Miłośniczki Zary - część III - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-25, 22:15   #1261
Jagoda09
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w G Mokotów, na Marszałkowskiej i w Z Tarasach, ale nigdzie nie było granatowych, w GM same L i XL
kupiłam S ale khaki, średnio mi się podoba ten kolor, więc chyba je oddam
może jutro jeszcze gdzieś dorwę granatowe

kupiłam jeszcze plisowaną beżową torebkę (wszędzie ich pełno było) i balerinki granatowe z Woman skórzane z kamykami, przecenione z 289 na 129
są mega wygodne, mięciutkie i od zawsze mi się podobały
jestem bardzo zadowolona z tego zakupu

w ZT ścisk i burdel, prędzej stamtąd wyszłam niż weszłam ....
GM to chyba najlepiej zaopatrzona Zara w W-wie
mega dużo ciuchów, ścisk na wieszakach, pełne stoły butów i toreb raj
Ech, no trudno. Tak czy inaczej dziękuję.
Wzięłabyś dla mnie XS lub S jeśli je gdzieś znajdziesz? Mogę podjechać po nie nawet tego samego dnia. Może jeszcze dołożą...
Jagoda09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 22:27   #1262
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
jakbys sie rozmyslila co do spodni, a ja do tej pory nie znalazlabym ich u siebie to chetnie przygarne oczywiscie wszystkie ksozta od razu pokrywam
jakby co dam znać w wątku
jutro jeszcze je poprzymierzam i zdecyduję
Cytat:
Napisane przez Jagoda09 Pokaż wiadomość
Ech, no trudno. Tak czy inaczej dziękuję.
Wzięłabyś dla mnie XS lub S jeśli je gdzieś znajdziesz? Mogę podjechać po nie nawet tego samego dnia. Może jeszcze dołożą...
ok, nie ma sprawy
to już 3 sztuki granatowych mam zapisanych XS
może na weekend je wyłożą
ten granat jest piękny!!
zachorowałam ostatnio na ten kolor
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 22:28   #1263
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Może uda mi się ją upolować jeszcze.
Ile mniej więcej kosztuje?
na pewno ja upolujesz, jak dobrze pamiętam to kosztuje 79 pln.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 22:29   #1264
starlit
catch me if I fall.

Cytat:

ok, nie ma sprawy
ten granat jest piękny!!
ok dziekuje ja jeszcze zyje nadzieja, ze w krk je dorzuca, bo jednak chcialabym je przymierzyc
Stary 2010-06-25, 22:37   #1265
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
na pewno ja upolujesz, jak dobrze pamiętam to kosztuje 79 pln.
Oby
Dopiero w poniedziałek ruszę na zakupy,mogą mi przez weekend wykupić.
marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 22:39   #1266
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Oby
Dopiero w poniedziałek ruszę na zakupy,mogą mi przez weekend wykupić.
nie chce cie wprowadzic w błąd, ale ona chyba wisi jako new collection
Stary 2010-06-25, 22:49   #1267
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
nie chce cie wprowadzic w błąd, ale ona chyba wisi jako new collection
I kosztuje tylko 79 zł?
Stary 2010-06-25, 22:52   #1268
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
I kosztuje tylko 79 zł?
tak
new collection mimo ze wisza od poczatku ..
sa szare, pudrowe i czarne

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 22:56   #1269
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
tak
new collection mimo ze wisza od poczatku ..
sa szare, pudrowe i czarne
No to pięknie,jeszcze dwa dodatkowe kolory.
I który wybrać?
Muszę ja zobaczyć na żywo,może wcale nie jest taka ładna.
Stary 2010-06-25, 22:58   #1270
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Uff, wróciłam w końcu do domu po dniu pełnym wrażeń i zabieram się za nadrabianie zaległości

Najpierw się pożalę: pogoda mnie dobija, wyciągnęłam znowu jesienny trencz, jako że buty zimowe wywiozłam do rodziców, to musiałam chodzić drugi dzień w jazzówkach, przeskakując kałuże Włosy wyginają mi się na wszystkie strony, z mokrą parasolką nie ma co zrobić.. ale oczywiście nie powstrzyma mnie to przed wstąpieniem do kilku sklepów I na tym koniec smutków i żali

Teraz dobra wiadomość do wszystkich osób zawiedzionych asortymentem w dniu wczorajszym: Zara ma chyba nową taktykę, bo w porównaniu do dnia wczorajszego dzisiaj widziałam dużo nowych rzeczy! Także jeśli na czymś Wam zależy, to naprawdę warto zaglądać teraz w miarę na bieżąco, bo wydaje mi się, że będą dokładać coraz to coś nowego

Dzisiaj po egzaminie w ramach odreagowania pojechałam do Promenady i Złotych Tarasów, a pod wieczór korzystając z podwózki przez TŻ-ta wstąpiłam jeszcze do Galerii Mokotów
I udało mi się kupić pudrową marynarkę z poduszkami i skośnymi kieszeniami z Woman za 269 z 359 zł , stalowe spodnie za 79 z 99 zł (te, nad którymi zastanawiałam się kiedyś i koniec końców wybrałam granatowe - noszą się na tyle dobrze, że postanowiłam sprawić sobie drugą parę ). Pudrowe bermudy wymieniłam na te, w koloże khaki, a TŻ kupił mi jeszcze sukienkę w kotki a la Miu Miu za 79 z 99 zł Śmiał się, że tak wokół niej chodzę, a że zdecydować się nie mogę, to pomoże mi podjąć decyzję Nie wiem, czy na miasto ją kiedyś założę, ale na beztroskie wakacje będzie jak znalazł

Cytat:
Napisane przez Jagoda09 Pokaż wiadomość
Obudziłam się teraz, że też podobają mi się granatowe spodnie.
Jak w Warszawie z rozmiarówką? Asia pisała, że w GM jest pełna, ale to było wczoraj...
Niestety dzisiaj wieczorem były już tylko L i XL

Cytat:
w ZT ścisk i burdel, prędzej stamtąd wyszłam niż weszłam ....
GM to chyba najlepiej zaopatrzona Zara w W-wie
mega dużo ciuchów, ścisk na wieszakach, pełne stoły butów i toreb raj
Oj, tak Ja byłam tam troszkę po 14 i sklep już wyglądał jak po przejściu małego tornado Aż strach pomyśleć co tam się dzieje wieczorem.. Pozytywnie zaskoczona byłam tylko dużą ilością dołożonych marynarek na dziale Woman. Szybko się chyba sprzedają, bo jak ja byłam, to zostały już głównie XS i L z jasnych, z ciemnych troszkę większy wybór rozmiarów
Za to w Galerii Mokotów było w porównaniu do wczoraj dużo więcej rzeczy - marynarki z Basic: w paski, kilka modeli w kolorze czarnym, dłuższe majtkowe, w kolorze brudnego różu. Na Woman widziałam natomiast pełną wersję czarnych z bufkami, szare i beżowe z tymi przeszyciami na klapie i retro guzikami. Poza tym mierzyłam spodnie ze Studio długie, w kolorze khaki, których wczoraj jeszcze na pewno nie było, podobnie jak koszul w zebrę i panterkę, kilku modeli sukienek i torebek Ale zapewniam, że po 21 nie jest tam już tak rajsko jeśli chodzi o znalezienie rozmiaru

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 23:13   #1271
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
No to pięknie,jeszcze dwa dodatkowe kolory.
I który wybrać?
Muszę ja zobaczyć na żywo,może wcale nie jest taka ładna.
hahahahahah.... no way!!!!!! jest ładna!!!!

czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi kupić torebeczkę ze zdjęcia?? bardzo chętnię się odwdzięczę i pomogę w zakupie czegoś innego baaaardzo baaaaardzo proszę o pomoc

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2010-06-25 o 23:15
Stary 2010-06-25, 23:23   #1272
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alusia511 Pokaż wiadomość
Dziewczęta kochane czy są u Was w Zarze może te spodnie interesuje mnie XS lub S

Zdjęcie pożyczone od budgetka mam nadzieję, że się nie pogniewa
nie pogniewam się , choć nie wyszly rewelacyjnie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
moje wczorajsze.... wszystkie z %
spodenki juz mam, a bluzeczke kupiłam dzisiaj tylko, że błękitną i też urzekły mnie te jaskółki, w II turze kupię jeszcze łososiową (o ile dotrwa do II tury )
Stary 2010-06-25, 23:42   #1273
boszenka69
Zakorzenienie

Asiu po tym co przeczytałam mogę napisać tylko tyle: zazdroszczę Wam, warszawiankom, tak dobrze zaopatrzonych Zar

We Wrocławiu niestety słabo (żeby nie powiedzieć słabiutko..).
Co prawda zdążyłam dzisiaj zaliczyć tylko jedną Zarę i niestety wróciłam strasznie zawiedziona
1. brak marynarek z Woman, za to pełno basic'owych.. niestety nic co by mnie zainteresowało...
2. torebek pełno, ale same nieciekawe modele. No i niestety nie załapałam się na tą jasną pikowaną z łańcuchem
3. butów również sporo, ciężko co prawda z rozmiarówką, ale można coś wybrać. Niestety koturnów, na które polowałam brak
4. bardzo mało jedwabnych tuniczek/bluzek nie znalazłam niestety żadnej z mojej wish listy (o dziale woman studio można pomarzyć...)
5. szortów pudrowych, na które polowałam również nie było...
6. sporo spódniczek, tych za 69,90
7. płaszczy również sporo, szczególnie wpadł mi w oko jednej z Woman i chyba jutro po niego wrócę

Sama kupiłam jedynie baleriny i spódniczkę (granatowo-białą, zdjęcie kłamie), a więc jestem średnio zadowolona. Na poprawę humoru wpadłam do Sephory i dorwałam nowe meteoryty Guerlaina 20% taniej i to skutecznie przebiło dzisiejsze, zarowe, nieudane SALE

Podsumowując... strasznie żałuję, że nie wybrałam się na przeceny już pierwszego dnia, bo wydaje mi się, że dzisiaj rzeczy były ostro poprzebierane Ale oczywiście nie tracę nadziei. Będę systematycznie wpadać do poszczególnych Zar i (miejmy nadzieję) wyłapywać perełki z wish listy. Oby tylko Dublin był lepiej zaopatrzony niż Wrocław

Załącznik 3213042Załącznik 3213043

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2010-06-25 o 23:44
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 00:50   #1274
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Asiu po tym co przeczytałam mogę napisać tylko tyle: zazdroszczę Wam, warszawiankom, tak dobrze zaopatrzonych Zar

We Wrocławiu niestety słabo (żeby nie powiedzieć słabiutko..).
Co prawda zdążyłam dzisiaj zaliczyć tylko jedną Zarę i niestety wróciłam strasznie zawiedziona
1. brak marynarek z Woman, za to pełno basic'owych.. niestety nic co by mnie zainteresowało...
2. torebek pełno, ale same nieciekawe modele. No i niestety nie załapałam się na tą jasną pikowaną z łańcuchem
3. butów również sporo, ciężko co prawda z rozmiarówką, ale można coś wybrać. Niestety koturnów, na które polowałam brak
4. bardzo mało jedwabnych tuniczek/bluzek nie znalazłam niestety żadnej z mojej wish listy (o dziale woman studio można pomarzyć...)
5. szortów pudrowych, na które polowałam również nie było...
6. sporo spódniczek, tych za 69,90
7. płaszczy również sporo, szczególnie wpadł mi w oko jednej z Woman i chyba jutro po niego wrócę

Sama kupiłam jedynie baleriny i spódniczkę (granatowo-białą, zdjęcie kłamie), a więc jestem średnio zadowolona. Na poprawę humoru wpadłam do Sephory i dorwałam nowe meteoryty Guerlaina 20% taniej i to skutecznie przebiło dzisiejsze, zarowe, nieudane SALE

Podsumowując... strasznie żałuję, że nie wybrałam się na przeceny już pierwszego dnia, bo wydaje mi się, że dzisiaj rzeczy były ostro poprzebierane Ale oczywiście nie tracę nadziei. Będę systematycznie wpadać do poszczególnych Zar i (miejmy nadzieję) wyłapywać perełki z wish listy. Oby tylko Dublin był lepiej zaopatrzony niż Wrocław

Załącznik 3213042Załącznik 3213043

Boszenko,nie widziałaś przypadkiem tej torebeczki?Gdzie dokładnie byłaś?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1277493825
Stary 2010-06-26, 06:58   #1275
Mirell
Zakorzenienie

[QUOTE=pretty_girl19892;20 243167]Pokazalabys zdjecie tych spodni?

Ojj, już je zwróciłam, jednak to nie to

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Najpierw się pożalę: pogoda mnie dobija, wyciągnęłam znowu jesienny trencz, jako że buty zimowe wywiozłam do rodziców, to musiałam chodzić drugi dzień w jazzówkach, przeskakując kałuże Włosy wyginają mi się na wszystkie strony, z mokrą parasolką nie ma co zrobić.. ale oczywiście nie powstrzyma mnie to przed wstąpieniem do kilku sklepów I na tym koniec smutków i żali
Gdzie Wy widzicie ten deszcz, tutaj od kilku tygodni świeci słońce, może trochę pokropiło, ale poza tym ciepło, na wyprzedaż na krótkim rękawku spaceruję Więc nie strasz tak tymi deszczami

budgetka, ja widziałam wczoraj jeszcze ten oliwkowykuferek, jak dzisiaj będzie, to wezmę dla Ciebie Sama jestem w nim teraz absolutnie zakochana
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 08:47   #1276
Jagoda09
Raczkowanie

Cytat:

ok, nie ma sprawy
ten granat jest piękny!!
Dziękuję.
Jagoda09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 10:29   #1277
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:

czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi kupić torebeczkę ze zdjęcia?? bardzo chętnię się odwdzięczę i pomogę w zakupie czegoś innego baaaardzo baaaaardzo proszę o pomoc
Widziałam wczoraj takie 2 sztuki w Galerii Bałtyckiej, chętnie bym Ci pomogła, ale mam równo 9zł na koncie. Może jakaś inna Wizażanka z Gdańska się znajdzie, więc informuję, że są
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 10:31   #1278
nombre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Uff, wróciłam w końcu do domu po dniu pełnym wrażeń i zabieram się za nadrabianie zaległości

Teraz dobra wiadomość do wszystkich osób zawiedzionych asortymentem w dniu wczorajszym: Zara ma chyba nową taktykę, bo w porównaniu do dnia wczorajszego dzisiaj widziałam dużo nowych rzeczy! Także jeśli na czymś Wam zależy, to naprawdę warto zaglądać teraz w miarę na bieżąco, bo wydaje mi się, że będą dokładać coraz to coś nowego

Dzisiaj po egzaminie w ramach odreagowania pojechałam do Promenady i Złotych Tarasów, a pod wieczór korzystając z podwózki przez TŻ-ta wstąpiłam jeszcze do Galerii Mokotów
I udało mi się kupić pudrową marynarkę z poduszkami i skośnymi kieszeniami z Woman za 269 z 359 zł , stalowe spodnie za 79 z 99 zł (te, nad którymi zastanawiałam się kiedyś i koniec końców wybrałam granatowe - noszą się na tyle dobrze, że postanowiłam sprawić sobie drugą parę ). Pudrowe bermudy wymieniłam na te, w koloże khaki, a TŻ kupił mi jeszcze sukienkę w kotki a la Miu Miu za 79 z 99 zł Śmiał się, że tak wokół niej chodzę, a że zdecydować się nie mogę, to pomoże mi podjąć decyzję Nie wiem, czy na miasto ją kiedyś założę, ale na beztroskie wakacje będzie jak znalazł

Niestety dzisiaj wieczorem były już tylko L i XL

Oj, tak Ja byłam tam troszkę po 14 i sklep już wyglądał jak po przejściu małego tornado Aż strach pomyśleć co tam się dzieje wieczorem.. Pozytywnie zaskoczona byłam tylko dużą ilością dołożonych marynarek na dziale Woman. Szybko się chyba sprzedają, bo jak ja byłam, to zostały już głównie XS i L z jasnych, z ciemnych troszkę większy wybór rozmiarów
Za to w Galerii Mokotów było w porównaniu do wczoraj dużo więcej rzeczy - marynarki z Basic: w paski, kilka modeli w kolorze czarnym, dłuższe majtkowe, w kolorze brudnego różu. Na Woman widziałam natomiast pełną wersję czarnych z bufkami, szare i beżowe z tymi przeszyciami na klapie i retro guzikami. Poza tym mierzyłam spodnie ze Studio długie, w kolorze khaki, których wczoraj jeszcze na pewno nie było, podobnie jak koszul w zebrę i panterkę, kilku modeli sukienek i torebek Ale zapewniam, że po 21 nie jest tam już tak rajsko jeśli chodzi o znalezienie rozmiaru
Zazdroszcze zakupów!
Asiu a jak u ciebie wygląda rozmiarówka pudrowych marynarek ze sko snymi kieszeniami , zostały jakies sx?
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 11:17   #1279
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
nie pogniewam się , choć nie wyszly rewelacyjnie

spodenki juz mam, a bluzeczke kupiłam dzisiaj tylko, że błękitną i też urzekły mnie te jaskółki, w II turze kupię jeszcze łososiową (o ile dotrwa do II tury )
hiihihhi prawda że słodka i nie można przejść obojętnie ja chce swoją wymienić na rozmiar mniejszą... bo wzięłam ją bez mierzenia... i troszkę duża

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 11:25   #1280
mortish
Zakorzenienie

Cytat:

chyba mogę pomóc
kupiłam go w czwartek dla siebie. ale coraz mniej jestem do niego przekonana. tzn niewątpliwie jest uroczy, ale ja noszę głównie na ramieniu torebki. wczoraj wieczorem zaczęłam się zastanawiać nad jego zwrotem, więc odezwij się na PW i może być Twój
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 11:26   #1281
Agnes18
Zakorzenienie

Czy mogłaby któraś miła Wizażanka zerknąć, czy są gdzieś śmietankowe marynarki z bufkami w rozmiarze M
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 12:24   #1282
budgetka
Zakorzenienie

to ja też wkleję moje wczorajsze zarowe łupy. niestety u mnie na śląsku w zarach totalna kiszka, w porównianiu np. z zara w łodzkim porcie .

co do spodni, to w gliwicach ani pół sztuki, w katowicach 1 bezowe L i 1 rózowe L, w porcie 2 bezowe S i 1 rózowe XL, stan na dzien wczorajszy

1. 129, ale w sumie to prezent od męża
2. 59
3. 129 (kupiona dla koleżanki)
4. 59 (błękitna)
Stary 2010-06-26, 12:40   #1283
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
to ja też wkleję moje wczorajsze zarowe łupy. niestety u mnie na śląsku w zarach totalna kiszka, w porównianiu np. z zara w łodzkim porcie .

co do spodni, to w gliwicach ani pół sztuki, w katowicach 1 bezowe L i 1 rózowe L, w porcie 2 bezowe S i 1 rózowe XL, stan na dzien wczorajszy

1. 129, ale w sumie to prezent od męża
2. 59
3. 129 (kupiona dla koleżanki)
4. 59 (błękitna)
budgetka, czy w gliwickiej Zarze uchowały się jakieś marynarki i spodnie z Woman? Chodzi o jeansy

a i czy były jakieś ciekawe torebki? kuferek, ta plisowana albo ta z nowej kolekcji jasna za 229zł?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-26, 12:47   #1284
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
budgetka, czy w gliwickiej Zarze uchowały się jakieś marynarki i spodnie z Woman? Chodzi o jeansy

a i czy były jakieś ciekawe torebki? kuferek, ta plisowana albo ta z nowej kolekcji jasna za 229zł?
niestety nie było tych torebek, same nieciekawe. co do marynarek i spodni, to nie wiem co konkretnie cie interesuje, ale moim zdaniem nie było nic godnego uwagi. na pewno nie bylo marynarek smietankowych i majtkowych. jedynie te ala dresowe szare i niebieskie po 159 i jakies czarne, ale dokladnie nie oglądałam, bo akurat te mnie nie interesowały .
Stary 2010-06-26, 12:50   #1285
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
4. 59 (błękitna)
Śliczna ta błękitna bluzeczka

Łodzianki, czy któraś widziała ją może w rozmiarze XS, ewentualnie S?

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 13:01   #1286
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Śliczna ta błękitna bluzeczka

Łodzianki, czy któraś widziała ją może w rozmiarze XS, ewentualnie S?
dziękuje , ja ją właśnie kupiłam w łodzi w porcie, były tylko m i l
Stary 2010-06-26, 13:21   #1287
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje , ja ją właśnie kupiłam w łodzi w porcie, były tylko m i l
Ślepa jestem połowy rzeczy wklejanych na watkach zakupowych nie widze w sklepach
Śliczna jest i sliczny ma kolorek a może zdjęcie na Tobie?
No nic będę polowała gdyby któraś Łodzianka widziała to poproszę o namiar gdzie

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:07   #1288
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Czy mogłaby któraś miła Wizażanka zerknąć, czy są gdzieś śmietankowe marynarki z bufkami w rozmiarze M
w Arkadii dzisiaj były wszystkie rozmiary oprócz M właśnie
chyba, że gdzieś przewieszona była
ogólnie rzecz biorąc te jasne marynarki są w fatalnym stanie, brudne, z mety nadają się do pralni
były czarne z bufkami w pełnej rozmiarówce
sochowych pudrowych brak

nie widziałam już plisowanych beżowych torebek, tylko czarne
kuferków brak
nudziaków brak
spodni Basic za 119 w granacie, khaki zero sztuk, kilka beżowych i różowych XL
generalnie Arkadia dużo gorzej zaopatrzona niż Galeria Mokotów
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:24   #1289
vanity__
Raczkowanie

myślicie, że w poniedzialek będzie jakaś dostawa?
vanity__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 14:27   #1290
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
myślicie, że w poniedzialek będzie jakaś dostawa?
oby
bo już wszystko co ciekawsze wykupione

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości