|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Robin Hood bardzo fajny, polecam!
![]() A i się pochwalę,że dostałam od K. z okazji mojej obrony śliczny bukiet kwiatów ![]() Jutro impreza urodzinowo-magisterska ![]() ![]()
#1262 |
Wtajemniczenie
|
ech... a ja mam dwa bilety na jutrzeszy festiwal muzyki filmowej, projekcja Władcy Pierścieni z muzyką graną na żywo, niesamowite widowisko,byłam na 2 poprzednich częściach i jutro trzecia...
No i zostałam sama. Miś ma Ligę Mistrzów, mama i przyjaciółka nie mogą,wszelcy bliżsi i dalsi znajomi nie chcą, nie mogą lub ich to nie interesuje... kurde, nawet jak głupia założyłam temat na forum wydziałowym, na którym napisałam, że zapraszam kogokolwiek, kto lubi tę tematykę, żeby mi towarzyszył, za darmo, nawet nie musimy się znac... i jakiś złośliwy moderator mi usunął. Kurczę, nie chciałaby któraś z was jutro do Krakowa przyjechac i iść ze mną?
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
Miś pójdzie. Sam mi to powiedział właśnie (chyba nie dość dobrze ukrywałam przed nim,że poszukiwania chętnej osoby stanęły w martwym punkcie). Poświęcił Ligę Mistrzów,to takie kochane
![]() Aczkolwiek przeraża mnie myśl o jego zdegustowanej minie przez prawie 4 godziny ![]() Trudno, może mu się spodoba ![]() ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już się nie mogę doczekać soboty godz. 22, kiedy to moi znajomi poznają K. ![]() ![]()
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
Aivilo, mmm, czytając Twoje zaproszenie byłam w stanie wszystko rzucić i jechać, serio! Strasznie chciałam jechać na ten festiwal, M też, bo uwielbia Władce Pierścieni, a oboje muzykę filmową, ja ją kiedyś nawet grałam...
Ale super że Miś z Tobą idzie ![]() Za to w Katowicach jest Festiwal Filmów Kultowych, M się jeszcze załapie, z czego bardzo się ciesze ![]() Pozatym Juwenalia trwają, wczoraj byłam na Hey. A ja dziś ta impreza... Idziemy z koleżanką na 2 godzinki ![]() Behind, ty to masz z tymi facetami... Ale to zwykle tak jest, że budzą się za późno. Udanej imprezy! Besio ![]() Uciekam do pracy kochane. Buziaczki!
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
Zdradźcie mi jeden sekret: dlaczego człowiek, gdy jest zmęczony, ma jeszcze full roboty, którą w ostateczności mógłby rzucić w cholerę i zwyczajnie się wyspać wymyśla coś czasochłonnego, pracochłonnego, co najprawdopodobniej nie przyniesie oczekiwanych efektów?
Może nie każdy tak ma, ale u mnie to klasyk. I tak tez było przed chwilą: roboty po pachy, z perspektywą zrobienia jej jutro o świcie, żeby móc dzisiaj pójść spać wcześniej. Ale ja zamiast wybrać jedna z tych opcji co wymyśliłam? Że dziś jest mój dzień i już NA PEWNO, ale to na 100% tym razem uda mi się zrobić pastę cukrową (od dwóch dni nie mogę dojść do sklepu po maszynkę i czuję się jak Yeti). Efekt? Pół kilo cukru i kilka cytryn w koszu, cała kuchnia się klei, jak też, zalałam kuchenkę, poparzyłam rękę, przypiekłam garnek, który teraz, po drugiej próbie (bo ja nie z tych co się szybko poddają) stoi w zlewie, pełen twardego jak skała karmelu, z łyżką sterczącą w środku ![]() I bądź tu człowieku ambitny ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-05-22 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-05-22 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Raczkowanie
|
mi tez sie zdarza ze w najmniej odpowiedznim momencie znajduje sobie cos pracochłonnego i czasochłonnego do roboty
![]() ![]()
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() można dołączyć? ![]()
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() ![]() Behind..gratuluje, pani magister ![]() ![]()
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Póki co jest dobrze ![]() ![]() Z M. to w ogóle szkoda gadać..ale 3 lata mi zmarnował ![]()
![]() |
#1275 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, za miłe powitanie, to na początek ![]() Postanowiłam, że się włączę do tego wątku, gdyż 2lata zmarnowałam, (tak teraz z perspektywy czasu myślę) z niedojrzałym facetem. Może i pierwszy rok był bajkowy, ale drugi był już bardziej pasmem nieszczęść. Ja mam 19lat, ale stety lub dla niektórych niestety odstaję, od większości dziewczyn w moim wieku, a to wszystko dlatego, że moim priorytetem nie jest uchlanie się aby zapomnieć ani zaliczanie. Mnie to poprostu nie kręci. Ta moja dojrzałość chyba przeraziła mojego exa. Powiedział mi kiedyś, że chce jeszcze pozaliczać. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
spotkaliśmy się pierwszy raz 16stycznia. i wtedy wywarlismy na sobie spore wrazenie, ale ja w codziennych obowiązkach zapomnialam o Nim, chociaż tamtego dnia myślałam dość intensywnie. dopiero mąż przyjaciółki ostatnio niby przypadkiem napomknął mi, że On czesto o mnie pyta. Za dwa dni się widzimy. cieszę się ogromnie, no i denerwuje oczywiście
![]()
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy On jest rozwodnikiem/ma dzieci itd.? Aaa w ogóle,to ja mam dziś urodziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1279 |
Zadomowienie
|
No, no, no behind, nie wiem czy pamietasz mnie ale kiedys udzielalam sie w tym watku i caly czas sledzilam Twoja historie. Gratuluje, ze mimo tego, ze nie wyszlo z M. to jestes w koncu szczesliwa i trafilas na faceta, ktory Cie docenia. I przy okazji wszystkiego naj piekna!!!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
ma synka.
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (śmieszne są te niektóre buźki ![]() Trzymajcie dziś wieczorem za mnie kciuki mam kolo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Wtajemniczenie
|
BEHIND!!!!!!!!!
TYSIĄCA LAT, SETKI DZIECI, HEKTOLITRÓW SZLACHETNYCH TRUNKÓW, ŻELAZNEGO ZDROWIA, MILIARDÓW ZŁOTYCH ORAZ SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA! I dobrego seksu co noc. Tego ci życzę ja! Niechaj zyje nam! tralalala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczuwam się w pijacką atmosferę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Behind kochana Moja
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj wróciłam ze zjazdu. Praca troszkę do poprawki, takie zabiegi kosmetyczne są najgorsze, bo jak zacznę poprawiać jedne rzeczy to muszę od razu inne zacząć poprawiać itd. Ale mam nadzieję, że do soboty zdążę z tym wszystkim i może może pod koniec czerwca obrona ![]() A z moim - w sumie to można napisać - byłym nic ciekawego. Cisza z Jego strony. Chociaż wczoraj napisałam, że wracam do domu, że będę koło 22, a On nic cisza...napisał dopiero koło 21, że jakieś problemy z komórką miał i musiał przełożyć kartę. Nie wiem co ma jedno do drugiego no ale...Zresztą po raz kolejny właśnie zobaczyłam jak On się o mnie "martwi" czy dojechałam czy nie dojechałam. Tak się wczoraj jadąc do domu zastanawiałam kim ja dla Niego jestem: kochanką, znajomą, koleżanką? Bo na pewno nie jestem kobietą, którą kocha...co z tego, że pisał o tym, gadał, jak Jego zachowanie nic a nic nie pokazywała tego. No ale musiałam w końcu do tego dojrzeć. Mam teraz tylko nadzieję, że nie będzie się do mnie odzywał... ![]() A ja od dzisiaj zaczynam odchudzanie, dietka, zero słodyczy, mięska nie jem (chociaż właśnie babcia dzwoniła, że jutro zaprasza mnie na obiad mięsny :P), ćwiczenia, bieganie, rower... ![]() I wiecie chodzi mi po głowie ten ochroniarz z mojej pracy... ![]() ![]() ![]() ![]() No nic...uciekam...bo mam tyle roboty z tym licencjatem... ![]() Buziaki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() justynkavip - jeśli Tobie to nie przeszkadza i znajomośc się rozwinie..to życze jak najlepiej! ![]() ![]() Cytat:
![]() I mooocno trzymam kciuki! ![]() ![]() Aivilo - U la la, coż za piękne życzonka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle to w prezencie na obronę dostałam od przyjacioł moich rodziców taki bon upominkowy do Apartu. Już sobie upatrzyłam fajne rzeczy na stronce ww,ale muszę się wybrać do sklepu i zobaczyć co tam mają. I teraz pytanie czy jak zabiorę ze soba K. to nie będzie głupio? W tym sensie,żeby nie myślał,że ja coś tam od niego chcę ![]() ![]()
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Behind! Spełnienia marzeń kochana. Szczęścia, radości... A Aivilo już napisała co najważniejsze
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie się masz z K. To musi być świetny chłopak ![]() Myślę, że śmiało możesz go zabrać, w końcu jak masz bon, to tylko kwestia wyboru prezentu, więc możesz go poprosić o pomoc... Morenica teraz czas dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() justynkavip Jeśli nic nie stoi Wam na przeszkodzie... Powodzenia! Ja w sobotę byłam w klubie. Jednak z koleżanką ![]() ![]() A wczoraj świrowałam. Normalnie tak tęsknie za M, że nie umiem sobie z tym poradzić! To jest straszne... On, jak to facet, nie jest skory do wyrażania tego, co czuje. I wczoraj już poprostu siłą wyciągałam z niego, że za mną tęskni, myśli. Biedactwo... Na szczęście środa blisko ![]()
Jak uśmiech zamieniony w słońce Wysusza promieniem twe łzy Edytowane przez Serpentine Czas edycji: 2010-05-24 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To my z K. ostatnio szliśmy na spacer i na przejściu dla pieszych naprzeciwko stała taka laska w różowiutkim dresie, w sumie to bardziej jak piżamka wyglądało..śmiałam się,że chyba sobie taki kupię..i do tego białe kozaczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam na spotkanie z moim księciem,hihi ![]()
![]() |
#1287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam taką jedną wadę, a raczej słabość... po prostu lubię spotykać sławnych ludzi, ekscytuje mnie to, taki chyba trochę snob jestem ![]() ![]() ![]() Ale nie przybiera to u mnie jakichś maniakalnych zachowań, po prostu lubię takich ludzi spotykać ![]() I nie świruj, kochana, środa już blisko, na pewno gorrrrąco się przywitacie ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Zadomowienie
|
dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aivilo podobno było troche, włącznie z Michelem Adamem, założycielem Fashion TV, światek modowy, muzyczny i polityczny. Ale ja nie bardzo znam ![]() Jezuuu jakby dało się przyspieszyć czas... Dziś do mnie dzwonił ze 4 razy jak byłam na wykładzie. Napisałam, że nie mogę gadać, to odpisał pytaniem ile mam w pasie i biodrach ![]() ![]() Behind udanej randki!
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
napisał do mnie, że kończy pracę o 22. Nie wiem po co On do mnie pisze, co mnie interesuje o której On kończy. Odpisałam tylko, że miłych jazd życzę i tyle. Ale zapisałam Go sobie w telefonie jako nie odbierać
![]() ![]() No nic...uciekam do książek. Paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.