Aparaty ortodontyczne cz. VII :) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 19:43   #1261
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)

witam
tak więc wrzucam zdj moich ząbków tuż przed wizytą-po wizycie jeszcze ich nie sfotografowałam.Ząbki sa na bieżąco poprawiane i pewnie za jakieś 2 wizyty zacznie się utrwalanie i przygotowywanie do zdjęcia go...Jakoś ta myśl nieco mnie przeraża..jak to będzie kochanego aparatu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245594&page=141

tam są moje zdjęcia-mniej więcej moje ząbki na górze wyglądały tak jak na pierwszym zdjęciu
no i oto moje obecne nie sfotografowały mi się dolne...

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:45   #1262
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojp Pokaż wiadomość
Wróciłam od orto i jestem już bez aparatu ! Ale dziwne uczucie haha. Przez rok na noc będę musiała nosić szynę.

25 miesięcy z Damonem, 2 wyrwane zęby, masa bólu i łez, ale chyba było warto...

Trzymam kciuki za Was
piękne masz ząbki...ich biel jest powalająca

ps.myślałam,że się posty połączą w jeden...;/

Stary 2009-09-10, 20:20   #1263
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domiluk Pokaż wiadomość
a dziewczyny ja się załamałam bo kurcze nie toż że tak długo nosze ten aparat to jeszcze mam zaburzenie tej linii pośrodkowej (górne żeby jedynki- przestrzeń między nimi nie zgadza się z dolnymi) i kurcze jak przez to będę nosić jeszcze i nosić to mnie coś trafi!!
ja też tak mam ale już sie tym wcale nie przejmuje!!!!!

Cytat:
Napisane przez redrose89 Pokaż wiadomość
Orto stwierdziła, że dobrze go przycięła, że już bardziej się nie da A spojrzeć niestety jest ciężko, bo mieści się ta rurka na szóstce i ledwo co widać Tak trochę głupio iść mi jest znowu do niej z tym problemem przed wizytą...
i wosk nawet nie pomaga?

Cytat:
Wróciłam od orto i jestem już bez aparatu ! Ale dziwne uczucie haha. Przez rok na noc będę musiała nosić szynę.
Trzymam kciuki za Was
pozazdrościć A powedz.. miałas piłowane od dołu troszeczkę?
Była aparatka.. góra i dół fot0: #1559

Edytowane przez rozgwiazda
Czas edycji: 2009-09-10 o 20:25
rozgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:33   #1264
domiluk
Zadomowienie

Cytat:

Trzymam kciuki za Was
Jeny!! jakie cudeńka!!!
u mnie to po ściągnięciu jeszcze kosmetyka mnie czeka- licówka na górną 2

ale Ci zazdroszczę!!!(ale tak pozytywnie) piękne, cudne, naj...

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

a i jeszcze jedno chciałam dodać- że jak tak oglądam Wasze ząbki to kurde nie mogę się sama sobie nadziwić dlaczego ja nie zrobiłam sobie zdjęcie moich ząbków przed aparatem!!! jestem na to wściekła bo kurcze tak naprawdę ja nie widzę poprawy muszę poprosić moją orto żeby mi dała bo ona mi robiła zdjęcia przy pierwszej wizycie, to chyba je gdzieś musi mieć
idę na kolejną wizytę 14 października to wtedy z nią zagadam

domiluk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:36   #1265
milutek
Wtajemniczenie

domiluk - ja też po zdjęciu aparatu muszę zrobić sobie licówkę na górnej 2, bo jest martwa. a co z Twoją się dzieje?
Stary 2009-09-10, 20:39   #1266
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki za Was
ale miałas tylko na góre?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:46   #1267
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domiluk Pokaż wiadomość
a i jeszcze jedno chciałam dodać- że jak tak oglądam Wasze ząbki to kurde nie mogę się sama sobie nadziwić dlaczego ja nie zrobiłam sobie zdjęcie moich ząbków przed aparatem!!! jestem na to wściekła bo kurcze tak naprawdę ja nie widzę poprawy muszę poprosić moją orto żeby mi dała bo ona mi robiła zdjęcia przy pierwszej wizycie, to chyba je gdzieś musi mieć
idę na kolejną wizytę 14 października to wtedy z nią zagadam
niech Ci wyciski pokaże wtedy zobaczysz różnicę bo ja tez nie zrobilam przed załozeniem.. ale jak sie przenosiłam.. to mialam swoje wyciski i nieźle to wyglądało kiedyś hihi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 20:52   #1268
domiluk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
domiluk - ja też po zdjęciu aparatu muszę zrobić sobie licówkę na górnej 2, bo jest martwa. a co z Twoją się dzieje?
też mam martwą ale to nawet nie o to chodzi, bo nie jest ani sina ani nic w tym rodzaju ale kiedyś na pierwszym roku studiów (czyli jakieś 11 lat temu) poszłam do takiej pani stomatolog i pytam się jej czy nie przydałby mi się aparat orto- wtedy tak naprawdę nie wiedziałam że mam wadę zgryzu (bo żaden ze stomatologów mi o tym nie powiedział- a że moja mama ma podobne ustawienie zębów to myślałam ze taki mój urok) no ale chciałam aparat bo wtedy to była , jakby to powiedzieć,- moda hehe , no i pani stomatolog powiedziała mi że to jest tylko moda i mi nie jest potrzebny, mam tylko krótszą jedna 2 od drugiej i nałożyła mi jakiś shit na nią niby po to żeby ja przedłużyć, a teraz jak zęby zaczęły mi się rotować to się okazało że ząb był ok (tzn. wcale nie krótszy) tylko źle był ustawiony i to coś co mam na zębie wygląda jakby było dolepione od połowy zęba!!- no masakra jakaś

Edytowane przez domiluk
Czas edycji: 2009-09-10 o 20:53
Stary 2009-09-10, 22:51   #1269
ojp
Wtajemniczenie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Po sobie wiem ile trzeba się nacierpieć dla ładnego uśmiechu...

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
ojp - cudowny uśmiech!
a pokaż jeszcze dół, czyli uśmiechnij się szerzej o tak -->
Haha, nie wiem o jakie dokładniej zdjęcie chodzi, ale kolejne jest w załączniku

Cytat:
Napisane przez Morfina Pokaż wiadomość
piękne ząbki masz!
hehe bardzo mi się podoba ta czerwona soczysta pmadka
Rimmel - 170 "Alarm" Polecam

Cytat:
Napisane przez rozgwiazda Pokaż wiadomość
ja też tak mam ale już sie tym wcale nie przejmuje!!!!!

i wosk nawet nie pomaga?

pozazdrościć A powedz.. miałas piłowane od dołu troszeczkę?
Zgadza się, podpiłowała mi trochę

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
ale miałas tylko na góre?
Na dole też powinnam nosić, bo jedna czwórka wychodzi mi z łuku i tym samym skrzywia mi trójkę, dwójkę i jedynkę, ale na razie nie mam pieniędzy na kolejny aparat...

Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009
11.03.2015-?

Walczę:
82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ?

cel I: 79 kg
cel II: 75 kg
cel III: 71 kg

"Per aspera ad astra".

Edytowane przez ojp
Czas edycji: 2009-09-10 o 22:54
ojp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:13   #1270
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Ojp, cuuudowne zęby! Super kształt, strasznie mi się podobaja!

Ps. Pomadka super, i makijaż na fotce też
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 23:39   #1271
danya
Rozeznanie

Cytat:

Trzymam kciuki za Was
Hej jestem nowa na tym wątku mimo, że nie jestem nowo upieczoną aparatką..

ojp śliczny uśmiech na pewno warto pomęczyć się te 2 lata z hakiem a poźniej przez kolejne kilkadziesiąt chwalić się ząbkami

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
witam
tak więc wrzucam zdj moich ząbków tuż przed wizytą-po wizycie jeszcze ich nie sfotografowałam.Ząbki sa na bieżąco poprawiane i pewnie za jakieś 2 wizyty zacznie się utrwalanie i przygotowywanie do zdjęcia go...Jakoś ta myśl nieco mnie przeraża..jak to będzie kochanego aparatu

tam są moje zdjęcia-mniej więcej moje ząbki na górze wyglądały tak jak na pierwszym zdjęciu
dygotka8 to chyba mniej-więcej w tym samym czasie pozbędziemy
się tego żelastwa... na górze od ostatniej wizyty mam już utrwalanie, na dole jeszcze szpary (ale są już mniejsze niż na zdjęciu) i jeszcze z 2 wizyty i na dole też będzie utrwalanie
Ortodontka powiedziała, że do marca spokojnie mi go zdejmie więc już powoli tupię nogami i się niecierpliwie górę zakładałam 9.01.08 a dół 18.02.08 - dobry czas, ortodonka się postarała i na pewno za aparatem nie będę płakać

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one

Edytowane przez danya
Czas edycji: 2009-09-10 o 23:42
danya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 02:50   #1272
julittaa22
Zadomowienie

Witajcie dziewczyy, tak sobie myśle i mysle i spać aż nie mogę....otóż we czwartek zakładam aparacik na górę, za kilka m-ce na dół pojechałąm do poleconego, bardzo dobrego ortodonty który dokładnie oglądnął ząbki i stwierdził że w moim przypadku (mam bardzo wąsko na górze, do tego dolne zęby całkiem naszły z tyły na tylne wykrzywiając je ) założy mi podobno fantastyczny aparacik o nazwie Damon, uważa że jest to najlepszy aparat, potrafiący skorygować dość duże wady. Czy wiece coś wiecej na temat tego cudeńka?? ja jestem kompletnie zielona prawde mówiąz...chodziło mi tez w dużej mierze o finanse, zwykły aparat kosztuje 1200zł na łuk+ 100zł każda wizyta przez ok 24-30 m-cy, ten Damon z kolei 6000tys w ratach przez dwa lata, różnica w sumie nieiwelka a podobno jest dużo skuteczniejszy. (dotego oglądałam druciki i zamki i jest naprawdę dyskretny)
Bardzo prosze o jakieś info. na ten temat, jaki to aparacik, czy któraś z was go miała (wybaczcie ale nie przegladałam wątku) czy faktycznie z moją dość poważna wadą nie moge mieć tego zwykłego i jak u was z cena za aparacik. Pozdrawiam serdecznie

Moja wymiana:

Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 06:05   #1273
julittaa22
Zadomowienie

Przepraszam ze post pod postem ale chciałam jeszcze dodać, że te 6tys to oczywiście całkowity koszt aparatu (góra i dół) + wszystkie wizyty przez ( w moim przypadku 2,5r)

Moja wymiana:

Stary 2009-09-11, 06:38   #1274
ojp
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julittaa22 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyy, tak sobie myśle i mysle i spać aż nie mogę....otóż we czwartek zakładam aparacik na górę, za kilka m-ce na dół pojechałąm do poleconego, bardzo dobrego ortodonty który dokładnie oglądnął ząbki i stwierdził że w moim przypadku (mam bardzo wąsko na górze, do tego dolne zęby całkiem naszły z tyły na tylne wykrzywiając je ) założy mi podobno fantastyczny aparacik o nazwie Damon, uważa że jest to najlepszy aparat, potrafiący skorygować dość duże wady. Czy wiece coś wiecej na temat tego cudeńka?? ja jestem kompletnie zielona prawde mówiąz...chodziło mi tez w dużej mierze o finanse, zwykły aparat kosztuje 1200zł na łuk+ 100zł każda wizyta przez ok 24-30 m-cy, ten Damon z kolei 6000tys w ratach przez dwa lata, różnica w sumie nieiwelka a podobno jest dużo skuteczniejszy. (dotego oglądałam druciki i zamki i jest naprawdę dyskretny)
Bardzo prosze o jakieś info. na ten temat, jaki to aparacik, czy któraś z was go miała (wybaczcie ale nie przegladałam wątku) czy faktycznie z moją dość poważna wadą nie moge mieć tego zwykłego i jak u was z cena za aparacik. Pozdrawiam serdecznie

Ja miałam Damon'a, którego właśnie wczoraj mi ściągnięto Na poprzedniej stronie bodajże są zdjęcia, przed i po, także zobacz. Nosiłam go przez niecałe 25 miesięcy, na wizyty kontrolne jeździłam co 2 miesiące. Nie mam porównania ze "zwykłym" aparatem, ale od razu po zmienieniu drucika na jakiejś wizycie czułam jak zęby się ruszają. Nachodziły mi na siebie przednie jedynki, pojechałam do orto, założyła mi sprężynkę, rano budzę się, patrzę w lustro i mam szparę między jedynkami HAHAHA ! Także, rzeczywiście działa on bardzo szybko. Tam nie ma gumeczek, zamki przesuwają się po drucie, ponoć nie trzeba usuwać zębów, ale ja i tak musiałam wyrwać dwie ósemki, któe siedziały w kości (nie polecam, to była tragedia i morze krwi, ale nie płakałam na fotelu haha). Zapłaciłam 2,5 tys za górny łuk, wizyty za darmo, jak odpadł mi zamek to też pojechałam i bez problemu za darmo mi przykleiła nowy. Za ściągnięcie i łuk retencyjny zapłaciłam 300 zł. Miałam lakierowane zęby, robiony wycisk na szynę. Acha, za zdjęcia przed założeniem zapłaciłam ok.80 zł. Czyli zamknęłam się w ok. 3,000 tys. No ale jaki efekt teraz... Obecnie mam szynę retencyjną, którą muszę nosić przez rok i jeszcze na noc przez rok czasu mam zakładać też taką szynę. Wizyty co 2 miesiące, także jeszcze trochę muszę powalczyć z tymi zębami

Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009
11.03.2015-?

Walczę:
82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ?

cel I: 79 kg
cel II: 75 kg
cel III: 71 kg

"Per aspera ad astra".
ojp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 07:04   #1275
julittaa22
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam Damon'a, którego właśnie wczoraj mi ściągnięto Na poprzedniej stronie bodajże są zdjęcia, przed i po, także zobacz. Nosiłam go przez niecałe 25 miesięcy, na wizyty kontrolne jeździłam co 2 miesiące. Nie mam porównania ze "zwykłym" aparatem, ale od razu po zmienieniu drucika na jakiejś wizycie czułam jak zęby się ruszają. Nachodziły mi na siebie przednie jedynki, pojechałam do orto, założyła mi sprężynkę, rano budzę się, patrzę w lustro i mam szparę między jedynkami HAHAHA ! Także, rzeczywiście działa on bardzo szybko. Tam nie ma gumeczek, zamki przesuwają się po drucie, ponoć nie trzeba usuwać zębów, ale ja i tak musiałam wyrwać dwie ósemki, któe siedziały w kości (nie polecam, to była tragedia i morze krwi, ale nie płakałam na fotelu haha). Zapłaciłam 2,5 tys za górny łuk, wizyty za darmo, jak odpadł mi zamek to też pojechałam i bez problemu za darmo mi przykleiła nowy. Za ściągnięcie i łuk retencyjny zapłaciłam 300 zł. Miałam lakierowane zęby, robiony wycisk na szynę. Acha, za zdjęcia przed założeniem zapłaciłam ok.80 zł. Czyli zamknęłam się w ok. 3,000 tys. No ale jaki efekt teraz... Obecnie mam szynę retencyjną, którą muszę nosić przez rok i jeszcze na noc przez rok czasu mam zakładać też taką szynę. Wizyty co 2 miesiące, także jeszcze trochę muszę powalczyć z tymi zębami

Faktycznie rewelacja Twoje ząbki ) jejku jak mi się takie marzą....to płacimy mniej więcej tyle samo, tylko ja muszę niestety założyć na górę i dół Ale dla takiego efektu warto, pozdrawiam

Moja wymiana:

Stary 2009-09-11, 07:13   #1276
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danya Pokaż wiadomość
się tego żelastwa... na górze od ostatniej wizyty mam już utrwalanie, na dole jeszcze szpary (ale są już mniejsze niż na zdjęciu) i jeszcze z 2 wizyty i na dole też będzie utrwalanie
Ortodontka powiedziała, że do marca spokojnie mi go zdejmie więc już powoli tupię nogami i się niecierpliwie górę zakładałam 9.01.08 a dół 18.02.08 - dobry czas, ortodonka się postarała i na pewno za aparatem nie będę płakać
bardzo ładnie prostują ci się ząbki-ciekawe jak wyglądy przed jego założeniem?
ja górę zakładałam na początku maja 2008,a dół na początku marca 2009-i chyba dól szybciej się prostuje niż góra
Bardzo możliwe,że ja zdejmę do końca tego roku kalendarzowego

Stary 2009-09-11, 09:06   #1277
kropeczka16_ja
Przyczajenie

Mam pytanie ..W tym tyg we wtorek wyrwalam ostatniego zeba ktorego miałam wyrwać i 14 wrzesnia mam isc na wizyte na zakladanie gumek a potem 18 wrzesnia na założenie aparatu ..Jak dlugo sie powinno goic dziasło po takim wyrwaniu?I czy te zakladanie gumek boli?:P I czy w czasie zakładania aparatu boli ? i jak dlugo ?
kropeczka16_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:16   #1278
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka16_ja Pokaż wiadomość
Mam pytanie ..W tym tyg we wtorek wyrwalam ostatniego zeba ktorego miałam wyrwać i 14 wrzesnia mam isc na wizyte na zakladanie gumek a potem 18 wrzesnia na założenie aparatu ..Jak dlugo sie powinno goic dziasło po takim wyrwaniu?I czy te zakladanie gumek boli?:P I czy w czasie zakładania aparatu boli ? i jak dlugo ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302074 tutaj sa odpowiedzi

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-09-11, 09:28   #1279
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danya Pokaż wiadomość

ojp śliczny uśmiech na pewno warto pomęczyć się te 2 lata z hakiem a poźniej przez kolejne kilkadziesiąt chwalić się ząbkami

b. ładna z Ciebie dziewczyna śliczne oczka

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
powiedz o jakie konkretnie Ci chodzi to poszukam w moich zbiorach, haha

Dziękuję
prześlicznie Ci się wyprostowały warto było nosic ja tez juz doczekać się nie mogę zdjęcia aparaciku, chociaż będzie mi tęskno za nim, bo się przyzwyczaiłam do niego
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:41   #1280
Lady in Blue
Zakorzenienie

Godzinę temu wróciłam z wyrywania czwórek, babka wyrwała mi tylko jedną bo jak to ona powiedziała "wyrywa tylko po jednym" a następną czwókrę idę wyrywać w następny piątek bo dopiero wtedymam czas... W ogole strasznie wkurzyła mnie ta baba! Z wielką łaską wyrywała mi tą czwórkę, w ogóle nie sprawidziła najpierw czy wszystko ok itp itd. Jak miałam wyrywane górne czwórki przez studentkę to byłam bardzo zadowolona z jej podejścia bo dziewczyna bardzo się starała ... No ale przynajmniej nic nie bolalo.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:49   #1281
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Godzinę temu wróciłam z wyrywania czwórek, babka wyrwała mi tylko jedną bo jak to ona powiedziała "wyrywa tylko po jednym" a następną czwókrę idę wyrywać w następny piątek bo dopiero wtedymam czas... W ogole strasznie wkurzyła mnie ta baba! Z wielką łaską wyrywała mi tą czwórkę, w ogóle nie sprawidziła najpierw czy wszystko ok itp itd. Jak miałam wyrywane górne czwórki przez studentkę to byłam bardzo zadowolona z jej podejścia bo dziewczyna bardzo się starała ... No ale przynajmniej nic nie bolalo.
A to można wyrwać 2 zęby naraz? Przepraszam ale nie wyrywałam żadnego i jestem zielona w tym temacie
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 09:51   #1282
88Ekaterina88
Zakorzenienie

ja w jeden dzien nie mogłam zaplombować dwóch zebów na raz wjednym czasie w gabinecie dentysty. jednego plombowałam rano a drugiego wieczorem .

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2009-09-11, 09:52   #1283
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
A to można wyrwać 2 zęby naraz? Przepraszam ale nie wyrywałam żadnego i jestem zielona w tym temacie
Można, bo ja górne czwórki miałam wyrywane jedna po drugiej w tym samym dniu.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 10:33   #1284
rozgwiazda
Rozeznanie

rany... ja już też chcę go zdjąć!!! Coraz więcej Was zdejmuje i te zdjęcia Wasze A ja co? noszę i noszę.. i nawet jak zdejmę to pewnie nie będę miała tak jak sobie wymarzyłam, przez tego idiotę pierwszego.. a niech mu za karę zęby wszystkie wylecą!!!!!prawd a? hihi
Stary 2009-09-11, 10:35   #1285
domiluk
Zadomowienie

Cytat:
rany... ja już też chcę go zdjąć!!! Coraz więcej Was zdejmuje i te zdjęcia Wasze A ja co? noszę i noszę.. i nawet jak zdejmę to pewnie nie będę miała tak jak sobie wymarzyłam, przez tego idiotę pierwszego.. a niech mu za karę zęby wszystkie wylecą!!!!!prawd a? hihi
ja też już noszę i noszęa do tego stara już jestem i co mi z tych ładnych zębów- nie no żartuje- jestem stara ale jara hehe

Stary 2009-09-11, 10:51   #1286
elinka20
Raczkowanie

oj...dziewczyny zdejmiecie w końcu aparaty gorzej mają te osoby które nie dawno założyły (również JA) one dłuuugggoooo poczekają na zdjęcie
elinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:27   #1287
redrose89
Zadomowienie

GG do redrose89

Cytat:
powiedz o jakie konkretnie Ci chodzi to poszukam w moich zbiorach, haha

Dziękuję
Chodzi mi o zdjęcie końcowego efektu

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
witam

Super Ci się ząbki wyprostowały

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:

i wosk nawet nie pomaga?

Trochę pomaga, ale nie mam go za wiele. Dostaję jednorazowe kawałki... Próbowałam z tym lusterkiem jak mi radziła milutek i nie widzę wystającego druta z tej strony

redrose89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:31   #1288
gatka_84
Zadomowienie

hej mam takie pytanie, zanim zalozylam aparat czasem bolala mnie glowa, w sumie co jakis czas, . Aparat mam okolo 2 miesiecy a bole glowy bardzo sie nasilily, teraz wogole mam jakies cykl bo juz mnie 3 dni pod rząd boli, i nawet ketonal nie pomaga, no moze na godzine , dwie i znowu to samo. Czy aparat moze miec wpływ na bol glowy?
gatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:53   #1289
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
W ogóle zauważyłam, że studenci i stażyści bardziej się starają niż lekarze z dłuższym stażem. Plombowałam w środę siódemkę i najpierw obejrzała mnie lekarka i powiedziała, że ponieważ wrasta w dziąsło tak niewygodnie to nie obejdzie się bez rozkrwawienia go, opatrunku na kilka dni i w ogóle checa i zostawiła mnie takiej młodej stażystce... Nie dość, że dziewczyna była przemiła i bardzo się mną przejmowała na tym fotelu to jeszcze wyleczyła zęba bez żadnych komplikacji. Jak ją lekarka oceniała to była pod wrażeniem

Cytat:
Napisane przez elinka20 Pokaż wiadomość
oj...dziewczyny zdejmiecie w końcu aparaty gorzej mają te osoby które nie dawno założyły (również JA) one dłuuugggoooo poczekają na zdjęcie
Albo te, które dopiero czekają na założenie aparatu, jak ja, chlip...
bab42440679247773fa7d2c59b0e3e438c6ee5f2_5f7ba5de35cd1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 12:57   #1290
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez redrose89 Pokaż wiadomość
Trochę pomaga, ale nie mam go za wiele. Dostaję jednorazowe kawałki... Próbowałam z tym lusterkiem jak mi radziła milutek i nie widzę wystającego druta z tej strony
jeśli to nie drut, to chyba rzeczywiście rurka Cię obciera. używaj wosku i może jakąś maść na ranę, ja polecam Baikadent - maść ziołowa, niedroga.

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości