|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeść
łikend
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
super Asiek
)a ja dzisiaj w pracy siedziałam do wpół do 18tej...
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam
czy ja Wam mówiłam, że się bawię w specjalistkę ds. marketingu? ![]() i sprzedałam już kilka dużych reklam i kilka małych ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- czemu Lu mowi do mnie Asiek? ![]() a ja dopiero wróciłam
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
ja do Asiaka mówiłam i tej opcji zostania w Lechu na stałe
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- sorry za nieprecyzyjne wyrażanie się ale mam dalej depresję, w środę pewnie pójdę do psychiatry bo jest ze mną mega źle, no ale życie, sama się w to wpakowałam
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- pomidor mnie wykończy
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Kryśka witaj w klubie, mnie wykończy dziecko, którego już zresztą nie mam i facet, ktory uważa że przecież w gruncie rzeczy to nic się nie stało no i do tego praca... seryjnie i mówię to świadomie, jak niczego na świecie naprawdę marzę o tym, żeby się zabić!
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
na jedynce spiewa wlasnie Piasek i od razu pomyslalam o Jusi
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia przestań
![]() Mam Ci powtórzyć, co Ci pisałam ![]() Ja już nawet nie płaczę, tylko się wkufiam na tego barana :kwasna:
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
widzialyscie to : witam was ciule
![]() na super jedynkach po slasku i zabrzmialo jak ciule , ale ja wyczytalam, nie ogladam jakby co
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to powtarzam pomidorowi, że nie chcę go, że nie przylecę do Rzymu już
-*$&%(#)@
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
daj spokoj Kryśka, ten baran miał mnie wspierać, zwłaszcza, że zachował się jak najgorsza świnia i co... i g*wno, tydzien zaje*stej sielanki i od 3 tyg powrót do rzeczywistości... a dzisiaj sobie został z córką porozmawiać, pewnie niech sobie rozmawia ale jak jutro przylezie to nawet mu drzwi nie otworzę, wszystko jest ważniejsze wszystko i tylko słyszę, odpocznij, zjedz sobie coś, 4ty tydzień leci kiedy nie sypiam normalnie, boli mnie (nie wiem ile już opakowań przeciwbólowych wzięlam) ale nie dla niego wszystko jest zaje*iscie, Boze jak ja chce stąd wyjechać, zmienić otoczenie, zapomnieć o wszystkim, zacząć od nowa, bez niego.
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia
nie możesz mieć pretensji o córke. Ona zawsze pozostanie córką, a nawet największej miłości nie da się porównać z rodzicielską, so zupełnie inne... Może Ty nie dajesz mu sobie pomóc? Obserwuj swoje zachowanie, może go odpychasz nieświadomie.. On jest tylko człowiekiem, więc może też sobie nie radzić z tą sytuacją.. Może "unikanie" problemu jest jego sposobem Ale to z pewnością nie świadczy o jego uczuciu do Ciebie
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Kryśka on się z nią widuje codziennie, mieszkają razem heloł... a ze mną cały tydzień się nie widział... on nawet nie próbuje mi pomóc, mieliśmy jechać razem na usg, tydzień minął nawet się nie zainteresował, dla niego mogłabym nawet zdechnąć i tak by zwrócił uwagę po fakcie.
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Lusia co powiedzieć. Nie znam go, ale spróbuj jakoś na chłodno na to spojrzeć, obiektywnie, bez emocji... ja ostatnio się tego uczę, pamaga
![]() Doszłam do wniosku, że nie będę marnować czasu z pomidorem, bo jego zachowanie mi nie odpowiada no ale wiadomo, co z oczu to z serca i się boję, że znów stracę głowę ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Ale jak on mnie zaskoczył A więc w tym domku, gdzie mieszkamy jak tam jestem nie ma normalnego łóżka. To raczej domek na imprezy -jeden duży pokój fotele, kanapy, narożnik ogromny, stoły, stoliki, ogromny telewizor. To bardzo duży pokój, bo generalnie są dwie łazienki, dwie kuchnie, a pokój jest jeden. To z myślą, gdyby przyszło podzielić domek na dwa. W każdym razie my tamspaliśmy na rozkładanej dwójce, bo nic innego się nie rozkłada... Wczoraj rozmawiam z pomidorem, że nie przylecę, a on -kupiłem 2 tyg. temu łóżko dla nas... I poszedł do tego domku mi je pokazać -oogroomnee Niby nic, a tak mnie zaskoczył
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaak
śpiewałam z nim ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- moja siostra pojechała na spontan do Wrocka ![]() do knajpy ![]() wraca o 4 bo ma egzamin ![]() dzwoni, że głodne są ![]() wysłałam je do Anki ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- idę spać ![]() ![]() ![]()
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja.
Mama dostała ten router ![]() I podłączamy, już myślałam, że bede bez neta w weekend, bo neo tz się zwaliła, jak stary modem odłączyłyśmy...i z godzinę grzebiemy raz płytki konfigurację, potem przez komę ściągnęłam taki plik co mama se na pocztę wysłała z konfiguracją i dalej nie chodzi...i mama: a może ten z przodu guzik trzeba wcisnąc <to nie on/off > to wdusiła...i po chwili pan z avastu "baza wirusów została zaktualizowana"![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Idę się umyć I zw ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Ty samym Majkol stoi se na piedestale bo mu z tego rutera podstawkę zrobiłam ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Może uda m sie być w tym roku 2x No a z końcowo-kwietniowym spontanem to 3 [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27428403]Dzieńdoberek ![]() Gronia, fajny mamy wierszol na początku nie? ![]() Wpadłam się pochwalić z Wami, że przeszłam rekrutację na stewarda w Lechu Poznań [/QUOTE]I co tam bedziesz robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() smutno mi ![]() odebrałam stroj ale spódnica jest całkiem za duża ![]() i uj.... nie wystąpię w nim jutro!!!!! no po prostu taka masakra.... a tak się cieszyłam i gówno wyszło z tego
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Kamaaa
jakbym Wam opowiedziała o przypadkach mojej mamy, byście łumarły ![]() Ko nie da sie nic zrobić na jutro z tą spódnicą?
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Kryształku, no właśnie nie
![]() ja nie wiem jak ta kobieta mnie mierzyłą... we wtorek też u niej byłam i nie brała drugi raz miary - a mogła... nie no porażka... wystąpię w tym fioletowym <bezradny> ehhh... i zadzwonie jutro do tej baby ze musi poprawić... ta spódnica schodzi ze mnie bez odpinania suwaka ![]() w ogóle to pokaże Wam jak wygląda mój strój...
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjęciu nie widaz ze jest za duża, ale bardzo odstaje z tylu :/
DSC_7462.jpg
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śliczny strój
przykro mi, że na jutro się nie uda Ale będzie na inną okazje A Ty w każdym ze swoich strojów wyglądasz pięknie
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Kryształku
![]() czekałam na niego 4 miesiący i mam... :/ ehhh... za tydzien będzię następna okazja żeby go założyć - o ile ta kobieta mi poprawi te spódnice!! nawet kolor na ciele nie jest taki łososiowy ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- miałam jeszcze teraz tańcować... ale zatańczyłam raz i mi się odechciało ![]() może to i lepiej ![]() aaaa... ból kolana przeszedł ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- zmykam spać... życzcie mi na jutro.... a właściwie na dziś - powodzenia ![]() słodkich snów Kochane
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia Ko
Kolorowych
|
|
#1284 |
|
PIP.
|
google chrome
![]() ![]() ![]() [mnie tlumaczy jako Smith ]
|
|
#1285 |
|
Konto usunięte
|
Hihihihihihi
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze tak wyszlo:-( Ale czad juz w ogole nie musze wstawac z lozka:-D nadaje z komci:-P No ale coz musze sie zebrac,umyc grzywke looool, potem cos zjesc i na 12mykam bleee ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Marylka o kfa
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ta twarz jakas taka biala ![]() no szkoda, ze tak z strojem wyszlo , ale moze tak szybko schudlas , choc krawcowe nieraz tak szyja, z potem za duze i mam nadzieje, ze dzis wszytsko pojdzie super ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- i bry troche posiedzialamna dworze i spac mi sie chce ![]() gofry dzis byly z bita smietana i truskawami ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- a moja kolezanka w srode jedzie 10h az do Lublina, bo w czwartek ma egzamin ![]() i z sis sie widzialam wczoraj cos kolo 9 dni i z powrotem tam ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- o ostatni post robie z 69
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloooł
Kawe zrobiłam, może pomoże ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Grosiu
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
a bo tak jest im sie dluzej spi, to by sie spalo i spalo
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- o Motylcia widze, a cos bym zapytala z Oriflame
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

)

Ale to z pewnością nie świadczy o jego uczuciu do Ciebie
no ale wiadomo, co z oczu to z serca i się boję, że znów stracę głowę 
A więc w tym domku, gdzie mieszkamy jak tam jestem nie ma normalnego łóżka. To raczej domek na imprezy -jeden duży pokój fotele, kanapy, narożnik ogromny, stoły, stoliki, ogromny telewizor. To bardzo duży pokój, bo generalnie są dwie łazienki, dwie kuchnie, a pokój jest jeden. To z myślą, gdyby przyszło podzielić domek na dwa. W każdym razie my tamspaliśmy na rozkładanej dwójce, bo nic innego się nie rozkłada... Wczoraj rozmawiam z pomidorem, że nie przylecę, a on -kupiłem 2 tyg. temu łóżko dla nas... I poszedł do tego domku mi je pokazać -oogroomnee 

]

Kawe zrobiłam, może pomoże