|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 3,95% |
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! |
0 | 0% |
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! |
22 | 28,95% |
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! |
0 | 0% |
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. |
2 | 2,63% |
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. |
2 | 2,63% |
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. |
1 | 1,32% |
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. |
0 | 0% |
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. |
1 | 1,32% |
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. |
31 | 40,79% |
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. |
0 | 0% |
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. |
0 | 0% |
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. |
1 | 1,32% |
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. |
0 | 0% |
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. |
9 | 11,84% |
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. |
4 | 5,26% |
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. |
0 | 0% |
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
Cytat:
![]() Ale tak jak dziewczyny powiedziały są specjalne konwertery i zmieniasz na Word, a potem znowu na pdf. Ale w niektórych przypadkach nie będzie to ładnie wyglądało i może ci się poprzesuwać wszystko |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
youyou - osiemdziesiat metrow toż to pałac
![]() ![]() Cytat:
![]() mojemu tez nic nigdy nie potrzebne ale potem chodzi i zadowolony jest ![]() Cytat:
![]() no zaraz sie wkurze siedze tu i czekam a R nie wraca ![]() dzwonie a on sie drze ze rozrusnzik im w samochodzie sie wali i ze niedlugo bedzie i o ktorej ja niby mam tam jechac o polnocy ku**a mać ![]() jak sie wkurze to sie skonczy tak ze nigdzie nie pojedziemy i jeszcze avanti zrobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Rozeznanie
|
Witam dziwczyny. Piszecie tu o zlym samopoczuciu , niestety ja tez zle sie czuje z tymi kilogramami, nawet nie bardzo mi sie podoba jak ktos robi mi zdjecie, a na dodatek teraz na buziaki jeszcze sie zrobilam okragla , jak paczek wygladam. Ja sie wkurzam jak ogladamy film jakis wieczorema a tam laska sie rozbiera , piekna bielizna ,cialo, szlag mnie trafia ze Tz sie gapi,wiem glupie , ale nie umnie tego powstrzymac.
Dzis na dodatek boli mnie glowa I gardlo , w nocy mnie budzilo suchosc w gardle I tak wstawalam co 2 godz.mialam nie sic na spacer , ale bylam I oczywiscie wialo , zobaczymy co bedzie. tz w pracy ja sama ![]() Na moja infekcje dostalam krem , no I mam sobie go aplikowac rano I wieczorem , wkurza mnie Bo leci , wiecznie, przeciez nie bede lezala z nogami w gorze caly dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,cos sie chmurzyc zaczyna,ja juz posprzatalam wsio.obiad zrobiony,teraz leze i odpoczywam,co do rodzenstwa ja jesli bozia da napewno bede miala dwojke lub trojke dzieci,ja mialam dwoch braci mialam bo jeden zmarl 5 lat temu na raka kosci,najgorszemu wrogowi niezycze przejsc takich rzeczy,kiedys ciotka mojego bylego wrozyla mi ile bede miala dzieci i wyszlo mi ze 3 dwie dziewczynki i chlopczyka a bylemu wyszlo ze niebedzie mial zadnego,zobaczymy jak to bedzie jak dla mnie moze byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Ja mam siostre I brata , roznica wieku to 5 lat , nie mielismy wspolnego jezyka, wiecznie byly sprzeczki, ale teraz sie dogadujemy bardzo dobrze. My tez myslimy o dwojce , ale w odstepie dwoch lat nie wiecej. No chyba ze nie przezyje tego porodu....
Moja siostra ma corke 10 lat no I nie chca wiecej , Bo wygoda , teraz jezdza na wakacje , stac ich na wszystko, tylko moja siostrzenica rzadzi w domu , mi sie to nie podoba,ale to ich win a Bo kupuja jej wszystko , jak dla mnie przesada.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Wylicytowałam na poprawę humoru...
http://allegro.pl/show_item.php?item=1602985408#gallery Co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Rozeznanie
|
Sliczna,no I cena super ja jestem zakochana w kubusiu , wiec dla mojego skarba tez bedziemy kupowac z puchatkiem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() beata_1988 ale sie porobilo ![]() ![]() ![]() zanetaa88 za 30 tydz ![]() ![]() SweetAngel1984 ![]() ![]() Brumek gratuluje 27 tyg. ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaneta88 chyba jest taki program pdf writer kiedys go mialam i w nim mozesz edytowac pliki pdf, a jak nie masz go to tak jak dziewczyny pisza przekonwertuj na worda ![]() My z Karolinka zaczynamy dziś 33 tydz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
mnie najbardziej dobija w tych dodatkowych kilogramach, ze bielizna mi strasznie przeszkadza. Majtki co chwila kupuje wieksze i tak mnie obciskaja i tak :/
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Chandra to chandra.... jeszcze teściowie sie zapowiedzieli na jutro.... wzięłam się za pieczenie sernika z kokosem.... i jeszcze jakąś kolację muszę wymyśleć.... maaaaatko jakiego mam doła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Gratuluję Wszystkim zaczętych tygodni. Beata najwazniejsze, że teściowa cała. Samochód rzecz nabyta. Agulaaabar hormony Ci szaleją, a gdzie Ty ogromna jesteś, bo na zdjeciach nic niewidać. Wyglądasz super ![]() Miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zadomowienie
|
Pochwalę się
![]() ![]() ![]()
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
jaaakie sliczne ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Sygnie śliczne te zakupki!
Agulaabar Ja nie przepadam za Kubusiem Puchatkiem...jakoś mam do tego podejście takie, że z góry zakładam dziecku jakie będzie miał zabawki tzn z jakim wzorem i potem będzie chciał wszystko z Kubusiem, a niestety te rzeczy nie należą do tanich...więc je unikam,chociaż w ogóle mnie nie kręcą tak jak hello kity... sernik ![]() Lilka gratuluje 33 tyg ![]() ![]() Zjadłam grilla, podrzemałam. I co? nudy! |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Rozeznanie
|
sygine śliczna ta wyprawka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/kubus-puchatek-dis...614353619.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1281 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Musiałam Was nadrobić, bo się stęskniłam już! ![]() Ja wróciłam niedawno z uczelni i mam dość. Przynajmniej teraz mogę wyciągnąć się na łóżku, bo Pani doktor i jej 3 przerwy 5- minutowe od 8.30 do 15 dały mi popalić... A jutro powtórka z rozrywki. Beatko ! nie wsiadaj z teściówką do samochodu czasem, tzn. lepiej, żeby ona nie prowadziła...I dużo zdrowia dla niej, bo wiadome- przeżyła co swoje. Ty się nie przejmuj, grunt, że nic złego się nikomu nie stało, myśl o sobie i Julci! Kurde, a teraz patrzę na swojego posta już kilka minut i myślę, co miałam jeszcze napisać ![]() Aaa wiem. Linki od wózków b. fajne, zaraz zawołam mojego Tż-ta i mu pokażę, ten mi sie podoba - http://allegro.pl/3-w-jednym-spacero...606989148.html agulaaabar , madziaranew Chyba teraz faktycznie coś jest na rzeczy, bo widzę, że pozostałe dziewczyny tez muszą trzymać nerwy na wodzy. Przyłączam się i ja! Naprawdę wszystko mnie irytuje, moi bliscy chyba najbardziej, i Tż też na maxa, wczoraj wieczorem np. wkurzyło mnie, że nigdy nie nazwał mnie po imieniu- Marlena, tylko zawsze ,,misiek" i najgorsze, że po każdej mojej uwadze ( wczesniej mi to nie przeszkadzało) zapomina i od nowa ,,misiek" Wrr jak usłyszę to jeszcze raz to dostanie w łeb ![]() Normalnie mnie już trzęsie ![]() Lilka gratki za 33 tc ![]() sweet studniówka! ![]() zaneta ja kupiłam płyn do płukania też z dzidziusia i używam tego razem do prania ciuszków Igora. A jeśli chodzi o rodzeństwo, mam tylko jednego brata, 13 lat młodszy. Mama nie mogła go mieć długo, bo walczyła z endometriozą.Kocham go na zabój, ale fakt, jestesmy z dwóch innych światów. A dziś był z mamą rano w Szczucinie na giełdzie ( Beatko, tam gdzie Ty ostatnio ![]() ![]() A ja póki co chciałabym mieć dwójkę dzieci, ale co wyjdzie w praktyce- zobaczymy ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Marina to już licytuj! Bo z tego co widzę że za tyle co wylicytujesz tyle płacisz, chyba że wiesz od razu kup teraz dacie. Wózek na prawdę ładny!
Moim marzeniem jest mieć psa i myślałam, że jak pokazałam pieski od Carmelki mojemu mężowi to w końcu go kupimy, no okropnie mu się spodobały, ale nic z tego ![]() rozsądek wziął górę ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no piesek fajny, już został nazwany Reksio, ale coś taki ten Reksio wystraszony, chyba nie wie co jest grane ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nasze psy mamy ponad 7 lat i juz jestesmy obcykani w temacie ![]() ![]() Śmiejemy się ze bedziemy mieli córeczke kociare i będzie wesoło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
oj widze Dziewczyny, ze rzeczywiscie cos wisi w powietrzu ostatnio..
Ja tez w nienajlepszej kondycji psychicznej - z tym ze u mnie trwa to juz dluzsza chwile i nie zanosi sie zeby bylo lepiej ![]() ![]() ![]() Najwiekszy problem w tym, ze od roku wszystko czego bysmy sie nie tkneli zamienia sie w jedno wielkie g...o i nie wiem kiedy odczaruje sie ten zly czas.. ![]() ![]() Dziubek - Ty ze wzgledu na WIEK martwisz sie czy zdazysz z drugim dzieckiem??? ![]() ![]() Aga - dzieki za przypomnienie o studniowce (mamy razem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2011-05-14 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja gratuluję 33! To tak jakbyś już jedną nogą na porodówce była ![]()
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy kota który się sobie przyszedł i jest z Nami rok, to nawet sam od siebie kupuje pokarm, ![]() ale uważa że pies to problem, że będzie dziecko i nie będzie czasu na psa... Ach.. Ja tam żadnego problemu nie widzę. Do tego dochodzi teściowa która psa nie chce, bo rok temu uśpiła swojego jamnika i teraz uważa, że jak jest pies to musi z kimś zostać, jak idą na imprezę itd. A wcześniej tego problemu nie było ![]() Marzę abyśmy w koncu wyjechali do tej Austrii, ustatkowali się tam i kupili psa. Tzn ja go pewnie sobie sama kupie... ALe już jest połowa sukcesu że podoba się mojemu mężowi, jakaś rasa ![]() Marina 3mam kciuku za wózek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Rozeznanie
|
Wczoraj robilam ciasto z rabarbarem no I sie troche przypalilo , Bo sie zaczytalam ksiazka. Dzis robilam zapiekanke z makaronem i tez ja za dlugo trzymalam , makaron na brzegach byl do chrupania. Nie wiem co sie ze mna dzieje, jakas rozkojarzona jestem.
Wozeczek sliczny , oby Ci sie go za dobra cene dalo wychaczyc. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- U nas jest troche odwrotnie, Tz chce psa a ja nie ,Bo nigdy nie mialam w domu rodzinym psa , Bo mieszkalismy w bloku, on sie wychowywal w domku I zawsze mieli zwierzeta w domu. Na odczepne tlumacze mu ze jak bedziemy mieli dom to wtedy kupimy psa, bardzo odlegle czasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.