|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
teksty mojego byłego;
'Czy jeśli tampon włożę do nosa to takie same uczucie jak masz go w sobie ? ' 'A podpaskę to się pod pachą nosi' ?' ' ja nie mogę , jak miesiączka może trwać miesiąc ? to normalnie mini wylew ' i tym mnie powalił; "Zrywam z Tobą, bo to jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe."
Edytowane przez xMalenKaaa Czas edycji: 2009-08-20 o 22:45 |
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej ja uczyłam się o tych sprawach na przyrodzie w 4 klasie podstawówki ![]() Faceci....
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się nasuneło , szkoda , że dopiero po jakimś czasie ..
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Idziemy sobie dzisiaj z TZem ulicą:
Powiem tylko,ze TŻ czesto mówi o mnie per "moja kicia" ![]() TZ: Teraz już te groźby policjantów w filmach sensacyjnych nie są takie groźne ![]() Ja: Jakie znowu groźby? TŻ: No wiesz... pojdziesz do KICIA, siedzi w KICIU ![]() Ja: a co powiedz na słowa "pojdziesz do pierdla"?TŻ: W życiu to mi się tylko kojarzy z takim dziadem, "starym pierdzielem" więc sama rozumiesz..siedzienie w pierdlu mi się nie uśmiechaParę dni temu miałam urodziny,czekałam na TŻa. Słyszę dzwonek do drzwi,no to myślę,ok,już przyszedł. Otwieram drzwi a tam TŻ nagle zrywa z siebie biała koszulke,odstawia jakiś dziwny taniec z wymachiwaniem rękami i obrotami i zastyga w pozycji " taaa daaaaaa" z rozłożonymi rękami z całą klatę ma zapisaną słowami" sto lat piniu, happy birthday śpiochu najukochanszy" ![]() A potem mi opowiada,jak to malowal sobie to u mnie na klatce a tu nagle taka babka przechodzi,on na nia patrzy "eeee...dzień dobry" Potem niby przechodziła obok niego jeszcze z 4 razy
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dużo tekstów tu jest śmiesznych, ale to było niesamowite Szczególnie biorąc pod uwagę, że na dyskotekach jest mnóstwo napaleńców, którzy tylko czekają na tak narwaną laskę
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Leżymy sobie z TŻ na łóżku i rozmawiamy
![]() TŻ mówi, że widział poprzedniego dnia spadającą gwiazdkę i że oczywiście miał do niej życzenie. Zaczęłam wypytywać, jakie itd, nie chciał powiedzieć, ale w końcu się przyznał.... ![]() TŻ: Ja gwiazdkę poprosiłem, żeby mnie moja dziewczynka kochała... Wiem, nie jest to śmieszny tekst, ale jeden z najbardziej wyjątkowych, jakie kiedykolwiek słyszałam.. |
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
mój TŻ moje ( dosyć częste) marudzenie dziś podsmumował :
TŻ- Maruda.! ja - idź mi. ;p TŻ - ( po chwili namysłu)... Maruda.. Maruda.. Ma-ruda.. ..Ma.. Kochanie.! Ty jesteś ruda.! Jesteś Ma-ruda..!! Moja ruda.! że też ja nigdy na to nie wpadłem.!
|
|
|
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawialiśmy z TŻ o tym, gdzie będziemy siedziec na kolacji zaręczynowej mojego brata :P I nawiązując do przesądu (że niby ten, kto siedzi na rogu stołu, zostanie starą panną/kawalerem) on mówi: "No, to ty będziesz siedziała na rogu, bo z dwojga złego lepiej żebyś ty została starą panną" xD Najpierw się wkurzyłam, ale jak zobaczyłam tą słodką minkę, to się zaczęłam śmiac :P Do teraz mi nie potrafi wytłumaczyc co miał na myśli, a dlaczego wyszło mu inaczej :P
Jak go namawiałam, żeby ubrał spodenki jak do mnie przyjedzie: Ja: Kochanie, przecież tak świetnie w nich wyglądasz... TŻ: Ale ja mam takie nogi nieogolone... Padłam ;D Później się okazało, że miał na myśli nieopalone ;P |
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
Mam brata blizniaka. Jestesmy ze soba bardzo zzyci a ze wzgledu na nasze prace nie wiedzielismy sie przez ostatnie kilka miesiecy. Kilka dni temu oboje zladowalismy w Polsce i wieczorami mielismy nasze male imprezki
![]() ![]() Po jednej z nich ,nastepnego dnia planujemy sobie kolejny wieczor. Moj brat: To mozemy sobie pozeglowac po jeziorze a jak sie zciemni to gdzies sobie usiasc...I wypic cus. Ale dzisiaj juz nie pijemy wodki. Ja: Ok,spoko. (w sumie zadowolona bo fanka wodki nie jestem) Po chwili tak sobie pomyslalam,ze ciekawe dlaczego moj brat nie chce pic wodki Nigdy takie 'dziwne' zachowanie u niego nie wystepowalo Więc pytam z czystej ciekawosci:Ja: A czemu nie chcesz pic wodki? Brat: Ok, no to pijemy. Przekonalas mnie. ![]()
|
|
|
|
#1275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi też...
ale to mam coś podobnego, kumpel pyta się (to już czysta wieś) K "Ja tego nie rozumiem, dlaczego dziewczyny jak mają okres to są takie wkurzone, że lepiej do nich nie podchodzić... Przecież to jest jedyny czas, w którym można wyczuć dziecko" - wtedy padłam - nie dość, że z tego jaki jest dobry z biologii i w tych sprawach, ale jeszcze z tego jak "pięknie" nazwał dni płodne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
przed chwilą dostałam sms-a od TŻta ;
' Ja Cię tak bardzo kocham, że się nie oglądam za innymi laskami... w ogóle nie pamiętam jak wygląda mój penis w zwodzie ![]() ( to miało być romantyczne )
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
a mnei dzisiaj powałił tekst:
kolega mówi do brata: słuchaj kupisz żonie patelnie, bo tamta już zniszczona a jego brat: ja jej się do garów nie pcham |
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, test z zalotką i męskim zwisem strasznie oklepany, ale wg mojego kolegi męski zwis to duży brzuch
A jak miałam mu wyjaśnić czym charakteryzuje się bardotka: ja: zazwyczaj jest bez ramiączek on: bez ramiączek?! to jak się trzyma? |
|
|
|
#1280 |
|
Przyczajenie
|
Raz mój tż przyszedł do mnie po piwkach z kumplem był wstawiony i spiacy troche tak lezymy i ja cos go zapytałam jak było na co on mi mówi:
on:nie to ty masz ta naklejke co była na ziemniakach ja: co ty gadasz, wogole posun się bo spadne on: nie to ty masz moja broń i poczytaj.
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowa z TŻem przed chwilą (też go trochę pomęczyłam
) :Ja: Kochanie, wiesz co to jest bardotka? On: Co? Terkotka? Ja: Nie! Bardotka! On (po chwili namysłu): To jest chyba ona (i pokazuje ręką między moje nogi)
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Tekst wujka mojej koleżanki, która jest od kilku tygodni mężatką:
- Iza, ja ci mówię, będziecie mieli 2 dzieci: syna i chłopca Edytowane przez dziewczyna Czas edycji: 2009-08-23 o 22:41 |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Btw mój Tż jest już obcykany w tych wszystkich bardotkach, zalotkach i innych tego typu rzeczach (uświadomiłam go) i nie mam teraz o co go podpytać
a tak to bym się pośmiała jego wyobraźnia przekracza wszelkie granice ![]() Ale przypomniało mi się coś innego ![]() Poszłam sobie do fryzjera i chciałam koniecznie grzywkę mój Tż poszedł ze mną. Nie widział co tam fryzjerka mi robi. Po czym gdy skończyła robić końcówki przeszła do tej mojej grzywki i ją ciachnęła. Dodam, że miałam mokre włosy. Po chwili podchodzi do mnie mój ukochany i wrzask na cały salon :- Mój boże ! Czemu Ci na to pozwoliłem ! Wyglądasz jak grzebień ! Moja mina :
|
#1284 |
|
astro-loszka
|
Przypomniały mi się teksty mojego ex...oj, dawno to było
EX: Od dziś nie będziemy parą, tylko przyjaciółmi, kumplami, ok.? Ja: Aha, to znaczy będziemy się dalej spotykać, tylko bez seksu? EX: No coś ty! Wiesz, jakby mnie kumple obśmiali? To przecież seks jest najfajniejszą rzeczą w chodzeniu z dziewczyną! Ja: Czy jak wyśle walentynkę do swojego byłego faceta(innego niż Ex), czy to będzie narzucanie się? Ex: Hm, tak, myślę że to by było narzucanie się. Ale jakbyś ją wysłała do mnie, to nie.
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
kumpel wkurzony na dentystke, komentuje jaka to ona jest ... bo rozciela mu warge wiertlem :O powiedizal cos w stylu: jak sie jej rece trzesą to może na ministranta isc. do dzwonienia.
bardzo odpwoiednie ![]() i tekst brata. przezywasz jak wozna w dzien nauczyciela to mnie rozwalilo
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ już ma wychodzić na trening, to zaczęłam go trochę...obmacywać,a co
![]() TŻ patrzy na mnie z wyrzutem: Chcesz,żebym kolegów latarką smyrał??
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś mały chłopczyk biega koło drzewa i się pyta 'a gdzie drzewo ma jajeczko?'
a kolega "przy korzeniu. Ciąg za korzeń, wyciągniesz korzeń to i jajeczka się znajdą"
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiam dziś z Tżtem o tym , że musze schudnąć trochę na brzuchu , bo mi się przytyło , a On na to;
' Kocham Cię taką Skarbie i nie chcę jakiegoś kruchego ciasteczka , ja chce ciasteczko z bita smietana i dodatkami ;( '
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
ja gadam o tym ze jak jestem codziennie w miescie teraz to ciagle jem albo jakas pizze albo hot-doa albo hamburgera albo ciastko i tak w kolo na co slysze:
jedz, jedz. kluski sa fajne
|
|
#1290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahhahahaha
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

a co powiedz na słowa "pojdziesz do pierdla"?
to mi się tylko kojarzy z takim dziadem, "starym pierdzielem" więc sama rozumiesz..siedzienie w pierdlu mi się nie uśmiecha