|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
![]() Nafiyqa a Ty skąd jesteś? Gdańsk czy Jelenia Góra? Bo to dwa końce Polski
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
A kobiety uwielbiają jak mężczyzna pięknie pachnie....
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tu musze przyznac sie, ze to jedno z niewielu moich marzen, jakie sie spelnilo. To tak w nawiazaniu do tego, o czym wczesniej byla mowa ![]() I w ogole jestem w szoku, ze ktokolwiek wie gdzie lezy Jelenia
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc widzisz, w takim razie Twoje marzenia też się spełniają Dlaczego?Przecież to nie aż takie małe miasto Ja wiem, bo byłam Psiapsióła ma tak ciocię Mnie zachwycił tam widok Śnieżki pomiędzy blokami
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tu sporo rodziny, od dziecka przyjezdzalam na wakacje i zawsze marzylam, zeby kiedys sie tu przeniesc na stale. Poza tym na jednym z takich wyjazdow poznalam (bylego juz) TZta i w duzej mierze to dla niego przenioslam sie tutaj. Pomimo tego, ze juz nie jestesmy razem nie zaluje
Czasem tylko, jak przypomne sobie o odleglosci dzielacej mnie od domu, zdarzaja sie chwile zwatpienia, ale szybko przechodza Kiedys do domu jezdzilam raz w miesiacu, obecnie choroba mi to utrudnia, ostatni raz bylam, zdaje sie, na swieta wielkanocne Kolejny wyjazd szykuje sie pewnie na kolejne swieta...Z checia oddam kawalek tego morza, czasem wybiore sie na spacer, ale generalnie niezbyt czesto ![]() Jestem przyzwyczajona, ze zwykle musze tlumaczyc gdzie lezy Jelenia Gora, dlatego jestem pozytywnie zaskoczona Twoja reakcja ![]() Widok Sniezki miedzy blokami? Racja, tu wygladam za okno i wszedzie plasko, a w Jeleniej gdzie sie nie obejrze, tam gory. Poczatkowo ciezko bylo sie do tego przyzwyczaic ![]() A Ty skad jestes? |
|
|
|
#1267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jednak tak, chodz teraz jestem czujna i zdaje sobie sprawe ze on teraz bedzi sie staral, a potem moze zapomni, ale wierze i chyba chce wierzyc ze juz tak nie postapi
Cytat:
bo chyba sa smaki cos tak kojarze![]() My ostatnio gralismy w scrable i bierki ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
Zobaczysz wszytsko bedzie dobrze ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Kobiety tez
|
|||
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
O tak
moj ostatnio tak intensywnie pachnie ze az mnie w nosie kreci![]() TŻ pojechal a ja do Was bo jutro moge byc zabiegana i moge nie miec czasu ![]() Dzisiaj juz dzisiaj ide na wesele wcale mi sie nie usmiecha ale mam nadzieje ze bedzie fajnie paznokcie umalowane nic specjalnego bo czasu nie mialam najgorzej bedzie z makijarzem bo jutro chce taki mocniejszy a co zobaczymy czy mi wyjdzie mam nadzieje, mam na niego 3 h![]() Starczy mi? ![]() Ale zdjecie bedzie twarzy i wlosow moich wlosow zeby nie bylo ![]() Jeszcze to jest na drugim koncu Wawy zalozylam sie z TŻ ze zabladzi zobaczymy ale jestem pewna ze zabladzi nie zebym nie wierzyla w niego![]() Dobra nikogo nie ma to uciekam zebym spiaca nie byla i slaba tylko zebym proszkow nie zapomniala wziac![]() Spiochy i nawet nocny marek czarnulka spi? ![]() ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Coś się pogoda dzis popsuła u mnie. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
A jeżdżąc wcześniej znałaś pewnie ludzi. Jaka choroba? Możesz mi oddać kawałek Ja kocham morze ![]() Ten widok gór między budynkami, to było pierwsze na co tam zwróciłam uwagę. Taki niecodzienny widok te bloki na tle gór ![]() Ja ze Śląska
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci sie nie usmiecha, zeby tam isc, to pomysl, ze niektorzy (np. JA) chcieliby pojsc na takie wesele, ale w rodzinie niestety sie nie zanosi U mnie to pewnie dopiero za milion lat swietlnych moze sie to zdarzyc, wiec licze na znajomych Lubie takie swojskie klimaty, a tu jak na zlosc nic nie chce do mnie przyjsc
|
|
|
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje makijaże zawsze są piękne! ![]() Lepiej byście nie zbłądzili ![]() No widzisz Przed 2 to już leżałam w łóżku Zasnęłam chyba o 3, bo nie mogłam spać ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
|
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam do świata żywych
Chociaż w nocy umierałam I kończę właśnie wcinać śniadanie, a potem (chyba) zakupy...
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wreszczie wylazłam z łóżka, wczoraj poszłam na impreze do klubu z kumpelami ale jakas tak dziwna muza leciala ze po 1 juz sie zmylysmy....nie wiem co sie teraz dzieje ze w zadnym klubie nie ma porzadnej muzyki do tanca kurcze...mowie tu o moim miescie bo w innych nie wiem jak jest. Pogoda paskudna sie zrobila po prostu od 3 rano leje non stop....a mialam isc na zakupy no po prostu zal...ehhh pozostaje mi tylko posprzatac i uczyc sie dalej
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O chorobie wole nie mowic, nie chce wprowadzac negatywnego nastroju do watku. Dodam tylko, ze jest to choroba przewlekla i niestety smiertelna. Na Slasku niestety nie bylam, nie liczac zdaje sie pielgrzymki papieza jak bylam mala Chociaz niewiele z niej pamietam.Zreszta uswiadomilam sobie ostatnio, ze tak naprawde znam niewiele miejsc w Polsce... Cytat:
Co do nauki lacze sie z Toba w bolu i sama tez zabieram sie za pozytywizm
|
||
|
|
|
#1275 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Ja już posprzątałam, odwiedziłam babcie (o 8 rano ) i ścięłam paznokciePogode mam beznadziejną, leje, czasami wieje ale mimo to humor nawet mamnafiyqa na pewno wygrasz walkę z chorobą |
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdy tylko będziesz miała ochotę, to my zawsze Cię wysłuchamy ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Karolka a Ty jak, przygotowana już do szkoły? Zeszyty, książki itd ?
Edytowane przez czarnulkax Czas edycji: 2009-08-29 o 14:22 |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
CZy tylko u mnie taka ponura pgooda jest i pada ciagle ?
W sumie dla mnie to jest lepiej przynajmniej sie moge skupic na nauce... ![]() Juz nawet mi sie nie chce wychodzic nigdzie w taka pogode bleh... |
|
|
|
#1278 |
|
Konto usunięte
|
czarnulkax większość zeszytów została z tamtego roku
![]() madlen345 u mnie też pogoda beznadziejna, choć na razie nie pada
|
|
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Pogoda beznadziejna, zmokłam. Chciałam, żeby padało, ale tak odkąd się szkoła zacznie, nie teraz
![]() Byłam dzisiaj w takim małym centrum handlowym i oczywiście pełno zeszytów, a ja nic nie kupuję Mam dużo zeszytów, a do szkoły i tak noszę połowę tego, co powinnam (do reszty mam wspólny zeszyt na notatki, które często na komputer przepisuję). Książek tez nie kupuję, bo mam z zeszłego roku (nie ma to jak program 3-letni rozłorzony na 4).
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1280 |
|
Konto usunięte
|
Ja będę notować w tym roku na kartkach, które mi zostały z ostatnich dwóch lat, więc nic nowego nie muszę kupować
A teoretycznie to już ostatni rok studiów, chyba że mi odbije i postudiuję dalej ![]() W ogóle pochwalę się - zadzwonili do mnie wczoraj przed 20 (!) zaprosić na spotkanie rekrutacyjne na konsultanta telefoniczego. Dzwonienie i wciskanie ludziom kitu |
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13968340]Witam
![]() Ja już posprzątałam, odwiedziłam babcie (o 8 rano ) i ścięłam paznokciePogode mam beznadziejną, leje, czasami wieje ale mimo to humor nawet mamnafiyqa na pewno wygrasz walkę z chorobąDziekuje Pierwszy etap przegralam - leczenie okazalo sie nieskuteczne. Drugi etap konczy sie w pazdzierniku i okolo grudnia bede wiedziala czy ta bitwa okaze si wygrana ![]() Cytat:
Lepiej nie pisac o takich przykrych rzeczach, ale nie recze za siebie - w chwili zwatpienia moge Was nawiedzic ![]() Cytat:
Wlasnie wrocilam ze spotkania z dawno niewidziana kolezanka, nie moglysmy sie ze soba nagadac, az sama sie dziwie, ze tak szybko czas plynal Jednak czasem dobrze jest wyjsc do ludzi, a nie ciagle siedziec w tym zapyzialym domu... I pilam pyyyyszna czekolade
|
||
|
|
|
#1282 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz w nas wsparcie, a to Ci na pewno dużo da! W końcu ktoś musi pisać w tym temacie, więc dla tej myśli warto walczyć ![]() Ja w 3mieście mam rodzinę, jeździłam tam całe dzieciństwo... Jak kiedyś tam wpadnę, to dam Ci znać, to cały dzień na ploteczkach zejdzie... Tylko, że teraz mam tam daleko, więc ciężko ![]() A Jelenią też znam, mam tam kolegę, więc dla mnie to nie jest jakieś dziwne miejsce... Poza tym nie raz jeździłam do byłego pociągiem kończącym jazdę w Jeleniej Górze, więc trudno żebym nie wiedziała, gdzie to jest
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie co :/ caly dzien padalo i dalej pada
co za okropna pogoda. NIe wiem czemu jestem zla teraz akurat ;/ wrrrr wkurza mnie wszystko po kolei, to ze deszcz pada, to ze juz pozno, to ze nie moge pogadac ze swoim TZ bo akurat siedzi na imprezce rodzinnej( jak wiadomo jest ode mnie 650km) i do tego chce mi sie cos slodkiego a tu kompletna pustka ,...eh nawet nie ma do kogo ze tak powiem geby otworzyc paranoja ...
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
A mi jest smutno i źle tak po prostu.
|
#1285 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Trojmiasta oczywiscie zapraszam i czekam na wiadomosc Na wylot pewnie je znasz, ale pamietaj, ze przez lata moglo sie tu wiele zmienic ![]() Kurcze, nie wiedzialam, ze Jelenia jest tak znana. Do tej pory naprawde gdy mowilam, ze jestem stamtad, to widzialam zdziwiona spojrzenia mowiace: skad do cholery? ![]() madlen345, kazdy ma czasem takie dni. Ja to nazywam "dniem kupy", nic nie wychodzi, wszystko nie pasuje i przeszkadza. Wiekszosc takich dni spedzam na wizazu uzalajac sie nad soba Zawsze mozesz nam pozrzedzic, jutro Ci wybaczymy ![]() Danaeee, Ty masz zdecydowanie za duzo szczescia wokol siebie Zadam odstapienia go troszke innym!
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-08-29 o 21:27 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Przypuszczam, że to spóźnione napięcie przedmiesiączkowe. Oh i ten durnowaty deszcz, chandra jesienna się prosze państwa za wcześnie uaktywniła.
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ze moge pomarudzic ....
W sumie to troche mi lepiej jak wlaczylam sobie jedna piosenke ![]() oto ona : http://cwir.wrzuta.pl/audio/4cOmQtfx...nal_radio_edit |
|
|
|
#1289 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym czeka mnie w tym roku pisanie magisterki i licencjatu, znowu dwa razy po dwie sesje naraz, nie mam pracy, nie wiem z czego opłacę ślub. No i TŻ całymi dniami pracuje, więc ja za kurę domową robię... O, i mam szkaradne paznokcie - chętnie się z kimś wymienię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Danaeee
bo zaraz się z Tobą zamienię... 2. rok, po jednej sesji, w domku rodzice gotują, brak zmartwien o pieniążki. Ale... Ty wiesz jakie ale.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Kolejny wyjazd szykuje sie pewnie na kolejne swieta...

Masz w nas wsparcie, a to Ci na pewno dużo da! W końcu ktoś musi pisać w tym temacie, więc dla tej myśli warto walczyć