Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 00:44   #1261
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ewelka W samotności to jeszcze nie tańczyłam A gdzie masz TŻ?

50 minut ćwiczeń za mną i wytarłam pokój z kurzy Jutro będę mogła pospać, a jak wstanę to zrobię maseczkę i pomaluję paznokcie Nie będę się przejmować sprzątaniem.

Cholera, to jeszcze musze umyc gary Dobranoc
TZ pojechal do chaty, skonczyl prace o 12 i mnie obudzil ja prace o 21 skonczylam i nie mialam juz transportu do rodzinnego miasta. Mam opcje na weekend - jechac do babci i spotkac sie z rodzinka, albo jechac do rodzinki TZta gdzie napewno bedzie wesolo i wysoko % hmm jutro podejme decyzje

ehh zycie, ja zawsze w piatki meeega sprzatam, bo mam do pracy na 15. Dzisiaj zrobilam mega zakupy, domsetos, cif, scierki itp. Lubie porzadek

ostatnio bylam u znajomych na mieszkaniu, myslalam ze sie pozygam, taki syf!
Stary 2011-07-23, 08:41   #1262
niemaedytki
Raczkowanie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Nie będę się przejmować sprzątaniem.
Fajnie Ci, ja muszę dziś posprzątać mieszkanie.. miałam to zrobić już kilka dni temu ale oczywiście zaczynałam i kończyło się na przesiadywaniu na Wizażu lecę się ogarniać, miłego, kolejnego dnia diety
Stary 2011-07-23, 08:47   #1263
MalaPikanteria
Zadomowienie

Hellooooouuuuuuuuuuuu!!!: cmok:

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny..... Chyba moje wpisy ograniczą się do menu i diety.
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a przynajmniej do czasu, aż niektórzy nie zaczną przenosić info z tego wątku do innych.
co do tych wpisów to: Psyhe ani się waż! Pisz o wszystkim!! Eldo a przenoszenie info z wątku jest trochę nie fair nie wiem o kogo chodzi ale ok, wiem że już temat zakończyłyście....

Co do zaczynania diety od jutra, to mi chodziło od poniedziałku tylko temu że wtedy będę miała czas żeby ćwiczyć bo ten tydzień był okropny dlatego że tą Małą miałam do 22.15 po tym dniu z krówkami już przystopowałam i jem normalnie a nawet na naszej diecie przecież nikt nam się nie każe głodzić i małe grzeszki są dozwolone

Ewelka ja też lubię porządek, temu zaraz spadam sprzątać
Agniesikk a jak się czujesz w roli Pani domu? TŻ Cię nie drażni? pamiętam nasze początki na swoim mój TŻ też nie lubi placków

Eldo nigdy nie jadłam tarty

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:02   #1264
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam czasu spamować, bo tańczę ten nasz taniec
No i jak się starasz Eldo?

tyle planów mi się popsuje przez @

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:17   #1265
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

Eldo nigdy nie jadłam tarty
ja zrobimy wielki zjazd to Wam zrobię coś pysznego

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
No i jak się starasz Eldo?

starałam się jak mogłam, no!

może jest szansa że Ci się spóźni okres i ominie najbardziej nieodpowiedni moment...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:34   #1266
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj na śniadanie owsianka z borówkami i jog. nat. 0% (i innymi trutkami typu otręby, błonnik, siemię itp.)...... I oparłam się wielkiemu drożdżowemu rogalowi, choć może zjem pół na 2 śniadanie z powidłami jabłkowymi.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 09:45   #1267
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

starałam się jak mogłam, no!

może jest szansa że Ci się spóźni okres i ominie najbardziej nieodpowiedni moment...
Właśnie nie ma takiej opcji ... od dzisiaj już każdy dzień kiedy się będzie opóźniał to jest dla mnie tragedia
Cytat:
Hej

Dzisiaj na śniadanie owsianka z borówkami i jog. nat. 0% (i innymi trutkami typu otręby, błonnik, siemię itp.)...... I oparłam się wielkiemu drożdżowemu rogalowi, choć może zjem pół na 2 śniadanie z powidłami jabłkowymi.
Jejku, czemu ja nie lubię takich śniadań? Takie superdietetyczne i w ogóle . Zazdroszczę, że takie jadasz!
W ogóle jest mi smutno, mówiłam, że znalazłam taki kostium jak Ci się podobał i nawet nie zareagowałaś .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 09:58   #1268
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie ma takiej opcji ... od dzisiaj już każdy dzień kiedy się będzie opóźniał to jest dla mnie tragedia

Jejku, czemu ja nie lubię takich śniadań? Takie superdietetyczne i w ogóle . Zazdroszczę, że takie jadasz!
W ogóle jest mi smutno, mówiłam, że znalazłam taki kostium jak Ci się podobał i nawet nie zareagowałaś .
Taki w paski? :P Bo jeszcze nie nadrabiałam bo kota sąsiadów wypędzałam z domu

A ta dziewczyna co dodałam foto wczoraj to ma z VS....... Przegrzebałam całe 33 strony all i nie znalazłam;/

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Też mi smutno Miałam sobie kupić w nagrodę jak schudnę kostium VS albo Calzedonii, a ja nie potrafię nawet 5kg. zrzucić
so trójka maybe.

Stary 2011-07-23, 10:07   #1269
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Też mi smutno Miałam sobie kupić w nagrodę jak schudnę kostium VS albo Calzedonii, a ja nie potrafię nawet 5kg. zrzucić
Psyhe Ty Głuptasie przecież wszystkie tu wiemy że i tak nawet z tymi 5 kg jesteś śliczną i za✂✂✂istą laską
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:39   #1270
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
wiecie, aż mi się płakać chce jak o tym myślę.Ostatnio nic mi nie wychodzi, wszystko przychodzi z trudem... Jem, tyję i czuję się beznadziejnie Staram się nie pokazywać tego na co dzień, ale dzisiaj mam spotkanie ze starymi znajomymi, chciałabym wyglądać dobrze a tak nie będzie... Zaczynam myśleć o wszystkim i denerwuję się Skończyło się czekoladą, kanapkami i 3 naleśnikami
Moim zdaniem najpierw musisz przerzucić się na normalniejsze odżywianie,a potem wprowadzać detoks Bo taki przeskok z objadania się do ostrej diety może się potem skończyć podwójnym obżarstwem. Nie denerwuj się

Cytat:
postanawiam iść za Waszym przykładem i chyba jutro idę na imprezę do znajomych
Ja miałam iść,a wstałam z myślą nic mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
tylko że jak zaczynam jeść takie świństwa, to na buzi wyskakują pryszcze, a włosy przestają się błyszczeć czuję się pasztetem
Ja tak mam po chrupkach i wódce, niestety

Cytat:
MP masz racje, jeden wieczór pełen grzechów nie musi przekraczać całego wysiłku... a niestety często tak jest... a trzeba iść dalej, zamiast zaczynać wszystko od nowa!

a dziękuje Ci za docenienie mnie wiesz, pierwszy raz mi się udało schudnąć wgl, nie mówiąc już o ponad 7kg na minusie... jeszcze sporo rpzede mną, ale wierze że mi się uda... co z tego że powoli idę, byle do celu... pozwalam sobie czasem na grzeszki, ale dzięki temu nie rzucam się na jedzenie potem
No to u mnie tak jest, skończę na wieczorze z piwem i chrupkami i od razu mam wrażenie,że zawaliłam kilka dni dobrego jedzenia
Więc odchudzam się od dzisiaj,a nie od poniedziałku! Żebym też się mogła pochwalić 7 zrzuconymi kilogramami

Cytat:
Napisane przez niemaedytki Pokaż wiadomość
Hej. Widzę,że jakaś nieprzyjemna atmosfera się wdarła.. spoko, to tylko internet
Internet internetem,ale nikt nie lubi takiego zachowania

Cytat:
Boze, kocham placki ziemniaczane i placek po wegiersku. Ale TZ nie lubi i nie zjem Bo przeciez samej sobie nie nasmaze, no i nie mamy robota, zeby ziemniaki zrobic na papke, a kto to bedzie tarkowac...
Jak tylko ja mam ochotę na placki ziemniaczane to obieram i tarkuję 3 ziemniaki, wrzucam jajko, łyżeczkę mąki, przyprawy i smażę

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
TZ pojechal do chaty, skonczyl prace o 12 i mnie obudzil ja prace o 21 skonczylam i nie mialam juz transportu do rodzinnego miasta. Mam opcje na weekend - jechac do babci i spotkac sie z rodzinka, albo jechac do rodzinki TZta gdzie napewno bedzie wesolo i wysoko % hmm jutro podejme decyzje

ehh zycie, ja zawsze w piatki meeega sprzatam, bo mam do pracy na 15. Dzisiaj zrobilam mega zakupy, domsetos, cif, scierki itp. Lubie porzadek

Ja bym pojechała do babci,a za tydzień z tż do jego rodziny :P
Ja kiedyś poszłam do takiego mieszkania na imprezę, po kwadransie się zmyłam bo autentycznie brzydziłam się z czegokolwiek pić, śmierdziało, z każdego kąta wystawały brudne majtki i skarpety, o fuuuuj. Nie dało się siedzieć.

Cytat:
Taki w paski? :P Bo jeszcze nie nadrabiałam bo kota sąsiadów wypędzałam z domu

A ta dziewczyna co dodałam foto wczoraj to ma z VS....... Przegrzebałam całe 33 strony all i nie znalazłam;/

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Kostiumy z VS są do dupy :/ Kupowałam tutaj na wizażu z dziewczynami na zagranicznych zamówieniach. Kostium po kilku praniach wygląda jak szmata. Kupiłam brzoskwiniowy w złote kropeczki,to po jednym lecie już tych kropeczek nie było

U mnie śniadanie sponsoruje owsianka z bananem i łyżką nussmilka

Pomalowałam paznokcie na malinowo, a te przedostatnie paznokcie na żółto (kupiłam lakier ) i tak jakoś pozytywnie na moich dłoniach
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:42   #1271
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem najpierw musisz przerzucić się na normalniejsze odżywianie,a potem wprowadzać detoks Bo taki przeskok z objadania się do ostrej diety może się potem skończyć podwójnym obżarstwem. Nie denerwuj się

Ja miałam iść,a wstałam z myślą nic mi się nie chce

Ja tak mam po chrupkach i wódce, niestety

No to u mnie tak jest, skończę na wieczorze z piwem i chrupkami i od razu mam wrażenie,że zawaliłam kilka dni dobrego jedzenia
Więc odchudzam się od dzisiaj,a nie od poniedziałku! Żebym też się mogła pochwalić 7 zrzuconymi kilogramami

Internet internetem,ale nikt nie lubi takiego zachowania

Jak tylko ja mam ochotę na placki ziemniaczane to obieram i tarkuję 3 ziemniaki, wrzucam jajko, łyżeczkę mąki, przyprawy i smażę

Ja bym pojechała do babci,a za tydzień z tż do jego rodziny :P
Ja kiedyś poszłam do takiego mieszkania na imprezę, po kwadransie się zmyłam bo autentycznie brzydziłam się z czegokolwiek pić, śmierdziało, z każdego kąta wystawały brudne majtki i skarpety, o fuuuuj. Nie dało się siedzieć.

Kostiumy z VS są do dupy :/ Kupowałam tutaj na wizażu z dziewczynami na zagranicznych zamówieniach. Kostium po kilku praniach wygląda jak szmata. Kupiłam brzoskwiniowy w złote kropeczki,to po jednym lecie już tych kropeczek nie było

Pomalowałam paznokcie na malinowo, a te przedostatnie paznokcie na żółto (kupiłam lakier ) i tak jakoś pozytywnie na moich dłoniach
AAaaa! Dzisiaj idę do jakiegoś kosmetycznego i kupuję żółty i pomarańczowy!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Dzięki, że mi powiedziałaś o tym VS... To może jak schudnę przejadę się do Łodzi do Calzedonii
so trójka maybe.

Stary 2011-07-23, 10:45   #1272
niemaedytki
Raczkowanie

Cytat:

MOże jeszcze się przekonasz? Owsianka jest boska, szczególnie z ulubionymi dodatkami

Jejku, walczę z bałaganem w pokoju. Póki co opróżniam szafy i segreguję ubrania. Już mam cały wór do oddania W ogóle w lecie nie mam pomysłów w co się ubrać, przeglądając te ciuchy zastanawiam się jak ja mogłam w nich kiedyś chodzić.. teraz wszystkie bluzki wydają się za krótkie, wolę tuniki, które zakrywają ile można. ale jakoś mało tego w mojej garderobie..

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:

jak robisz taką owsianę? na gęsto? jakoś nie wyobrażam sobie dodania nussmilka czy masła orzechowego.. ale kiedyś w ogóle nie wyobrażałam sobie owsiany z owocami czy serkami..
Stary 2011-07-23, 10:56   #1273
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
AAaaa! Dzisiaj idę do jakiegoś kosmetycznego i kupuję żółty i pomarańczowy!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Dzięki, że mi powiedziałaś o tym VS... To może jak schudnę przejadę się do Łodzi do Calzedonii
Kupuj, jak patrzę na moje łapy to morda mi się cieszy ale na razie nie miałam odwagi pomalować wszystkich paznokci na żółto :P

Mi się marzy jakiś hiper słodki strój,ale nawet nie mam wizji

Cytat:
Jejku, walczę z bałaganem w pokoju. Póki co opróżniam szafy i segreguję ubrania. Już mam cały wór do oddania W ogóle w lecie nie mam pomysłów w co się ubrać, przeglądając te ciuchy zastanawiam się jak ja mogłam w nich kiedyś chodzić.. teraz wszystkie bluzki wydają się za krótkie, wolę tuniki, które zakrywają ile można. ale jakoś mało tego w mojej garderobie..

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

jak robisz taką owsianę? na gęsto? jakoś nie wyobrażam sobie dodania nussmilka czy masła orzechowego.. ale kiedyś w ogóle nie wyobrażałam sobie owsiany z owocami czy serkami..
Ja siedzę na krześle,które za chwilę się połamie od nadmiaru ubrań praktycznie kawałkiem tyłka siedzę bo więcej miejsca nie ma ale zaraz pozmywam i robię porządek :P

Sypię 6 łyżek płatków,zalewam odrobiną wody,tak aby się płatki zamoczyły,przykrywam talerzykiem na kwadrans.Jak woda wsiąknie w płatki to dodaję zmiksowanego banana,jakieś 3 łyżki mleka i pokrojoną kostę czekolady/a dzisiaj łyżkę nussmilka i mieszam. Gęsta wychodzi
Stary 2011-07-23, 10:57   #1274
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Kupuj, jak patrzę na moje łapy to morda mi się cieszy ale na razie nie miałam odwagi pomalować wszystkich paznokci na żółto :P

Mi się marzy jakiś hiper słodki strój,ale nawet nie mam wizji

Ja siedzę na krześle,które za chwilę się połamie od nadmiaru ubrań praktycznie kawałkiem tyłka siedzę bo więcej miejsca nie ma ale zaraz pozmywam i robię porządek :P

Sypię 6 łyżek płatków,zalewam odrobiną wody,tak aby się płatki zamoczyły,przykrywam talerzykiem na kwadrans.Jak woda wsiąknie w płatki to dodaję zmiksowanego banana,jakieś 3 łyżki mleka i pokrojoną kostę czekolady/a dzisiaj łyżkę nussmilka i mieszam. Gęsta wychodzi
Jakiej firmy masz lakiery?
so trójka maybe.

Stary 2011-07-23, 11:01   #1275
niemaedytki
Raczkowanie

Cytat:

ja też tak zawsze mam nawet jak posprzątam to wypadnie mi jakieś wyjście i znów krzesło robi za najlepszą szafę na świecie

Cytat:
ooo kurcze dzięęęki pewnie jest boska póki co skończyło mi się mleko i dodatki więc od jutra albo od poniedziałku pokombinuję z owsianką ;-)

dzisiaj na śniadanie jajecznica z 2 jaj, z pieczarkami, cebulą, szynką z indyka + 2 kromki z masłem nat.
Stary 2011-07-23, 11:13   #1276
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiej firmy masz lakiery?
Malinowy z Golden Rose,nr.20, a żółty to miniaturka z Miss Selene nr.13. Mam drogerie,w której babka ma chyba z 10 koszyków z lakierami,do wyboru do koloru

Cytat:
ja też tak zawsze mam nawet jak posprzątam to wypadnie mi jakieś wyjście i znów krzesło robi za najlepszą szafę na świecie

ooo kurcze dzięęęki pewnie jest boska póki co skończyło mi się mleko i dodatki więc od jutra albo od poniedziałku pokombinuję z owsianką ;-)

dzisiaj na śniadanie jajecznica z 2 jaj, z pieczarkami, cebulą, szynką z indyka + 2 kromki z masłem nat.
Już ogarnęłam, wrzuciłam hurtem do pralki

Dobra owsianka jest jeszcze z bananem i brzoskwinią bo jest lekko kwaśna
Stary 2011-07-23, 11:35   #1277
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej ho Później ponadrabiam - od postu 1061. tymczasem idę budzić TŻa

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 11:38   #1278
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja dopiero wróciłam do domu, bo o 10 mama mnie wyrwała ze snu i mówi 'idziemy na zakupy' ... ale opłacało się, bo kupiłam sobie wreszcie płaszcz na jesień i to ten, na który polowałam, ale były cały czas tylko beżowe L a teraz cudowna czerwona Mka czekała na mnie i to przeceniona z 200 na 80zł w Stradim no, to teraz mogę zjeść śniadanie.
Stary 2011-07-23, 11:45   #1279
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Hej ho Później ponadrabiam - od postu 1061. tymczasem idę budzić TŻa
To nie wiem czy Ci dzisiaj tż da ponadrabiać

A ja mam post bo tż w pracy,a @ już nadchodzi i lada chwila będzie,tydzień posuchy

Cytat:
ja dopiero wróciłam do domu, bo o 10 mama mnie wyrwała ze snu i mówi 'idziemy na zakupy' ... ale opłacało się, bo kupiłam sobie wreszcie płaszcz na jesień i to ten, na który polowałam, ale były cały czas tylko beżowe L a teraz cudowna czerwona Mka czekała na mnie i to przeceniona z 200 na 80zł w Stradim no, to teraz mogę zjeść śniadanie.
Poka poka płaszczyk Tylko nam lata nie wystrasz

Kupiłam ostatnio tą odżywkę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 Przypadkiem bo miałam kupić zieloną Natury,a tutaj patrzę jakaś nowa Ziai na pólce ... i jest mega

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 11:50   #1280
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Jak przyjechalam tutaj z TZ, to wspollokator chyba mial okres buntu, bo w ogole nie sprzatal Po prostu ryczec mi sie chcialo, jak zobaczylam ten bajzel. Koles 30 lat niebawem, nie ma dziewczyny, to co sie dziwic, ze ma takie kawalerskie nawyki Dzieciak z niego i tyle. Ja tam mojego TZ ganiam do sprzatania, wiec juz sie nauczyl. Zreszta on tez jako takiego syfu nie lubi, ale rzuca swoje ubrania gdzie popadnie.

Cytat:
Fajnie Ci, ja muszę dziś posprzątać mieszkanie.. miałam to zrobić już kilka dni temu ale oczywiście zaczynałam i kończyło się na przesiadywaniu na Wizażu lecę się ogarniać, miłego, kolejnego dnia diety
U mnie TZ musi posprzatac kuchnie albo lazienke, ja wytre lustra, odkurze podłoge i wsio

Cytat:

a nawet na naszej diecie przecież nikt nam się nie każe głodzić i małe grzeszki są dozwolone

Agniesikk a jak się czujesz w roli Pani domu? TŻ Cię nie drażni? pamiętam nasze początki na swoim mój TŻ też nie lubi placków
No wlasnie, u nas to takie glupie przekonanie, ze nawet kosteczki czekolady nie mozna zjesc Glupio robimy i tyle, ale chociaz na oczy przejrzalysmy w watku, jak widze

Wiesz, nie drazni TZ, dobrze mi sie z nim mieszka. Wiadomo, poklocimy sie czasem, ale ogolnie jest ok Tez sprzata, chodzi po zakupy, gotuje, wiec na szczescie nie robie mu za sluzaca. Czasem wiadomo, ze zrobie mu kanapki, herbate czy kasze manna, ale on mi tez robi jedzenie albo chodzi po bulki do sklepu, wiec obowiazki sie wyrownuja Moze nie jestem zmeczona tym mieszkaniem, bo jeszcze pracujemy... Jakbysmy siedzieli ciagle w domu, to bysmy sie nudzili jak mopsy przez cale wakacje

Cytat:

Kup czarną malwe i pij, moze poskuktuje. Ja pilam, jak mi sie @ spoznial i dostalam, ale nie wiem czy to skutek tej malwy. Warto sprobowac. 3,50 kosztuje, takie kwiatuszki zaparzasz

Cytat:
O dzieki Usmaze sobie kiedys, jak bede miala ochote

Ja na sniadanie platki kukurydziane z mlekiem i otrebami+3 kulki musli granola Ide malowac paznokcie i robic maseczke Monia, podrzucilas mi fajny pomysl na paznokcie, musze kupic lakiery

Eldo, ile masz lat? Zastanawiam sie od dluzszego czasu...

Monia, jestes kolejna osoba, ktora chwali te odzywke... Musze wyprobowac.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-07-23 o 11:51
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 11:51   #1281
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Kupiłam ostatnio tą odżywkę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 Przypadkiem bo miałam kupić zieloną Natury,a tutaj patrzę jakaś nowa Ziai na pólce ... i jest mega
monia ale Ty nie przestrzegasz braku silikonow?? czy ona nie ma?
Stary 2011-07-23, 11:52   #1282
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
nie mogę się doczekać zjazdu
Cytat:
Hej

Cytat:
Jejku, czemu ja nie lubię takich śniadań? Takie superdietetyczne i w ogóle . Zazdroszczę, że takie jadasz! .
Psyhe, fajne zestawienie owsiankowe Winyl ja też nie lubiłam owsianki, jak tylko pomyślałam o płatkach owsianych to mnie mdliło a teraz codziennie rano wsuwam 3 łyżki płatków z jakimś dodatkiem
Cytat:
no to na fajną przecenę trafiłaś więc wyrwanie zesnu się opłacało

ja właśnie posprzątałam mieszkanie, Mała poszła spać. Zawsze myślałam że nie lubię sprzątać łazienki- dziś się okazało że pokój Małej to gorsza sprawa jak miałam wyrzucić połamane zabawki kiedy ona wszystkie ja tuliła ale dałam radę!

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-23, 11:55   #1283
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ide malowac paznokcie i robic maseczke
ja też jaką maseczkę robisz?

Cytat:

Poka poka płaszczyk Tylko nam lata nie wystrasz
wrzucę fotkę jak zrobię

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2011-07-23 o 11:57
Stary 2011-07-23, 12:05   #1284
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
monia ale Ty nie przestrzegasz braku silikonow?? czy ona nie ma?
Tutaj jest analiza: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1868 Niby niezgodna z CG,ale jak zobaczyłam że po deszczu na moich włosach nie było ani grama puchu tylko dalej zbite pukle to och i ahh
Stary 2011-07-23, 12:06   #1285
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ja z malowaniem paznokci muszę zaczekać do wieczora bo na pewno będę jeszcze coś robić i je poodciskam... Kupiłam sobie kiedyś pomarańczowy lakier i chyba nadszedł czas żeby go wreszcie użyć Za oknem szaro i ponuro to na paznokciach będę miała lato
właśnie też muszę sobie kupić jakąś maseczkę... Ostatnio miałam taką w saszetce z brązową glinką - odżywcza,była całkiem fajna
W ogóle zauważyłam odkąd jestem z Wami że przez ten cały czas przy TŻ zaniedbywałam się jako kobieta nie miałam czasu takiego tylko dla siebie, w ogóle nic tylko dom, gotowanie,sprzątanie i dziecko. Teraz to zmieniam i czuję się o niebo lepiej

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-23, 12:06   #1286
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie posprzątałam mieszkanie, Mała poszła spać. Zawsze myślałam że nie lubię sprzątać łazienki- dziś się okazało że pokój Małej to gorsza sprawa jak miałam wyrzucić połamane zabawki kiedy ona wszystkie ja tuliła ale dałam radę!
Trzeba było wyrzucić jak spała
Stary 2011-07-23, 12:11   #1287
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj jest analiza: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1868 Niby niezgodna z CG,ale jak zobaczyłam że po deszczu na moich włosach nie było ani grama puchu tylko dalej zbite pukle to och i ahh
takiej szukam już wiem po co w najbliższym czasie wybiorę się do kosmetycznego

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
heh to nie takie proste bo część domu mamy którą zajmujemy jest naprawdę mała... I jej łóżeczko jest tuż koło skrzynki z zabawkami ale ok,przekonałam ją że tata kupi później nowe teraz będzie go męczyć

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-23, 12:11   #1288
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
ja tak ostatnio zrobiłam jak mój brat zasnął a byłam z nim cały dzień... powyrzucałam wszytskie ludziki bez głów, samochody bez kół itd cały worek tego był+ reklamówka pluszaków, którymi się nie bawi.
Stary 2011-07-23, 12:14   #1289
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
ja tak ostatnio zrobiłam jak mój brat zasnął a byłam z nim cały dzień... powyrzucałam wszytskie ludziki bez głów, samochody bez kół itd cały worek tego był+ reklamówka pluszaków, którymi się nie bawi.
jeszcze niedawno myślałam że ona ma mało zabawek ale teraz już mnie nerwy ponoszą bo nie mam ich gdzie układać.... Też część rzeczy głównie pluszaków pochowałam

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-23, 12:15   #1290
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ciocia Eldo zawsze ma dobre pomysły
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości