|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.4
no ja też wróciłam ;D gorzej z moim stanem ;P
prosto po zakończeniu poszliśmy oblewać świadectwa ;D a zakończenie trwało do 9 właśnie wróciłam do domu.przede mną jeszcze urodziny koleżanki, na które ide na 2 godz :P i impreza u kumpla mojego TŻ ;D będzie ciężkoo.. ;PP ale trzymam się jeszcze xD występ wyszedł znakomicie jestem z siebie dumna! ![]() no i takim sposobem mamy WAKACJE :dd |
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Średnia - 4,13. 118 punktów z testu - Jest dobrze ![]() A za 2 godziny lecę [ aż na drugą str ulicy xd ] na koncert ! pewnie znowu mnie w pogo zmasakrują.
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
paaada
![]() ide pograc w kurnik ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- albo na kurniku <mysli> nie wiem jak sie pisze;p
|
#1264 |
|
BAN stały
|
u mnie tez pada :/
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez pada...
|
#1266 |
|
BAN stały
|
wszedzie hujowa pogoda.
|
|
|
|
#1267 |
|
BAN stały
|
pogoda zła, samopoczucie też..
aaa ogólnie źle.. echh.. ;( |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam, że go obrażam, ale koleś, pomimo że go nie znam, wkurzył mnie i to ostro. Ach, i się wyżalę. Buty mnie obtarły. Tyle z mojego zakończenia roku.
Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-06-19 o 16:52 |
|
|
|
|
#1269 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do R. to nie piszemy od wczoraj. Nie odezwe sie do niego pierwsza. Bedzie chciał to sie odezwie. Ja ide z innym bo zostalam aproszona jako osoba towarzyszaca. R. uwaza ze to moj jakis tam kochanek czy cus. Dzius sa dni mojego miasta. I tenb glupi kumpel R. do mnie pisał i z kim bede czym bede o ktorej bede. I ja poiwiedzialam ze chyba mnie nie bedzie. A ten kumpel ze to lepiej dla niego i dla R. a ja ze czemu a on "bo ja nie bede musiał na ciebie patrzec i dla R. tez ale to nie wazne sama sie przekonasz" i teraz sie tak zastanawiam. Czy moze w ramach zemsty R. nie bedzie tam z inna :/ chyba mnie szlag trafi , bo ja tam napewno bede :/. |
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
Ja za to mam wakacje już od kwietnia,ale wszystkim innym życzę udanego odpoczynku
![]() U mnie jak na razie nie pada,jest słoneczna pogoda,w sam raz by świętowac drugi wspólny miesiąc z moim Tż, który wymyślił mi o to taką rymowankę: "Na zielonej łące pasły się zające,a my już razem całe dwa miesiące"
|
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
! Ja tak nie chcę ! Niech te 3 kl. nie odchodzą . W szkole płakałam i tu, w domu.Przed rozdaniem świadectw poszłam z dwoma koleżankami z klasy do naszej polonistki-wspaniała babka. Zaprosiła nas odrazu na herbatkę, albo na pizze-jak wolimy. Po prostu jest wspaniała dla mojej klasy .Potem rozdała nam świadecta wych. Co do dwóch ocen to miało byc inaczej . Miałam miec 4 z bioli jak napiszę sprawdzian na 4, a napisałam na 5 -.-, a i to samo z infy; miałam miec 5, bo referat zrobiłam Po rozdaniu kogo tylko z 3 kl. mijałam (tych znanych) żegnałam się z nim z łzami (oprócz P.-tego to wgl nie mijałam). Rozmawiając z koleżanką z M. klasy stałam koło niego. Miał czerwoną (taką mocną czerwień) koszulę i na wierzch czarną marynarkę do tego ta jego karnacja - zabójczo wyglądał . Chwilę tak się zastałam i tak na jego czerwoną koszulę się patrzyłam, aż mnie musiała koleżanka potrząsac . Potem stałam na schodach i patrzyłam się na niego. A potem, potem jak szłam do baru z koleżanką to go mijałam. Szedł z dwiema koleżankami z jego kl. i zażerali czekoladki, a za nimi reszte jego klasy. Oczywiście pewnie czekał na 'cześc' z mojej strony, ale ja mijając go patrzyłam się w jego oczy . Durna jestem No, ale pomijając to wszystko: te smutki, te żale i płacz, to nadchodzi i to też jest fajne.Przepraszam, że się tak rozpisałam. Cytat:
też sobie faceta znalazłaś... Jak myślał, że go kochasz to niech nie skazuje Ciebie na cierpienie i niech się zastanowi czy Ciebie kocha.racja. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1273 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
o_O
Tylko tyle przychodzi mi na myśl, jeśli mam skomentować jego zachowanie. Naprawdę. |
|
|
|
#1275 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nieźle się namęczyłaś na testach, gratuluję kochana
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
każda poszła uczcic rozpoczęcie wakacji?
|
|
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Nie każda.
Ja właśnie 'czczę' ból stawów. |
|
|
|
#1279 |
|
BAN stały
|
ja świętowałam po wyjściu ze szkoły
do domu wracałam na bosaka bo tak mnie buty obtarły xD za jakieś dwie godzinki dopiero może wyjde do klubu bo jak narazie to mnie brzuch boli (wy wiecie, te dni...) i się ruszyć nie mogę.. ![]() urodziny koleżanki przełożone, a na imprezę u kumpla TŻ nie pójdę, bo że tak powiem pokłóciliśmy się. Edytowane przez sheisunusual Czas edycji: 2009-06-19 o 19:15 |
|
|
|
#1280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorki, ale powiem ci że od samego poczatku jak o was piszesz to zawsze jest cos nie tak, zawsze on ma jakieś sapy... wiem ze go kochasz, ale to chore ze dajesz sie tak traktowac, a on widzi ze ma nad toba przewage i wykorzystuje to manipulując toba psychicznie.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w Literaki ![]() ![]() ![]() ja też, ja też !! xDDD to nic że słaba w tym jestem xD ja jestem ![]() Dzień Dobry ;* tak jak wyszlam o 7.30 z domu to dopiero wróciłam -.-'' o 8.30 koniec roku a na 13 praca... dzien ogolnie szybko minal, ale mnie nogi bolą;/ jutro na 10 ale tylko do 14 więc luzik
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
świadectwo odebrane, wyniki egzaminu również. Kopie świadectw zawiezione, więc już wszystko z głowy.
wczorajsza imprezka spoko. Wychowawca wpadł. Chciałam sobie z nim wypić, ale był samochodem. Więc powiedziałam mu, ze nawet go nie będę czestowac i namawiać,bo prowadzi, ale wypiłam jego zdrowie hehe ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- eehh. Ja to zaraz zemdleje z bólu. Wyskoczył mi odcisk od spodu na stopie i nie mogę chodzić :/ Znaczy stawiać tej jednej nogi, bo nie wyrabiam. wrrr..
|
#1282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi też wyskoczył odcisk na stopie, nie tylko od spodu. Plus te cholerne stawy... Czasem czuję się jak jakiś moch bym była starsza od mojej babci przez te wszystkie bóle :P |
|
|
|
|
#1283 |
|
xoxo
|
Dzień dobry i do widzenia
![]() wybaczcie że mnie ostatnio nie ma ale nie mam po prostu czasu, włączam na chwilke kompa i tyle ![]() jutro od rana bieganie bo wieczorem mam moja 18-nastkę a w niedziele wyjezdzam nad morze więc wrócę dopiero za 2 tyg. będę tęsknić ![]() kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
No i upragnione wakacje.. Nie mogę uwierzyć, że to tak szybko. Czuję się, jakbym jutro miała jeszcze iść do szkoły, albo jakby chociażby był weekend, a po niedzieli powrót.. Jak to szybko zleciało.
Ale myślałam, że będę się bardziej z tego cieszyć.. No i wracam do was. ;] Często zastanawiałam się, dlaczego tak bardzo uwielbiacie ,,Zmierzch", dopiero po przeczytaniu was zrozumiałam.. ;D Teraz zajmuję się 2 cząścią (,,Księżyc w nowiu"), naprawdę fantastyczna książka.
|
|
#1285 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ja kończę zaćmienie po raz 4 ![]() jeszcze przed świtem mi zostało ale to zabieram na wakacje
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym, że ja kończę już czytać 'Zaćmienie'
|
|
|
|
|
#1287 |
|
BAN stały
|
A ja bylam sobie zrobic tpsy, potem bylam chwilke na tych dniach miasta i zadzwonilam po mame zeby po mnie przyjechala bo nie mialam humoru ;(
Ja chce do R.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro juz mnie chyba tu nie bedzie, bo ide na to wesele. Ale jak przyjade z niego to napisze jak bylo. |
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
ja w chinczyka
w literki weszłam na chwile i wgl nie wiem jak w to sie gra oo dziekks
|
#1289 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1290 |
|
BAN stały
|
Plotkaraaa- udanej osiemnastki, a przede wszystkim wyjazdu udanego ;*
Calineczka777- udanej zabawy na weselu ![]() a tak poza tym to witam wszystkie panie ![]() Zerwałam się wcześnie rano bo zaraz na zakupy wyruszam. Co prawda pogoda nie dopisuje, ale cóż. miłego dnia życze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

właśnie wróciłam do domu.

! Ja tak nie chcę
.
i to też jest fajne.

hehe