Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-27, 14:00   #1231
Aiishaa
Raczkowanie

Exclamation Czerwiński Travel - Rimini2009 (obóz)

hej czy jedzie ktos z biurem Czerwinski travel na obóz do Rimini? w terminie 6sierpnia-17sierpnia....albo czy ktos jezdzil gdzies z tym biurem? chcialam sie zapytac czy opiekunowie sa ok itd ;D

a poza tym , to ile brałyście euro do rimini? ile powinno wystarczyc na godny pobyt hehehe

Edytowane przez Aiishaa
Czas edycji: 2009-07-27 o 14:11
Aiishaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 16:49   #1232
Cristian
Przyczajenie

Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

już 5 sierpnia odjazd i Witaj Rimini ^^
Cristian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 17:00   #1233
Pikunia
Raczkowanie

Ale ci ZAZDROSZCZE! Ja dopiero wrocilam i juz bym chciala tam wracac. Polska to taki beznadziejny kraj ;(
Bralam 200 euro i mi zostalo 60 jeszcze takze zle nie jest :PP

Pikunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 19:05   #1234
neys
Raczkowanie

Dot.: Czerwiński Travel - Rimini2009 (obóz)

.

Edytowane przez neys
Czas edycji: 2009-12-27 o 14:50
neys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 20:05   #1235
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrs Visage Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, jak było?
Ja wróciłam parę dni temu i stwierdzam, że natychmiast chcę tam wracać! Było cuuuuuuuuuuuudownie. Rimini, Włosi, dyskoteki, atmosfera, nocne życie... Trafili mi się jeszcze fantastyczni ludzie na obozie i kadra najlepsza na świecie. Już 1 dnia po przyjeździe, rzuciliśmy tylko bagaże przed hotel i żeby nie czekać na zakwaterowanie, poszliśmy się przejść po mieście. Sami, bez kadry, za jej pozwoleniem oczywiście, zupełnie nie znając Rimini. Jeśli tylko dotrzymywaliśmy ustalonej godziny powrotu i każdy był w miarę "w stanie", to panowała totalna samowolka. A że pilnowaliśmy się wzajemnie to cały obóz robiliśmy generalnie co chcieliśmy. Aż się śmiesznie patrzyło na obóz z biura Hart Tour'u? (nie mam pojęcia jak to się piszę, możliwe, że ja coś źle usłyszałam), który mieszkał w tym samym hotelu i miał zbiórki do supermarketu, który był oddalony o jakieś 200 m od hotelu. W dodatku sprawdzali im torby/plecaki, jak wracali z zakupów, co dla mnie jest osobiście nie do przyjęcia. Nas liczyli tylko na dyskotekach, co godzinę mieliśmyy 5 min zbiórkę przed klubem, żeby kierowniczka zobaczyła jak kto się trzyma. Generalnie czuliśmy jak na wczasach.
Mieszkałam w hotelu Luna Rossa, którego stan przemilczę. Nie potrzebuję jakichś luksusów itd, ale łóżka, które wyglądają jak więzienne prycze, ściany jak w szpitalu i łazienka, która po każdym prysznicu zalewa pokój, psują trochę moje wspomnienia. Plusy jednak to pyszne żarcie (tylko mało) i cudowny, ogromny taras na pierwszym piętrze (trafia się tylko kilku pokojom), na którym odbywały się wszystkie libacje i najróżniejsze akcje.
Jeśli chodzi o dyskoteki, to byliśmy jedynie w Carnaby i gdzieś na plaży na disco przy wejściu bodajże 106, nie pamiętam dokładnie. Ta na plaży darmowa, było jakieś tam darmowe jedzenie, drinki, ale ludzi strasznie dużo, rzucali się na wszystko, muzyka średnia, podłoże do tańczenia (piach) też niezbyt, ścisk, tłok, sami Niemcy i Polacy. Generalnie szkoda pięknej nocy na coś takiego. My się zmyliśmy po 1,5 h do hotelu. Za to z Carnaby mam piękne wspomnienia, wjazd 8 euro, plus kupon na darmowego drinka gratis (jedynie na te tańsze za 4,50 euro), plus autobus, który przyjeżdzał pod nasz hotel i odwoził nas spowrotem. Klub bardzo fajny, trzy piętra, na dole hip-hop, wyżej techno, electro itp, na samej górze lata 80. i różne hiciory, które są wiecznie młode. My głównie siedzieliśmy wiecznie na 3 piętrze, bo tylko tam można palić, a u nas duża większość paliła na obozie i muzyka nam odpowiadała. Chadzaliśmy tak w sumie między 2 a 3 piętrem na zmianę. Drinki od 4,5o euro do 6,50 jeśli dobrze spojrzałam w kartę. Za 4,5 e jest np malibu z ananasem i wódka z limonką, za 6,5 e sex on the beach. Carnaby polecam z czystym sercem, co do Altromondo i Blow Up'a nie mam porównania.

No to się rozpisałam.
Pytajcie jeśli chcecie coś wiedzieć jeszcze, postaram się odpowiedzieć.
Stary 2009-07-27, 22:24   #1236
mala2806
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrs Visage Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, jak było?
Było ZA***IŚCIE. Super kadra, ludzie jeszcze lepsi.
Nocne życie... tego mi brakuje u nas w Polsce. Te dyskoteki... było po prostu cudownie. Byliśmy dwa razy w Blow upie i raz w Carnaby. Ja lepiej wspominam Blow up tam była taka atmosfera fajna, muzyka cudowna, włosi też. W Carnaby byliśmy w sobote i było... średnio, za dużo ludzi, nie było gdzie przejść a o tańczeniu to już w ogóle nie było mowy, jacyś niemcy zaczeli się bić i kolo 1,30 się swineliśmy. To była chyba moja najdroższa (i najkrótsza impreza). Zapłaciliśmy 11 euro.
Co do drinów to polecam Sex on the beach i malibu z ananasem, i coś takiego czerwonego... coś orange. Nie pamiętam dokładnie
Co do wycieczek to po prostu trzeba być w Mirabilandi i aquafanie. Tam jest GENIALNIE ))
Rzym oczywiście też warto zobaczyć... chociaż jeden dzień to stanowczo za mało. My mieliśmy słabego przewodnika i w sumie lataliśmy wszędzie, niewiele mówił i jakoś tak ogólnie... mogło być lepiej.

To by było na tyle. Jak ktoś chce coś wiedzieć to się pytać
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 22:54   #1237
Aiishaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neys Pokaż wiadomość
ja sie tak zastanawiam czy pojechac ,bo w sumie sa jeszcze wolne miejsca...
oo a jestes z Gdanska? jedz nie ma sie nad czym zastanawiać

ps. mala2806 i monilkaa, ile mialyscie euro i czy wam wystarczylo?

Edytowane przez Aiishaa
Czas edycji: 2009-07-27 o 22:55
Stary 2009-07-27, 23:17   #1238
andziula16
Przyczajenie

monilkaa i mala2806 z jakich biur jechałyście ?

Edytowane przez andziula16
Czas edycji: 2009-07-27 o 23:19
andziula16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 11:13   #1239
mala2806
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aiishaa Pokaż wiadomość
oo a jestes z Gdanska? jedz nie ma sie nad czym zastanawiać

Ja miałam 250 euro (146 wycieczki +25 kaucja) czyli mi zostało 80 euro. Zostało mi może 3-5 euro + kaucja. Raczej oszczędna byłam... Powiem tak: Ile by nie było i tak się wyda...

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez andziula16 Pokaż wiadomość
Z ok-tours
Stary 2009-07-28, 11:52   #1240
Aiishaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala2806 Pokaż wiadomość
Ja miałam 250 euro (146 wycieczki +25 kaucja) czyli mi zostało 80 euro. Zostało mi może 3-5 euro + kaucja. Raczej oszczędna byłam... Powiem tak: Ile by nie było i tak się wyda...
ale z tych 80euro wydawalas jeszcze kase na wejscia do klubow?
Stary 2009-07-28, 12:50   #1241
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
odliczając fakultety miałam jakoś 150 euro. jestem generalnie sknerą i nie zwoziłam żadnych pamiątek, ani nie kupowałam sobie żadnych rzeczy pt. perfumy, ciuchy, jakieś pierdoły. jedyne co mam to koszulkę z napisem "I love Rimini", ale to jak połowa obozu. miłość do Rimini jest ślepa. ja pieniądze wydawałam jedynie na alkohol, jedzenie na mieście, zakupy w supermarkecie, papierosy od czasu do czasu, no i wejścia do klubów. a że moja obozowa paczka była tylko raz w Carnaby jeśli chodzi o płatne kluby, bo woleliśmy kupić "prowiant" i posiedzieć w nocy razem na plaży. mi tyle wystarczyło i nie musiałam się wcale specjalnie ograniczać. można się wyszaleć. ale taka jest prawda, ile by się nie wzięło, tyle się wyda.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez andziula16 Pokaż wiadomość
z Prima Touru
Stary 2009-07-28, 14:00   #1242
Aiishaa
Raczkowanie

ahh rozumiem, a właśnie ile kosztują tam fajki? ( i jakie)
i alkohol (jaki) w sklepie po ile?
Stary 2009-07-28, 20:18   #1243
Schoko
Wtajemniczenie

dwa dni temu wróciłam z Rimini. to nie jest zwyczajne miejsce, to jest raj. szczególnie dla imprezowiczów i dla ludzi, którzy żyją chwilą!
właśnie jak ktoś powyżej też mieszkałam w hotelu Luna Rossa, ekhm, hotel niby trzygwiazdkowy, a miałam wrażenie, że oni sami dorysowali sobie te gwiazdki. ; )
ale poza tym... wspomnienia na całe zycie, bede sie jeszcze tym ekscytować przez najbliższe parę miesięcy.
w Carnaby byłam 5 razy, w Altromondo 1 na piana party, świetne kluby ; )
polecam wszystkim Rimini
I <3 Rimini

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 20:22   #1244
Alexiss09
Przyczajenie

Talking Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość

Ja wróciłam parę dni temu i stwierdzam, że natychmiast chcę tam wracać! Było cuuuuuuuuuuuudownie. Rimini, Włosi, dyskoteki, atmosfera, nocne życie... Trafili mi się jeszcze fantastyczni ludzie na obozie i kadra najlepsza na świecie. Już 1 dnia po przyjeździe, rzuciliśmy tylko bagaże przed hotel i żeby nie czekać na zakwaterowanie, poszliśmy się przejść po mieście. Sami, bez kadry, za jej pozwoleniem oczywiście, zupełnie nie znając Rimini. Jeśli tylko dotrzymywaliśmy ustalonej godziny powrotu i każdy był w miarę "w stanie", to panowała totalna samowolka. A że pilnowaliśmy się wzajemnie to cały obóz robiliśmy generalnie co chcieliśmy. Aż się śmiesznie patrzyło na obóz z biura Hart Tour'u? (nie mam pojęcia jak to się piszę, możliwe, że ja coś źle usłyszałam), który mieszkał w tym samym hotelu i miał zbiórki do supermarketu, który był oddalony o jakieś 200 m od hotelu. W dodatku sprawdzali im torby/plecaki, jak wracali z zakupów, co dla mnie jest osobiście nie do przyjęcia. Nas liczyli tylko na dyskotekach, co godzinę mieliśmyy 5 min zbiórkę przed klubem, żeby kierowniczka zobaczyła jak kto się trzyma. Generalnie czuliśmy jak na wczasach.
Mieszkałam w hotelu Luna Rossa, którego stan przemilczę. Nie potrzebuję jakichś luksusów itd, ale łóżka, które wyglądają jak więzienne prycze, ściany jak w szpitalu i łazienka, która po każdym prysznicu zalewa pokój, psują trochę moje wspomnienia. Plusy jednak to pyszne żarcie (tylko mało) i cudowny, ogromny taras na pierwszym piętrze (trafia się tylko kilku pokojom), na którym odbywały się wszystkie libacje i najróżniejsze akcje.
Jeśli chodzi o dyskoteki, to byliśmy jedynie w Carnaby i gdzieś na plaży na disco przy wejściu bodajże 106, nie pamiętam dokładnie. Ta na plaży darmowa, było jakieś tam darmowe jedzenie, drinki, ale ludzi strasznie dużo, rzucali się na wszystko, muzyka średnia, podłoże do tańczenia (piach) też niezbyt, ścisk, tłok, sami Niemcy i Polacy. Generalnie szkoda pięknej nocy na coś takiego. My się zmyliśmy po 1,5 h do hotelu. Za to z Carnaby mam piękne wspomnienia, wjazd 8 euro, plus kupon na darmowego drinka gratis (jedynie na te tańsze za 4,50 euro), plus autobus, który przyjeżdzał pod nasz hotel i odwoził nas spowrotem. Klub bardzo fajny, trzy piętra, na dole hip-hop, wyżej techno, electro itp, na samej górze lata 80. i różne hiciory, które są wiecznie młode. My głównie siedzieliśmy wiecznie na 3 piętrze, bo tylko tam można palić, a u nas duża większość paliła na obozie i muzyka nam odpowiadała. Chadzaliśmy tak w sumie między 2 a 3 piętrem na zmianę. Drinki od 4,5o euro do 6,50 jeśli dobrze spojrzałam w kartę. Za 4,5 e jest np malibu z ananasem i wódka z limonką, za 6,5 e sex on the beach. Carnaby polecam z czystym sercem, co do Altromondo i Blow Up'a nie mam porównania.

No to się rozpisałam.
Pytajcie jeśli chcecie coś wiedzieć jeszcze, postaram się odpowiedzieć.

ja właśnie jadę z prima tour pojutrze do hotelu luna rossa,,, czyli mówisz że opieQnowie ***itni ? interesuje mnie czy dużo miałaś osób na swojej kolonii z mojego wieQ - 18 lat (pełnoletnich) ?
Alexiss09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 21:33   #1245
RXN
Raczkowanie

Cannes - almatur 18:08 kto jedzie?
RXN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 22:06   #1246
Oliisz
Przyczajenie

Czy jedzie ktoś z biura Unitur z Gdańska 30.07 - 9.08 do hotelu Maioli? ;>
Oliisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 22:43   #1247
mala2806
Zadomowienie

Cytat:
ale z tych 80euro wydawalas jeszcze kase na wejscia do klubow?
Wejścia do klubów były wliczone w wycieczki fakultatywne. Te 80 ero wydalam na same pierdołyy, pamiątki, jedzenie itd
Stary 2009-07-29, 01:46   #1248
wkswroclaw
Przyczajenie

Ktoś się orientuje gdzie są jeszcze wolne miejsca w terminie 15-26 do Rimini samolotem ?
wkswroclaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 11:04   #1249
Aiishaa
Raczkowanie

a czy ktoś był w Rimini w hotelu "Patty" (dwu gwiazdkowym)?
Stary 2009-07-29, 21:20   #1250
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ahh rozumiem, a właśnie ile kosztują tam fajki? ( i jakie)
i alkohol (jaki) w sklepie po ile?
wszystko zależy gdzie kupujesz. im bliżej plaży tym drożej. u nas w supermarkecie alkohol tani ale wybór dość mały. przykładowo: heineken 1,70 euro ( przy plaży 2 e i wyżej), piwa becks i peroni 1,60 euro, brezeer 1,50 euro ( przy plaży 2,20 e ). na tym ograniczały się nasze zakupy alkoholu w supermarkecie Coop. fajek tam nie sprzedwali. wszystko inne przy plaży. i tutaj występuje bardzo śmieszne zjawisko. w jednym sklepie coś kosztuje dajmy na to 4 euro w przylegającym do niego 2-2,5 euro więcej. trzeba szukać i przejść wszystkie sklepy za nim się coś kupi. ja znalazłam dość tani sklep w porównaniu do pozostałych i tak: wódka 0,7 1o euro, wódka smakowa (jakaś firma na k, nie pamiętam dokładnie jaka, najlepsza brzoskwiniowa) 0,7 8 euro, malibu 0,7 13 euro, miejscowy przysmak ( ja mam złe wspomnienia i nie polecam) limonczello od 3,5 euro do nawet 11 e za 0,5 , zależnie od jakości. no i tradycyjne proste wino w kartonie za 1 euro. w ostatnim wypadku, jak już będzie kasy brakować.

co do fajek to trzeba znaleźć coś taniego. na fajki wydawało się krocie, jeśli ktoś dużo palił. malboro 1o sztuk 2,80 euro, L&M niebieskie 3,80-4 euro, jakieś linki cienkie ok 3,80 do ponad 4. wszystko zależy od rodzaju.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Schoko Pokaż wiadomość
właśnie jak ktoś powyżej też mieszkałam w hotelu Luna Rossa, ekhm, hotel niby trzygwiazdkowy, a miałam wrażenie, że oni sami dorysowali sobie te gwiazdki. ; )
w jakim byłaś terminie? napewno się gdzieś widziałyśmy.
trzy gwiazdki to dla mnie jakieś śmieszna pomyłka jeśli chodzi o ten hotel. i wie to każdy, komu łazienka zalewała pokój

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexiss09 Pokaż wiadomość
ja właśnie jadę z prima tour pojutrze do hotelu luna rossa,,, czyli mówisz że opieQnowie ***itni ? interesuje mnie czy dużo miałaś osób na swojej kolonii z mojego wieQ - 18 lat (pełnoletnich) ?
nie chcę Cię straszyć, ale jeśli nastawiasz się naprawdę na trzy gwiazdkowy hotel to się przykro rozczarujesz. nie jest tak strasznie, ale ja bym raczej celowała w warunki jedno gwiazdkowego hotelu. uważaj na łazienkę, bo padniesz jak wejdzisz do niej 1 raz i nie ujrzysz ani brodzika, ani zasłonki do prysznica. goły wąż i bateria trzy gwiazdki... jedzeniem nadrabiają za to i tarasem jeśli dostaną Wam się pokoje na 1 piętrze.
prima jest świetna jako biuro! kompetentni, sprawni, trzymają się ustalonych zasad. co do opiekunów nie wiem kto Ci się trafi, moja kadra niestety napewno nie. ale bądź dobrej mysli. na obozie w sumie najwięcej było osób z przedziału 16-17 lat. 18 latków tez było kilkoro.
Stary 2009-07-29, 21:51   #1251
Aiishaa
Raczkowanie

dzięki monilkaa
wow alkohol nie tak zle, ale fajki bd musiala jednak kupic w Polsce w takim razie hehe...jakoś dam radę
Stary 2009-07-29, 21:57   #1252
Alexiss09
Przyczajenie

Talking Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

nie chcę Cię straszyć, ale jeśli nastawiasz się naprawdę na trzy gwiazdkowy hotel to się przykro rozczarujesz. nie jest tak strasznie, ale ja bym raczej celowała w warunki jedno gwiazdkowego hotelu. uważaj na łazienkę, bo padniesz jak wejdzisz do niej 1 raz i nie ujrzysz ani brodzika, ani zasłonki do prysznica. goły wąż i bateria trzy gwiazdki... jedzeniem nadrabiają za to i tarasem jeśli dostaną Wam się pokoje na 1 piętrze.
prima jest świetna jako biuro! kompetentni, sprawni, trzymają się ustalonych zasad. co do opiekunów nie wiem kto Ci się trafi, moja kadra niestety napewno nie. ale bądź dobrej mysli. na obozie w sumie najwięcej było osób z przedziału 16-17 lat. 18 latków tez było kilkoro.[/QUOTE]

dzięki... prysznic bez zasłony??? hah, ok nie będę już zaskoczona jak tam wejdę, a serwują włoską kuchnię? >kooocham<, a Ci pełnoletni chodzili osobno? mam nadzieję, że będą spoko ludzie. rozumiem że Twoi opieQnowie byli git?
Alexiss09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 22:57   #1253
Cristian
Przyczajenie

Z tego co wyczytałęm od ostatniej wizyty to :

-alkohol dosyc tani fajki przyzowite ceny ;pp
-niektóre hotele powinny sobie zdjąc pare gwiazdek ^^
-Kadra z Ok-Tours zaje....

Więc będzie dobrze )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 23:05   #1254
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki monilkaa
wow alkohol nie tak zle, ale fajki bd musiala jednak kupic w Polsce w takim razie hehe...jakoś dam radę

nie ma sprawy.
fajki zdecydowanie polecam kupić u nas.

kurczę, zazdroszczę Ci strasznie.
udanego wyjazdu!

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexiss09 Pokaż wiadomość

dzięki... prysznic bez zasłony??? hah, ok nie będę już zaskoczona jak tam wejdę, a serwują włoską kuchnię? >kooocham<, a Ci pełnoletni chodzili osobno? mam nadzieję, że będą spoko ludzie. rozumiem że Twoi opieQnowie byli git?
ja mam 16 lat i ogólnie chodziłam osobno. wszyscy mieliśmy wieeeeelki luz. nawet na posiłkach nie musieliśmy się pojawiać. liczyli nas może ze dwa razy przez cały obóz. zginęłabym na trzy dni i nikt by się nie kapnął. każdy łaził gdzie chciał, wstawał kiedy chciał, jak na wczasach. życzę Ci takiej kadry.
polska kucharka, a kuchnia włosko-polsko, w każdym razie pyszna.
Stary 2009-07-30, 15:51   #1255
Schoko
Wtajemniczenie

Cytat:
w jakim byłaś terminie? napewno się gdzieś widziałyśmy.
trzy gwiazdki to dla mnie jakieś śmieszna pomyłka jeśli chodzi o ten hotel. i wie to każdy, komu łazienka zalewała pokój

16-26 lipca

najśmieszniej było jak dostaliśmy te pokoje w Luna Rossa, wchodzę do łazienki i "eee, a gdzie jest prysznic?". Mi już pierwszego dnia pokój zalało, aż poleciało na balkon i girls z dołu się nieźle wkurzały. xD

ale ogólnie Rimini meeeega pyszne, jeszcze tam wrócę, cały czas żyję tylko tym wyjazdem

Stary 2009-07-30, 17:26   #1256
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Schoko Pokaż wiadomość
16-26 lipca

najśmieszniej było jak dostaliśmy te pokoje w Luna Rossa, wchodzę do łazienki i "eee, a gdzie jest prysznic?". Mi już pierwszego dnia pokój zalało, aż poleciało na balkon i girls z dołu się nieźle wkurzały. xD

ale ogólnie Rimini meeeega pyszne, jeszcze tam wrócę, cały czas żyję tylko tym wyjazdem
hahahahaha to Ty mnie zalałaś ! miałaś balkon od strony hmm "podwórka"? nie od ulicy? taki maleńki na 2 piętrze? nie mogę.

moja kumpela miała taką samą reakcję: "ej tu nie ma prysznica !!"
Stary 2009-07-30, 19:06   #1257
Aiishaa
Raczkowanie

no no już nie mogę się doczekać tych Włoch zamierzam też jechać do San Marino...rzeczywiście są tam tanie alkohole (tj o wiele tańsze?) i czy coś jeszcze
ahh i czy coś naprawdę warto kupić w Wenecji?

Stary 2009-07-30, 19:14   #1258
Schoko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
hahahahaha to Ty mnie zalałaś ! miałaś balkon od strony hmm "podwórka"? nie od ulicy? taki maleńki na 2 piętrze? nie mogę.

moja kumpela miała taką samą reakcję: "ej tu nie ma prysznica !!"

hahahahahahaha, to wychodzi na to, że to ja Cię zalałam! tak, ja miałam ten najmniejszy balkon od strony podwórka, na 2 piętrze! no to nieźle! xD

co do Wenecji, jest cudna, ale nic tam nie kupowałam. ale niektóre maski są urocze

Stary 2009-07-30, 20:45   #1259
Alpenliebe
Rozeznanie

GG do Alpenliebe

to prawda że z ok-tours dyskoteki są wliczone w cenę? ;d
Alpenliebe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 22:10   #1260
Cristian
Przyczajenie

Z ok-tours było wpisane w ofercie dyskoteka 7 euro , ale moge się mylic . Jest ktoś kto był a wie ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości