|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
dzięki za dobre słowa nt. filmiku. mam nadzieję, że dzisiaj moje włosy nie wyglądały źle
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm, w 2006 roku- filmik 16-latki z Trójmiasta- jakież ona robiła make-upy ! ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
wg mnie nigdy nie wygladały zle pozdrawiam i czekam na nowe filmiki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Konto usunięte
|
U mnie pierwsza była Fafinetex, a z polskich - OhMyKat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ochotę na Duraline do robienia kresek cieniem. Czyli potrzebuje pedzla do kresek i co dalej. Pedzelek do duraline i na cien i kreskę? czy mam to jakos rozrobic (papke)?
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Asiek, pisałam chyba nawet o tym w wątku
![]() ![]() ![]() swoją drogą http://wizazysci.sklep.pl/ przestali mi działać kreska3333 nie pamiętasz już jaki nick miała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
ja nie pamiętam mojego pierwszego filmiku...ogólnie dość późno zaczęłam oglądać YT, tak najbardziej regularnie to nieesia25 i nissiax83.
Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-09-19 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moim pierwszym filmikiem obejrzanym była oczywiście Panacea81. no uwielbiam ją i mam do niej sentyment. natomiast z polskich youtubowiczek, to chyba pierwsza była ciasteczko25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
aaa Panacea, zapomniałam o niej, u mnie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym dodać że urządzam sobie swobodne wariacje z paletką sleek i muszę powiedzieć dwie rzeczy
a) robiąc nią makijaż trzeba się koniecznie wspomóc matem z innej firmy b) różne kolory zachowują się jak cienie zupełnie inne... Mat brązowy - jest zbity, zwyczajny, natomiast mat karmelowy widoczny na zdjęciu - jak użyłam pędzelka sztucznego to zrobił się taki pył, najgorszy chyba. Cień różowy trudno wydobyć. Generalnie postawiłam sobie cel wykonania makijażu oka tylko paletką sleek no i wyglądam jak drag queen chyba że komuś zależy na teatralnym efekcie ![]() ![]() http://yfrog.com/jysleeekj ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Asiek a jakiego podkładu używasz, ja revlon colorstay, wspominałaś o nim w filmiku to twój stały podkład?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Potem Ciacho25 i jakoś w tym czasie trafiłam na Nieesię, ale akurat trafiłam na filmik angielskojęzyczny i wyłączyłam, nie sprawdzając innych ![]() ![]() No i tak patrzyłam, co ^ dziewczyny mają w sub i się porobiło ![]() Co do skunksa - ja mam z Coastal Scents, ale chyba czas założyć wymiankowy i się wymienić, bo raczej na pewno przerzucam się na minerały i nie będzie mi potrzebny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
u mnie pierwsza była chyba nieśka... już nie pamiętam, choć było to niedawno, bo na tych wakacjach. To chyba był sierpień... żadna z nich na początku mi się nie podobała i nie mogłam się nadziwić tym filmikom, że tak np gadają o wnętrznościach swoich torebek, a teraz?? jakoś leci
![]() Jamajka !!!! ja jeszcze chciałam napisać, że na moje naczynka oprócz kremu wspomnianego, używam jeszcze witamin, głównie C ![]()
#1276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() Jak chcę zrobić kreskę sypkim cieniem to zamaczam pędzelek w Duraline (wyciskam sobie kropelkę na dłoń) i zanurzam pędzelek i on chwyta cień. Z prasowanym jest trochę gorzej, bo lepiej nie "ubrudzić" cienia Duralinem, bo może się na nim zrobić twarda skorupa ![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=acUPK...eature=related chyba jeszcze nikt o niej nie mówił. Zasubskrybowała mi sie razem z kanałem kasii01 i paroma innymi jej koleżankami:P. Nie wiem jak wy, ale jak czuje sie jak na nudnej lekcji, interesujący mnie temat filmiku, ale przedstawiony w taki sposób że można usnąć.
jamajka, mam próbkę kremu biodermy atoderm po zink https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...raznieniom.htm i jestem nim oczarowana ![]()
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo: http://www.youtube.com/watch?v=_AWn8...eature=channel info dużo, ale nie mam jej w sub
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-20 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Filmik juicystar07. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
A propos pędzli z EDM, wiem że nie wysyłają do PL, ale ktoś tutaj wspominał o nich... dostałam dzisiaj info, że wprowadzili dwa nowe pędzle
![]() Jeżżżżuuu... jakie ja mam zaległości w filmikach do obejrzenia ![]()
#1281 |
Raczkowanie
|
nie wysylaja do PL? a na watku dotyczacym zamawiania kosmetykow ze strony EDM jest podane info o kosztach przesylki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Raczkowanie
|
#1284 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-09-20 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
florence ma sliczne wlosy, jak jej ladnie blyszcza
![]() mnie najbradziej ta Pani usypia: http://www.youtube.com/watch?v=42RAh...eature=channel chociaz wyglada na sympatyczna, nie potrafie jej z zaciekawieniem ogladac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Florence powinna pozbyć się tego yyy po kazdym zdaniu, źle to brzmi, a w tv już wogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
eh ... co nastepny to gorszy... http://www.youtube.com/watch?v=Jyg7L...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=GulEx...eature=channel co Wy o niej sadzicie? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie, bo odnoszę wrażenie, że chyba czegoś nie wiem. A mianowicie nie wiem, jak się czyta nazwę tych pędzli "Maestro".
Jak ją czytacie? Bo ja: M-A-E-S-T-R-O. A wiele dziewczyn w filmikach czyta (albo ja już głuchnę może na starość, ale tak mi się wydaje): M-A-J-E-S-T-R-O. I to dziewczyny, które nie mają żadnych problemów z wymową. Nie chcę wskazywać, kto, bo według moich obserwacji to 90%. I nie pytam o to złośliwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Konto usunięte
|
Moj pierwszy filmik to byla jakas niemicka punkowa robiaca makijaz do niemieckiego ciezkiego techno XD Ale sie nie poddalam, potem byla Skye Sweetnam, Fafinette, Allthatglitter21, Juicystar07 - nie mialam bladego pojecia ze to siostry XD
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22184775]A ja mam pytanie, bo odnoszę wrażenie, że chyba czegoś nie wiem. A mianowicie nie wiem, jak się czyta nazwę tych pędzli "Maestro".
Jak ją czytacie? Bo ja: M-A-E-S-T-R-O. A wiele dziewczyn w filmikach czyta (albo ja już głuchnę może na starość, ale tak mi się wydaje): M-A-J-E-S-T-R-O. I to dziewczyny, które nie mają żadnych problemów z wymową. Nie chcę wskazywać, kto, bo według moich obserwacji to 90%. I nie pytam o to złośliwie.[/QUOTE] no Maestro tak jak pisze się majestro mówiła m. in Nieśka ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.