Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-28, 23:03   #1261
czarnulkax
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość

To super. Bo mnie denerwuje, że to tyle pieniędzy kosztuje, a potem ma pachnieć tylko pare godzin. Jutro się wypsikam ciekawe czy na TŻta zadziałają...
Mężczyźni lubią jak kobieta pięknie pachnie

Nafiyqa a Ty skąd jesteś? Gdańsk czy Jelenia Góra? Bo to dwa końce Polski

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 23:16   #1262
Antii89
Zakorzenienie

A kobiety uwielbiają jak mężczyzna pięknie pachnie....
Stary 2009-08-28, 23:31   #1263
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:

O taaaak....

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-29, 00:03   #1264
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość

Nafiyqa a Ty skąd jesteś? Gdańsk czy Jelenia Góra? Bo to dwa końce Polski
Mieszkalam cale zycie w Jeleniej, ale od 2 lat studiuje w Gdansku No i tu musze przyznac sie, ze to jedno z niewielu moich marzen, jakie sie spelnilo. To tak w nawiazaniu do tego, o czym wczesniej byla mowa

I w ogole jestem w szoku, ze ktokolwiek wie gdzie lezy Jelenia

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 00:15   #1265
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mieszkalam cale zycie w Jeleniej, ale od 2 lat studiuje w Gdansku No i tu musze przyznac sie, ze to jedno z niewielu moich marzen, jakie sie spelnilo. To tak w nawiazaniu do tego, o czym wczesniej byla mowa

I w ogole jestem w szoku, ze ktokolwiek wie gdzie lezy Jelenia
Co Cię skłoniło, żeby tak daleko na studia się wybrać? Często wracasz do domu? Ty masz cały czas morze! Ja też chcę!

Więc widzisz, w takim razie Twoje marzenia też się spełniają

Dlaczego?Przecież to nie aż takie małe miasto
Ja wiem, bo byłam Psiapsióła ma tak ciocię Mnie zachwycił tam widok Śnieżki pomiędzy blokami

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-29, 01:15   #1266
nafiyqa
Zakorzenienie

Mam tu sporo rodziny, od dziecka przyjezdzalam na wakacje i zawsze marzylam, zeby kiedys sie tu przeniesc na stale. Poza tym na jednym z takich wyjazdow poznalam (bylego juz) TZta i w duzej mierze to dla niego przenioslam sie tutaj. Pomimo tego, ze juz nie jestesmy razem nie zaluje Czasem tylko, jak przypomne sobie o odleglosci dzielacej mnie od domu, zdarzaja sie chwile zwatpienia, ale szybko przechodza
Kiedys do domu jezdzilam raz w miesiacu, obecnie choroba mi to utrudnia, ostatni raz bylam, zdaje sie, na swieta wielkanocne Kolejny wyjazd szykuje sie pewnie na kolejne swieta...

Z checia oddam kawalek tego morza, czasem wybiore sie na spacer, ale generalnie niezbyt czesto

Jestem przyzwyczajona, ze zwykle musze tlumaczyc gdzie lezy Jelenia Gora, dlatego jestem pozytywnie zaskoczona Twoja reakcja
Widok Sniezki miedzy blokami? Racja, tu wygladam za okno i wszedzie plasko, a w Jeleniej gdzie sie nie obejrze, tam gory. Poczatkowo ciezko bylo sie do tego przyzwyczaic
A Ty skad jestes?

Stary 2009-08-29, 01:40   #1267
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
To jednak znowu TŻ?
Jednak tak, chodz teraz jestem czujna i zdaje sobie sprawe ze on teraz bedzi sie staral, a potem moze zapomni, ale wierze i chyba chce wierzyc ze juz tak nie postapi

Cytat:
Zamówiłam sobie Reddsa, bo ja generalnie piwka nie piję i to pewnie będę męczyć kilka godzin Muszę jeszcze tylko ściągnąć naszą grę planszową i przeczytać zasady, bo ostatnio graliśmy bez zasad
A jakiego? bo chyba sa smaki cos tak kojarze
My ostatnio gralismy w scrable i bierki

Cytat:
Antii cudne zdjęcia, przecudownie wyszłaś
zgadzam sie

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ----------

Cytat:
Mój TŻ pojechał po auto do warsztatu i czekam aż wróci... Smutno tak samej Do tego podziwiam moje szkaradnie pomalowane pazurki (grrr... myślałam, że lakier będzie bardziej "cielisty") i dołuję się brakiem pracy Chyba się jednak zbiorę w sobie i napiszę do jednej firmy maila z pretensjami, że czemu do mnie nie dzwonią, skoro idealnie się nadaję na stanowisko, a ogłoszenie wieszają od dwóch tygodni
Kochana znajdziesz prace napewno nie wolno sie dolowac tylko szukac i szukac bo tylko to zostaje a zobaczysz ze bedzie taki szczesliwy dzien ze zadzwonia z super posada

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Narazie dam mu czas do namyslu, wiem, padlo za duzo niepotrzebnych slow, ale narazie chce, zeby sie uspokoil, ochlonal. Potem przyjdzie czas na wyciagniecie reki.
Dziekuje za rady
Czasem dobrze jest troszke<nie do przesady> sobie pomilczyc i wszytsko na spokojnie przemyslec ochlonac zobaczyc swoje bledy i na spokojnie porozmawiac
Zobaczysz wszytsko bedzie dobrze

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:

Kobiety tez

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 01:47   #1268
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
O tak moj ostatnio tak intensywnie pachnie ze az mnie w nosie kreci

TŻ pojechal a ja do Was bo jutro moge byc zabiegana i moge nie miec czasu
Dzisiaj juz dzisiaj ide na wesele wcale mi sie nie usmiecha ale mam nadzieje ze bedzie fajnie paznokcie umalowane nic specjalnego bo czasu nie mialam najgorzej bedzie z makijarzem bo jutro chce taki mocniejszy a co zobaczymy czy mi wyjdzie mam nadzieje, mam na niego 3 h
Starczy mi?
Ale zdjecie bedzie twarzy i wlosow moich wlosow zeby nie bylo
Jeszcze to jest na drugim koncu Wawy zalozylam sie z TŻ ze zabladzi zobaczymy ale jestem pewna ze zabladzi nie zebym nie wierzyla w niego

Dobra nikogo nie ma to uciekam zebym spiaca nie byla i slaba tylko zebym proszkow nie zapomniala wziac

Spiochy i nawet nocny marek czarnulka spi?

Dobranoc

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:06   #1269
czarnulkax
Zakorzenienie

Cześć

Coś się pogoda dzis popsuła u mnie.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Mam tu sporo rodziny, od dziecka przyjezdzalam na wakacje i zawsze marzylam, zeby kiedys sie tu przeniesc na stale. Poza tym na jednym z takich wyjazdow poznalam (bylego juz) TZta i w duzej mierze to dla niego przenioslam sie tutaj. Pomimo tego, ze juz nie jestesmy razem nie zaluje Czasem tylko, jak przypomne sobie o odleglosci dzielacej mnie od domu, zdarzaja sie chwile zwatpienia, ale szybko przechodza
Kiedys do domu jezdzilam raz w miesiacu, obecnie choroba mi to utrudnia, ostatni raz bylam, zdaje sie, na swieta wielkanocne Kolejny wyjazd szykuje sie pewnie na kolejne swieta...

Z checia oddam kawalek tego morza, czasem wybiore sie na spacer, ale generalnie niezbyt czesto

Jestem przyzwyczajona, ze zwykle musze tlumaczyc gdzie lezy Jelenia Gora, dlatego jestem pozytywnie zaskoczona Twoja reakcja
Widok Sniezki miedzy blokami? Racja, tu wygladam za okno i wszedzie plasko, a w Jeleniej gdzie sie nie obejrze, tam gory. Poczatkowo ciezko bylo sie do tego przyzwyczaic
A Ty skad jestes?
Więc w sumie łatwiej Ci było, bo nie jesteś tam sama, masz rodzinę, teraz nowego TŻta A jeżdżąc wcześniej znałaś pewnie ludzi.

Jaka choroba?

Możesz mi oddać kawałek Ja kocham morze

Ten widok gór między budynkami, to było pierwsze na co tam zwróciłam uwagę. Taki niecodzienny widok te bloki na tle gór

Ja ze Śląska

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-29, 10:07   #1270
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość

Dzisiaj juz dzisiaj ide na wesele wcale mi sie nie usmiecha ale mam nadzieje ze bedzie fajnie paznokcie umalowane nic specjalnego bo czasu nie mialam najgorzej bedzie z makijarzem bo jutro chce taki mocniejszy a co zobaczymy czy mi wyjdzie mam nadzieje, mam na niego 3 h
Starczy mi?
Jeszcze to jest na drugim koncu Wawy zalozylam sie z TŻ ze zabladzi zobaczymy ale jestem pewna ze zabladzi nie zebym nie wierzyla w niego

Dobra nikogo nie ma to uciekam zebym spiaca nie byla i slaba tylko zebym proszkow nie zapomniala wziac

Dobranoc
W 3h to zdazysz zrobic makijaz sobie, TZtowi, rodzinie i jeszcze sasiadom
Jak Ci sie nie usmiecha, zeby tam isc, to pomysl, ze niektorzy (np. JA) chcieliby pojsc na takie wesele, ale w rodzinie niestety sie nie zanosi U mnie to pewnie dopiero za milion lat swietlnych moze sie to zdarzyc, wiec licze na znajomych Lubie takie swojskie klimaty, a tu jak na zlosc nic nie chce do mnie przyjsc

Stary 2009-08-29, 10:12   #1271
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:

Starczy mi?
Na pewno Ci wyjdzie Twoje makijaże zawsze są piękne!
Lepiej byście nie zbłądzili

Cytat:
No widzisz Przed 2 to już leżałam w łóżku Zasnęłam chyba o 3, bo nie mogłam spać

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
W 3h to zdazysz zrobic makijaz sobie, TZtowi, rodzinie i jeszcze sasiadom
Jak Ci sie nie usmiecha, zeby tam isc, to pomysl, ze niektorzy (np. JA) chcieliby pojsc na takie wesele, ale w rodzinie niestety sie nie zanosi U mnie to pewnie dopiero za milion lat swietlnych moze sie to zdarzyc, wiec licze na znajomych Lubie takie swojskie klimaty, a tu jak na zlosc nic nie chce do mnie przyjsc
Moja rodzinka mówi, że teraz to czas na mnie

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-29, 10:38   #1272
201701300931
Konto usunięte

Wróciłam do świata żywych Chociaż w nocy umierałam I kończę właśnie wcinać śniadanie, a potem (chyba) zakupy...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:16   #1273
madlen345
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wreszczie wylazłam z łóżka, wczoraj poszłam na impreze do klubu z kumpelami ale jakas tak dziwna muza leciala ze po 1 juz sie zmylysmy....nie wiem co sie teraz dzieje ze w zadnym klubie nie ma porzadnej muzyki do tanca kurcze...mowie tu o moim miescie bo w innych nie wiem jak jest.
Pogoda paskudna sie zrobila po prostu od 3 rano leje non stop....a mialam isc na zakupy no po prostu zal...ehhh pozostaje mi tylko posprzatac i uczyc sie dalej
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:38   #1274
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Więc w sumie łatwiej Ci było, bo nie jesteś tam sama, masz rodzinę, teraz nowego TŻta A jeżdżąc wcześniej znałaś pewnie ludzi.

Jaka choroba?

Możesz mi oddać kawałek Ja kocham morze

Ten widok gór między budynkami, to było pierwsze na co tam zwróciłam uwagę. Taki niecodzienny widok te bloki na tle gór

Ja ze Śląska
Jesli chodzi o znajomych, to byli razem znajomi mojego bylego TZta. Po rozstaniu z nim oczywiscie, jak to bywa w takich sytuacjach, stracilam z nimi kontakt.
O chorobie wole nie mowic, nie chce wprowadzac negatywnego nastroju do watku. Dodam tylko, ze jest to choroba przewlekla i niestety smiertelna.

