![]() |
#1261 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Cytat:
![]() Jaki miesiac wybierasz? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Musze zakupić aspirator do odkurzacza jaki polecacie? Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-15 o 08:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Brawa za zebiszcza
![]() Najna od dwóch dni tak śmiesznie jeździ sobie końcówką języka po dolnych dziąsłach, może też czuje że coś się święci, ,ale nic nie widać póki co
#1263 |
Moderatorka z pazurem
|
Bede celowac tak zeby bejbe pojawilo sie na poczatku 2018
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Ah ja sie chce załapac na 2017
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie pisze na marzec-czerwiec 2018
![]() Padla po 5h imprezowania. Zdarze wziac prysznic czy nawet nie startowac? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
Kup mu plastry przeciw chrapaniup
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- To się usta zakleja? To taśmą malarską można ![]()
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
Nie hehe przykleja się do podniebienia i się rozpuszczaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratki za noc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też proszę BARDZO O KCIUKI!!!! Byłyśmy z Misią na pobraniu krwi. Byłam nastawiona na paluszek i dlatego poszłam prywatnie, ale i tak pobrali z żyły. Mało jej poleciało, Misia wpadła w histerię...masakra...mało ja nie płakałam. Pani materiał pobrała, ale nie gwarantuje, że uda się wykonać badanie. Proszę więc o kciuki, bo Misia chyba nie da rady drugi raz w ciągu tygodnia...nie widziałam, by tak dziecko płakało...
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Mona co się stało z Twoim avatarem?
Myslisz, ze Nina Cię nie pozna jak bedzie podczytywać? Pfff
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Zapomnialam napisac, ze Natka wazy 6880g.
I skoro sa tu takie zachwyty to musze sie pochwalic moja corka- jak ma dobry cel to czworakuje ze 2-3 metry. I siada z czworakow, z podparta raczka, obie nozki podgiete. W koncu jest najstarsza to sie postarala ![]() Ogolnie mialam zarzucac to kpi ale jednak daje rade. Odkad mala jest mobilna i idzie tam, gdzie jej sie chce mam jakby wiecej czasu... Manu- dzieki za cynk o swiezakach na ali. Banan jest super. Chyba kupie ![]() Cytat:
Ja bym chciala rodzic kolejne w 2019. Czy ktoras z Was ma takie plany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1275 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
W ogóle, był wczoraj wieczorem sam w kinie, przekonał go popcorn na wyłączność
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cholera, a my się z dnia na dzień utwierdzamy w przekonaniu I przeczuciu że już jesteśmy w komplecie...idzie nam super, Nina jest cudna, my się świetnie dogadujemy, więc w sumie nie ma powodu by nie pójść o krok dalej, a mimo wszystko jakoś tak czujemy że mamy rodzinę w komplecie. Zawsze mówiliśmy o jednym, później apetyt wzrósł ale jednak na 99% mamy już wszystkich w domu...chyba że za kolejne pół roku znów nam inaczej czapka stanie ![]()
#1277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |||||
Zakorzenienie
|
Hahah
![]() Brawo dla Ninki za nockę! Ja jeszcze chyba nie jestem gotowa na takie nauki, ale prędzej czy później będzie trzeba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękujemy, to prawda, teraz już trzeba mega pilnować! Ej, ej, a my nie miałyśmy razem rodzić w maju 2018? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie masz mniej czasu dla jednego i dla drugiego, ale dla obojga jesteś najlepszą mamą ![]() Ale też trochę tego się obawiam, szczególnie jak drugi jeszcze większy hajnidek się urodzi ![]() Przed chwilą przyjaciółka (ta od nauki samodzielnego zasypiania ![]() ![]() ![]() Iwonia, Anika, wbijajcie na fb! Już dawno pisałam!
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam manne z jabluszkiem. Zjadł. Ba, zerzarl a teraz mysle czy to byl dobry pomysl. No ale on jeszcze nic a nic z owocow.
Tez chce znowu rodzic ale jeszcze nie wiem kiedy. Pewnie jak moj nauczy sie jak wyglada zycie z dzieckiem. Choc chyba ciezko bedzie bo jak cos mowie o ubrankach ze beda dla nastepnego to zawsze mowi "nooo na pewno" ![]() Plastry? Tez pomyslalam ze go zakleje. A co one robia ze pomagaja? Jak dziala od 1 uzycia to kupie ![]() Alez te Wasze dzieciaki sprytne. A ja ciagle hamuje Igorasa jak probuje siadac. Moze niepotrzebnie? Ale on caly pochylony do przodu ten kregoslup tak wygiety to chyba jednak za wczesnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przemyśl swoje postępowanie ![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie sie w sobie 'gryze' czy mieć to drugie. Zawsze chcialam dwójke, ale jest sporo na nie.
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Ja też się piszę na 2019. Mogę być Majówką lub czerwcówką
![]() Iwonia - musicie coś z tym chrapaniem ogarnąć. Ja się nie dziwię, że Cię to wkurza, no ale nie możecie ciągle spać osobno. I tak się teraz średnio dogadujecie, to takie spanie osobno wam nie pomoże. Itakinie - ja mam 300 km do rodziców. Kiedyś to było 5 godzin jazdy, teraz jak jest autostrada to koło 3. Niby nie tak źle, ale jechać na weekend to tak bez sensu. Teraz jak jestem na macierzyńskim to odwiedzam rodziców średnio raz na 1-2 miesiące i siedzę trochę dłużej, ale jak pracuję, to przyjeżdżałam co 3-4 i to na krócej. Jak byłam na studiach to się cieszyłam, że mam kawałek do domu i mama mi nie będzie marudziła, żebym często przyjechała, a teraz wolałabym mieszkać bliżej, tak żeby móc po prostu czasem przyjechać na pół dnia, na jakąś kawę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Kciuki potrzebującym.
Dzięki za ciepłe słowa. Ja wstałam, zeżarłam dwa kawłki ciasta i zrobiłam sobie wielka kawe. Troche mi lepiej. ALe jak pożerałam to ciasto, to stwerdziłam, ze pora na dietę, bo mi waga znowu do 70 podskoczyła... wszystko po tych chrzcinach. Z rodzicami spotykamy się rzadko - średnio dwa razy w roku. Ten rok był dość owocny w spoktania, bo byliśmy tam na gwiazdkę i jeszcze trochę zostaliśmy po nowym roku, później oni byli u nas jak mały się urodził, później my u nich przez miesiąc na wakacje, no i teraz oni przybyli na chrzest. ALe zostaje niedosyt. No i wielka tęsknota. Ale... wiem, że jakbym mieszkała blisko albo z nimi, to byłyby co chwilę zgrzyty. Przynajmniej z mamą. A tak przy tych chwilowych widzeniach mamy tęczę i jednorożce. Teraz śwęta chcę z Wojtusiem spędzić w domu, ale myślę, że w styczniu z nim pojadę do rodziców na dłużej. Jeszcze chciałam Wam napisać o chrzcinach, że było super. Mały obudził się z ekstra humorkiem. Zjadł śniadanko ![]() ![]() Co do lokalu, gdzie było przyjęcie - mieliśmy przesmaczne jedzonko, super klimat. Imprezka skończyła się około 18, więc też super. Ale ja byłam mega umordowana. Pewnie nerwy, nerwy i nerwy. Mały dostał szczeniaczka uczniaczka, troszkę kasy, srebrnego aniołka do powiesdzenia nad łózeczkiem, pozytywkę i ksiązeczkę - Moje pierwsze pięć lat życia - Anne Geddes. Rewelacyjna. Za część kasy od dziadków kupiliśmy wczoraj srebrne zapinki do mankietów i spinkę do krawata. Niech leży i czeka na ważne chwile Małego. ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja korzystajac z okresu i bojowego nastroju pisze odwolanie od reklamacji z Ikei ! Trzymajta mnie zeby mnie za bardzo nie ponioslo hahaha ![]() Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-15 o 10:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Z deszczem w butach
|
Fasiek kciuki dla Was!
Ita tulam ![]() No doubt kciuki za wyniki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Mia, Aha, to wybacz, ja się szybciej nie piszę
![]() Powodzenia z reklamacją! Moja mama reklamowała torebkę. Po 20 dniach uszkodziła się rączka. Nie przyjęli, napisała jeszcze raz, odrzucili. Poszła do sądu i skubańcy musieli oddać 2000zł zamiast 500zł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ![]() Cytat:
![]() ![]() Banan tez jest spoko, ale mi się chyba najbardziej podoba czosnek ![]() U nas w planach też 2019 - może uda się maj ![]() ![]() kusisz, ale raczej nie dam się namówić - jestem zdecydowanym przeciwnikiem FB, nawet jakbym miała fałszywe konto zakładać ![]() A i coś mi śmigło, że Prezeska od kciuków potrzebuje za reklamację, więc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
To ja będę pilnowała porządku w kolejkach! Taki prezes komitetu kolejowego! O!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.