jutro będzie ciut lepiej..... Dobranoc gwiazdeczki ![]() ![]() czytam Was ale nie mam siły odpisać przepraszam obiecuję że to nadrobię jak mi sie polepszy
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail nie przesadzam z tym brzuchem
mam go naprawdę jakbym balona połknęła nawet na wadze dużo więcej jak zawsze wieczorem ![]() A co do grzywki to ja radziłabym Ci nie robić, później ciężko jest zapuścić, ja teraz zapuszczam, już prawie mi się udało, ale ciężko było. A Ty masz śliczne długie włoski ![]() Kamikadze widzę, że nie ja jedna ja też tak dziś o tym myślałam, że już mam dość tego odchudzania, już prawie miesiąc jak próbuję zgubić te 1,5 kg i ciężko jak cholera w ten niecały miesiąc spadło tylko 0,5
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wagi to się nie przejmuj ja od sierpnia walczę i dopiero 5kg zeszło. A jeszcze chciałam się pochwiliś udo spadło mi z 54- 52,5cm dla mnie to cud
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2011-12-04 o 21:25 |
|
|
|
|
#1260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

już się nie mogę doczekać kiedy tyle ujrzę

nienawidze byc chora
chciałam kupić jakąś fajną bluzkę albo tunikę na imprezy, ale nie ma nic ciekawego na allegro i jedynie ta mi się spodobała.

? Zauważyłam,że na jazdy wybrałaś się do Nysy
koniecznie pokaż nam potem zdjęcia!
oby do wiosny, niecierpie zimna i deszczu