|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1265 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam wszystko poleczone jesli chodzi o dentystę od lutego na szczescie a następna kontrol w sierpniu.
Kupiłam ręczniki kąpielowe na plaże na wyjazd bo sie w nich zakochałam spodobały mi sie od razu i japonki ![]() Ogarnęłam szafę i pozbyłam sie tego czego nie nosze, pójdzie na vinted jak wrócimy z urlopu. |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po tygodniowej przerwie
Codziennie coś robiłam i w sumie nie odpaliłam kompa ani razu![]() U dentysty byłam w poniedziałek, kolejną wizytę mam w piątek. Postanowiłam sobie raz w miesiącu być na wizycie i coś wyleczyć bo kilka ubytków mam. Niestety leczona ósemka się troszkę odzywa i prawdopodobnie jednak idzie do odstrzału ale póki co czekamy czy to się jakoś rozwinie. Lubię chodzić do dentystów od zawsze. I całe szczęście bo jestem tam częstym gościem niestety. Gin mi obojętnie jaka płeć, ma leczyć i tyle Jak każdy inny lekarz. Chociaż wczoraj siedząc w kolejce do gastroenterologa byłam gotowa uciec na myśl że mógłby mnie zbadać per rectum. Ale badania nie było. Jak sobie pomyśle jakie w ogóle badania istnieją to ciesze się, że ze mnie raczej okaz zdrowia.
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;73772021]Ja mam wszystko poleczone jesli chodzi o dentystę od lutego na szczescie a następna kontrol w sierpniu.
Kupiłam ręczniki kąpielowe na plaże na wyjazd bo sie w nich zakochałam spodobały mi sie od razu i japonki ![]() Ogarnęłam szafę i pozbyłam sie tego czego nie nosze, pójdzie na vinted jak wrócimy z urlopu.[/QUOTE] Pokaż ja ostatnio kupiłam sobie przezroczyste buty do wody Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa -to słabo masz z tymi zabkami😕 mi się krusza bardzo ale nie przy dziaslach. ..
Haha a komu on to śpiewał? Co za typ😂 Niech gin będzie nahdelikatniejszy i najmilszy to to rozkładanie się na fotelu jest przeokropnie. ..wstyd jak nie wiem😕 mam to samo z rozbieraniem. .. nawet się męża wstydze... Smerfetka-lepiej ci po odstawieniu tabsow? Asik-ja w zeszłym roku byłam u dentysty to miałam wszystko ok a teraz mam 2 dziury i zęba wyrwanego bo ropien byl😕 także tego... Ja też igieł się okropnie boję. ..ale dentysty już nie☺ Arabic-tez tak myślałam ale ostatnio musiałam zmienić z babki ma faceta i jest duża różnica na plus...facet delikatniejszy bardziej wyrozumiały. ..tłumacze sobie ze to tylko lekarz i jego już te widoki nie kręcą bo ileż można😃 Ja ostatnio mam plasterki antykoncepcyjne...3 miesiąc. Tak na probe...czuję że woda mi zeszła ale też chyba przytyłam. ..i łeb mniej boli...nadal ale chyba mniej. ..xa tydzień muszę iść po nowa dostawę na kolejne miesiące. ..chętnie bym odstawila całkiem antykoncepcje ale naprawdę bardzo bardzo nie chce mieć dzieci😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem i chyba nie chce wiedzieć ha ha Gdyby nie policystyczne jajniki to też bym chciała odstawić anty, bo straszny cellulit mi się po nich zrobił wstyd wyjść na plażęA właśnie a propos wstydu, to ostatnio zauważyłam że nie przebiaram się przy tż Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Jak ja kocham słoneczko 😍😍😍 zaległam na balkonie, na lezaczku i trawie obiad 😉 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1270 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jakby się coś działo to by to lekarz zauważył Jak ja się cieszę, że mam idealne tabsy i mi nic nie dolega |
|
|
|
|
#1272 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest to wygodne ale mam dość chemii chyba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po prostu stwierdziłam, że mi lepiej z niż bez
|
|
|
|
|
#1274 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Przed ślubem nie miałam kiedy recepty załatwić, potem chciałam iść ale TŻ marudził żebym już nie brała i tak wyszło Najchętniej bym jakąś wkładkę czy coś zrobiła ale przed dzieckiem to chyba nie bardzoWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś też miałam problem z libido, bolał mnie brzuch, co chwilę infekcje i ogólnie byłam nie do życia -.- ale kiedyś właśnie dostałam próbkę jednych tabsów od ginki i już przy nich zostałam libido wyższe niż kiedykolwiek (badania też robiłam i wszystko jest w najlepszym porządku)Cytat:
o matko to masakra
|
||
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ja popełniam błędy, to mój Samsung
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bo oni nie kojarzą) ale tak gadali tylko faceci i to starszej daty za to próbowali mi wcisnąć jakieś inne (ah te umowy z firmami xD ) nie dałam się i po prostu zmieniłam lekarza na szczęście moja aktualna pani doktor nie próbuje mnie przekonać do innych skoro te mi pasują
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej to cellulit mnie drażni, a zrobił się jak zaczęłam brać anty(kilka miesięcy po pierwszym anty, bo te co biorę są chyba trzecie)Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa-ja też się swojego wstydze...mam wielki brzuchol i uda. .. i celulit się pojawia i pajaczki😕 a mój taki chudy..,waży 72 kg na 176 cm...ja coś koło 68 na 165😕
Nie wiedziałam że można sobie tak żeby samemu popsuć. ..dobrze ze lubisz dentyste😊 Asik-zazdroszcze☺ ja mam bóle głowy okropne przy tabsach plus kilogramy plus celulit, pchnięcie, słabe libido...już kombinowałam z różnymi i nic...teraz jestem na plasterkach i głowa mniej boli. A to już nieźle ☺ Smerfetka-sa wkładki dla nierodek☺ Mój gin mega polecał. ..właśnie mówił że po nich żadnych dolegliwości. .,ale ja mam taką budowę że nie mogę 😕 Ksiegowa -przy migrenach żadnych nie mozna😈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1284 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wkładki można jak najbardziej przed dzieckiem (tylko raczej nie miedziane, tylko te z hormonami). Chciałam takie, ale widząc co mi się dzieje bez tabletek trochę się boję. |
||
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja tu robie- spróbuj plastrów albo krążków dopochwowych. Mają mniejsza ilość hormonów i dosyć wygodne. ..
|
#1286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Są chyba zastrzyki na pół roku... wkładki i plastry raz w tygodniu się z zmienia... a spirala ponoć świetna. ..
|
#1288 |
|
Konto usunięte
|
Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! 😊 część II
Na jednym pisze 'reserved' a na drugim ' you me sunshine and sea' i japonki jak na zajęciu nie ma szału ale mi sie mega spodobały
Załącznik 7065506Załącznik 7065511
|
|
|
|
#1289 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja brałam długo tabletki. Teraz mam implant w ramie nexplanon od lutego i polecam. |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. U nas intensywny weekend, byliśmy dzisiaj na Grand Prix w żużlu, chociaż nie oglądamy ani się nie interesujemy, ale znajomi zalatwili bilety i tak poszliśmy
ale było bardzo fajnie.Co do dentysty to ja niestety boję się jak ognia i odwlekam chociaż nie powinnam. Co do ginekologa to nie lubię za bardzo, ale chodzę tylko do mężczyzn - zdecydowanie bardziej delikatni niż kobiety. Też mam pcos, ale dość ustabilizowane, więc częste wizyty są na szczęście zbędne. Tabletki anty biorę bez przerwy od pięciu lat, Yasminelle. Skutków ubocznych brak, samopoczucie wyśmienite, zero tycia czy też cellulitu. Będę je brała dopóki nie zdecydujemy się na dziecko, wtedy w związku z pcos będę musiała być "wspomagana" innym typem hormonów. Więc zobaczymy jak to będzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Mojego dentystę lubie bardzo bo to konkretny gość ale też wszystko wytłumaczy jak krowie na rowie, pokaże do lusterka, opowie, ale trzeba się umawiać duuużo wcześniej, a też siedzi do nocy w tym swoim gabinecie.

ale... o ile gina lubię o tyle na myśl, że miałabym chodzić do niego w ciąży, robić wszelkie badania itd. to zdecydowanie nie jestem zainteresowana
ja ostatnio kupiłam sobie przezroczyste buty do wody

więc jakby się coś działo to by to lekarz zauważył 

(badania też robiłam i wszystko jest w najlepszym porządku)
to masakra
za to próbowali mi wcisnąć jakieś inne (ah te umowy z firmami xD ) nie dałam się i po prostu zmieniłam lekarza