![]() |
#1261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() niezbadane są dla mnie umysły niektórych osób ![]() podpowiem, ze mają beton w nazwie ![]() nadchodzą betony ![]() Cytat:
![]() placki ziemniaczane ![]() ![]() bo my jesteśmy normalni inaczej ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra spadam, jadę do sklepu, bo P. lada chwila wróci do domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Nindżopesz
|
Z nudów przeglądam Szafę i kilka światłych wskazówek na dziś dzień:
- na pierwsze spotkanie z teściową, choćby to nie była żadna knajpa ani nic TRZEBA postawić na klasykę. Garsonka? Tego nie sprecyzowano. - kolorowe rajstopy wolno nosić tylko do pewnego wieku, w tym żółte do 15 lat. Chociaż jedna wizażystka ma AŻ 25 lat i nosi żółte a nawet czerwone. - do sukienek nie wolno zakładać workerów. Kobieta powinna być kobieca a płaskie buty inne niż balerinki, emu i saszki należy złożyć w ofierze całopalnej Bogowi Dobrego Gustu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1266 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
stara wariatka ![]() ![]() ![]() co do workerów-zastanawiam sie czy to nie chodzi o jeden zestaw który mam w ulubionych ![]()
![]() |
#1267 | |
Nindżopesz
|
Dzidzia piernik
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Wpisz tu zomzing
|
też lubię, jak facet se goli fjut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..fajny,fajny ![]() ![]() ja wole pomiędzy ![]()
![]() |
#1270 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2. sam, ladacznica, seks, zupełnie on legs ![]() nie czytajcie, ladacznica, szafy; tam się czai naftalinowe zło i zapiek zawiści na grubych nóżkach, ledwo kolebiących balerinkami Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-15 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() total bezguście ze mnie ![]() Może wrzucę fotę z castela, to szafowe trądsetterki poschodzą na zawał i będzie spokój ![]() edit: albo fote Tru w bluzce po lewej stronie i się tam wszystkie rzucimy z zachwytem, że to najnowszy trąd z wybiegów ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Ale co? Ma se tez (czy tylko?) golić pomiędzy fejutem a otworkiem?
![]()
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A może to jednak dlatego nie mam Sałaty na FB i na NK bo nie mam tam tego konta? ![]() ![]() Cytat:
I może jeszcze w wyborach na informatyka roku? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||||
BAN stały
|
Beton Band?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie to ja żadnej firmy na O. nie znam (poza Osram, Orange, Oriflame i Ochnik) ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aż się boję zapytać, pomiędzy czym ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
grozi wypollizowaniem
|
ale mojemu na fjucie nic nie rośnie ![]() facet ma jedno pomiędzo ![]()
![]() |
#1276 |
Nindżopesz
|
Wychodzi na to, że ja gołego chuopa nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I znowu fajne tematy
![]() a ja od 10 godz w robocie siedzę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Nindżopesz
|
Pin up, (może się kiedyś objawisz) oglądałaś Kuroshitsuji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Glanów nie chce mi się sznurować. Rozsiadłam się z obiadem przed kompem, chciałam Wam napisać, że dorwałam dziś tego Waszego Angela, a tu taaakie tematy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-15 o 17:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Taaak... Ja na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną z teściową wystroiłam się w glany i czarną długą spódnicę. Powiedziała, że fajne buty i chce sobie kupić podobne na zimę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Aż sie przelazłam na te szafe. I:
- chyba bym już wolała żeby moja przyszła "synowa" (bom nie synata) przyszła w podartych jeansach i t-szercie niż takim bezowym worku z włóczki, rajtuzach i kocu na to wszystko - klasyczne to chyba chodziło o coś prostego w stylu spodnie i bluzka/tunika niekoniecznie oba eleganckie co schludne i w dobrym rozmiarze, - krzywo to bym się popatrzyła jak by to był klasyczny piczon madziku: ![]() melk: Tez mam saszki, pół-botki, leginsy i rurki ale nie uważam ich za jedynie słuszne ubranie. I nie nosze tylko i wyłacznie w słusznym zestawie: bluzka z bufkami, sweterek rozpinany, zamot na szyi, leginsy/rurki i saszki/botki (i kapelusz i zasmażka). Emu mi się nie podobają i nie mam ale doceniam to ze sa mega wygodne i super cieplutkie. A jak tej zimy ma byc tak jak zapowiadaja to nie wiem czy własnie sobie uggi nie kupie. Ja swoja rozmowe kwalifikacyjna z przyszła/obecną teściową odbyłam w granatowych sztruksach, traperach i granatowej bluzie z kapturem. Teściowa była w jeansach, bluzce i adidasach.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-15 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
grozi wypollizowaniem
|
o kurcze-co to są pół-botki?
#1284 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to się wypowiedziałam, P. ma rację za dużo internetu ![]() hesusie teściowa na skype ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Eenax
![]() Obżarłam się zupą grzybową ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
grozi wypollizowaniem
|
obzarłam sie makrelą wędzoną
![]()
#1287 |
Zakorzenienie
|
Takie botki do kostki?
czerwone to pół-botki czarne to botki Obżarłam się kiszką ziemniaczaną, doprawiłam biszkoptem z dzemem i 1/2 litrowym kubkiem Inki.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-15 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |||
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
![]() laski, zgadywac, bo mam ciacho w nagrodę - jak wygra Gryxiu, to będzie lipaaa trochę... ![]() (już popowiedzałam Nadchodzą Betony ![]() niach niach... ![]() Cytat:
![]() jak dla mnie też może nie golić (oprócz paszczy)- kto tu ma być w końcu zarośniętym dzikusem z lasu - ja czy on? ![]() Cytat:
![]() ja latem w sandałąch na koturnach (różnej wysokości), a teraz jakieś glany/trapery i oficerki ![]() Cytat:
![]() Włosowy fetyszysta made in Poland ![]() edit: o, właśnie się dowiedziałam, że mam półbotki ![]() ![]() widać, że piątek ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-15 o 18:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Idę i ja się obeżreć. Jajkiem i chlebem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja zgaduje-nie wiem o co chodzi- Concrete? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- The Concretes? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.