|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz kupić w zoologicznym za około 17zł porcję 400g i dać kici. Ja tak kupiłam. Planuje Dżekiego karmić tylko bezzbożową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
nie jeszcze, jak oglądam i widzę ceny to mi słabo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt faktem są sukienki na allegro na KT za 250,00zł czyli połowa tego co normalnie bym zapłaciła za materiał, no ale nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
after hours
|
nie zawsze można zrobić mniejsze.. czasem wzór/aplikacja się spierdzieli
![]()
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Włacha
![]() Tragedia kochana... wyszło na to, że w tym miesiącu zamiast tysia zaoszczędzę 300 zł ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale widocznie babka wie co mówi, bo na co dzień szyje dla domu mody ślubnej i podobno tam wszystkie kiecki są standardowo w rozmiarze 38/40 i potem się zmniejsza do wymiarów klientki, a nie szyje nową kieckę od podstaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze kwestia tego czy rozmiar 38/40 można nazwać dużym rozmiarem
![]() Bo zmniejszyć kieckę o rozmiar a np. o 5 (bo ja tak widzę duży rozmiar) to różnica ![]() A ja postanowiłam, że nigdy wesela mieć nie będe, wezmę ślub, najbliższą rodzinę zaproszę na obiad, a za kasę którą wydałabym na wesele pojadę w podróż. |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak nie będzie dużej imprezy, więc na tym wygrałam ![]() Edytowane przez iggi0212 Czas edycji: 2012-01-04 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a nie lepiej uszyć sukienkę u krawcowej, na miarę? O wiele taniej wyjdzie, niż kupienie jej w salonie, a będziecie miały pewność, że będzie pasowała i w ogóle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Być czy nie być razem możemy niezależnie od ślubu, ale papierek też się przydaje. W ogóle to w języku polskim są takie obrzydliwe słowa: konkubent i konkubina. Kto to w ogóle wymyślił? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Ale ja chyba nie dam rady swojej sukienki sprzedać. Chyba że jako komunijną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1 żeby wziąć wymiary 2 już jak kiecka jest prowizorycznie uszyta (chyba wtedy wszystko jest tylko pofastrygowane i na szpilkach ) 3 Jak sukienka jest "bardziej gotowa", do sprawdzenia dokładnej długości, ale jeszcze wszystkie dodatki/świecidełka/falbanki nie są podoszywane 4 ostateczna, czyli jak sukienka już jest całkiem gotowa (zazwyczaj tydzień lub dwa przed ślubem) i wtedy odbiór. No i warto mieć do krawcowej na przymiarki już tą bieliznę "ślubną" bo w zależności od stanika sukienka różnie leży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaaaa... Ale ja się nie mogę doczekać swojego ślubu i wesela, szkoda tylko, że nie ma na razie widoku na narzeczonego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc ![]() nieno oszczedne oszczedne wystarczy sie wczytac tu tysiaczek na zakupach , tu perfumki tu wyjazdy ale i tak oszczedne bo taniej kupuja ![]() i sie biczuja ![]() Cytat:
z tym ze w niektorych krajach mozna taki ,,zwiazek partnerski " zglosic w urzedzie i to prawie jak malzenstwo sie liczy prawie bo sa jednak pewne roznice prawne ja dzis nic nie wydalam i chyba tak na jakis czas zostanie bo musze sie nauczyc oszczedzac troche bardziej bo obydwoje mamy styczen-marzec ( oby w tym roku krocej to trwalo) zazwyczaj gorszy okres w pracy wiec z wydatkami tez musze sie jakos ,,ograniczac" i nie ladowac do wozka w supermarkecie co tylko mi do glowy wpadnie damy rade a za 2 tyg mam tydzien przymusowego urlopu ![]() ( podobno chca zeby wszyscy co maja ,,pelny etat " do konca lutego wykorzystali tydzien urlopu i albo wpisujemy kiedy ( na moj juz niestety za pozno bo juz sobie szefowa wpisala ) albo nam dadza kiedy im sie podoba ... trudno z jednej strony mi to na reke bo tz wtedy ma urodziny |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Sesja mnie goni, zaliczenia straszą... chciałabym się schować i nie wychodzić ![]() Ale oszczędzanie idzie mi całkiem nieźle, mimo że zalegam z wpłatą 72 zł na konto do oszczędności ![]()
#1252 |
Zakorzenienie
|
boberki
![]() ja wczoraj 10 zl - obiad na miescie (promocja byla a zestaw taaaaki ! wielka porcja miecha ziemniaczki polane sosem i buraczki i surowka z kapusty ![]() poza tym 4,5 w spozywczym na serek brie w przecenie ![]() ![]() ps. dziewczynki ocenicie moj watek? link w podpisie ![]()
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2012-01-05 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zadomowienie
|
Mi to już pasuje pójść bo nie podcinałam chyba z pół roku i mi się plątają końcówki pomału. Chciałam je jakoś fajnie wycieniować. Teraz mam manie zapuszczania więc pewno zbyt wiele z nimi nie zrobie. Raz tylko z włosów długić za łopatki ściełam na boba. ohhh teraz chyba mi szkoda włosów. tym bardziej, że mam planowane 3 wesela w tym roku to z długich włosów zrobie coś fajnego a krótkich nie koniecznie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziś na + wypłata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Przyczajenie
|
czesc dziewczynki
przeczytalam wasze posty ![]() ja wieczorami nie mam za bardzo czasu na forum itp napisze cos o sobie jestem mama od ponad 3 lat, mam uroczego synka jestem zona od prawie 4 lata, bywa roznie, obecnie dobrze - nawet, ale nie zapeszam ![]() oszczedzac nie umie, wczoraj juz pisalam Kupilam przedwczoraj posciel na allegro za 24,99 (tanio ![]() a ze mialam juz opalconego kuriera to place tylko za ten proszek chyba sie oplaca, nie? 35 zł za 9 kg, Alpen Fresh no i wydalam wczoraj 20 zł na leczenie psa, przez 3 dni wydalam na niego 40+20+20 ![]() ![]() a w niedziele ide z nim na szczepienie za 70 zł aha, z jednego wydatku ciesze sie bardzo ![]() wczoraj wpadlam na sekunde do H&M , jakie cudne przeceny maja !! ![]() kupilam maluchowi plaszcz na wiosne za 149 zł przeceniony na .... 30 zł ![]() i spodnie za 39,90 przecenione na 20 zł Co jeszcze moge o sobie napisac ? bidak ze mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
mam neistety duzo wydatkow dziecko w prywatnym przedszkolu, zycie - czyli zarcie , ciuchy, male przyjemnosci ale... od tego nowego roku chce cos zaoszczedzic Duzo wam sie udaje kasy odlozyc?? jestescie mamami, żonami, gospodyniami itp? czy zyjecie jedynie na własny rozrachunek?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31419969]uważam że się nie opłaca, taniej kupisz wizir w biedrze, kobieta cię naciągnęła.
tak, jedynie ![]() hehe, no jedynie mam kilka kolezanek singielek fajnie maja ![]() ale ja kocham to co mam, one pewnie tez A co do proszku, to sprawdzalam w necie, m.in tak wlasnie tu trafilam ![]() wszysyc pisza ze dobrze pierze a ja piore nie tylko swoje bluzki ale tez ubrania dziecka, wiecznie brudne od czekolady albo sokow, dzemow itp potrzebuje czegos dobrze pioracego a nie tylko w przystepnej cenie, a co proszeku z biedrony to zawsze tam kupowalam ten o ktorym piszesz ![]() ![]() Natomiast od zawsze robilam zakupy spozywcze w sklepie pod domem, to taki duzy super market, polska siec sklepow torunskich bo stad jestem ![]() i okazalo sie tam BARDZO drogo! az mnie szlak trafil ile przeplacalam codziennie !! szok np mleko laciate promocja, tanio! 3,09 wiec biore bo podobno tanio a w polomarkecie, to samo mleko za 2,69 bez promocji, cena regularna ale cos co do mnie przemowilo najbardziej ![]() szok!! cholerka, wiecej w tym torimpeksie moja noga nie stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
after hours
|
Cytat:
![]() a ile odkładamy, zależy od miesiąca, tż dopiero miesiąc pracuje, wcześniej 2 miesiące szukał, ale jak przed szukaniem miał pracę, to udawało się odłożyć moją wypłatę + coś tam dorzucaliśmy jeszcze. mam nadzieję, że teraz też się uda w ten sposób ![]() Cres, 5! ![]() ps. boberki. olałam egzamin, nie chciało mi się uczyć, może na 13 się zbiorę, mooooooooże ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.