Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 10:49   #1261
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

dobrze że wymieliłyśmy się tymi numerami, bo wiemy przynajmniej co u Eirene. Trzymaj się ciepło kochana

a z takich pozytywnych wieści to przyszły do mnie ciuszki dla Julci - ostatnie jakie kupiłam jestem bardzo zadowolona

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:52   #1262
blackberry09
Raczkowanie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
ja dostaję mniej więcej pieniądze co 3 tyg. Tzn mam tak L4 wypisywane na 3 tygodnie i po wysłaniu go pocztą do pracodawcy on je przekazuje do ZUS, kiedyś do nich dzwoniłam tzn do ZUS i się pytałąm jak to jest, a oni że mają sporo czasu, bo zanim to do nich dotrze od pracodawcy... a potem jeszcze ktoś to musi zaakceptować, ktoś przelew musi zrobić...
A no właśnie, jak chcesz pieniądze na konto z ZUS to musisz wypełnić formularz z ich strony i wysłać poleconym do ZUS z numerem konta, bo jak nie, to przekazem pocztowym kasę wyślą, ja tak czekałam półtora miesiąca za 1 razem.
ja tez co 3 tygodnie zostawiam zwolnienie ale bezposrednio do pracodawcy bo sklep w któym pracuje jest praktycznie zaraz obok mojego gin wiec po wizycie od razu zostawiam. Jutro mam kolejna wizyte to zobaczymy co tam u małej słychac. Co do numeru konta to bezposrednio w ZUSie wypełniłam druczek z numerem konta i zostawiłam a babka z ZUSu ma wysłac wszystkie dokumenty do odpowiedniego ZUSu.

blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 10:55   #1263
coralady
Wtajemniczenie

Włąśnie rozmawiałam z szefem i wziełam sobie urlop na piątek,żeby odpocząc i poleżeć.Mam nadzieję,że bóle nie wrócą

Blackangel widze,że zajmujesz sie fotografią Ja waśnie mam zamiar kupić nowy aparat po Nowym Roku To poszaleje ze zdjęciami jeszcze zanim Mała pojawi się naświecie,a później ona będzie moją główną modelką Już mi jej żal
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:01   #1264
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Eirine lezy w szpitalu. Nadal ma skurcze, ale juz slabsze. Chca jej fenoterol podac. Nie wiadomo kiedy wyjdzie.
Biedulka, uściskaj ją od nas strasznie mocno w następnym smsie!! aż strach myśleć jak jednego dnia jest wszystko okej, a następnego złapie ból, że ląduje się w szpitalu

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki ja dopiero wstalam i teraz mnie glowa boli bo za dlugo
Pozniej przejde sie do miasta to moze mi przejdzie?

Po za tym ciagle boli i piecze mnie w tej lewej nodze niby to pachwina pozniej przechodzi pod posladek mowie Wam okropny bol jedni mowia ze to rwa a inni robia zdziwione miny jak im o tym mowie jutro do gin wiec mam nadzieje ze mi cos konkretnego powie na ten temat bo przez to ani spac ani na boku polezec po prostu tragedia o szybszym i dalszym chodzeniu nie wspomne nie raz utykam jak stara babcia

Ja jako takich bolow brzucha nie mialam wzdecia tak ale nic po za tym wiec wspolczuje dziewczynom ktore laduja w szpitalu bo zamiast cieszyc sie ciaza to zamartwiaja sie czy wszystko jest dobrze.Trzymam kciuki Eirene

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Ja jestem na L4 2 m-c i w zeszlym mialam wyplate 10 tak samo jak pracowalam ale szczerze to pojecia nie mam ?jak to jest?moze ktoras ma inaczej?
Ja wczoraj miałam jakąś kulminację tego bólu właśnie, identycznie tak jak Ty opisujesz, myślałam, że zwariuję na szczęście jak poleżę trochę to przechodzi, współczuję, że spać Ci nie daje ta rwa

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:05   #1265
diatoma
Zadomowienie

witam, najważniejsze że Eirine się zgłosiła na ip i jest teraz pod opiekę.
ja jestem na zwolnieniu od 2 miesiaca, a wypłatę dostaję zawsze równo z całą przychodnią. zależy to od tego ile osób zatrudnia firma, jeśli powyżej 20 to płaci ci Twój szef i o tyl e mniej potem do zusu oddaje. natomiast jak jest to nie duża firma,i mało osób zatrudnia to wtedy płatności przejmuje zus. mam nadzieje że nie zamotałam za bardzo

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:18   #1266
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Coralady, dobrze że dziś już lepiej

Castia, aha, właśnie nie wiedziałam na co jest Aspargin jak dziewczyny pisały. Oby w takim razie skurcze się nie pojawiały

Jok3r, to szwagierka miała szczęście że w szpitalu mogła dostać laktator. W moim są, owszem, ale musisz mieć własne końcówki z którymi jest problem. Ja nie zdołałam pożyczyć przez te kilka dni pobytu i siedziałam płacząc nad pieluchą. Nie życzę nikomu...Dlatego lepiej mieć jednak własny laktator, ręcznie nie każdemu idzie odciąganie a jak pytałam położne to udzielały mi sprzecznych rad Teraz w razie czego dałabym sobie już radę i bez ale i tak zamierzam się zaopatrzyć wcześniej.

Wanilia, my podczas upałów ubieraliśmy Aleksa w rampersy albo koszulki i spodenki, generalnie lepiej zakładać luźniejsze i przewiewne ciuszki. Body są blisko przy ciele, chyba żeby zakładać większe bo inaczej mogłyby odparzyć. W wózku leżał przykryty pieluszką i wyciągałam go też z pieluchą, żeby osłonić przed słońcem. Czapeczki nigdy nie zakładaliśmy żeby się nie przegrzał, ale zawsze był w cieniu, nie wystawiałam go na pełne słońce.

Eirene, dobrze że pojechałaś do szpitala, trzymam kciuki żeby skurcze przeszły

Niutka, dzięki za rady, w takim razie szukam mini electrica I dobrze że wspomniałaś o zasilaczu bo pewnie bym nie pomyślała

Iwa00, szkoda że płeć niepewna, ja tam wolałabym wiedzieć, może jednak wybierz się prywatnie?

Monika, współczuję bóli, oby gin pomógł

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:18   #1267
coralady
Wtajemniczenie

A ja się chciałam pochwalić,że szczęściara ze mnie Znowu dostałam reklamówę ciuszków dla Małej.Normalnie nic nie musze kupować,a nawet mam tych najmniejszych rzeczy za dużo,więc chyba z córeczką kuzynki (straszą o 5 tyg) się podzielę,bo Mała tego wszystkiego nie zdąży założyć.

To tylko część nowej reklamówy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciuszki1.jpg (102,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki2.jpg (92,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki3.jpg (76,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki4.jpg (85,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki5.jpg (87,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuszki6.jpg (84,6 KB, 26 załadowań)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-08 o 11:20
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:21   #1268
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
ja dostaję mniej więcej pieniądze co 3 tyg. Tzn mam tak L4 wypisywane na 3 tygodnie i po wysłaniu go pocztą do pracodawcy on je przekazuje do ZUS, kiedyś do nich dzwoniłam tzn do ZUS i się pytałąm jak to jest, a oni że mają sporo czasu, bo zanim to do nich dotrze od pracodawcy... a potem jeszcze ktoś to musi zaakceptować, ktoś przelew musi zrobić...
A no właśnie, jak chcesz pieniądze na konto z ZUS to musisz wypełnić formularz z ich strony i wysłać poleconym do ZUS z numerem konta, bo jak nie, to przekazem pocztowym kasę wyślą, ja tak czekałam półtora miesiąca za 1 razem.

no ja w firmie mam wypłatę 15 każdego miesiąca

a co do zwolnienia to mnie ksiegowa powiedziałam tak zeby kazde L4 przyniesc do niej natychmiast po opieczętowaniu przez pracodawcę (bo mamy zewnetrzna ksiegowosc) i ona od razu wysyła do zusu bo to skraca czas czekania na kasę a i ze mam za pierwszym razem nappisac pismo z numerem konta i sie podpisac o druczku nic nie mowiła....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:26   #1269
megi2015
Zadomowienie

Dobrze że Eirene się odezwała i pojechała jednak do tego szpitala. Pozdrów ją Jokr od nas i uściskaj w smsie

Coralady dobrze że u ciebie bóle minęły, a ubranka śliczne
Stary 2010-12-08, 11:28   #1270
iwa00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Iwa00, szkoda że płeć niepewna, ja tam wolałabym wiedzieć, może jednak wybierz się prywatnie?
no właśnie byłam teraz prywatnie a nie chcę chodzić tak cały czas i płacić za samo usg. ja tam jakoś nie bardzo mam ciśnienie na poznanie płci. niespodzianki też są fajne a zawsze po porodzie mogę wysłać siostrę po zakup różowych ciuszków bo ona wie co lubię
iwa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:28   #1271
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A ja się chciałam pochwalić,że szczęściara ze mnie Znowu dostałam reklamówę ciuszków dla Małej.Normalnie nic nie musze kupować,a nawet mam tych najmniejszych rzeczy za dużo,więc chyba z córeczką kuzynki (straszą o 5 tyg) się podzielę,bo Mała tego wszystkiego nie zdąży założyć.

no piękne ciuszki
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 11:30   #1272
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki mam [pytanie do tych które maja płaconą pensje z zusu (na L4) kiedy macie wypłacane świadczenie...
bo ja juz od 23 listopada jestem na stałym L4 i płaci mi juz zus i nei wiem kiedy dostane reszte wypłaty

czy oni maja jakis ustalony termin płatności?
mnie przysługuje chorobowe z ZUSu od 6.11 i kase dostałam 2.12 za okres 6-30.11.

Kase przyniosl listonosz, niby zawiozłam nr konta, mam nadzieje, ze nastepne chorobowe dostane na konto....
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:32   #1273
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
No wiec Eirine miala silne bole jak na @. Od razu polozyli ja na oddzial i dostala bardzo bolesny zastrzyk ( po, ktorym nie moze siedziec do teraz) i Relanium. Dzis ma dostac wlasnie ten Fenoterol, bo skurcze/bole sa nadal choc po zastrzyku mniejsze. Jednak wiadomo, ze raczej jej nie wypuszcza wczesniej niz po 3 dobie, wiec do piatku pewnie polezy. Nudzi sie jej i ma czarne mysli, ze zatrzymaja ja dluzej jesli bole nie ustapia. Uprzedzono ja, ze po Fenoterolu bedzie jej pikawa szalec i rece trzasc i pewnie dlatego dostaje Relanium.
Bidula, pozdrów ją.
Może jej dali Kaprogest , bo ja dostawałam w szpitalu w zastrzykach i to baaaardzo boli.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:33   #1274
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
mnie przysługuje chorobowe z ZUSu od 6.11 i kase dostałam 2.12 za okres 6-30.11.

Kase przyniosl listonosz, niby zawiozłam nr konta, mam nadzieje, ze nastepne chorobowe dostane na konto....

no a ja do dzis nic.... dlatego sie zastanawiam jako oni to przelewają

cora szczesciara z ciebie: ja niestety wszystko kupuje sama...

Stary 2010-12-08, 11:40   #1275
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

piękne!

Gdyby któraś z Was miała ochotę, link do dwóch odcinków serialu o wychowaniu niemowląt: na podstawie trzech głównych metod. Obejrzałam pierwszy odcinek - ciekawe

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:48   #1276
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

prunelle jestes

ty me pytałas jak rozróżniam czkawke od kopniaków
no to tak czkawka to takie szybkie podskoki brzucha, w identycznym czasie kilka takich szybkich podskoków i zauważyłam ze czkawke ma po moim jedzeniu najczesciej słodkiego bo po słodkim mała chetniej pomoc zajada
a kopniaki to takie uderzenia , w róznych miejscach brzucha albo takie przeciągniecia nogą lub inna nie wiadomo ktorą czescią ciala to widac jak mi sie pod skórą przesuwa

ale to tylko moje odczucia

Stary 2010-12-08, 11:55   #1277
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
prunelle jestes

ty me pytałas jak rozróżniam czkawke od kopniaków
no to tak czkawka to takie szybkie podskoki brzucha, w identycznym czasie kilka takich szybkich podskoków i zauważyłam ze czkawke ma po moim jedzeniu najczesciej słodkiego bo po słodkim mała chetniej pomoc zajada
a kopniaki to takie uderzenia , w róznych miejscach brzucha albo takie przeciągniecia nogą lub inna nie wiadomo ktorą czescią ciala to widac jak mi sie pod skórą przesuwa

ale to tylko moje odczucia
jestem jestem, u mnie na razie odpukać nic się nie dzieje...

dzięki za wyjaśnienia, to teraz będę uważniej obserwować

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 11:58   #1278
Tity
Zakorzenienie

No u mnie mały ma czkawkę codziennie i wiem, że jest główką do dołu i właśnie w dole brzucha czuję takie puknięcia co sekundę mniej więcej, czasami czkawka trwa u małego kilka minut I ma ją coraz częściej. Wczoraj po śledziku

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:01   #1279
megi2015
Zadomowienie

a to to jest czkawka a ja myslałam że jak ostatnio dostałam super szybką wersję kopniaczków - że mały dostał histerii

upiekłam szarlotkę - pyyyyychaaaaaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 12:04   #1280
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
No u mnie mały ma czkawkę codziennie i wiem, że jest główką do dołu i właśnie w dole brzucha czuję takie puknięcia co sekundę mniej więcej, czasami czkawka trwa u małego kilka minut I ma ją coraz częściej. Wczoraj po śledziku

noooo za szybko jadł te sledziki

Stary 2010-12-08, 12:48   #1281
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Moje malenstwo tez glowka w dol ulozone i tez w okolicy pepka czuje jak ma czkawke a ze lozysko(chyba)na scianie przedniej to te kopniaczki az takie mocne nie sa choc jak nie raz kopnie to az sie zdziwie ze ma tyle sily ;D ale to bardzo sporadycznie moj Tż raz na samym poczatku poczul ruchy jak polozyl reke a teraz nie ma szanas bo jak tylko polozy to Olka cisza a mi sie wtedy smiac chce i mowie mu ze obcego wyczuwa heh to on sie denerwuje ze przeciez tatus to nie obcy a ja a skad ona moze wiedziec ktos Ty ?i tak sie przekomarzamy hi

jezeli chodzi o ciuszki to ja tez musze kupowac wszystko sama bo nikogo nie mam zeby mial teraz male dziecko a jak 2 lata temu dostalam pelno ciuszkow dla dziewczynki to kolezance oddalam bylo tego z 4 reklamowki wszystko po 1 dziecku ale wtedy to ja jeszcze o 2 nie myslalam heh a teraz by sie przydaly
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:52   #1282
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
To ja już na prawdę nie wiem z jakim bólem jechać do szpitala a z jakim nie
bo jakbym miała jechać z każdym to byłabym tam co chwilę, ale czasem aż nie mogę wyrobić :-/

dziewczyny, to jest tak, że musicie zaufac swojej intuicji, po prostu jesli czujecie, ze cos jest naprawde nie tak, ze niepokój rosnie z godziny na godzine, to zawsze jedźcie, najwyżej okaże sie, że niepotrzebnie, lepiej tak, niz na odwrót
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:52   #1283
patrycja_22
Rozeznanie

Eirene trzymaj się cieplutko

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 12:59   #1284
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Moje malenstwo tez glowka w dol ulozone i tez w okolicy pepka czuje jak ma czkawke a ze lozysko(chyba)na scianie przedniej to te kopniaczki az takie mocne nie sa choc jak nie raz kopnie to az sie zdziwie ze ma tyle sily ;D ale to bardzo sporadycznie moj Tż raz na samym poczatku poczul ruchy jak polozyl reke a teraz nie ma szanas bo jak tylko polozy to Olka cisza a mi sie wtedy smiac chce i mowie mu ze obcego wyczuwa heh to on sie denerwuje ze przeciez tatus to nie obcy a ja a skad ona moze wiedziec ktos Ty ?i tak sie przekomarzamy hi

jezeli chodzi o ciuszki to ja tez musze kupowac wszystko sama bo nikogo nie mam zeby mial teraz male dziecko a jak 2 lata temu dostalam pelno ciuszkow dla dziewczynki to kolezance oddalam bylo tego z 4 reklamowki wszystko po 1 dziecku ale wtedy to ja jeszcze o 2 nie myslalam heh a teraz by sie przydaly
monika to moj ma tak samo jak tylko połozy reke to mała sie uspokaja moj sie smieje ze słucha tatusia i jest grzeczka wiec mu mowie super to bedziesz wstawal w nocy i usypiał

oczywiscie czasem czuje ale nie tak czesto jak by chciał

Stary 2010-12-08, 12:59   #1285
mora103
Raczkowanie

Eirene
trzymam kciuki za Ciebie ,wracaj szybko do nas.
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:02   #1286
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Niutka, dzięki za rady, w takim razie szukam mini electrica I dobrze że wspomniałaś o zasilaczu bo pewnie bym nie pomyślała
wydaje mi się, że mini electric teraz już sprzedają w zestawach z zasilaczem własnie

Eirene, trzymaj sie cieplutko
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:03   #1287
wikakika
Rozeznanie

Biedna Eirene, mam nadzieje, ze ja szybko wypuszcza ze szpitala i bedzie na pewno wszystko dobrzetrzeba myslec pozytywnie...

Ja jeszcze nie rozrozniam czkawek od kopniaczkow...czuje ruchy, ale brzucho mi sie nie rusza..pewnie przez lozysko, bo jest na przedniej scianie brzucha.

Coralady siesze sie ze z Toba wszystko dobrze i ciuszki tez piekne dostalas!
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 13:09   #1288
megi2015
Zadomowienie

najpierw nie umiałam spać, bo myślałam jak tam dziewczyny które się źle czują, a teraz oczy mi się zamykają masakra jakaś. chyba zaraz padnę
Stary 2010-12-08, 13:14   #1289
diatoma
Zadomowienie

ja też mam na przedniej ścianie brzucha łożysko, ale wczoraj tż się zawziął jak widział ze jest fala kopniaków iobserwował brzuch. i się udało potem nawet dostał kilka jak położył rękę ale się ucieszył.
natomiast kilka chwil póżniej zadzwoniła do mnie koleżanka i o coś tam pytała odnośnie ciąży i dziecka. a tż się poczuł obrażony bo wszycy mnie traktują jak by to było tylko moje dziecko, a nikt się z jego zdaniem nie liczy. mówie wam przez chwile się wkurzyłam, ale jak sobie pomyślę to angażuję go we wszystko żeby się nie poczuł pominięty, bo troszkę czytałam o tym, a to jednak prawda że facet też jest w ciaży
dziewczyny a macie też tak że o określonych porach dnia dzidzia kopie, no bo wiadomo że nie ciągle, bo ja mam 4-5 razy dziennie takie dłuższe serie. no i czasem dwa pod rząd i koniec.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 13:14   #1290
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

O wlasnie wikakika ja mam tez lozysko na przedniej scianie tylko nie bylam pewna czy dobrze pisze ????Ale wlasnie tak lekarz powiedzial po ostatnim usg dlatego ruchy czuje sie slabsze
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości