Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-16, 18:27   #1231
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
a ja mam wrażenie, że teraz już Ci tak szybko nie rośnie na początku wybił do przodu, a teraz tempo zmniejszył [COLOR="Silver"]
też mam takie wrażenie ale dobrze, że brzuchy zwalniają bo jakby miały takim tempem iść to byśmy się kulały do kwietnia

siedzę na allegro i czekam za godzinę ma się skończyć licytacja i upatrzyłam sobie 5 licytacji u jednego sprzedajacego jak na razie nikt nic nie licytuje i tak dwie minutki przed koncem zalicytuję wszytsko i zapłacę ok 30 zł z przesyłką za 14 sztuk kciuki aby nikt tego nie licytował z moim szczęściem :P

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 18:29   #1232
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
podobno właśnie przez jajka.
Ja majonez zawsze uwielbiałam, ale obecnie wymiotuję po nim tak jak i po chipsach
wspolczuje;/
a ja wlasnie tak jak Bird uwazam z majonezem
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
też mam takie wrażenie ale dobrze, że brzuchy zwalniają bo jakby miały takim tempem iść to byśmy się kulały do kwietnia

siedzę na allegro i czekam za godzinę ma się skończyć licytacja i upatrzyłam sobie 5 licytacji u jednego sprzedajacego jak na razie nikt nic nie licytuje i tak dwie minutki przed koncem zalicytuję wszytsko i zapłacę ok 30 zł z przesyłką za 14 sztuk kciuki aby nikt tego nie licytował z moim szczęściem :P
ale zalicytuj juz teraz
i kciuki :P

jak z Tztem?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 18:33   #1233
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
wspolczuje;/

ale zalicytuj juz teraz

jak z Tztem?
ja nawet jak go zjem w sałatce to się tak kończy...

Cytat:

powodzenia z aukcją!
Stary 2014-11-16, 18:35   #1234
gosiak0512
Zakorzenienie

Zrobilam drzemke i wlasnie oko otworzylam..

MAJKA szwagierka chyba sie nie kapnela wiec prostowac nie bede

ROSARIO to nie fajnie sie zachowal tz z tym piwem jak dla mnie jest niepowazny i z obietnicami tak bedzie dalej jak nic nie zrobisz i z niemowlakiem zostaniesz sama bo on sie napije u uwali do spania, a co do ziemniakow to gratuluje pomyslu okreslenie warzywa na patelni nabiera nowego sensu

Ale fot nawalilyscie a ja z apki nadaje i niewidze

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 18:35   #1235
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
wspolczuje;/

ale zalicytuj juz teraz

jak z Tztem?
teraz ? a jak ktos zauwazy i będzie chciał mnie przelicytować :P a tak może nikt się nie odważy pierwszy zalicytowac :P czy głupie myślenie ? może teraz strzele
a z tż hmm... ja jestem zła a on się przymila jak zwykle. Pzyszedł brzuszka posłuchać i poszedł z ojcem do sklepu po popcorn i cole na film a mi kupi pomidora i ogórka na sałatkę resztę mam w domu.... oooo i jak wstał robił sobie kanapki i mi zrobił chyba widzi, że jestem wściekła eh,,, ;/ jak wychodzili dostał ostrzeżenie, że ma wrócić tylko z colą i niczym innym do picia. Zobaczymy czy słyszał. koniec gadania o nim
czemu nie mozna majnezu ? przez jajka ? Kurczę a ja go namiętnie pożerałam ostatnio

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

aaaa i aukcja kończy sie za 2 godzinki a nie godzinkę

Stary 2014-11-16, 18:38   #1236
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Zrobilam drzemke i wlasnie oko otworzylam..

MAJKA szwagierka chyba sie nie kapnela wiec prostowac nie bede

ROSARIO to nie fajnie sie zachowal tz z tym piwem jak dla mnie jest niepowazny i z obietnicami tak bedzie dalej jak nic nie zrobisz i z niemowlakiem zostaniesz sama bo on sie napije u uwali do spania, a co do ziemniakow to gratuluje pomyslu okreslenie warzywa na patelni nabiera nowego sensu

Ale fot nawalilyscie a ja z apki nadaje i niewidze
o jak pospalas
szkoda ze nie widzisz fotek
Cytat:
teraz ? a jak ktos zauwazy i będzie chciał mnie przelicytować :P a tak może nikt się nie odważy pierwszy zalicytowac :P czy głupie myślenie ? może teraz strzele
a z tż hmm... ja jestem zła a on się przymila jak zwykle. Pzyszedł brzuszka posłuchać i poszedł z ojcem do sklepu po popcorn i cole na film a mi kupi pomidora i ogórka na sałatkę resztę mam w domu.... oooo i jak wstał robił sobie kanapki i mi zrobił chyba widzi, że jestem wściekła eh,,, ;/ jak wychodzili dostał ostrzeżenie, że ma wrócić tylko z colą i niczym innym do picia. Zobaczymy czy słyszał. koniec gadania o nim
czemu nie mozna majnezu ? przez jajka ? Kurczę a ja go namiętnie pożerałam ostatnio

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

aaaa i aukcja kończy sie za 2 godzinki a nie godzinkę
ja zawsze od razu licytuje i daje max kwote ktora moge, bo i tak jak ktos nie przebije to placisz ta nizsza

jeszcze pogadanka m sie nalezy
mozna jesc majonez;*
Stary 2014-11-16, 18:42   #1237
rosarioV
Zakorzenienie

no i dobrze, że nie zalicytowalam... byłam pewna, że jak daje zdjecie koszulka plus spodenki to cena jest za koszulke i spodenki a w opisie poniżej, że aukcja dotyczy tylko koszulki i tak na wszystko... nie dam 6 zł za jedna koszulkę, bardziej mi na tych spodniach zależało

Stary 2014-11-16, 18:43   #1238
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
no i dobrze, że nie zalicytowalam... byłam pewna, że jak daje zdjecie koszulka plus spodenki to cena jest za koszulke i spodenki a w opisie poniżej, że aukcja dotyczy tylko koszulki i tak na wszystko... nie dam 6 zł za jedna koszulkę, bardziej mi na tych spodniach zależało
Hehe maly licyterku
Stary 2014-11-16, 18:50   #1239
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że doczytałaś
Stary 2014-11-16, 18:51   #1240
gosiak0512
Zakorzenienie

Ogladnelam fotki super ciuszki i brzuszki kochane
ROSARIO no trzeba opisy czytac bo tymi fotami to i ja nieraz juz sie prawie nadzialam.

Stary 2014-11-16, 18:52   #1241
_Madison_
Zadomowienie

Jestem dziś beznadziejnie wymemłana
Masakra!

Chyba idę się kąpać i spać...
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 18:54   #1242
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ogladnelam fotki super ciuszki i brzuszki kochane
ROSARIO no trzeba opisy czytac bo tymi fotami to i ja nieraz juz sie prawie nadzialam.

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Masakra!

Madi
Stary 2014-11-16, 19:12   #1243
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra!

Stary 2014-11-16, 19:15   #1244
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra!

jeśli dobrze Ci to zrobi to się połóż
Stary 2014-11-16, 19:32   #1245
Majka232
Zakorzenienie

Madison - trzymaj się!
Ja generalnie nie przepadam za niedzielą

Sonia - fajniutki brzuszek!

Ja już po kąpieli, kaszel mnie męczy, z nosa leci jak z kranu że aż skóra pod nosem już czerwona i piecze :/
Stary 2014-11-16, 19:46   #1246
Koperco
Zakorzenienie

Majka smaruj kremem nivea. Po kazdym dmuchaniu i pomiedzy-tzn. Ciagle. Zwlaszcza gruba warstwa na noc to rano bedzie jak nowka ta skora. Wiem ze denerwujace bo jak tylko posmarujesz to chce sie smarkac ale pomaga!

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Heh a ha mam 2 karty znizkowe do h&m,bo mam kupila dla siebie i siosstry twoj styl i sa tak kochane ze mi oddadza jupi!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 19:48   #1247
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Madison - trzymaj się!
Ja generalnie nie przepadam za niedzielą

Sonia - fajniutki brzuszek!

Ja już po kąpieli, kaszel mnie męczy, z nosa leci jak z kranu że aż skóra pod nosem już czerwona i piecze :/
Kurde. Wspolczuje przeziebienia

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Majka smaruj kremem nivea. Po kazdym dmuchaniu i pomiedzy-tzn. Ciagle. Zwlaszcza gruba warstwa na noc to rano bedzie jak nowka ta skora. Wiem ze denerwujace bo jak tylko posmarujesz to chce sie smarkac ale pomaga!

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Heh a ha mam 2 karty znizkowe do h&m,bo mam kupila dla siebie i siosstry twoj styl i sa tak kochane ze mi oddadza jupi!
masc majerankowa pod nos tez dobra.
Super masz z hmkiem

Aaa czytam ta ksiazke alice clayton i po prostu buzia sama m isie smieje do niej
Siwetna jest
Zaraz masterchef to przerwa
Stary 2014-11-16, 19:49   #1248
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Smaruj nos i okolice gęsto jakimś bambino albo nivea po każdym potarciu. KAŻDYM. A jak nie musisz wychodzić z domu do ludzi to trzymaj gruba warstę kremiszcza non stop na skorze. Nie popęka bardziej i raz dwa wydobrzeje, przynajmniej jeden objaw choroby bedziesz miala z głowy.
Oj, jak to pisałam, to jeszcze nie było wiadomości Koperco.

Na masterchefa mam moją zupę kalafiorową z mrożonki. Nie miałam siły ganiać po sklepach po warzywa...

Edytowane przez ametty
Czas edycji: 2014-11-16 o 20:00
ametty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 19:50   #1249
madzixx88
Zakorzenienie

Sonia-widzialam brzuszek na lapku, super
Jak pytalas to poszlismy na wybory i potem do sklepu po zachcianki :P ja mam milke z oreo, melona i winogrona a Tz krewetki i sobie zrobil deske serow z oliwkami i bagietka.
Ladnie wyglada ale na te chwile nie moje smaki :P

Dobre lody wzieliscie mniam

Majka-dzieki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 19:52   #1250
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

myslalam ze tu niewiadomo ile do nadrabiania bedzie, a tu ciisza, ale w koncu to niedziela/ dziewczyny brzuszki macie super rosario glowa do gory! nie przejmuj sie tzt. madison u mnie dzis nie lepiej, choc cale popoludnie tzt przelezal ze mna w lozku przytulony, wiec jestem szczesliwa teraz poszedl na komputer, potem mecz, a ja was podczytam i za chwile masterchef, mam do niego laysy solone, ale chyba wole mindimonki, jabluszko zielone tez mam

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 19:53   #1251
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Smaruj nos i okolice gęsto jakimś bambino albo nivea po każdym potarciu. KAŻDYM. A jak nie musisz wychodzić z domu do ludzi to trzymaj gruba warstę kremiszcza non stop na skorze. Nie popęka bardziej i raz dwa wydobrzeje, przynajmniej jeden objaw choroby bedziesz miala z głowy.

Na masterchefa mam moją zupę kalafiorową z mrożonki. Nie miałam siły ganiać po sklepach po warzywa...

Dzięki za rady, idę wysmarować nos
Stary 2014-11-16, 19:53   #1252
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

Widze ze nie tylko ja tak robie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 20:06   #1253
violka848
Zakorzenienie

Madzia Sonia super brzuszki ja mam coś pomiędzy
Madzia widać że ćwiczyłaś ja to czasami z Chodakowską dawałam i Mel B ale dosyć niereguralnie np caly miesiąc ćwiczę a potem nie Tak jak teraz kurcze odpuściłam ale od jutra muszę ruszyć. Może tą pachwinę moją jakoś doprowadzę do porządku - a może ją za bardzo rozciągnęłam już niewiem.

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no niby wiem - poza tym serio zdziwiona byłam, że sledzi nie można zawsze z kobietą w ciąży mi się śledzie kojarzyły...
No i mi tak samo- a jednak niemożna hmm wczoraj po raz pierwszy w ciąży pół słoiczka opierdzieliłam

A na wybory pojechaliśmy ale się okazało pod lokalem że ja sierotka nie wzięłam dowodu heh i drugi raz już nie jechałam..
Stary 2014-11-16, 20:15   #1254
madzixx88
Zakorzenienie

Koperko-ale masz fajnie z kartami do h&M

Majka-dzieki za info o in style

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzia Sonia super brzuszki ja mam coś pomiędzy
Madzia widać że ćwiczyłaś ja to czasami z Chodakowską dawałam i Mel B ale dosyć niereguralnie np caly miesiąc ćwiczę a potem nie Tak jak teraz kurcze odpuściłam ale od jutra muszę ruszyć. Może tą pachwinę moją jakoś doprowadzę do porządku - a może ją za bardzo rozciągnęłam już niewiem.

No i mi tak samo- a jednak niemożna hmm wczoraj po raz pierwszy w ciąży pół słoiczka opierdzieliłam

A na wybory pojechaliśmy ale się okazało pod lokalem że ja sierotka nie wzięłam dowodu heh i drugi raz już nie jechałam..
Ja chodzilam na zumbe i wczesniej jeszcze na shape/abs. Ale tak do kwietnia-potem juz przygotowania do slubu juz zbyt mnie pochlanialy i zawiesilam karnet a po tej przerwie juz sie rozleniwilam i nie chcialo mi sie regularnie chodzic, czasem w domu cos cwiczylam-Chodakowskiej nie lubie ale Mel B bardzo
Ja tak od pasa w gore to na nic nie narzekalam ale od pasa w dol niestety- cellulit mnie dotknal :/
Teraz niczym antycellulitowym sie nie smaruje bo nie wiem czy mozna :/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 20:18   #1255
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sonia-widzialam brzuszek na lapku, super
Jak pytalas to poszlismy na wybory i potem do sklepu po zachcianki :P ja mam milke z oreo, melona i winogrona a Tz krewetki i sobie zrobil deske serow z oliwkami i bagietka.
Ladnie wyglada ale na te chwile nie moje smaki :P

Dobre lody wzieliscie mniam

Majka-dzieki
To ja mam na slodko a wolalabyn cos miesnego hehe

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
myslalam ze tu niewiadomo ile do nadrabiania bedzie, a tu ciisza, ale w koncu to niedziela/ dziewczyny brzuszki macie super rosario glowa do gory! nie przejmuj sie tzt. madison u mnie dzis nie lepiej, choc cale popoludnie tzt przelezal ze mna w lozku przytulony, wiec jestem szczesliwa teraz poszedl na komputer, potem mecz, a ja was podczytam i za chwile masterchef, mam do niego laysy solone, ale chyba wole mindimonki, jabluszko zielone tez mam
hehe Jadlabym laysy!
JA juz swoje paprykowe zjadlam

Jrm lody z owocami i bita smietana..ale zjadlabym jakies miesko..
Stary 2014-11-16, 20:25   #1256
gosiak0512
Zakorzenienie

Jutro jade z mezem do wawki bo ma sprawe w sadzie w charakterze swiadka wiec skorzystam i do tesco wpadne i popatrze na te promki maz sie smial zebym najpierw stan konta sprawdzila a ja mam uciulane na to hehe

Stary 2014-11-16, 20:26   #1257
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro jade z mezem do wawki bo ma sprawe w sadzie w charakterze swiadka wiec skorzystam i do tesco wpadne i popatrze na te promki maz sie smial zebym najpierw stan konta sprawdzila a ja mam uciulane na to hehe
Hehe kochana to milych zakupkow
Stary 2014-11-16, 20:29   #1258
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Koperko-ale masz fajnie z kartami do h&M

Majka-dzieki za info o in style

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Ja chodzilam na zumbe i wczesniej jeszcze na shape/abs. Ale tak do kwietnia-potem juz przygotowania do slubu juz zbyt mnie pochlanialy i zawiesilam karnet a po tej przerwie juz sie rozleniwilam i nie chcialo mi sie regularnie chodzic, czasem w domu cos cwiczylam-Chodakowskiej nie lubie ale Mel B bardzo
Ja tak od pasa w gore to na nic nie narzekalam ale od pasa w dol niestety- cellulit mnie dotknal :/
Teraz niczym antycellulitowym sie nie smaruje bo nie wiem czy mozna :/
Widziaĺam w Rossie specjalne kremy antycellulitowe dla ciężarnych. Z Tołpy chyba?
Sama chyba kupię, bo zrobił mi się cellulit masakra :/
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 20:31   #1259
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Widze ze nie tylko ja tak robie
Pierwsze co jak zaczyna mi sie katar, to sprawdzam zapasy chusteczek i kremu. Bambino z tlenkiem cynku dla mnie jest najlepsze.

Przyznam wam się, że ja też troche śledzi zjadłam... W ogóle im dłużej jestem w tej ciąży tym jakoś mniej sie przejmuje tym, co jem. Ostatnio trochę pasztetu wsunęłam, bo już mi ślinka ciekła na sam widok...

Gosiak, udanych zakupów i oby konto wytrzymało
Stary 2014-11-16, 20:35   #1260
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze co jak zaczyna mi sie katar, to sprawdzam zapasy chusteczek i kremu. Bambino z tlenkiem cynku dla mnie jest najlepsze.

Przyznam wam się, że ja też troche śledzi zjadłam... W ogóle im dłużej jestem w tej ciąży tym jakoś mniej sie przejmuje tym, co jem. Ostatnio trochę pasztetu wsunęłam, bo już mi ślinka ciekła na sam widok...

Gosiak, udanych zakupów i oby konto wytrzymało

To ja mam podobnie ostatnio kupilam maly pasztecik i zjadlam ;>

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości