Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 15:27   #1261
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez andape Pokaż wiadomość
Saga - witaj. Miło, że przybywa nam Krakowianek.Napisz cos wiecej o sobie i ciąży - czy znasz juz płec, gdzie będziesz rodzic itp..Ja czekam na chłopca (przynajmniej na 95 %), rodzi będe na Ujastku (brałam tez pod uwage Żeromskiego).Teraz jestem jeszcze w Anglii ale 16 kwietnie wracamy do Polski.Podoba mi sie Twój termin porodu - to moje i mojej mamy urodziny.Trzymaj sie cieplutko i pojawiaj tutaj jak najczęsciej.
Andape na stałe wracasz do Polski? Nie myślaąłś o tym by w Anglii rodzić? Co myslisz o opiece nad ciężarnymi w Anglii? Jestem tym zaineresowana bo ja 13 kwietnia tam jade bo ojciec dzidzi jest anglikiem i w sumie to jeszcze nie wiem czy tam będę rodziła, wszytsko sie okaże. Ale jeśli wiesz coś o opiece itp to prosze napisz.
Stary 2008-03-31, 15:32   #1262
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Wersta a te lniane też wziełaś rozmiar S? I też wypadają jak M? I orientujesz się może czy w jasnych kolorach są??
wszystkie 3 wziąłam s najlepiej napisz do nich, ja poprosiłam o dokładny wymiar bioder, ud i dł. nogawek. kolory są w tym miejscu gdzie wybierasz rozmiar. (np. biały S, Brązowy M). pooglądaj www.happymum.pl

wzięłam s, choć mam luzu sporo, bo nie wiadomo jak się utuczę jeszcze wolałam nie ryzykować ze spodniami "akurat".
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:36   #1263
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
ale mnie oświeciłaś
dopiero co przyjaciółce mówiłam, że na maj-czerwiec koszulek nie mam i ze 2 wypadałoby kupić. a przecież mogę kupić 1 pas i nosić wszystkie swoje, bo kończą się obecnie w okolicy pępka
jaki masz ten pas Judi, są jakieś rozmiary ? podpowiedz
Jowiszku więc tak kupiłam te:http://www.allegro.pl/item334724963_...i_gratis_.html
i jeden zwykły dostanę gratis-bo kupiłam 2. Obecnie mam jeden biały z troczkami, jest bardzo fajny, ale na większy brzuch, obecnie ciągle jest dla mnie za duży a drugi mam dwustronny-beznadzieja, bo wywija się ta druga warstwa i nieładnie to wygląda. ale jeśli chodzi o wygląd to stanowczo taki marszczony wygląda lepiej moim skromnym zdaniem. Dlatego wzięłam te z gumkami bo on też jest taki pomarszczony a nie całkiem prosty
a co do rozmiarów to są np. 38-40 lub 40-42 lub uniwersalne, ale zawsze masz podzaane rozmiary długość i szerokość Ten biały z troczkami ma aż 50 cm długości, temu ciągle jest dla mnie za duzy, ale jego kupiłam na sam koniec ciąży, jak brzuchol będzie duży. A te co kupiłam dzisiaj mają coś 36 cm długości, to będą akurat

a ja głupia cholera dźwignęłam siostrzeńca-13 miesięcy i mnie teraz brzuch z jednej strony rozbolał i nie chce przestać

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:41   #1264
jowisz
Zakorzenienie

dzięki Judi dziś przejrzę swoje koszulki i wybiore te nadające się do noszenia, no i zobaczę jaki kolor będzie pasował jutro pewnie kupię
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:42   #1265
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Judi dziś przejrzę swoje koszulki i wybiore te nadające się do noszenia, no i zobaczę jaki kolor będzie pasował jutro pewnie kupię
zawsze do usług

Stary 2008-03-31, 15:44   #1266
agnes300
Raczkowanie

witaj saga!!!!!!!!1ja równiez jestem z krakowa ,termin mam na 14 sierpnia!!!! w którym szpitalu bedziesz rodzic ? moze sie spotkamy....ja w rydygiera!pozdrawiam
agnes300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:47   #1267
Saga
Raczkowanie

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie do grona mam

Cytat:
Napisane przez andape Pokaż wiadomość
Saga - witaj. Miło, że przybywa nam Krakowianek.Napisz cos wiecej o sobie i ciąży - czy znasz juz płec, gdzie będziesz rodzic itp..Ja czekam na chłopca (przynajmniej na 95 %), rodzi będe na Ujastku (brałam tez pod uwage Żeromskiego).Teraz jestem jeszcze w Anglii ale 16 kwietnie wracamy do Polski.Podoba mi sie Twój termin porodu - to moje i mojej mamy urodziny.Trzymaj sie cieplutko i pojawiaj tutaj jak najczęsciej.
Płci na razie nie znam, w zeszłym tygodniu byłam na badaniu USG, ale dzieciaczek nie okazał chęci współpracy . Na początku badania maleństwo było bardzo ożywione, wierzgało nóżkami i miało czkawkę, a potem najzwyczajniej w świecie odwróciło się do nas pleckami, podkuliło nóżki pod siebie (wcześniej je krzyzując, żebyśmy na pewno niczego nie zobaczyli ) i zasnęło sobie spokojnie .

Jeśli chodzi o wybór szpitala, to mam z tym spory problem . Mieszkam na Ruczaju i stąd niestety do każdego szpitala mam daleko. Zastanawiam się nad Siemiradzkiego (tam rodziła niedawno moja koleżanka i wszystko było OK), dodatkowo tam jest też szkoła rodzenia, więc dodatkowy plus. Biorę też pod uwagę Ujastek i szpital MSWiA. Za kilka tygodni pewnie postaram sie wybrać do tych szpitali, żeby w miarę możliwości zobaczyć jak wygląda odział, itd. Na pewno wtedy opiszę swoje wrażenia.

Czy planujesz chodzić do szkoły rodzenia? Jeżeli tak, to jaką wybrałaś?
To pytanko jest w sumie i do Andape i do Agnes. Fajnie, że jest nas więcej z Krakowa.
Saga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:33   #1268
maladT
Zakorzenienie

Kurcze ale dziś miałam jazdę na prawku.Jakiś głupi debil jechał po mieście 80 i oczywiście prawie nas stratował jak skręcaliśmy w lewo(prawidłowo nawet).Instruktor się zdenerwował gorzej niż ja.Zaczął od debili wyzywać normalnie ubaw po pachy.Chyba się chłopina przestraszył czy czasem podczas tego manewru nic mi się i małej nie stało.Chyba muszę pogadać z ginekologiem czy mam jeździć jeszcze w pasach.masakra jak one mocno uciskają.

U mnie dzisiaj pięknyy dzień,a ja mam wiele energii.Najchętniej usiadłabym na jakiejś polanie i zasnęła,zrelaksowała się.Nio niestety muszę się uczyć jutro koło.Ale za to po kole zaraz siadam znowu za kółko i jadę do Ciechocinka z instruktorem....

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:37   #1269
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
witamy Saga
zdjęcia tzw. baniaka, ewent. zakupów mile widziane
Jowisz, umarlam ze smiechu, no normalnie nie ma jak konkretne i fachowe przywistanie nowej kolezanki !
Prosze tak dalej, przynajmniej w poniedzialek rano geba mi sie smieje....
a nie ma z czego, bo zaraz do pracy, a za oknem sniezy......
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:48   #1270
anetta139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saga Pokaż wiadomość
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie do grona mam

Płci na razie nie znam, w zeszłym tygodniu byłam na badaniu USG, ale dzieciaczek nie okazał chęci współpracy . Na początku badania maleństwo było bardzo ożywione, wierzgało nóżkami i miało czkawkę, a potem najzwyczajniej w świecie odwróciło się do nas pleckami, podkuliło nóżki pod siebie (wcześniej je krzyzując, żebyśmy na pewno niczego nie zobaczyli ) i zasnęło sobie spokojnie .

Jeśli chodzi o wybór szpitala, to mam z tym spory problem . Mieszkam na Ruczaju i stąd niestety do każdego szpitala mam daleko. Zastanawiam się nad Siemiradzkiego (tam rodziła niedawno moja koleżanka i wszystko było OK), dodatkowo tam jest też szkoła rodzenia, więc dodatkowy plus. Biorę też pod uwagę Ujastek i szpital MSWiA. Za kilka tygodni pewnie postaram sie wybrać do tych szpitali, żeby w miarę możliwości zobaczyć jak wygląda odział, itd. Na pewno wtedy opiszę swoje wrażenia.

Czy planujesz chodzić do szkoły rodzenia? Jeżeli tak, to jaką wybrałaś?
To pytanko jest w sumie i do Andape i do Agnes. Fajnie, że jest nas więcej z Krakowa.

Widze ze o mnie szanowne mamuski zapomnialy, co prawda rzadko jestem na forum czego oczywiscie bardzo zaluje ale to nie znaczy ze macie o mnie zapominac . Andape i Agnes skad dokladnie z krk jestescie ? moze spotkamy sie wszystkie na soczek pomaranczowy ?
anetta139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 17:46   #1271
dorbar
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj nieciekawie się nadal czuje do bólu brzucha doszedł też ból głowy
Stary 2008-03-31, 17:48   #1272
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dzisiaj nieciekawie się nadal czuje do bólu brzucha doszedł też ból głowy
dorbarq odpocznij, poleż sobie, może przejdzie... ja też jakoś nieciekawie się czuję:/ też mnie brzusio rozbolał wiec siedzę i odpoczywam

Stary 2008-03-31, 17:55   #1273
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
dorbarq odpocznij, poleż sobie, może przejdzie... ja też jakoś nieciekawie się czuję:/ też mnie brzusio rozbolał wiec siedzę i odpoczywam

Tylko, że ja leżałam i nie przeszło. Pierwszy raz tak czuje brzusio. Zawsze szybko przechodziło. Oby z dzidzią było ok.
Stary 2008-03-31, 17:59   #1274
maladT
Zakorzenienie

Cholerka mnie też jakoś nie tego jest.Brzuch boli,jakas taka zła chodze teraz nie wiem co jest...Ładna pogoda a my zdychamy...

No i naszła mnie mega dolina.Mam wszystkiego dość,czuję się beznadziejna i bezużyteczna,nikomu niepotrzebna.Chce mi się płakać...

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 18:08   #1275
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Witajcie dziewczęta
Nie było mnie 2 dni a Wy tyle nasmarowałyście, że czytałam pół godziny!!! Wczoraj mój mężuś zaszalał i zabrał nas...nad morze!!! Kochane ale było pięknie-prawie jak w wakacje Piękna pogoda, prawie nie wiało, śliczne słoneczko-no po prostu cudo Zaliczyliśmy oczywiście pyszną rybkę a potem lody Nawdychaliśmy się jodu z maleństwem i dużo łaziliśmy aż mnie po powrocie brzuchacz bolał i twardy był jakiś...Ale przeszlo i dobrze bo sie zaczęłam tym martwic trochę.

Anisiu - masz śliczny i apetyczny brzuszek - mniammm Oświadczam, że żadnego cellulitu nie widzę i tak niech pozostanie Komplecik super rzecz jasna!

Jowiszku - wierzę, że wolałabyś rodzić wśród swoich...Rodzinka nie będzie mogła przyjść do szpitala, ale pomyśl że normalnie to na oddział też nie wolno chyba wchodzić - tylko na chwilę. Jeśli i tak zamierzasz jechać do Wa-wy kilka tygodni po porodzie to będzie git Dacie radę Ja chyba pojadę rodzić na Lutycką.

Leleth - ciuszki świetne, zupełnie inne niż te co u nas się widzi (chociaż może ja po prostu nie widzę ) A brzuszek to maleńki jak na 23 tydzień!! Kobietko figurkę to masz rewelacyjną

Kasiulka - ślicznie wyglądasz mamuśka Normalnie promieniejesz!!!

Judi - pasy ciążowe bardzo ładne. Ja się wlaśnie zastanawiałam nad tymi dwustronnymi (dwukolorowymi) ale skoro piszesz, że ten materiał sie wywija i to nieładnie wygląda to chyba sobie je podaruję. Jak dostaniesz te, które teraz kupiłaś to napisz jak się sprawdziły.

Saga - witamy nową koleżankę i zapraszamy na ploty

Aha, byłabym zapomniała!! Dziś dostałam obie moje paczuszki z ciuszkami!! W szoku byłam bo w piątek przelałam im kasę a juz dziś o 10 rano przyszły Ciuszki piękne i takie słodkie że oglądałam je chyba z godzinę, składałam i znów rozkładalam na kanapie jak potłuczona Mężul stwierdził nawet że mam jakieś schizy chyba hehe...Gatunkowo wszystko super, takie delikatne więc z czystym sumieniem polecam (któraś z Was miała chyba chrapkę na wyprawkę z dinusiami )
Stary 2008-03-31, 18:21   #1276
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Cholerka mnie też jakoś nie tego jest.Brzuch boli,jakas taka zła chodze teraz nie wiem co jest...Ładna pogoda a my zdychamy...

No i naszła mnie mega dolina.Mam wszystkiego dość,czuję się beznadziejna i bezużyteczna,nikomu niepotrzebna.Chce mi się płakać...

MaladT nie myśl tak, nie dołuj się, pare postów temu pisałać, przecz z doliną!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Kochana przez te nasze doliny dzidzie najbardziej cierpią. Mnie pewnie też tak brzusio boli bo od piątku doła miałam. Krzywdzimy nasze maleństwa. Uśmiech prosze

Dzieczyny, a wiecie co się dzieje z EWELCIĄ?? tak dawno jej nie było. Mam nadzieje, ze u niej wszytsko ok.
Stary 2008-03-31, 18:24   #1277
Mijalea
Zakorzenienie

Hej, nie mam ostatnio nawet czasu pisac, wiec podczytuje was tylko w pedzie

U mnie dobrze, a z nowosci zakupowych, to kupilam dzis na allegro posciel do wozka, bo wczoraj do mnie dotarlo, ze mam dla dziecka kolyske, ale nie mam kolderki i podusi. A ze kolyska mala, to kupilam posciel do wozka, bedzie pasowac jak ulal

http://www.allegro.pl/item334386553_...wa_gratis.html

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 18:27   #1278
dorbar
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a robiłyście sobie nagranie z USG na płycie? Jeśli tak to ile za to musiałyście dopłacić? I czy trzeba mieć swoją płytę?
Stary 2008-03-31, 18:38   #1279
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Judi - pasy ciążowe bardzo ładne. Ja się wlaśnie zastanawiałam nad tymi dwustronnymi (dwukolorowymi) ale skoro piszesz, że ten materiał sie wywija i to nieładnie wygląda to chyba sobie je podaruję. Jak dostaniesz te, które teraz kupiłaś to napisz jak się sprawdziły.
Mala wszystko dokładnie Ci ipiszę jak pasy dojdą te dwustronne-wiesz myślałam sobie, że to dobre rozwiązanie bo jeden pas a dwa kolorki, będzie większe pole do popisu ale koszmar jak dla mnie. Ubieram i ciągle ten material wewnętrzny wychodzi na wierzch, trzeba tego pilnować. Jak dla mnie niewypał ale jak te dojdą to opiszę czy warto je kupić

Racja ewelciaz nie zaglądała juz dawno, ciekawe... Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze...

dorbarq ja na 4d dostałam płytę, to wszystko było w cenie usg. ale to na 4d

Stary 2008-03-31, 18:44   #1280
dorbar
Wtajemniczenie

Judi a Ty ile płaciłaś za 4D?
Jeśli chodzi o pasy ciążowe to ja mam czarny i biały i jestem zadowolona z nich
Stary 2008-03-31, 18:47   #1281
Judi21_84
Zakorzenienie

150 zł płaciłam
a co do ewelciz to jest ale na wrześniówkach bo jej się ten termin tak w końcuprzesunął na początek września

Stary 2008-03-31, 19:01   #1282
ewelciaz
Rozeznanie

Czesc kocane. jestem. Wszytsko ok tylko wiecej jestem u wrześniówek. Jakos tam mi chyba blizej. Termin tak na 30.08-04.09. Mam nadziej ze sie noie obrazicie. Ale co dzien do was zagladam pare razy i podczytuje. ogladam wasze brzuszki i zakupki, hehe. Buziaczki. fajnie ze ktos o mnie pamietał.

A przy okazji to pisala to Dorkasz i nie ma jej, cos narzejkala na bole brzucha, ze ma krwawienia. Nie wiecie co z nią???????? Chyba wogole sie nie pojawila od tamtego czasu.
ewelciaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:07   #1283
Saga
Raczkowanie

Cytat:
Kobietki obawiam się troche tego swojego wyjazdu. Boje się jaki okaże się ojciec dzidzi i co ja poczuje jak go zobacze. Moja przyjaciółka powiedziałą, że od razu będę wiedziała, a jak pomyśle, od samego poczatku, ze go nie chce...
Tutaj wszytsko mam, moje zachcianki są spełniane, jogurciki, batoniki, buraczki, kapustak co chce to mam, a tam, boje się, ze nie będę miała nawet owoców. Ja zbyt dużo kasy nie mam, nie wiem czy bedę umiała wołać od niego kase. Ale z drugiej strony jak chcał zebym przyjechaął, to powinien zdawać sobie sprawe z tego, ze teraz mam rózne zachcianki. No i mam nadzieje, ze na basen będę mogła chodzić.
Dorbar może nie martw się za bardzo na zapas. Jak będziesz widziała, że cos jest nie tak, to po prostu spakujesz się i wrócisz do Polski. Ale przynajmniej nie będziesz sobie robiła wyrzutów, że nie spróbowałaś.
A co do jedzenia i zachcianek, to ja bym raczej na twoim miejscu nie liczyła na to, że on sam się domyśli. Z tym to może być ciężko...
Może raczej zabierz go do sklepu i pakując kolejno różne rzeczy wyjaśniaj, że np. jesz więcej owoców, bo potrzebujesz witamin, różne przekąski, bo ze względu na dziecko musisz zwiększyć ilość jedzenia, itd.
Mój mąż pomimo tego, że wiedział, że muszę bardziej zwracać uwagę na to co jem (właściwie do końca 4 miesiąca miałam mdłości), to np. zdarzyło mu się kupić mi pizzę z salami I nie ważne, że dwa dni wcześniej tłumaczyłam dlaczego nie mogę jeść salami.

A w temacie ciuszkowym (dla mam) polecam spodnie firmy Winchester (http://www.winchester.pl). Kupiłam sobie jedne i jestem bardzo zadowolona. Teraz czaję się na kolekcję letnią - mam nadzieję, że będą mieli cienkie spodnie np. białe albo beżowe. Dodatkowo w sklepiku przy ul. Długiej mają usługę skracania spodni

Anetta - mam nadzieję, że się bardzo nie gniewasz, że o tobie nie wspomniałam. A, zerknęłam teraz na listę mam, na pierwszej stronie wątku i widzę, że mamy bardzo podobny termin porodu
Saga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:12   #1284
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej kochane.

Mała75 dziękuję za komplement, jesteś kochana

Byłam dziś na małym wiosennym spacerku, mężuś wyprowadził swoją ciężarówkę Ładnie było, ale dziś jakoś chłodniej. Od wczoraj chodzę w takim moim cieplejszym żakieciku sztruksowym, ale mało na mnie nie trzaśnie o masakro... w płaszczu zimowym za gorąco - a dwa płaszcze wiosenne za małe

Ewelcia wpadaj do nas czasem

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:13   #1285
dorbar
Wtajemniczenie

No to Ewelcia zostawiłas nas, ale dobrze, że wszytsko ok, że dzidzia zdrowa i że Ty dobrze sie czujesz
SAGA no chyba będę musiała tak robić, że będę wrzucała do koszyka
Fajne spodnie
Stary 2008-03-31, 19:14   #1286
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
150 zł płaciłam
a co do ewelciz to jest ale na wrześniówkach bo jej się ten termin tak w końcuprzesunął na początek września

JUDI to chyba nie dużo. U mnie 3D kosztuje 200zł
Stary 2008-03-31, 19:15   #1287
Sosnowa
Zakorzenienie

No właśnie, EwelciaZ nas zdradziła

A macie może fotę jakąś w takim pasie ciążowym? Jak to się nosi?

Witaj Saga, fajnie, że nas ciągle przybywa.

Ja dziś mam do d*$%& dzień, bo pofatygowałam się do archiwum pod Krakowem i akurat dziś było zamkniętę. Grrrrr... jestem więc wypruta, a bez efektów
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:19   #1288
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

Leleth - ciuszki świetne, zupełnie inne niż te co u nas się widzi (chociaż może ja po prostu nie widzę ) A brzuszek to maleńki jak na 23 tydzień!! Kobietko figurkę to masz rewelacyjną
hmmm Dzieki za komplementy a jesli chodzi o ciuszki to niektore z nich sa z H&M wiec na pewno mozesz takie znalezc tez w Polsce... u nas tez jest wiele typowo dziecinnych ciuszkow (zdecydowana wiekszosc ) ale jak juz pisalam wczesniej ani mnie ani meza to nie wzrusza w ogole to prawdopodobnie maly bedzie w wieku roczku czy dwoch mial wloski postawione na mini irokezika ( nie mylic ze zgolonymi wlosami po bokach ) bo tatus tak ma i juz sie cieszy ze bedzie mogl synka zabierac do tego samego fryzjera haha
a na moje sugestie ze moze malemu popuszczamy muzyke powazna albo cos wyciaga plyte Nine Inch Nails i szuka jakis spokojniejszych kawalkow .... kurcze nasze dziecko bedzie naprawde nietypowe.... a i chyba zdecydowalismy sie na imie... chyba bedzie Olivier... ale w sumie to sie moze tysiac razy jeszcze zmienic........
pozdrawiam
Stary 2008-03-31, 19:23   #1289
dorbar
Wtajemniczenie

Laski, ale ja już nie moge się doczekać czwartku, zobacze moje maleństwo i mam nadzieje poznam płeć. Czasami trudno mi uwierzyć, że będę mamą.
Stary 2008-03-31, 19:28   #1290
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

dorbar wypoczywaj dużo nie wystarczy poleżeć chwilke leż do skutku nawet dzień czy dwa lepiej odleżeć swoje niż potem żałować
Takich bóli lepiej nie lekceważyć

a mnie strasznie boli w plecach ledwo co chodze
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości