|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.
Cytat:
![]() U mnie dalej ofert jak na lekarstwo. Co się dzieje? Zawsze tak jest w styczniu? ![]()
![]() |
#1232 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wirtualnemedia.pl/praca/o...-manager/70442 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
BAN stały
|
Brak poszanowania dla klienta. W sobote z serwisu gosciu mowil ze komp bedzie gotowy na dzis popoludniu lub jutro rano. Dzwonie przed chwila a oni do mnie ze nawet kolo nie go nie zaczeli robic jeszcze.bo robia kolo innych. Mam zadz kolo 16 jeszcze. Jak mi wtedy powiedza ze na jutro mi nie zrobia to ich postrasze ze zabiore komp od nich i zaniose gdzie indziej. Po co obiecuja cos klientowi jak wiedza ze nie sa wstanie tego zrobic. Wiedzieli w sobote ile komp maja do naprawy to po co obiecywali nierealny termin naprawy. Chyba ze ktos im doniosl komp ale i tak powinni je robic za kolejnoscia zostawiania zgloszen. Ale mnie wkurzyli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Konto usunięte
|
tajkunia, w serwisach nie robi się ze względu na listę zamówień, ale ze względu na to, jak bardzo potrzebny Ci jest komp. może ktoś oddał, kto pracuje i potrzebuje go pilnie. wiem po sobie jak to jest, gdy oddaje kompa do naprawy w biurze. jak ładnie się z nimi człowiek dogada, że żyć bez niego nie może, to masz go już na drugi dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zadomowienie
|
Czekam na kolędę
![]() Oczywiście obowiązkowe w dzień kolędy jest sprzątanie, jakby sanepid miał przyjść na kontrolę. Umyłam wannę (ciekawe po co ![]() ![]() Mam jeszcze ponad pół godziny, zrobię jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38769407]tajkunia, w serwisach nie robi się ze względu na listę zamówień, ale ze względu na to, jak bardzo potrzebny Ci jest komp. może ktoś oddał, kto pracuje i potrzebuje go pilnie. wiem po sobie jak to jest, gdy oddaje kompa do naprawy w biurze. jak ładnie się z nimi człowiek dogada, że żyć bez niego nie może, to masz go już na drugi dzień
![]() zgadzam się, jak mój brat wyjeżdżał za granicę i potrzebował laptopa żeby mieć z nami kontakt , więc oczywiście dobra siostra poszła do serwisu i im powiedziałam co i jak, pouśmiechałam się ładnie i w gl to kompa miałam za kilka dni i jeszcze sami zadzwonili, że jest gotowy ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1237 |
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38769407]tajkunia, w serwisach nie robi się ze względu na listę zamówień, ale ze względu na to, jak bardzo potrzebny Ci jest komp. może ktoś oddał, kto pracuje i potrzebuje go pilnie. wiem po sobie jak to jest, gdy oddaje kompa do naprawy w biurze. jak ładnie się z nimi człowiek dogada, że żyć bez niego nie może, to masz go już na drugi dzień
![]() Zgadzam się ![]() ![]() ![]() ![]()
#1238 |
Zadomowienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38768681]jak stąd nie zadzwonią, to zwątpię
![]() http://www.wirtualnemedia.pl/praca/o...-manager/70442[/QUOTE] Fajna oferta, idealna dla Ciebie ![]() ![]() Tajkuna, spokojnie, naprawią ![]() Faktem jest też to, że trzeba ludzi podejść i pobajerować ![]() Monia, dlatego ja nie mam w swoim laptopie CD-ROMa. Ale u mnie jeszcze chodzi także o złote łapki mojej córki. Ma coś po mamusi ![]()
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi." ~Albert Einstein If you are good at something never do it for free. Edytowane przez Erite Czas edycji: 2013-01-21 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dokładnie jak byłam w Anglii to doznałam na początku szoku, słyszałam jeden wielki bełkot, ale z czasem się osłuchałam i było ok.
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Miałam dziś dziwne sny: najpierw była burza i deszcz, wróciłam się do domu po parasol. Później szukałam kluczy.
Był też sen, gdzie chodziłam do jakiejś szkoły i miałam tam pilnie się dostać więc popłynęłam z ojcem (!) łodzią... |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo.
#1242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak Ty ale ja mam czasem takie sny po których się budzę i zastanawiam skąd mój mózg takie historyjki bierze ![]()
![]() |
#1243 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak w gl sprawdziłam w senniku co to znaczy i wyszło , że teraz "zbliża się okres jakiegoś kryzysu lub przygotuj się na przejścia.." także się sprawdza :P mój kryzys to teraz bezrobocie :P ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- a jak wam smutno to posłuchajcie sobie disco polo.. nie ma szans, że się nie uśmiechniecie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hRlvorSNdGQ
![]() |
#1246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec te 900-1000 to taka wersja zyczeniowa. Zeby zarobic ciut ponad 1000 to musze duuuuzo godzin zrobic. Tu juz tez nie jest tak rozowiascie - majac jedna wyplate do dyspozycji - koszty zycia sa wysokie. Ja mieszkam na poludniu gdie jest wiecej pracy i jest drozej - pokoj 430 f..jedynka! w nieduzym miescie. W szkocji najomy placi 250 w glasgow. Jesli odliczyc od tego telefon, bilety na autobus (w wiekszych miastach) to wcale nie zostanie tak duzo. Tu tez z minimalnej nie pozyjesz jak krol. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Hej, mam propozycje może nie jest to nic nadzwyczajnego ale zawsze można dorobić pare groszy chodzi i pośrednictwo w sprzedaży produktu w sumie polecenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zadomowienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38768681]jak stąd nie zadzwonią, to zwątpię
![]() http://www.wirtualnemedia.pl/praca/o...-manager/70442[/QUOTE] ![]() twopinkcats jakas akwizycja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
nie są to kosmetyki, nie jest to też nic wiążącego więcej info będę udzielać na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Inkwizytor
|
Znowu efekt stada, dostałam zaproszenia na rozmowę. Mam natłok ofert albo nie odzywa się nikt
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38765233]w branży BHP ciężko jest coś dostać, bo niestety trzeba mieć udokumentowany staż pracy aby podjąć dobrą pracę i samodzielne stanowisko.
nie łap też tyle srok za ogon, bo co jest do wszystkiego, to jest do niczego[COLOR=Silver] Masz rację tyle, że to bezczynne siedzenie mnie dobija, myślę też o kursach komputerowych żeby się czegoś nauczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
Poprawił mi się lekko humor, bo przed chwilą rozmawiałam z kuzynem i mi mówił , że jedna księgowa do której składałam CV z pytaniem o staż zastanawiała się nade mną. Hm , mimo że czas składania wniosków minął w piątek to jednak mam cichą nadzieję, że coś mi się uda wskórać i może w następnej turze zbierania wniosków się wcisnę...
![]()
![]() |
#1254 |
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi co pracodawca robi ze zwolnieniem lekarskim pracownika? tzn. czy on je gdzies dalej wysyła?do Zusu? zy wprowadza do ssytemu? w necie wyczytałam że jak zatrudnia do 20 osób to to L4 musi on przesłać do ZUSU? jesli tak to w jakim terminie, i czy jakiś kary sa za opóźninie wysłania??
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Rozeznanie
|
a powiedzcie mi czy te punkty to absolutne minimum przy kadrach dla 6 osób?czy te zagadnienia wystarcza do tego?
#1257 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak u Was, ale we Wroclawiu mocno pada śnieg
![]() dziś 3 razy dzwonili na telefon domowy z call center - 3-krotnie chcieli mi obniżyć abonament.. w zeszłym tygodniu dzwonili z Taurona.. - chcieli mi obniżyć cenę prądu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
wg sennika parasol:
dla bezrobotnego jest to zwiastun uzyskania posady dzięki protekcji lub znajomości; ![]() złożony- niemożność zaspokojenia potrzeb seksualnych coraz lepiej hahaha ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- http://sennik.wieszjak.pl/sennik/1052.Lodz.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu faceta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.