Na Slasku niestety nie bylam, nie liczac zdaje sie pielgrzymki papieza jak bylam mala Chociaz niewiele z niej pamietam.
Zreszta uswiadomilam sobie ostatnio, ze tak naprawde znam niewiele miejsc w Polsce...

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wreszczie wylazłam z łóżka, wczoraj poszłam na impreze do klubu z kumpelami ale jakas tak dziwna muza leciala ze po 1 juz sie zmylysmy....nie wiem co sie teraz dzieje ze w zadnym klubie nie ma porzadnej muzyki do tanca kurcze...mowie tu o moim miescie bo w innych nie wiem jak jest.
Pogoda paskudna sie zrobila po prostu od 3 rano leje non stop....a mialam isc na zakupy no po prostu zal...ehhh pozostaje mi tylko posprzatac i uczyc sie dalej
Mnie zawsze denerwuje, ze na wiekszosci imprez leci muzyka radiowa - przy czyms takim ja kompletnie nie umiem sie bawic. Zreszta jesli chodzi o muzyke, to chyba jestem wybredna, bo house, trance i wszystko tego typu tez odpada...

Co do nauki lacze sie z Toba w bolu i sama tez zabieram sie za pozytywizm

Stary 2009-08-29, 13:00   #1275
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Witam
Ja już posprzątałam, odwiedziłam babcie (o 8 rano) i ścięłam paznokcie

Pogode mam beznadziejną, leje, czasami wieje ale mimo to humor nawet mam

nafiyqa na pewno wygrasz walkę z chorobą a nam możesz wszystko pisać (nawet jeśli to smutne)
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 14:23   #1276
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli chodzi o znajomych, to byli razem znajomi mojego bylego TZta. Po rozstaniu z nim oczywiscie, jak to bywa w takich sytuacjach, stracilam z nimi kontakt.
O chorobie wole nie mowic, nie chce wprowadzac negatywnego nastroju do watku. Dodam tylko, ze jest to choroba przewlekla i niestety smiertelna.

Na Slasku niestety nie bylam, nie liczac zdaje sie pielgrzymki papieza jak bylam mala Chociaz niewiele z niej pamietam.
Zreszta uswiadomilam sobie ostatnio, ze tak naprawde znam niewiele miejsc w Polsce...
Jesli nie chcesz to nie mów Ale gdy tylko będziesz miała ochotę, to my zawsze Cię wysłuchamy

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Karolka a Ty jak, przygotowana już do szkoły? Zeszyty, książki itd ?

♥♥♥
Narzeczonka

Edytowane przez czarnulkax
Czas edycji: 2009-08-29 o 14:22
Stary 2009-08-29, 16:28   #1277
madlen345
Zakorzenienie

CZy tylko u mnie taka ponura pgooda jest i pada ciagle ?
W sumie dla mnie to jest lepiej przynajmniej sie moge skupic na nauce...
Juz nawet mi sie nie chce wychodzic nigdzie w taka pogode bleh...
Stary 2009-08-29, 16:32   #1278
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

czarnulkax większość zeszytów została z tamtego roku i tylko 5 kupiłam i jedną książkę, ale pewnie ze 3 książki jeszcze będę musiała kupić, ale to potem

madlen345 u mnie też pogoda beznadziejna, choć na razie nie pada
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 19:43   #1279
Vallentina
Raczkowanie

Pogoda beznadziejna, zmokłam. Chciałam, żeby padało, ale tak odkąd się szkoła zacznie, nie teraz

Byłam dzisiaj w takim małym centrum handlowym i oczywiście pełno zeszytów, a ja nic nie kupuję Mam dużo zeszytów, a do szkoły i tak noszę połowę tego, co powinnam (do reszty mam wspólny zeszyt na notatki, które często na komputer przepisuję). Książek tez nie kupuję, bo mam z zeszłego roku (nie ma to jak program 3-letni rozłorzony na 4).
Vallentina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 19:53   #1280
201701300931
Konto usunięte

Ja będę notować w tym roku na kartkach, które mi zostały z ostatnich dwóch lat, więc nic nowego nie muszę kupować A teoretycznie to już ostatni rok studiów, chyba że mi odbije i postudiuję dalej

W ogóle pochwalę się - zadzwonili do mnie wczoraj przed 20 (!) zaprosić na spotkanie rekrutacyjne na konsultanta telefoniczego. Dzwonienie i wciskanie ludziom kitu Chyba, że się cudem znajdzie infolinia przychodząca... Ale na to na razie nie liczę, może z czasem Niestety - lepsze takie coś niż żadna praca...
Stary 2009-08-29, 20:54   #1281
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13968340]Witam
Ja już posprzątałam, odwiedziłam babcie (o 8 rano) i ścięłam paznokcie

Pogode mam beznadziejną, leje, czasami wieje ale mimo to humor nawet mam

nafiyqa na pewno wygrasz walkę z chorobą a nam możesz wszystko pisać (nawet jeśli to smutne)[/QUOTE]
Dziekuje Pierwszy etap przegralam - leczenie okazalo sie nieskuteczne. Drugi etap konczy sie w pazdzierniku i okolo grudnia bede wiedziala czy ta bitwa okaze si wygrana

Cytat:
Jesli nie chcesz to nie mów Ale gdy tylko będziesz miała ochotę, to my zawsze Cię wysłuchamy

Dziekuje Lepiej nie pisac o takich przykrych rzeczach, ale nie recze za siebie - w chwili zwatpienia moge Was nawiedzic

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
CZy tylko u mnie taka ponura pgooda jest i pada ciagle ?
W sumie dla mnie to jest lepiej przynajmniej sie moge skupic na nauce...
Juz nawet mi sie nie chce wychodzic nigdzie w taka pogode bleh...
U mnie tez brzydko, ale o dziwo nie padalo caly dzien.

Wlasnie wrocilam ze spotkania z dawno niewidziana kolezanka, nie moglysmy sie ze soba nagadac, az sama sie dziwie, ze tak szybko czas plynal Jednak czasem dobrze jest wyjsc do ludzi, a nie ciagle siedziec w tym zapyzialym domu... I pilam pyyyyszna czekolade

Stary 2009-08-29, 20:58   #1282
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Dziekuje Pierwszy etap przegralam - leczenie okazalo sie nieskuteczne. Drugi etap konczy sie w pazdzierniku i okolo grudnia bede wiedziala czy ta bitwa okaze si wygrana
Teraz wygrasz Masz w nas wsparcie, a to Ci na pewno dużo da! W końcu ktoś musi pisać w tym temacie, więc dla tej myśli warto walczyć

Ja w 3mieście mam rodzinę, jeździłam tam całe dzieciństwo... Jak kiedyś tam wpadnę, to dam Ci znać, to cały dzień na ploteczkach zejdzie... Tylko, że teraz mam tam daleko, więc ciężko

A Jelenią też znam, mam tam kolegę, więc dla mnie to nie jest jakieś dziwne miejsce... Poza tym nie raz jeździłam do byłego pociągiem kończącym jazdę w Jeleniej Górze, więc trudno żebym nie wiedziała, gdzie to jest
Stary 2009-08-29, 21:12   #1283
madlen345
Zakorzenienie

No wiecie co :/ caly dzien padalo i dalej pada co za okropna pogoda.
NIe wiem czemu jestem zla teraz akurat ;/ wrrrr wkurza mnie wszystko po kolei, to ze deszcz pada, to ze juz pozno, to ze nie moge pogadac ze swoim TZ bo akurat siedzi na imprezce rodzinnej( jak wiadomo jest ode mnie 650km) i do tego chce mi sie cos slodkiego a tu kompletna pustka ,...eh nawet nie ma do kogo ze tak powiem geby otworzyc paranoja ...
Stary 2009-08-29, 21:18   #1284
Antii89
Zakorzenienie

A mi jest smutno i źle tak po prostu.
Stary 2009-08-29, 21:20   #1285
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
A mi jest smutno i źle tak po prostu.
Oj, to niedobrze Naszej forumowej optymistce nie może być źle! Co się stało kochana?

Ja czekam właśnie na kolacyjkę Śniadanko przyniosłam do łóżka, to teraz czekam na rewanż
Stary 2009-08-29, 21:23   #1286
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz wygrasz Masz w nas wsparcie, a to Ci na pewno dużo da! W końcu ktoś musi pisać w tym temacie, więc dla tej myśli warto walczyć

Ja w 3mieście mam rodzinę, jeździłam tam całe dzieciństwo... Jak kiedyś tam wpadnę, to dam Ci znać, to cały dzień na ploteczkach zejdzie... Tylko, że teraz mam tam daleko, więc ciężko

A Jelenią też znam, mam tam kolegę, więc dla mnie to nie jest jakieś dziwne miejsce... Poza tym nie raz jeździłam do byłego pociągiem kończącym jazdę w Jeleniej Górze, więc trudno żebym nie wiedziała, gdzie to jest
Dlatego wlasnie walcze i sama sie dziwie, ze jestem taka silna psychicznie, myslalam, ze bedzie mi o wiele trudniej. Wiem, ze jesli chodzi o psychike, to wszystko zniose. Gorzej z bolem fizycznym... To mnie przeraza.

Do Trojmiasta oczywiscie zapraszam i czekam na wiadomosc Na wylot pewnie je znasz, ale pamietaj, ze przez lata moglo sie tu wiele zmienic

Kurcze, nie wiedzialam, ze Jelenia jest tak znana. Do tej pory naprawde gdy mowilam, ze jestem stamtad, to widzialam zdziwiona spojrzenia mowiace: skad do cholery?

madlen345, kazdy ma czasem takie dni. Ja to nazywam "dniem kupy", nic nie wychodzi, wszystko nie pasuje i przeszkadza. Wiekszosc takich dni spedzam na wizazu uzalajac sie nad soba Zawsze mozesz nam pozrzedzic, jutro Ci wybaczymy

Danaeee, Ty masz zdecydowanie za duzo szczescia wokol siebie Zadam odstapienia go troszke innym!

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2009-08-29 o 21:27
Stary 2009-08-29, 21:25   #1287
Antii89
Zakorzenienie

Przypuszczam, że to spóźnione napięcie przedmiesiączkowe. Oh i ten durnowaty deszcz, chandra jesienna się prosze państwa za wcześnie uaktywniła.
Stary 2009-08-29, 21:27   #1288
madlen345
Zakorzenienie

Dzieki ze moge pomarudzic ....
W sumie to troche mi lepiej jak wlaczylam sobie jedna piosenke
oto ona :
http://cwir.wrzuta.pl/audio/4cOmQtfx...nal_radio_edit
Stary 2009-08-29, 21:30   #1289
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Danaeee, Ty masz zdecydowanie za duzo szczescia wokol siebie Zadam odstapienia go troszke innym!
Eh, szczęściem może być tylko TŻ i majowy ślub
Poza tym czeka mnie w tym roku pisanie magisterki i licencjatu, znowu dwa razy po dwie sesje naraz, nie mam pracy, nie wiem z czego opłacę ślub. No i TŻ całymi dniami pracuje, więc ja za kurę domową robię... O, i mam szkaradne paznokcie - chętnie się z kimś wymienię

Cytat:
Przypuszczam, że to spóźnione napięcie przedmiesiączkowe. Oh i ten durnowaty deszcz, chandra jesienna się prosze państwa za wcześnie uaktywniła.
A u mnie tylko rano padało... A teraz jest zimno
Stary 2009-08-29, 21:33   #1290
Antii89
Zakorzenienie

Danaeee
bo zaraz się z Tobą zamienię...
2. rok, po jednej sesji, w domku rodzice gotują, brak zmartwien o pieniążki.

Ale... Ty wiesz jakie ale.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości