Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-14, 13:15   #1261
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
[/COLOR]DZIEWCZYNY!!
Jak mam zrobić aby w pliku PDF zmienić zdanie?
Otwieram plik pdf i chce zmienić kilka zdań i nie umiem
jest jakaś możliwość?!
zna się ktoś na tym?!
Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
zaneta pliku pdf nie zmienisz no chyba ze sciagniesz specjalny program do przekonwertowania go z powrotem na worda
Można zmieniać w PDF, ale trzeba mieć specjalną wersję tego programu, a z tego co mi się kojarzy to jest on płatna
Ale tak jak dziewczyny powiedziały są specjalne konwertery i zmieniasz na Word, a potem znowu na pdf. Ale w niektórych przypadkach nie będzie to ładnie wyglądało i może ci się poprzesuwać wszystko
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:16   #1262
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

youyou - osiemdziesiat metrow toż to pałac to lepiej kupic domek jednorodzinny i taniej wyjdzie

Cytat:
Sweet mój teść dzisiaj będzie robił grilla, ale chyba się nim przejadłam... maż do 21 w pracy Żadna z Nas nie jest gruba!! mamy tylko duże słodkie brzuchy! mój zawsze pyta co ma ubrać, a jak już sobie sam wybierze (co zdarza się co raz częściej) to pyta mnie o zdanie czy tak może być...ostatnio zdałam sobie sprawę, że te rzeczy które wybiera to kupiłam mu Ja, a jak je kupowałam to mówił, że mu to nie potrzebne, że nosić nie będzie
brzuch brzuchem ale w boczki uda i tylek tez poszlo

mojemu tez nic nigdy nie potrzebne ale potem chodzi i zadowolony jest

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
No laski, wam to w głowach się nie poprzewracało. Biję was na głowę. Ja sobie znalazłam powód do płaczu wczoraj. zaczęłąm myślec co się stanie jak umrę wcześnie, a mój T. z 20 lat po mnie i jak znajdzie sobie jakąs laskę tu na ziemi, aja tam będę w niebie 20 lat na niego czekac i z kim on będzie w niebie: ze mną, czy z tą drugą? nie wiedział biedak czy ma się śmiac, czy płakac. i w końcu dyplomatycznie odpowiedział: jestem pewien, że Bóg ma jakieś przepisy na to.
kazdy powod jest dobry i wazny

no zaraz sie wkurze siedze tu
i czekam a R nie wraca
dzwonie a on sie drze ze
rozrusnzik im w samochodzie sie wali
i ze niedlugo bedzie
i o ktorej ja niby mam tam jechac o polnocy
ku**a mać
jak sie wkurze to sie skonczy
tak ze nigdzie nie pojedziemy
i jeszcze avanti zrobie
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:18   #1263
madziaranew
Rozeznanie

Witam dziwczyny. Piszecie tu o zlym samopoczuciu , niestety ja tez zle sie czuje z tymi kilogramami, nawet nie bardzo mi sie podoba jak ktos robi mi zdjecie, a na dodatek teraz na buziaki jeszcze sie zrobilam okragla , jak paczek wygladam. Ja sie wkurzam jak ogladamy film jakis wieczorema a tam laska sie rozbiera , piekna bielizna ,cialo, szlag mnie trafia ze Tz sie gapi,wiem glupie , ale nie umnie tego powstrzymac.
Dzis na dodatek boli mnie glowa I gardlo , w nocy mnie budzilo suchosc w gardle I tak wstawalam co 2 godz.mialam nie sic na spacer , ale bylam I oczywiscie wialo , zobaczymy co bedzie.
tz w pracy ja sama do 18.00
Na moja infekcje dostalam krem , no I mam sobie go aplikowac rano I wieczorem , wkurza mnie Bo leci , wiecznie, przeciez nie bede lezala z nogami w gorze caly dzien.
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:35   #1264
editka2022
Rozeznanie

czesc dziewczyny,cos sie chmurzyc zaczyna,ja juz posprzatalam wsio.obiad zrobiony,teraz leze i odpoczywam,co do rodzenstwa ja jesli bozia da napewno bede miala dwojke lub trojke dzieci,ja mialam dwoch braci mialam bo jeden zmarl 5 lat temu na raka kosci,najgorszemu wrogowi niezycze przejsc takich rzeczy,kiedys ciotka mojego bylego wrozyla mi ile bede miala dzieci i wyszlo mi ze 3 dwie dziewczynki i chlopczyka a bylemu wyszlo ze niebedzie mial zadnego,zobaczymy jak to bedzie jak dla mnie moze byc
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:49   #1265
madziaranew
Rozeznanie

Ja mam siostre I brata , roznica wieku to 5 lat , nie mielismy wspolnego jezyka, wiecznie byly sprzeczki, ale teraz sie dogadujemy bardzo dobrze. My tez myslimy o dwojce , ale w odstepie dwoch lat nie wiecej. No chyba ze nie przezyje tego porodu....
Moja siostra ma corke 10 lat no I nie chca wiecej , Bo wygoda , teraz jezdza na wakacje , stac ich na wszystko, tylko moja siostrzenica rzadzi w domu , mi sie to nie podoba,ale to ich win a Bo kupuja jej wszystko , jak dla mnie przesada..
Stary 2011-05-14, 13:50   #1266
agulaaabar
Zakorzenienie

Wylicytowałam na poprawę humoru...

http://allegro.pl/show_item.php?item=1602985408#gallery

Co myslicie?

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 13:58   #1267
madziaranew
Rozeznanie

Sliczna,no I cena super ja jestem zakochana w kubusiu , wiec dla mojego skarba tez bedziemy kupowac z puchatkiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-14, 14:02   #1268
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość

Co myslicie?
KUBUŚ PUCHATEK Jednym słowem SUPER pościel
Stary 2011-05-14, 14:32   #1269
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
lilka ma nozki dzieki ktorym napewno niespadnie z łozeczka,ale przsunac w bok sie moze
Editka dzieki Kochana wlasnie o takie cos mi chodzlo czy ma, super

beata_1988 ale sie porobilo dobrze ze tesciowa cala. Trzymam aby przeprowadzka doszla do skutku tak jak planowaliscie

zanetaa88 za 30 tydz

SweetAngel1984 100 dniówki

Brumek gratuluje 27 tyg.

Cytat:
Dziewczyny pytanie z innej beczki,
jeżeli daje proszek do prania np . dzidziuś to dajecie płyn do płukania?-?!
Podbijam pytanie ???

Zaneta88 chyba jest taki program pdf writer kiedys go mialam i w nim mozesz edytowac pliki pdf, a jak nie masz go to tak jak dziewczyny pisza przekonwertuj na worda

My z Karolinka zaczynamy dziś 33 tydz

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 15:18   #1270
Kajool
Zadomowienie

mnie najbardziej dobija w tych dodatkowych kilogramach, ze bielizna mi strasznie przeszkadza. Majtki co chwila kupuje wieksze i tak mnie obciskaja i tak :/
Stary 2011-05-14, 15:50   #1271
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Co myslicie?
super pościel

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 15:59   #1272
agulaaabar
Zakorzenienie

Chandra to chandra.... jeszcze teściowie sie zapowiedzieli na jutro.... wzięłam się za pieczenie sernika z kokosem.... i jeszcze jakąś kolację muszę wymyśleć.... maaaaatko jakiego mam doła

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 16:31   #1273
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Gratuluję Wszystkim zaczętych tygodni.

Beata najwazniejsze, że teściowa cała. Samochód rzecz nabyta.

Agulaaabar hormony Ci szaleją, a gdzie Ty ogromna jesteś, bo na zdjeciach nic niewidać. Wyglądasz super

Miłego weekendu
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 16:34   #1274
sygine
Zadomowienie

Pochwalę się W Lesznie otworzyli nową galerię handlową, a w niej jest smyk. No więc przeszliśmy się z P. do niej i kupiliśmy dla Młodego tzw. wyprawkę na wyjście ze szpitala A oto nasze zakupy: śpioszki, kaftanik, buciki, czapeczka i misiak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0212.jpg (39,1 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-05-14, 16:39   #1275
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Chandra to chandra.... jeszcze teściowie sie zapowiedzieli na jutro.... wzięłam się za pieczenie sernika z kokosem.... i jeszcze jakąś kolację muszę wymyśleć.... maaaaatko jakiego mam doła
Mnie też czasem dopada chandra ale ostatnio nie bardzo mam czas o niej myśleć czasem też mam ochotę sobie tak bez powodu popłakać a Ty nie dość że jesteś śliczna to jeszcze na zdjęciach wygladasz szczuplutko a brzuszek musi być żeby dzidziuś był pomyśl sobie co ja mam mówić - 78kg ha ha ha

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Pochwalę się W Lesznie otworzyli nową galerię handlową, a w niej jest smyk. No więc przeszliśmy się z P. do niej i kupiliśmy dla Młodego tzw. wyprawkę na wyjście ze szpitala A oto nasze zakupy: śpioszki, kaftanik, buciki, czapeczka i misiak

jaaakie sliczne

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-14, 16:44   #1276
zanetaa88
Zakorzenienie

Sygnie śliczne te zakupki!
Agulaabar Ja nie przepadam za Kubusiem Puchatkiem...jakoś mam do tego podejście takie, że z góry zakładam dziecku jakie będzie miał zabawki tzn z jakim wzorem i potem będzie chciał wszystko z Kubusiem, a niestety te rzeczy nie należą do tanich...więc je unikam,chociaż w ogóle mnie nie kręcą tak jak hello kity...
sernik

Lilka gratuluje 33 tyg, kurcze jeszcze teoretycznie 7 tyg ekspresowo to zleci!

Zjadłam grilla,
podrzemałam.
I co? nudy!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 16:59   #1277
editka2022
Rozeznanie

sygine śliczna ta wyprawka
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 18:09   #1278
sygine
Zadomowienie

Cytat:

Co myslicie?
Ale piękna Ja chcę polować na coś podobnego z kubusiem i najlepiej kłapouchym ale w kolorze zielonym
Stary 2011-05-14, 18:14   #1279
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Ale piękna Ja chcę polować na coś podobnego z kubusiem i najlepiej kłapouchym ale w kolorze zielonym
Mi się te pościele podobają, ale trochę za drogie jak dla nas
http://allegro.pl/kubus-puchatek-dis...614353619.html
Stary 2011-05-14, 18:46   #1280
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście piękna, ale cena powala Za tyle to też nie mam zamiaru kupić
Stary 2011-05-14, 18:58   #1281
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny pytanie z innej beczki,
jeżeli daje proszek do prania np . dzidziuś to dajecie płyn do płukania?
Ja juz chyba nie bede dawała płynu do płukania, sam Dzidziuś i extra płukanie w pralce.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość

Jeszcze 3,5 tygodnia i lecę do PL, w końcu przywitam się ze słońcem i trochę odpocznę. Już się nie mogę doczekać
Oooo jak fajnie! kiedy dokładnie lecisz?

Cytat:

Co myslicie?
sweet

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
tez to ogldalam i zastanawialam sie grubo, ale nie za ta cene, tym bardziej ze taki rozmiar malutki...

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 19:02   #1282
Marina1
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!

Musiałam Was nadrobić, bo się stęskniłam już!
Ja wróciłam niedawno z uczelni i mam dość. Przynajmniej teraz mogę wyciągnąć się na łóżku, bo Pani doktor i jej 3 przerwy 5- minutowe od 8.30 do 15 dały mi popalić...
A jutro powtórka z rozrywki.

Beatko ! nie wsiadaj z teściówką do samochodu czasem, tzn. lepiej, żeby ona nie prowadziła...I dużo zdrowia dla niej, bo wiadome- przeżyła co swoje.
Ty się nie przejmuj, grunt, że nic złego się nikomu nie stało, myśl o sobie i Julci!
Kurde, a teraz patrzę na swojego posta już kilka minut i myślę, co miałam jeszcze napisać

Aaa wiem.
Linki od wózków b. fajne, zaraz zawołam mojego Tż-ta i mu pokażę, ten mi sie podoba - http://allegro.pl/3-w-jednym-spacero...606989148.html

agulaaabar , madziaranew Chyba teraz faktycznie coś jest na rzeczy, bo widzę, że pozostałe dziewczyny tez muszą trzymać nerwy na wodzy.
Przyłączam się i ja! Naprawdę wszystko mnie irytuje, moi bliscy chyba najbardziej, i Tż też na maxa, wczoraj wieczorem np. wkurzyło mnie, że nigdy nie nazwał mnie po imieniu- Marlena, tylko zawsze ,,misiek" i najgorsze, że po każdej mojej uwadze ( wczesniej mi to nie przeszkadzało) zapomina i od nowa ,,misiek"
Wrr jak usłyszę to jeszcze raz to dostanie w łeb
Normalnie mnie już trzęsie

Lilka gratki za 33 tc
sweet studniówka!

zaneta ja kupiłam płyn do płukania też z dzidziusia i używam tego razem do prania ciuszków Igora.

A jeśli chodzi o rodzeństwo, mam tylko jednego brata, 13 lat młodszy. Mama nie mogła go mieć długo, bo walczyła z endometriozą.Kocham go na zabój, ale fakt, jestesmy z dwóch innych światów.
A dziś był z mamą rano w Szczucinie na giełdzie ( Beatko, tam gdzie Ty ostatnio) i kupił małego terrierka, taki mały pies to było jego marzenie

A ja póki co chciałabym mieć dwójkę dzieci, ale co wyjdzie w praktyce- zobaczymy
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 19:20   #1283
zanetaa88
Zakorzenienie

Marina to już licytuj! Bo z tego co widzę że za tyle co wylicytujesz tyle płacisz, chyba że wiesz od razu kup teraz dacie. Wózek na prawdę ładny!

Moim marzeniem jest mieć psa
i myślałam, że jak pokazałam pieski od Carmelki
mojemu mężowi to w końcu go kupimy,
no okropnie mu się spodobały,
ale nic z tego
rozsądek wziął górę ...

Stary 2011-05-14, 19:24   #1284
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Marina to już licytuj! Bo z tego co widzę że za tyle co wylicytujesz tyle płacisz, chyba że wiesz od razu kup teraz dacie. Wózek na prawdę ładny!

ale nic z tego
rozsądek wziął górę ...
No właśnie zalicytowałam!

A no piesek fajny, już został nazwany Reksio, ale coś taki ten Reksio wystraszony, chyba nie wie co jest grane
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 19:26   #1285
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
ale nic z tego
rozsądek wziął górę ...
Szczeniak przy malutkim dziecku to nienajlepszy pomysl.
My nasze psy mamy ponad 7 lat i juz jestesmy obcykani w temacie , mieszkanie mamy pod psy, samochod pod psy, wiemy gdzie na wakaje jezdzić zeby to byly wakacje dla wszystkich

Śmiejemy się ze bedziemy mieli córeczke kociare i będzie wesoło

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 19:29   #1286
meszsares
Zadomowienie

oj widze Dziewczyny, ze rzeczywiscie cos wisi w powietrzu ostatnio..
Ja tez w nienajlepszej kondycji psychicznej - z tym ze u mnie trwa to juz dluzsza chwile i nie zanosi sie zeby bylo lepiej I tylko w czesci dotyczy to tak blahych spraw jak moja obecna sloniowatosc (bo ta minie, wiem to napewno) czy zlosc na TZ-ta (ktora obecnie objawiam nierobieniem jedzenia - weekend na kanapkach, a niech tam, ja przezyje!)
Najwiekszy problem w tym, ze od roku wszystko czego bysmy sie nie tkneli zamienia sie w jedno wielkie g...o i nie wiem kiedy odczaruje sie ten zly czas.. czekam czekam, staje na glowie i nadal to samo...

Dziubek - Ty ze wzgledu na WIEK martwisz sie czy zdazysz z drugim dzieckiem??? ja rodzilam pierwsze w wieku 33lat, teraz drugie bedzie przy 35, a jeszcze sie zastanawiam nad trzecim, bo zawsze chcialam trojeczke
Aga - dzieki za przypomnienie o studniowce (mamy razem) ja bym Was chetnie spakowala, bo uwielbiam to robic (szkoda, ze tak rzadko mam okazje) ZYCZE CUDOWNYCH WCZASOW!!!

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-05-14 o 19:33
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-14, 19:30   #1287
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
No właśnie zalicytowałam!

A no piesek fajny, już został nazwany Reksio, ale coś taki ten Reksio wystraszony, chyba nie wie co jest grane
Pokaż pieska
Stary 2011-05-14, 19:42   #1288
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
youyou - osiemdziesiat metrow toż to pałac to lepiej kupic domek jednorodzinny i taniej wyjdzie
My mamy teraz 80 m z małym hakiem i szczerze mówiąc ledwo sie we dwoje mieścimy, więc pałacem bym tego nie nazwała Planujemy pomieszkać tu jeszcze ze dwa, max trzy lata, i kupić coś w okolicach 120 m co najmniej albo domek. Choć ja domku nie chcę, mąż raczej... Ale na pewno się przeprowadzimy, bo z dwójką dziecki nie pomieścimy się tu Wiem, że ludzie się mieszczą w dużo mniejszych, ale prawda najprawdziwsza jest też to, że człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrobytu. Więc jak dotąd mieliśmy po te 40 m na łebka, to nie wyobrażamy sobie ani metra mniej teraz WIęc im więcej dzieci, tym więcej metrów

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
My z Karolinka zaczynamy dziś 33 tydz
A ja gratuluję 33! To tak jakbyś już jedną nogą na porodówce była
Stary 2011-05-14, 19:42   #1289
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Szczeniak przy malutkim dziecku to nienajlepszy pomysl.
My nasze psy mamy ponad 7 lat i juz jestesmy obcykani w temacie , mieszkanie mamy pod psy, samochod pod psy, wiemy gdzie na wakaje jezdzić zeby to byly wakacje dla wszystkich

Śmiejemy się ze bedziemy mieli córeczke kociare i będzie wesoło
Ale mój mąż uważa że pies to problem i wydatek
Mamy kota który się sobie przyszedł i jest z Nami rok,
to nawet sam od siebie kupuje pokarm,
ale uważa że pies to problem, że będzie dziecko i nie będzie czasu na psa...
Ach..
Ja tam żadnego problemu nie widzę.

Do tego dochodzi teściowa która psa nie chce,
bo rok temu uśpiła swojego jamnika
i teraz uważa, że jak jest pies to musi z kimś zostać,
jak idą na imprezę itd.
A wcześniej tego problemu nie było

Marzę abyśmy w koncu wyjechali do tej Austrii,
ustatkowali się tam i kupili psa.
Tzn ja go pewnie sobie sama kupie...
ALe już jest połowa sukcesu że podoba się mojemu mężowi,
jakaś rasa

Marina 3mam kciuku za wózek

Stary 2011-05-14, 19:50   #1290
madziaranew
Rozeznanie

Wczoraj robilam ciasto z rabarbarem no I sie troche przypalilo , Bo sie zaczytalam ksiazka. Dzis robilam zapiekanke z makaronem i tez ja za dlugo trzymalam , makaron na brzegach byl do chrupania. Nie wiem co sie ze mna dzieje, jakas rozkojarzona jestem.
Wozeczek sliczny , oby Ci sie go za dobra cene dalo wychaczyc.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

U nas jest troche odwrotnie, Tz chce psa a ja nie ,Bo nigdy nie mialam w domu rodzinym psa , Bo mieszkalismy w bloku, on sie wychowywal w domku I zawsze mieli zwierzeta w domu. Na odczepne tlumacze mu ze jak bedziemy mieli dom to wtedy kupimy psa, bardzo odlegle czasy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości