Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 16:01   #1261
tobiaszowa
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Dziewczyny mi się włączyła jakaś chora faza,mianowicie mam wesele w kwietniu i ciągle rozmyślam o tym,żeby kupić jakiś esktra kolor sukienki i spotkać taką samą koszule dla TŻ(tzn w kolorze sukienki )
Wolne mi nie służy
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:05   #1262
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cholerko, w sumie racja. W koncu to ze skora cos jest nie tak, a nie z pudrem

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:21   #1263
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja odkąd kupiłam sobie puder bambusowy z BU to już nie chcę żadnego innego leczy mi twarz, świetnie i na długo matowi, nie widać go zupełnie na twarzy...rewelacja

Tylko nie jest kryjący, więc jeżeli ktoś szuka kryjącego, to nie dla niego. Ja nie używam żadnych fluidów ani niczego innego, więc dla mnie ideał

Ja już od jakiegoś czasu czaję się na ten puder i jeszcze kilka rzeczy z BU, ale jak mam kasę to zawsze coś ważniejszego się napatoczy
Stary 2010-12-28, 16:35   #1264
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Ile sztuk masz mniej więcej?
I jakie kolory Cię kręcą?
Bo mnie teraz takie kolorowe,aczkolwiek chłodne,np jasny fiolet,łosoś,taki jasny brąz...no fajne,fajne
Teraz policzyłam i samych lakierów mam 10, więc wymiękam przy kolekcji Red Miałam trochę więcej, ale powyrzucałam bo już się posklejały i brzydko malowały. Poza tym ciągle coś wymieniam, bo niestety często kupię lakier a po pomalowaniu mi się nie podoba i oddaję siostrze.

Kolory to zwłaszcza czerwienie w każdym odcieniu, a także maty i tu wszelkie szarości, brązy, miętowy swego czasu. Polubiłam też czarny ostatnio bo mnie TŻ prosił o pomalowanie na taki kolor.

W załączniku moja mała kolekcja na chwilę obecną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4222.jpg (101,9 KB, 43 załadowań)
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:48   #1265
Honey_Girl
Zakorzenienie

Ja tak sobie pomyślałam o moich lakierach.. i mam ich multum. Cały kuferek, ok 60-70 sztuk.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:52   #1266
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Ja tez jestem pudernica od dawna, a mimo to wciaz szukam czegos, co by mnie zadowolilo
Powiedz mi jeszcze (pomecze Cie troche ) - jak dobralas swoj odcien? Przeraza mnie ta ilosc! Gubie sie jak mam 3-4 do wyboru, a co dopiero ponad 90
Aaaa i na ile starcza Ci jedno opakowanie?

Poza tym jestem pod wrazeniem zakupow i tego, ze chce Ci sie prawie codziennie malowac paznokcie
Ja dobrałam kolor totalnie w ciemno, ale można zamówić sobie saszetki z próbkami różnych kolorów, dużo dziewczyn tak robi (ja jestem niecierpliwa i musze mieć od razu całe opakowanie, więc strzelałam).
Dla mnie też to był problem, bo w końcu zwykle jak są 4 kolory to brałam najjaśniejszy a tu nagle się okazało, że jakiś może być zbyt jasny dla mojej cery (co do tej pory było pojęciem abstrakcyjnym). Ale jakoś udało mi się za pierwszym razem dobrać idealny odcień.

Opakowanie zamówiłam 2,5 miesiąca temu i powoli mi się kończy (starczy na oko jeszcze na jakieś 2 tygodnie). Stosuję codziennie, czasami 2 razy, gdy robie na nowo makijaż wieczorowy. Polecam go bardzo, do tego te piekne opakowanie z elfem-lustereczkiem!
A! I bardzo ważne - żeby malowac się podkladem mineralnym musisz mieć specjalny pędzel flat top do minerałków .

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
48???ooo WOW! gdzie Ty to kobieto trzymasz?
Ja mam takich tylko moich póki co sześć sztuk,bo dopiero co włączyła mi się mała obsesyjka na duperelki,gadżety,dodatki
Tak to zawsze malowałam paznokcie na dwa kolory-czerwony i brązowy,które miałyśmy razem z mamą
Ale teraz wole różne kolory

W ogóle wczoraj kupilam sobie taki biały,jakby perłowy no ale pomalowałam paznokcie i nie wiem taki babciny mi się wydawał :/ może fajniej będzie wyglądal na dłuższe pazurki.

Polecam osobiście lakiery z essence- tanie a naprawdę na moich paznokciach prezentują się fajnie-bez smug,no i jedna warstwa jest oksy

Ja to jestem fanką Golden Rose - tanie, piękne kolory, trwałe. Mam ich najwięcej, ponad 20. Oprócz tego chwalę sobie Astor (mam taki w kolorze zgaszonej czerwieni) i Maybelline. Nie polecam lakierów Rimmel (zreszta w ogole nie lubie tej firmy).

Ja to w ogóle mam rózne obsesje - staniki, lakiery, buty, torebki. Juz wspolczuje swojemu przyszlemu mężowi hehe (tz czasami łapie się za głowę, jak wracam z zakupów).

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-12-28 o 16:54
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:06   #1267
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja też uwielbiam lakiery z Essence , bo na paznokciu wyglądają tak jak w opakowaniu.
Najbardziej lubię kolorowe pazurki , ale czysty kolor, bez brokatów i perłowego odcienia, dlatego teraz stoisko Essence to dla mnie raj, widziałam ok 20 takich lakierów, od takiego żabkowego( tzn. radosny zielony) , żółtego przez odcienie różu i fioletu , kończąc na szarościach i czerniach
Kupiłam sobie balsam brązująco-ujędrniający, będę się brązować i ujędrniać
Sztuczne rzęsy też sobie sprawiłam, to będzie mój pierwszy raz, ciekawe czy będę umiała je dobrze przykleić.
Znalazłam też ładne podwójne cienie i kredkę, więc mam już zarys mojego sylwestrowego makijażu

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 17:17   #1268
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Skoro tak zachwalacie ten lakier Essence to chyba sobie sprawię. Mam ostatnio obsesję na punkcie grafitowych, szarych, brązowych paznokci. Oprócz tego mam swoj ulubiony kolor koralowy z Golden Rose, który wygląda po prostu rewelacyjnie.
A jeżeli chodzi o firmę Essence to mam pomadkę (chyba kolor Hot Pink czy jakoś tak) i jest super. Nawilża usta, pięknie pachnie, długo utrzymuje się w stanie idealnym i kosztuje grosze.

Parv, podoba mi się ten lakier z Twojej kolekcji pierwszy z prawej.
A jak Ci się sprawują te Wibo (mówię o tych ze zdjęcia pierwsze z lewej)? Dla mnie są kiepskie.
Stary 2010-12-28, 17:17   #1269
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam lakiery z Essence , bo na paznokciu wyglądają tak jak w opakowaniu.
Najbardziej lubię kolorowe pazurki , ale czysty kolor, bez brokatów i perłowego odcienia, dlatego teraz stoisko Essence to dla mnie raj, widziałam ok 20 takich lakierów, od takiego żabkowego( tzn. radosny zielony) , żółtego przez odcienie różu i fioletu , kończąc na szarościach i czerniach
Kupiłam sobie balsam brązująco-ujędrniający, będę się brązować i ujędrniać
Sztuczne rzęsy też sobie sprawiłam, to będzie mój pierwszy raz, ciekawe czy będę umiała je dobrze przykleić.
Znalazłam też ładne podwójne cienie i kredkę, więc mam już zarys mojego sylwestrowego makijażu
Tak,tak i jeszcze raz tak! Śliczne są
Ja dziś dorwałam jasny fiolet,mmm
i jasny pomarańcz:P

Kurde,ciągle mnie korci żeby umalować na kolejny kolor ale zostanę póki co przy fiolecie,nie będę maltretować płytki zmywaczem
Stary 2010-12-28, 17:24   #1270
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja mam taki teraz:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (10,0 KB, 17 załadowań)

Stary 2010-12-28, 17:28   #1271
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Skoro tak zachwalacie ten lakier Essence to chyba sobie sprawię. Mam ostatnio obsesję na punkcie grafitowych, szarych, brązowych paznokci. Oprócz tego mam swoj ulubiony kolor koralowy z Golden Rose, który wygląda po prostu rewelacyjnie.
A jeżeli chodzi o firmę Essence to mam pomadkę (chyba kolor Hot Pink czy jakoś tak) i jest super. Nawilża usta, pięknie pachnie, długo utrzymuje się w stanie idealnym i kosztuje grosze.

A jak Ci się sprawują te Wibo (mówię o tych ze zdjęcia pierwsze z lewej)? Dla mnie są kiepskie.
A który to ten Twój ulubiony kolor?
Ja muszę przyznać,że bardzo sobie chwalę produkty z essence,choć na początku się z nich troche śmiałam,bo kojarzyły mi się ze Zmierzchem

A mam już 5 lakierów(każdy good)
korektor(świetny,fajnie kryje,idealnie się zgrywa z moim kolorem skóry,długo trzyma)
cienie (fajne,fajne ale chyba nie widziałam jeszcze nie świecących,migających a mam teraz chrapkę na zwykłe:P)
-jakieś eyebrow czyli cienie do brwi,świetne,ale w brzydkim opakowaniu :/
-no i eye pencil brązowy,SUPER! kocham go

Ale mam zamiar jeszcze kupić tusz,śmieszne pieniądze ale chwalony jest:P
Błyszczyk dziś testowałam w naturze ale nie przypadł mi do gustu,bardzo dużo leje sie na usta i ciężko rozsmarowywuje

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Ja mam taki teraz:
Też w mojej naturze są:P i jak,fajny?
Mogłam go kupić a ja wzięłam sobie jakiś perłowy z firmy secret,lipa:/
Stary 2010-12-28, 17:29   #1272
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Te rzeczywiście nie są jakieś super Zdecydowanie lepsze są te wibo ale z nowszej kolekcji(z tą taką jakby koronką na etykietce), moim zdaniem mają super pędzelki.

Coca fajny kolorek

Edytowane przez Parvanti
Czas edycji: 2010-12-28 o 17:32
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 17:31   #1273
Red Lipstick
Wtajemniczenie

http://3.bp.blogspot.com/_wYyYCZoW6V...20/1004379.jpg

Golden Rose with proteins Nail Lacquer nr. 269

na zdjęciu nie powala, ale na szybko nie mogłam znaleźć lepszego. Zużyłam już chyba ze 4 opakowania tego koloru.
kochane lece na noc do przyjaciółki pić winko. Miłej nocy i do usłyszenia
Stary 2010-12-28, 17:45   #1274
tobiaszowa
Zadomowienie

zrobiłam Wam fotkę moich lakierów no ale na lapie nie mam chyba programu do zgrywania zdjęć

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

http://www.essence.eu/pl/products/na...il-polish.html

mam kolor 58,66,coś w przybliżeniu do 64,57 i taki jasny pomarańcz łosoś no ale tutaj go nie ma,bo mam mniejsze niż XXL a na stronie nie ma :P
Stary 2010-12-28, 18:03   #1275
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki teraz:
Też go mam

W sumie naliczyłam 25 lakierów w domu, ale też muszę uzupełnic zapasy
Mam z Astora, Manhattanu, Essence... Na poczatku nie wierzyłam w te lakiery z essence... ale dosc dobre są.

Ostatnio spodobał mi się ten : klik! ale nie wiem, czy go gdzieś upoluję.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2010-12-28 o 18:33
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 18:28   #1276
Honey_Girl
Zakorzenienie

Widzę, że temat lakierowy nadal króluje

Jakie macie plany na dziś ? Ja odpoczywam, rodzina pojechała niedawno.

Stary 2010-12-28, 18:35   #1277
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Widzę, że temat lakierowy nadal króluje

Jakie macie plany na dziś ? Ja odpoczywam, rodzina pojechała niedawno.
Zaraz sie biorę za porzadki w łazience

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:38   #1278
szatanica1989
Zakorzenienie

Ja też mam masę lakierów, kocham je Mam takie: klik!, klik!, klik!, miętowy z Vipery, czarny z Miss Sporty, nude z Classics, dwa zestawy do french z Miss Selene, granatowy nie pamiętam skąd , bezbarwny, czerwony z Miss Selene... Tyle sobie przypomniałam na szybko Poluję na takie odcienie: klik!, klik!
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 18:45   #1279
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Też go mam

W sumie naliczyłam 25 lakierów w domu, ale też muszę uzupełnic zapasy
Mam z Astora, Manhattanu, Essence... Na poczatku nie wierzyłam w te lakiery z essence... ale dosc dobre są.

Ostatnio spodobał mi się ten : klik! ale nie wiem, czy go gdzieś upoluję.
Wow,zaje!
U mnie w naturze na bank go nie było,bo na pewno nie przeszłabym obok niego obojętnie:P szkoda,szkoda,mam nadzieję,że coś dowiozą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 18:46   #1280
Honey_Girl
Zakorzenienie

Sweet ja ostatnio szorowałam łazienkę 3 godziny

Stary 2010-12-28, 18:52   #1281
Cocaine essence
Zakorzenienie

Ja jutro dostanę od TŻta te:
Delikatny róż, taki inny róż-trochę pod pomarańcz i szary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 05_edbc18.png (2,2 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: png 22_24.png (2,7 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: png 35_02.png (3,5 KB, 109 załadowań)

Stary 2010-12-28, 19:12   #1282
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja jutro dostanę od TŻta te:
Delikatny róż, taki inny róż-trochę pod pomarańcz i szary
Własnie ten moj jeden lakier-lososiowy to cos w stylu tego drugiego co wstawilas
Stary 2010-12-28, 20:20   #1283
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Tak, dobre smarowanie jest ważne

Sprzedam samochód marki VW Gwiazda - sedan, 1.9 diesel, 200 KM, niski przebieg, nie bita, solidne zderzaki, duży bagażnik, sprawne ssanie, pełna elektronika, automatyczna skrzynia biegów, idealna do szybkiej jazdy, dochodzi w 3 sekundy (do setki ). Wady: nie ma hamulców.

Wariatka!

Dobrze, że chociaż marka dobra, nie ma to jak VW

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:47   #1284
nafiyqa
Zakorzenienie

Sweet, przeciez sprzatalas niedawno, juz zdazylas nabrudzic?
Ja wlasnie wrocilam od kolegow, ogladalismy jakis kryminalny serial

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Ja dobrałam kolor totalnie w ciemno, ale można zamówić sobie saszetki z próbkami różnych kolorów, dużo dziewczyn tak robi (ja jestem niecierpliwa i musze mieć od razu całe opakowanie, więc strzelałam).
Dla mnie też to był problem, bo w końcu zwykle jak są 4 kolory to brałam najjaśniejszy a tu nagle się okazało, że jakiś może być zbyt jasny dla mojej cery (co do tej pory było pojęciem abstrakcyjnym). Ale jakoś udało mi się za pierwszym razem dobrać idealny odcień.

Opakowanie zamówiłam 2,5 miesiąca temu i powoli mi się kończy (starczy na oko jeszcze na jakieś 2 tygodnie). Stosuję codziennie, czasami 2 razy, gdy robie na nowo makijaż wieczorowy. Polecam go bardzo, do tego te piekne opakowanie z elfem-lustereczkiem!
A! I bardzo ważne - żeby malowac się podkladem mineralnym musisz mieć specjalny pędzel flat top do minerałków .
Kurde, Red, kusisz.... Umowilismy sie z TZ, ze prezenty kupimy sobie jak juz minie caly ten smieszny swiateczny szal. I moze sobie wlasnie to cudenko zazycze...

Co do lakierow to ja mam obecnie na pazurach czerwony z Verony (ten z zebra na pedzelku). Smieszna cena, a odcien jest rewelacyjny!

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2010-12-28 o 20:49
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:52   #1285
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
10 minut? I to trzy razy?

Ja kiedyś chciałam zadać szyku na jakiejś imprezie, i poszłam na 5 minuty na najsłabsze lampy. Tak mnie spaliło, że miałam twarz czerwoną jak burak przez 3 dni nigdy więcej. Po 10 minutach chociaż raz to by ze mnie skwarka została, podziwiam.

ale moja skora jest przyzwyczajona do slonca, cale lato sie opalalam, regularnie (na sloncu) dlatego 10 minut to jestem lekko rumiana, po 3 razach dopiero widac ze sie opalalam, stosuje kremy wiec poparzen nie ma

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Solarium jeszcze przy braniu tabletek anty to istny masochizm na skórę.

Mój TŻ chyba by na zawał padł jakbym mu zaproponowała solarium

biore tabl anty i na szczescie przebarwien nie mam, kiedys mi sie robily (bralam inne tabl anty) regularnie ogladam skore, wiem ze to nie wskazane, ale chec bycia opalona silniejsza.

Moj tż chodzi na solarium rzadko (gora 2-3 razy w roku). kiedys musial, lekarz zalecil mu ze wzgledu na problemy z cera. dzis chodzi bo lubi a ja nie uwazam to za nhiemeskie, tak samo jak rozową koszule ktora mial tydzien temu ze mna na weselu (bo mialam rozową sukienke) wg mnie wszystko jest dla ludzi i nie ma sie co ograniczac

z "niemeskich" rzeczy moj tż regularnie goli pachy z nieogolonymi smieje sie ze bym go do lozka nie wpucila

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-12-28 o 20:55
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:53   #1286
paprif
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja mam lakiery z Inglota, Essence, Manhattanu. Jakoś te z Essence mnie nie przekonują, nie wiem
Maluję głównie na kolor czarny, czerwony i mój ostatni zakup to lakier z Inglota w kolorze wiśni, piękny
Mam też zielenie, mięty, lekkie pomarańcze, delikatne róże, zestaw do frenchu.
Lakier w kolorze niebieskim i fioletowym- pięknie wyglądają.
W sumie to ostatnimi czasy nie maluję paznokci, tylko teraz na święta walnęłam sobie tą wiśnię
Stary 2010-12-28, 20:55   #1287
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość

Wariatka!

Dobrze, że chociaż marka dobra, nie ma to jak VW

Obejrzałam właśnie wstrząsający dokument My Beautiful Face o pięknej modelce Katie Piper, która w wieku 24 lat została oblana kwasem siarkowym na zlecenie swojego psychicznego faceta. Nie chcę sobie nawet wyobrażać przez co ona przeszła...
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 21:08   #1288
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Sprzedam samochód marki VW Gwiazda - sedan, 1.9 diesel, 200 KM, niski przebieg, nie bita, solidne zderzaki, duży bagażnik, sprawne ssanie, pełna elektronika, automatyczna skrzynia biegów, idealna do szybkiej jazdy, dochodzi w 3 sekundy (do setki ). Wady: nie ma hamulców.

Audiczki są piękne, znacznie bardziej mi się podobają niż większość BMW. I biją na głowę Mercedesa, zdecydowanie. Ale takim BMW nie pogardziłabym: http://www.bmwtalk.org/wp-content/up.../01/bmw_x6.jpg
Nie ma to jak solidny Suv http://gizmopassion.com/wp-content/u...udi-suv-q5.jpg

a taką betę x6 też mam w wersji miniaturowej, tylko białą (od TŻta, a jakże )

a jak zeszłyście na temat lakierów to ja ostatnio pokochałam manhattanu dobrze kryją i dosyć długo się utrzymują, ale jakaś specjalnie szalona nie jestem, zazwyczaj naturalne kolorki/french/czaaarny mój ulubiony
Podkład ze swojego doświadczenia mogę polecić mineralny w pudrze Mary Kay, jest cudowny, mam po nim o niebo lepszą cerę, w dodatku skóra muśnięta nim jest taka jedwabista

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:15   #1289
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:

Obejrzałam właśnie wstrząsający dokument My Beautiful Face o pięknej modelce Katie Piper, która w wieku 24 lat została oblana kwasem siarkowym na zlecenie swojego psychicznego faceta. Nie chcę sobie nawet wyobrażać przez co ona przeszła...
Widziałam jej zdjęcia po tym ataku na nią, miała twarz jak stopiony plastik, straszne.

Stary 2010-12-28, 21:22   #1290
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ale moja skora jest przyzwyczajona do slonca, cale lato sie opalalam, regularnie (na sloncu) dlatego 10 minut to jestem lekko rumiana, po 3 razach dopiero widac ze sie opalalam, stosuje kremy wiec poparzen nie ma

biore tabl anty i na szczescie przebarwien nie mam, kiedys mi sie robily (bralam inne tabl anty) regularnie ogladam skore, wiem ze to nie wskazane, ale chec bycia opalona silniejsza.

Moj tż chodzi na solarium rzadko (gora 2-3 razy w roku). kiedys musial, lekarz zalecil mu ze wzgledu na problemy z cera. dzis chodzi bo lubi a ja nie uwazam to za nhiemeskie, tak samo jak rozową koszule ktora mial tydzien temu ze mna na weselu (bo mialam rozową sukienke) wg mnie wszystko jest dla ludzi i nie ma sie co ograniczac

z "niemeskich" rzeczy moj tż regularnie goli pachy z nieogolonymi smieje sie ze bym go do lozka nie wpucila
A ja słyszałam,że solarium chwilowo pomaga jeśli chodzi o pryszcze etc ale później zwiększa się ilość?
A rzeczywiście po solarium zniknęły mu niedoskonałości?

Mój tż też ma jasno różowe polo sama wybierałam ale musiałam go długo przekonywać

Pachy też goli regularnie,no i nie tylko
Naprawdę nienawidzę włosów pod pachami,fuj

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:

Oglądałam to w niedzielę o 21...
Masakra,płakać mi się chciało.
Strasznie szkoda dziewczyny,była naprawdę bardzo ładna,to co jej się przytrafiło...
Naprawdę jeśli takie coś by mnie spotkało(tfu tfu tfu tfu)nigdy nie pogodziłabym się z tym...odrazu jedno mi przyszło do głowy jak to oglądałam:samobójstwo.

Ale włosy nadal ma piękne ,no i fugurkę niezłą
urodziła się naturalnie piękna i takie coś ją spotkało
nawet mówiła,że teraz byłaby w stanie związać sie z kimś kto ma podobnie,bo liczy się wnętrze

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości