![]() |
#1261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Przyszłam się pożalić... Niektóre dziewczynki pisały, że sesja działa negatywnie na ich relacje z TŻtami... Myślałam, że mnie to nie dotyczy, ale jednak...
No cóż... Od niedawna robił mi nadzieję, co do zaręczyn, mówił, że to będzie romantycznie itp. A dziś, gdy zapytałam go czy ma już ustalony dzień, to stwierdził z poirytowaniem, że nie wie jeszcze kiedy i nie zna dokładnej daty... Szczerze powiedziawszy troche mnie zatkało, było mi przykro... Przecież skoro miało to być romantyczne, to musi wiedzieć kiedy, przynajmniej tak mi się wydaje. W końcu wcześniej narobił mi nadziei, a nagle jakbym kubeł zimnej głowy na otrzeźwienie dostała. No i mnie otrzeźwiło, chyba to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe... Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, przemęczona tą sesją, nauką, dlatego to odebrałam tak negatywnie... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Tusiulka co do nauki doskonale Cię rozumiem bo też tak mam i również mam takie koleżanki,które w ogóle się nie uczą jadą na ściągach i wszystko zawsze zaliczają cóż. Ja wolę mieć wiedzę w głowie. I ściągać też trzeba umieć
![]() Jeśli chodzi o Twojego Tż. On pewnie chce Cię zmylić swoją postawą. Zobaczysz. On sam pewnie wie kiedy ma to zrobić nie ma co naciskać skoro wcześniej już mówił o tym ![]()
![]() |
#1263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
A sądziłam , że ja tu na swojego TŻ nic nie napisze a tu jednak .
Jestem w takim humorze , że po prostu sama nie wiem co z sobą zrobić ![]() ![]() ![]() a Co z obietnica ? Jest gów.... o warta jak wszystkie ![]() po prostu siedzę i płaczę , po całej rozmowie po tym co napisał . Nie dosyć , że nigdy go nie ciągnełam na imprezy , że zazwyczaj w domu siedzieliśmy spedzaliśmy miło czas . To od dawna nie było możliwości spędzenia dłużej czasu , wiec obiecał , że ten weekend będzie dla mnie i co ... i nico . Mam tego dosyć ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
nie , jego wymówki dla mnie są błahe . On będzie sądzić , że nie ma za co mnie przeprosić , tak samo jak w tamtym tyg , prosiłam , żeby przyjechał wcześniej , że jestem sam i chciałam z nim zjeść obiad , a on przyjechał po 17-18.... i to jeszcze z myślą , że on nic nie zrobił .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
prawie 2 metry
![]() ![]() kurcze, nowe zazdrosnice widze, ze sa, a ja przegapiłam moment, kiedy dolaczyły ![]() witam Was, zazdrosnice ![]()
#1268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niektórzy mają farta w życiu ![]() ![]() Cytat:
crozee to myślisz,że ten komplet będzie dobry? ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-30 o 17:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj crozee! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on sądzi , że jak powie , że kocha i przyjedzie to też to oznacza , że się stara . Teraz sądzi , że mnie ma to już nie musi się starać tak jak kiedyś . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
madziamacius, powinien byc dobry
![]() kurdeeee, zakochałam sie w tej piżamie! nie ma piekniejszej na allegro ![]()
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
crozee to zamów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Helołłłłłłłłł dziś spędzę z Wami cały wieczór cieszycie się ??
![]() WITAM NOWE ZAZDROŚNICE Tż przeniósł już na stałe moja strone na swoje konto ![]() www.czarnakawa.fabrykafajnychfot.pl
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-01-30 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() a ja się rozchorowałam... w ogóle byłam w kinie na księżniczka i żaba ![]() ![]() fajny odmóżdżający film- bajka w sumie ![]() co tam robicie w sobotni wieczór? |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn jesli chodzi o makijaż to tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() a siedzimy przed kompem z winem w ręku (Tz wesele foci) a w miedzyczasir gotujemy dietetyczną lasagne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obraził się... o imprezę... taką na którą on idzie a ja nie (bo nie zostałam zaproszona oczywiście). Ja powiedziałam, że nie podoba mi się to że znajomi którzy wiedzą, że Marcin nie jest samotny, zapraszają go samego, że nie podoba mi się to że ma zostać na noc z towarzystwem za którym ja nie przepadam no i że chciałabym żeby mnie ze sobą zabrał. A jeśli mnie tam nie chce to UWAŻAM (to jest ważne słowo) że nie powinien tam iść i tyle. No i on stwierdził że ja go ograniczam i że i tak pójdzie na tą imprezę bo kiedyś o tym rozmawialiśmy, że nie będziemy się tak ograniczać. Ja powiedziałam, że wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat, mówie o swoich obawach i o tym co mi się nie podoba i nie mówię że nie może tam iść, więc nie ograniczam, daję mu wybór. To co on wybierze to jego sprawa, a co ja sobie pomyślę po tym- moja. No ale fochem strzelił i mimo że chciałam zakończyć rozmowę grzecznie i miło i powiedziałam mu "Kotku, nie obrażaj się, nie pokazuj fochów tylko przemyśl sobie to co Ci powiedziałam i tyle ok?". Odpowiedziała mi cisza. A po długiej ciszy wkurzone "pa" i się rozłączył. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurczę, ja dalej lubię bajki ![]() ja się kuruję więc żadnych planów ani na dziś ani na jutro nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() OlaR kurczę nie dość,że tak rzadko się widzicie to jeszcze wybrał impreze zamiast się z Tobą zobaczyć:/ . A teraz kiedy się widzicie?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-30 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
i co i co nikt nie chce mojego dietetycznego lasagne (przepisu) ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Noo... to ja już sobie powyjaśniałam z TŻem, poprzytulałam się i w ogóle... nie przyjedzie
![]() ![]() Mam dość, zero wsparcia, nawet nie mam ramienia, w które mogłabym się wypłakać. Z wielkim żalem dochodzę do wniosku, że nie narodził się jeszcze taki, dla którego byłabym NAJważniejsza. W ogóle zero zainteresowania z jego strony. Wy tu piszecie, że Wam TŻ coś przywozi, że Wam coś pisze, dba o Was jak jesteście chore... Mój ma to głęboko, przecież on ma swoje problemy, no a ja jestem egoistką ![]() Trzeci dzień z rzędu siedzę i wyję.
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem kiedy się zobaczymy. Pewnie nieprędko ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Tylko że ja się chyba już nauczyłam z tym żyć... tak mi się przynajmniej wydaje. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Aaaaa i nie napisałam... dałam dzisiaj czadu z Guitar Hero... daaaawno w to nie grałam a dzisiaj mnie tak coś złapało... Głośniki w wieży na full'a, grę odpaliłam i naparzałam tak, że mi krzesło pod tyłkiem aż drżało... ciekawe co na to sąsiedzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- A dzisiaj w kinie mnie prześladowały zaręczyny. Najpierw zwiastun filmu "Oświadczyny po irlandzku", a potem w filmie też był pieszczonek. ![]() Chyba wyciągnę TŻta na te oświadczyny do kina, niech wie co się stanie jak będzie zwlekał. ![]()
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." ![]() Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-01-30 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
kawuszko
![]() ![]() ostatnio mi kumpel powiedział że mam zarąbisty brzuch taki miękki ![]() ![]() ja zjadłam duuużo czosnku i teraz zaproszę TŻta ![]() ![]() ja miałam taki kryzys w wakacje kiedy TŻ miał bardzo mało czasu, wtedy mówił mi że to nie tak że on nie chce tylko poprostu też chce odpocząc i tak dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
ooo, hejka Kawa
![]() ja spedzilam z TZtem naprawde cudowny dzien, mimo tego, ze spoznil sie godzine bo musial zostac dluzej w pracy. pojechalismy na okropnego fast fua, obejzelismy avatar i uwaga: "grubazzzzki" ![]() potulalismy sie, pobyczylismy. i powiedzielismy sobie duzo milych slow. faaaaaajnie mi bylo dzisiaj, naprawde ![]() a wszystkim, ktorym dzisiaj zle, daje to: ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebne będą: 3 opakowania szpinaku rozdrobnionego 6 jajek 3 cebule 0,5 kg mielonego miesa z piersi indora ( czy kuraka jak kto woli) 3 puchy pomidorów duzooooooooooo czosnku 2 papryki oregano bazylia ser zółty odtłuszczony lub mozarella light sól pieprz szpinak rozmrazamy , studzimy odparowujemy z wody dodajemy jajka 1 cebule posiekana , mieszamy wszystko, dzielimy mase na 2 części, osobno wylewamy na blachy piekarnikowe pieczemy żeby przeszły w stan stały w miedzyczasie na oliwie z oliwek dusomy mieso dodajemy cebule czosnek pokrojona papryke pomidory i przyprawy (robimy sos) gdy szpinakowe spofy nam sie upieką dzielimy w sumie na 4 częsci i wkladamy do brytfanki 1 warstwa sos pomidorowy ser itd postepujemy jak z normalna lasagne ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.