![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Edycia wzięliśmy kredyt w Polbanku
![]() ![]() ![]() Zabieram sie za sprzątanie póki mała śpi ![]()
#1262 |
Zakorzenienie
|
Doridee dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest super. Zosie pewnie niedlugo obudza, bo znow przyjechali ![]() Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2008-01-25 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Rozeznanie
|
Doride juz sama niewiem co mam myslec bo kevin juz mnial katarek lekki trzy dni temu ale bez goraczki a teraz ta goraczka doszla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!
Sniezynka ja jeszcze na nikogo nigdy nie krzyczalam!!!!!!!!!!! Monka zmartwilam sie moja waga bo nie myslalam ze tyle przytylam!! Dzis caly dzien Daria chodzi w spineczkach i gumeczkach,kupilam jej takie fajne ale ciagle je zdejmowala bo chyba jej przeszkadzaly.Ma dosc dluga grzywke ale wolalabym jej nie obcinac bo chce aby miala rowne wloski. Dzwonila dzis do mnie moja najlepsza przyjaciolka,mieszka daleko i zadko sie widujemy,rozmawialysmy prawie godzine a nie powiedzialysmy sobie ani polowy z tego co chcialysmy.Przyjaznimy sie od zerowki i mamy dzieci w rownym wieku i to tez bardziej nas zbliza wymiana doswiadczen itp. Edytcia czy to dzis mialas ta wizyte???Bo nie pamietam czy jutro???Wybacz zapomnialam... U nas dzis paskudna pogoda jeszcze rano bylo ladnie,swiecilo sloneczko ale potem popoludniu zerwal sie okropny wiatr. Zaczyna sie powoli sezon na nasze wyroby,mam nadzieje ze w tym roku bedzie jeszcze lepiej bo duzo ludzi interesuje sie aukcjami na allegro wiec jestesmy dobrej mysli a co u was??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie krzycze.......
![]() A te wyroby to rozmaite ozdoby ogrodowe z drewna,altany,pawilony,do mki dla dzieci wklejam kilka fotek:mam nadzieje ze nie bedzie to zrozumiane jak reklama... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Tych ikonek nie wstawilam....zrobilam tylko buzki....jakby ktos pytal...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
No juz jestem po pracy, wykapana, najedzona, mala spi to moge pisac
![]() Edytciu czytajac Twoja historie zrobilo mi sie Ciebie naprawde zal... ![]() ![]() ![]() ![]() Mam cicha nadzieje, ze wszystkie Twoje plany z budowa domu rusza juz niebawem ![]() ![]() A ja pracuje, jako wykwalifikowana pani sprzataczka ![]() ![]() ![]() Doridee to rozumiem, jeszcze nie znasz dokladnego terminu odbioru kluczy do mieszkanka ??? ![]() Monika mnie sie to strasznie podoba ![]() ![]() Monka gdzie jestes ????? Odchudzamy sie od poniedzialku ??? Moj TZ tez chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Ide chyba spac zaraz bo padam
![]() Doridee wybaw sie i spedz milo czas ![]() Edycia nie ladnie ze tak mama zrobila Moja mamuska zostaje z malym czasem mi cos tam pogledzi A ja jem mowie ze wnuka zadko widzi to niech spedzi z nim czas Oczywiscie chodzi o nocki hehe W dzien jak nie pracuje to nie ma problemu No ale to inna sytuacja ty mieszkasz ze swoja a ja czasem wpadam ![]() Monika fajne te domki.A kto to robi twoj tz? Amelka hehe ja mowie Amelka bo myslam ze tak masz na imie ![]() ![]() ![]() Moj dzidek przeszedl samego siebie Wrocilismy o 17 do domu I cyrk ![]() ![]() Znalezlismy busa na 6 siedzen takze lajcik maly bedzie siedzial w drugim rzedzie Ale z drugiej strony juz myslam ze sie na pace pobujam haha Koles mowil ze nie ma problemu gdyby maly siedzial z przodu w tej 3 osobowej kabinie No ale mamy inna opcje wiec dobrze ![]() Sniezynka to Monika to Monika ma ten interesik nie Amelka ![]() Jasne ze mozemy sie odchudzac a twojego tz-ta cos pogielo ze chce sie odchudzac? czy jaja sobie robi hehe przeciez on szczypior z fotek oczywiscie to widzialam haha |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Monka wiem, ze Monika chcialam sie poprawic odrazu , ale net mi sie wylaczyl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka moj tez taki wysoki i wazy 105
![]() Ten link mi sie otworzyl ale mam blokade zalozona i mi film nie dziala A jak ja wylacze to jak otworze strone to zaraz mi wyskoczy blad i mi strona ucieka . Zostala mi jeszcze 8 i 9 strona tej instrukcji ale jak narazie niechce mi sie za to zabierac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Tak to mój tz ma taki talent,mamy tego mnóstwo rozmaite pergole,mostki nad oczka wodne kilkadziesiat modeli doniczek i przerozne budy dla psów i wiele wiele innych!
Niemamy jeszcze swojej stronki,narazie wystawiamy na allegro,jest spore zainteresowanie na te domki dla dzieci,robimy rowniez takie wieżyczki 4w1 tzn.domek+piaskownica+zje żdżalnia+huśtawka,no dobra ale to nie istotne. Mi tez nic sie nie chce wiec poogladam troche tv z tzem bo mi ciagle marudzi ze w necie siedze calymi wieczorami a o niego nie dbam...musze sie poprawic! |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Monka dalej sie meczysz z tym tlumaczeniem ?? Myslalam, ze juz zapomnialas o nim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monika mnie bardzo intersuja wyroby Twojego TZta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Monika mowiac macie to znaczy ze wy czy chodzio to ze juz zrobione do kupna Bo ja bym chciala zobaczyc ten mostek nad oczkiem
![]() ![]() Sniezynka a jakas dietke bedziecie z tz-tem razem miec czy poprostu sie ograniczac? Mi kolega wyslal smsa ze niby tabletki sa zamowione ze w soboe przyjedzie po pieniadze a po niedzieli beda Ale mu napisalam ze wole z reki do reki dac pieniadze i dostac tabletki Niby 60 f to nie duzo ale jakby mnie tak wykolowal to wku....a bym sie strasznie A z drugiej strony nie bede go scigac potem zeby odzyszkac te pieniadze hehe.Zobaczmy ale fajnie by bylo jakbym miala ten wspomagacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
[quote=Sniezynka21;6397447]Monka dalej sie meczysz z tym tlumaczeniem ?? Myslalam, ze juz zapomnialas o nim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka ja mam 170 cm a waga haha no 50 z hakiem i ten hak mi zawadza haha Czasem jest wiekszy hak a czasem mniejszy ale wolalabym zeby go wogule nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka taka wieżyczka kosztuje 1500zł na allegro mamy wystawione narazie tylko altanke i domki dla dzieci takie jak na fotkach wyzej przeważnie to mamy towar w czesciach a jak tz jedzie do klienta to rozklada oczywiscie na pokaz tez mamy ekspozycje ale nie robilam jeszcze fotek jak bede miala to zaraz wam wkleje ale mam gdzies fotke tej wiezyczki..zaraz poszukam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
To ta wieżyczka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Monika no super dla dzieciakow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Jak klient chce tak jest!!!Moze przyjsc z wlasnym projektem,tz realizuje i wszyscy sa szczesliwi!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Monika a z jakiego to jest drzewa ???
Monka TZ chce jakas diete, ale ja nie wiem.... W tych dietach jest zawsze cos czego ja nie lubie.... Ty bedziesz z dietka jakas sie odchudzac ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka przewaznie ze sosnowego!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie wiem sama Bede jesc to 18-19 a potem woda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty jestes niemozliwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka hmmm sama nie wiem jak sie zmotywowac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do biegania to mozna schudnac ale nie wiem czy samo bieganie wystarczy Ja pisalam ze kolega lykal tabletki i one mu pomogly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Rozeznanie
|
Monka to zapytaj kolegi co to za tabletki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Monka Moj TZ powiedzial, ze przestanie sie odchudzac, jak zmiesci swoje jaja w ciuchy robocze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Djamelka co ten Kevin tak choruje ??? Dobrze, ze poszlas z nim do lekarza, po antybiotyku bedzie napewno lepiej.... Biedny sie meczy z bolu .... Ide cos zjesc ![]() ![]() Ja piernicze Lucky ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Czesc Baby
![]() Hit dzisiejszego dnia - ni z tego, ni z owego, poszlam z Zosia na basen ![]() ![]() ![]() Sniezynka niech Ci nie bedzie mnie zal. Jakos zyje imoze ja kilka lat bede miala domek. A co z tego, ze sprzatasz, grunt ze aska jakas z tego jest ![]() ![]() monka planuje robic tak jak Ty, ze do 19tej jedzenie, a potem to tylko woda. Zobaczymy czy wytrwam. Amelka dobrze, ze poszlas do lekarza, przynajmniej maly nie bedzie sie meczyl przez weekend. a co to couscous ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Amelka pisalam pare postow wyzej To tabletki dla astmykow skutkiem ubocznym jest podniesiona temperatura , spalanie tluszczu Uwydatnia miesnie itd Raz juz bralam i mi pmogly a potem przytylam
![]() ![]() ![]() Sniezynka ratuuuuuuuuuuuj ![]() ![]() ![]() Kuzwa napiszcie cos bo znowu walne post pod postem hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.