|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Dziewczyny mi się włączyła jakaś chora faza,mianowicie mam wesele w kwietniu i ciągle rozmyślam o tym,żeby kupić jakiś esktra kolor sukienki i spotkać taką samą koszule dla TŻ(tzn w kolorze sukienki
![]() Wolne mi nie służy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Ja już od jakiegoś czasu czaję się na ten puder i jeszcze kilka rzeczy z BU, ale jak mam kasę to zawsze coś ważniejszego się napatoczy ![]()
![]() |
#1264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolory to zwłaszcza czerwienie w każdym odcieniu, a także maty i tu wszelkie szarości, brązy, miętowy swego czasu. Polubiłam też czarny ostatnio bo mnie TŻ prosił o pomalowanie na taki kolor. W załączniku moja mała kolekcja na chwilę obecną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Ja tak sobie pomyślałam o moich lakierach.. i mam ich multum. Cały kuferek, ok 60-70 sztuk.
![]() ![]()
#1266 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie też to był problem, bo w końcu zwykle jak są 4 kolory to brałam najjaśniejszy a tu nagle się okazało, że jakiś może być zbyt jasny dla mojej cery (co do tej pory było pojęciem abstrakcyjnym ![]() ![]() Opakowanie zamówiłam 2,5 miesiąca temu i powoli mi się kończy (starczy na oko jeszcze na jakieś 2 tygodnie). Stosuję codziennie, czasami 2 razy, gdy robie na nowo makijaż wieczorowy ![]() ![]() A! I bardzo ważne - żeby malowac się podkladem mineralnym musisz mieć specjalny pędzel flat top do minerałków ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to w ogóle mam rózne obsesje - staniki, lakiery, buty, torebki ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-12-28 o 16:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam lakiery z Essence , bo na paznokciu wyglądają tak jak w opakowaniu.
Najbardziej lubię kolorowe pazurki , ale czysty kolor, bez brokatów i perłowego odcienia, dlatego teraz stoisko Essence to dla mnie raj, widziałam ok 20 takich lakierów, od takiego żabkowego( tzn. radosny zielony ![]() ![]() Kupiłam sobie balsam brązująco-ujędrniający, będę się brązować i ujędrniać ![]() Sztuczne rzęsy też sobie sprawiłam, to będzie mój pierwszy raz, ciekawe czy będę umiała je dobrze przykleić. Znalazłam też ładne podwójne cienie i kredkę, więc mam już zarys mojego sylwestrowego makijażu ![]()
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Skoro tak zachwalacie ten lakier Essence to chyba sobie sprawię
![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o firmę Essence to mam pomadkę (chyba kolor Hot Pink czy jakoś tak) i jest super. Nawilża usta, pięknie pachnie, długo utrzymuje się w stanie idealnym i kosztuje grosze ![]() Parv, podoba mi się ten lakier z Twojej kolekcji pierwszy z prawej ![]() A jak Ci się sprawują te Wibo (mówię o tych ze zdjęcia pierwsze z lewej)? Dla mnie są kiepskie ![]()
#1269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś dorwałam jasny fiolet,mmm ![]() i jasny pomarańcz:P Kurde,ciągle mnie korci żeby umalować na kolejny kolor ale zostanę póki co przy fiolecie,nie będę maltretować płytki zmywaczem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki teraz:
![]() |
#1271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja muszę przyznać,że bardzo sobie chwalę produkty z essence,choć na początku się z nich troche śmiałam,bo kojarzyły mi się ze Zmierzchem ![]() A mam już 5 lakierów(każdy good) korektor(świetny,fajnie kryje,idealnie się zgrywa z moim kolorem skóry,długo trzyma) cienie (fajne,fajne ![]() -jakieś eyebrow czyli cienie do brwi,świetne,ale w brzydkim opakowaniu :/ -no i eye pencil brązowy,SUPER! kocham go ![]() Ale mam zamiar jeszcze kupić tusz,śmieszne pieniądze ale chwalony jest:P Błyszczyk dziś testowałam w naturze ale nie przypadł mi do gustu,bardzo dużo leje sie na usta i ciężko rozsmarowywuje ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Też w mojej naturze są:P i jak,fajny? Mogłam go kupić a ja wzięłam sobie jakiś perłowy z firmy secret,lipa:/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Coca fajny kolorek ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-12-28 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Wtajemniczenie
|
http://3.bp.blogspot.com/_wYyYCZoW6V...20/1004379.jpg
Golden Rose with proteins Nail Lacquer nr. 269 na zdjęciu nie powala, ale na szybko nie mogłam znaleźć lepszego ![]() ![]() kochane lece na noc do przyjaciółki pić winko ![]() ![]()
#1274 |
Zadomowienie
|
zrobiłam Wam fotkę moich lakierów no ale na lapie nie mam chyba programu do zgrywania zdjęć
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- http://www.essence.eu/pl/products/na...il-polish.html mam kolor 58,66,coś w przybliżeniu do 64,57 i taki jasny pomarańcz łosoś no ale tutaj go nie ma,bo mam mniejsze niż XXL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Też go mam
![]() W sumie naliczyłam 25 lakierów w domu, ale też muszę uzupełnic zapasy ![]() Mam z Astora, Manhattanu, Essence... Na poczatku nie wierzyłam w te lakiery z essence... ale dosc dobre są. Ostatnio spodobał mi się ten : klik! ale nie wiem, czy go gdzieś upoluję.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-28 o 18:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że temat lakierowy nadal króluje
![]() Jakie macie plany na dziś ? ![]() ![]()
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam masę lakierów, kocham je
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie w naturze na bank go nie było,bo na pewno nie przeszłabym obok niego obojętnie:P szkoda,szkoda,mam nadzieję,że coś dowiozą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Sweet ja ostatnio szorowałam łazienkę 3 godziny
![]()
#1281 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro dostanę od TŻta te:
![]() Delikatny róż, taki inny róż-trochę pod pomarańcz i szary ![]()
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wariatka! Dobrze, że chociaż marka dobra, nie ma to jak VW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Sweet, przeciez sprzatalas niedawno, juz zdazylas nabrudzic?
![]() ![]() Ja wlasnie wrocilam od kolegow, ogladalismy jakis kryminalny serial ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Co do lakierow to ja mam obecnie na pazurach czerwony z Verony (ten z zebra na pedzelku). Smieszna cena, a odcien jest rewelacyjny! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-28 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moja skora jest przyzwyczajona do slonca, cale lato sie opalalam, regularnie (na sloncu) dlatego 10 minut to jestem lekko rumiana, po 3 razach dopiero widac ze sie opalalam, stosuje kremy wiec poparzen nie ma ![]() Cytat:
biore tabl anty i na szczescie przebarwien nie mam, kiedys mi sie robily (bralam inne tabl anty) regularnie ogladam skore, wiem ze to nie wskazane, ale chec bycia opalona silniejsza. Moj tż chodzi na solarium rzadko (gora 2-3 razy w roku). kiedys musial, lekarz zalecil mu ze wzgledu na problemy z cera. dzis chodzi bo lubi a ja nie uwazam to za nhiemeskie, tak samo jak rozową koszule ktora mial tydzien temu ze mna na weselu (bo mialam rozową sukienke) ![]() ![]() z "niemeskich" rzeczy moj tż regularnie goli pachy ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-28 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja mam lakiery z Inglota, Essence, Manhattanu. Jakoś te z Essence mnie nie przekonują, nie wiem ![]() Maluję głównie na kolor czarny, czerwony i mój ostatni zakup to lakier z Inglota w kolorze wiśni, piękny ![]() Mam też zielenie, mięty, lekkie pomarańcze, delikatne róże, zestaw do frenchu. Lakier w kolorze niebieskim i fioletowym- pięknie wyglądają. ![]() W sumie to ostatnimi czasy nie maluję paznokci, tylko teraz na święta walnęłam sobie tą wiśnię ![]()
#1287 |
Zakorzenienie
|
![]() Obejrzałam właśnie wstrząsający dokument My Beautiful Face o pięknej modelce Katie Piper, która w wieku 24 lat została oblana kwasem siarkowym na zlecenie swojego psychicznego faceta. Nie chcę sobie nawet wyobrażać przez co ona przeszła... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a taką betę x6 też mam w wersji miniaturowej, tylko białą ![]() ![]() a jak zeszłyście na temat lakierów to ja ostatnio pokochałam manhattanu ![]() ![]() Podkład ze swojego doświadczenia mogę polecić mineralny w pudrze Mary Kay, jest cudowny, mam po nim o niebo lepszą cerę, w dodatku skóra muśnięta nim jest taka jedwabista ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Widziałam jej zdjęcia po tym ataku na nią, miała twarz jak stopiony plastik, straszne.
![]() |
#1290 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A rzeczywiście po solarium zniknęły mu niedoskonałości? ![]() Mój tż też ma jasno różowe polo sama wybierałam ![]() ![]() Pachy też goli regularnie,no i nie tylko ![]() Naprawdę nienawidzę włosów pod pachami,fuj ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Masakra,płakać mi się chciało. Strasznie szkoda dziewczyny,była naprawdę bardzo ładna,to co jej się przytrafiło... Naprawdę jeśli takie coś by mnie spotkało(tfu tfu tfu tfu)nigdy nie pogodziłabym się z tym...odrazu jedno mi przyszło do głowy jak to oglądałam:samobójstwo. Ale włosy nadal ma piękne ,no i fugurkę niezłą ![]() urodziła się naturalnie piękna i takie coś ją spotkało ![]() nawet mówiła,że teraz byłaby w stanie związać sie z kimś kto ma podobnie,bo liczy się wnętrze ![]() Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-28 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.