Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-31, 10:11   #1261
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hehe Kochana przynajmniej dzieci smiesznie z Toba beda mialy i zapewniam cie, na pewno Cie pokochaja
Niom, mam nadzieje, bo będę miała moje kochane dzieciaczki z 4 i 5 klas a z nimi mam najlepszy kontakt. Moje znajome wolą liceum i nie mogą się nadziwić, że mnie do podstawówki ciągnie. Ale jak sobie pomyslę o tych wulgarnych licealistach, którzy często nie maja dla niczego szacuknu, to flaczki mi się wywracają wole moje dzieciaczki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 10:15   #1262
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Niom, mam nadzieje, bo będę miała moje kochane dzieciaczki z 4 i 5 klas a z nimi mam najlepszy kontakt. Moje znajome wolą liceum i nie mogą się nadziwić, że mnie do podstawówki ciągnie. Ale jak sobie pomyslę o tych wulgarnych licealistach, którzy często nie maja dla niczego szacuknu, to flaczki mi się wywracają wole moje dzieciaczki
Pomidorko bo Ty jestes po prostu nauczycielka z powolania, zreszta kazdy ma pewnie swoje ulubione klasy, ja pamietam, ze jak bylam na praktyce w szkole, to tez najlepiej uczylo mi sie wlasnie w tych klasach, dzieci jeszcze chcialy sie uczyc, lubily spiewac i mowic wierszyki, kiedys nawet konkurs ze spiewaniem piosenki przeprowadzilismy na lekcji, najgorsze dla mnie bylo gimnazjum, takie wlasnie jak Ty opisujesz, bo w liceum juz to wiedzieli, ze ucza sie, aby zdac mature, tylko juz takich checi i zapalu nie mieli jak te maluchy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 10:16   #1263
kina2807
Zakorzenienie

Nadius Kochana odezwij sie do nas

Mąż i żona...
Stary 2007-10-31, 10:18   #1264
Pomidora
Zakorzenienie

Masz rację, gdyby każdy chciał w liceum uczyć, to nie byłoby nauczycieli w podstawówkach
Ale mam stracha,czy dam radę A ty boisz się przed piątkiem?

Nadiuś, co u ciebie?

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 10:25   #1265
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, gdyby każdy chciał w liceum uczyć, to nie byłoby nauczycieli w podstawówkach
Ale mam stracha,czy dam radę A ty boisz się przed piątkiem?

Nadiuś, co u ciebie?
nie nie boje sie, bardzo mili ludzie sa w tej firmie i wiem, ze pomoga mi sie wdrozyc, Ty tez sie nie boj Kochana, dasz rade
ja bede zaraz zmykac, bo moj TZ wraca z uczelni, a jak wroci to jedziemy do domku, wiec odezwe sie pozniej juz od mamuni

Mąż i żona...
Stary 2007-10-31, 10:28   #1266
Pomidora
Zakorzenienie

Trzymaj sie cieplutko, ja odezwę się dopiero po świętach więc do sklikania

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 10:32   #1267
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj sie cieplutko, ja odezwę się dopiero po świętach więc do sklikania
do sklikania Kochana, Ty tez sie trzymaj i wez lepiej kozaki ze soba, bo juz zimno na dworze, a jak sie tak stoi na cm entarzu, to juz w ogole czlowieka zawsze wywieje

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-31, 10:33   #1268
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
do sklikania Kochana, Ty tez sie trzymaj i wez lepiej kozaki ze soba, bo juz zimno na dworze, a jak sie tak stoi na cm entarzu, to juz w ogole czlowieka zawsze wywieje
Wezmę, wezmę Ja też już lecę do starej pracy Jeszcze dwa tygodnie i sajonara To buziaczki

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 11:10   #1269
Ray
Zakorzenienie

hi my juz po usg niestety fotki nie mam pani wkleila do karty

z dzidzia wedlug tej pani wszystko dobrze, wiadomo panstwowo to sie nie bawia tak jak prywatnie bylam ze z 30 min ja badali ale widzialam jak macha do mnie rączkami i serduszko duza dzidzia cala macice zajmuje juz prawie nie wiem jak duza jest bo pani stwierdzila ze na tym etapie ciazy nie mierzy sie juz dzieci bo wynik nie jest miarodajny ale jak na wiek ciazy wszystko w normie wiec w normie to w normie a plec zobaczylam w 17 tyg byla to dziewczynka pani nie potwierdzila powiedziala ze nie widzi bo dzidzia lezy miednicowo czyli w poprzech no i nie widac plci wiec zostaje ciagle dziewczynka hehehe

no i moja dzidzia jest strasznie ruchliwa hehe nie chciala dac sie zobaczyc machala raczkami i nozkami i racja bo czuje jak od rana kopie a wczoraj tak mocno kopala ze moj maz az czul hehe
Stary 2007-10-31, 11:28   #1270
agusieczek
Raczkowanie

Smile Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

To cudnie że z Twoja dzidzią wszystko super. Zdrowe dzieciaczki mają dużo energii dlatego fikają i kopią np. w przeponę hihi. Ja pamiętam że na moich 2 USG wyszła córeczka( niewyraźnie było widać), a ja byłam święcie przekonana że będzie synek. Nikt nie mógł mi w mówic inaczej. Nie wiem dlaczego. I urodził się chłopak, w domu nikt nie chciał uwierzyc. A Tobie co podpowiada intuicja, a moze na USG zobaczyłaś coś innego niż p. doktor?

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 11:35   #1271
Ray
Zakorzenienie

mi od poczatku intuicja mowial ze bedzie dziewczynka i pierwsze usg to potwierdzilo widac bylo wyraznie wiec nastawiamy sie na dziewczynke heheh ale rzeczy bede kupowac uniwersalne hehehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-31, 11:58   #1272
Pomidora
Zakorzenienie

Ray bardzo się cieszę, że z małą wszystko dobrze Ale będziesz miała ruchliwą córunię Moja znajoma miesiąc temu urodziła. Całą ciążę podczas usg mówili, że dziewczynka będzie, bo niby na każdym dzidzia tak sie układała, że płeć było widać. No i znajomi nakupowali różowe śpioszki, zabawki, wszystko. Nawet pokój na różowo. A tu urodził się chłopak Jak lekarz powiedział "Gratuluję, ma pani synka" to znajoma podniosła gwałtownie głowę i krzyknęła "CO?" Obśmiałam sie po pachy

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 12:07   #1273
Ray
Zakorzenienie

hehe datego ja bede kupowac uniwersalne rzeczy moze kupie ze dwie typowo dziewczece a reszte kupie po porodzie juz bedzie wiadomo dla kogo hehe

a ruchliwa to prawda podobno dziewczynki sa ruchliwe bardzo wiec by sie zgadzalo moja skacze ciagle nie ma godziny zeby pare razy nie kopnela ciesze sie ze z nia wszystko dobrze a naogladam sie jej jak sie urodzi
Stary 2007-10-31, 12:10   #1274
Pomidora
Zakorzenienie

Oj naoglądasz się I nawet nie wiesz kiedy czas minie i za mąż będziesz ją wydawać a potem patrzeć jak jej brzuszek rośnie O boshe, to przerażające co napisałam. Sama się przestraszyłam

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 12:18   #1275
Ray
Zakorzenienie

heheeh dajcie spokoj ja musze pierw jej na szkole odlozyc a potem slub ale jak ona bedzie tak ruchliwa jak w brzuszku jest to ja zwiariuje hehe sama mam bardzo ruchliwego brata wszedzie go pelno jako pierwszy wstaje i w ogole az sie boje ze moja taka agentka bedzie

ja dzis wyjezdzam na zaduszki a wy w domkach?
Stary 2007-10-31, 12:23   #1276
Pomidora
Zakorzenienie

My jedziemy do moich kochanych rodziców. Tylko pracuje do 21, więc u nich będziemy przed 11 ale wiem, że będą na nas czekać i znowu nie będziemy spać pół nocy żeby się nagadać

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 12:35   #1277
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki...

Życze Wam ciepłych i spokojnych świąt na cmentarze zabierzcie parasolki bo podobno ma padać...

Pozdrawiam...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 12:51   #1278
Pomidora
Zakorzenienie

Tobie też Marcelinko miłych swiat życzę
Ja tak co chwilę zaglądam bo mam jeszcze pół godziny do wyjścia do pracy i posprzątałam juz i chodzę i nie za bardzo wiem co ze sobą zrobić A ty gdzie święta spędzasz?

28.09.2014

Stary 2007-10-31, 13:22   #1279
agusieczek
Raczkowanie

W UK jak wiecie nie ma świąt zmarłych, ani zaduszek tak obchodzonych jak w PL, ale mamy Hallowen. Ja sceptycznie do tego podchodziłam ale teraz jak mój syn chodzi do szkoły i przesiąkam tym- to jest ok. A na jutro małemu kupiłam maskę sobie miotłę i idziemy zbierać cukierki, bo na naszej ulicy dzieciaki tak robią.Mimo wszystko zazdroszczę wam świąt z bliskimi, myślę że wszystkie emigrantki chciałyby być w domu. Ale mi się na smutasy zebrało. Zmieiam fluidki. Jak będziecie zapalać znicze to sobie paluszków nie poparzcie hihi. Uważajcie na drogach, bo to niebezpieczny okres.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-31, 14:47   #1280
kasiasiar
Zakorzenienie

A u nas ani swięta zmarłych ani hallowen tylko marsz do pracy
ŻŹyczę Wam dziewczynki żebyście miło spędziły czas
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 14:49   #1281
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Zmieiam fluidki. Jak będziecie zapalać znicze to sobie paluszków nie poparzcie hihi. Uważajcie na drogach, bo to niebezpieczny okres.

Do tych ostrzeżeń dodam jeszcze uważajcie na kieszonkowców bo w tym dniu kiedy na cmentarzach tłok roi się od niedobrych rabusi
Stary 2007-10-31, 14:59   #1282
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Tobie też Marcelinko miłych swiat życzę
Ja tak co chwilę zaglądam bo mam jeszcze pół godziny do wyjścia do pracy i posprzątałam juz i chodzę i nie za bardzo wiem co ze sobą zrobić A ty gdzie święta spędzasz?
Wszystkich mam blisko więc w domu i w babci...

I tak i tak humoru nie mam... Wszystkie plany się zmieniają więc jest WIELKIE buuuuuuuuuuu... Idę i Was nie smuce...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 15:14   #1283
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu to jeszcze więcej niż ja zapłacisz za badania A mi chyba nie zwrócą. Niby mam rachunek, ale pani w sekretariacie dała mi do zrozumienia, że nie zwracają pieniędzy za badania. W każdym innym przypadku bym sie kłóciła, ale teraz za bardzo mi zalezy na tej pracy

A tobie to już słoneczko w serduchu chyba świeci Taka szczęśliwa widzę że jesteś z powodu tej pracy Cieszę się z tobą ogromnie

Nie wiem co zabrać ze soba na 1 listopada (bo jedziemy do moich rodziców) Moja mama mówi, że mam wziąć kozaki, ale to nie przesada? Z drugiej strony, jedziemy samochodem, to właściwie można się zapakować

Nikitko fajnie że na te Mazury jedziecie A masz tam jakąś rodzinę?

Mam moich tesciów na mazurach
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 15:33   #1284
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
W UK jak wiecie nie ma świąt zmarłych, ani zaduszek tak obchodzonych jak w PL, ale mamy Hallowen. Mimo wszystko zazdroszczę wam świąt z bliskimi, myślę że wszystkie emigrantki chciałyby być w domu. Ale mi się na smutasy zebrało. Zmieiam fluidki. Jak będziecie zapalać znicze to sobie paluszków nie poparzcie hihi. Uważajcie na drogach, bo to niebezpieczny okres.

To prawda mi tez jakos smutasno przez to ze nie moge spedzic tego czasu z moja rodzina tymbardziej ze 3miesiace temu zmarla moja babcia i jakos tak mi smutno ze nie moge isc do niej i dziatka na cmentarz
Dobrze ze pracuje jutro to nie bede myslala o tym dniu jutro bo bede miala zajecie
Ubierzcie sie cieplo dziewczynki bo na cmentarzach zawsze zimno
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 16:30   #1285
agusieczek
Raczkowanie

Smile Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Przykro mi z powodu Twojej Babci, ale rodzinka na pewno pomodli się i w Twoim imieniu. Nie smutasaj się.
NA emigracji jutro pracujący( jak słusznie misia_25-26 zauważyła) dzień, przez to- tak mi dziwnie, w Polsce wszyscy gdzieś biegną, szykują się, dziewuszki na wizażyku też niedostępne, a dla nas normalka. Ale może dzięki temu że do pracy się idzie to się tak nie myśli. W każdym bądź razie czy w Pl czy tutaj myślimy o tych samych ludziach,o tych samych naszych zmarłych i to jest najważniejsze

Stary 2007-10-31, 16:54   #1286
kasiasiar
Zakorzenienie

A ja wcale nie żałuję, że mnie nie będzie jutro na cmentarzu.Jeśli chodzi o pamięć o zmrłych bliskich mi ludziach to myślę o nich częściej niż raz w roku.A wg mnie 1 listopada na cmentarzach w Polsce to istna rewia mody, chęć pokazania się i nic więcej- niestety. A wieczorem tabuny młodych obściskujące się na ławeczkach, krzyczące, roześmiane i palące w ukryciu papierosy.
Stary 2007-10-31, 17:23   #1287
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cześć dziewczynki.
Macie rację, liczy się ta pamięć którą nosimy w serduszkach.
Ja święto zmarłych spędzam w mojej rodzinnej miejscowości, czyli na miejscu. Po obiadku pojedziemy jeszcze z mężem na cmentarz do jego miejscowości. Niestety będę zmuszona wpaść w odwiedziny do teściowej. Myślę jednak że dam radę.
Nie przepadam za tym świętem, to takie przygnębiające
Ja cmentarzu rewia mody a w serduszku smutek.

Dobra dziewczynki, ja uciekam. Pomagam mamie robić gołąbki i sałatkę.
Buziaczki pa pa
Stary 2007-10-31, 18:05   #1288
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi z powodu Twojej Babci, ale rodzinka na pewno pomodli się i w Twoim imieniu. Nie smutasaj się.
NA emigracji jutro pracujący( jak słusznie misia_25-26 zauważyła) dzień, przez to- tak mi dziwnie, w Polsce wszyscy gdzieś biegną, szykują się, dziewuszki na wizażyku też niedostępne, a dla nas normalka. Ale może dzięki temu że do pracy się idzie to się tak nie myśli. W każdym bądź razie czy w Pl czy tutaj myślimy o tych samych ludziach,o tych samych naszych zmarłych i to jest najważniejsze

Dziekuje
To prawda ze jest to bardzo wazne zeby myslec czesciej niz tylko raz w roku o naszych bliskich osobach[*]
To prawda ze cmentarze 1.11 kazdego roku to niestety rewia mody.Wiele osob idzie tam bo tak "wypada"a nie dlatego ze maja taka potrzebe w serduchu
Ja22 ale robisz pysznosci z mama
Bede kciukasy abys przezyla spotkanie z tesciami
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-31, 18:59   #1289
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie Kochane, ja pisze do Was juz od mamy, chyba nie pojde jutro na cmentarz, tylko pomodle sie za bliskich w domku, bo nie chce sie jeszcze bardziej przeziebic, bo w piatek na badania i do pracy, wiec musze sie jakos trzymac. a co do rewii mody to macie racje, kozuchy, futra, mnostwo bizuterii, az sie gadac nie chce...

Ray swietnie, ze wszystko jest ok z dzidzia, bedziesz miala mala sportsmenke

serdecznie pozdrawiam wszystkich

Mąż i żona...
Stary 2007-10-31, 20:52   #1290
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:
Witajcie Kochane, ja pisze do Was juz od mamy, chyba nie pojde jutro na cmentarz, tylko pomodle sie za bliskich w domku, bo nie chce sie jeszcze bardziej przeziebic, bo w piatek na badania i do pracy, wiec musze sie jakos trzymac. a co do rewii mody to macie racje, kozuchy, futra, mnostwo bizuterii, az sie gadac nie chce...

Ray swietnie, ze wszystko jest ok z dzidzia, bedziesz miala mala sportsmenke

serdecznie pozdrawiam wszystkich
Kinuś wygrzewaj się kochana.

Myślałam że dzisiaj zobaczę zdjęcia Olisi
Cosik mi się obiło o uszy, ale chyba się pomyliłam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości