|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Haniula gratulacje!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Kasia tak możesz dopisac
![]() ![]() ![]() ja sie ciesze ze zdrowa, i moja mama była ze mną a mała pokazała jej "piątke" łapką. Widziałam ze sie wzruszyła ![]() aaa i ma mnóstwo zdjęc z usg, jutro sprobuje zdjeciie zrobic i wam przedstawic moją prawie 8cm kruszynke bo dziś mnie paskudnie boli głowa, z nerwów chyba ![]() i schudłam 3kg ![]() uciekam spać, dobranoc mamusie ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-04 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a wózeczek oliwkowy to na innej stronce widziałam no i na żywo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Haniula gratuluje
![]() Kasia wiem ze ciezki ale te lekkie maja taki ceny;/ a ja i tak pewnie jakos w lipcu kupie parasolke leciutka a ten pojdzie w odstawke ![]() ide spac ciezki dzien ![]() ![]() dobranoc ![]()
#1267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrej nocki Tobie również ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Haniula gratuluję córci!!
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1270 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolejne badanie bedzie juz na drugim strumieniu ![]() dziekuje za info ![]() Cytat:
zwariowalabym ale za to jaki Ty masz BRZUSIO !!!! cudowny ![]() a Mezus niech sam sobie zrobi deserek... i Wam tez, a co ! ![]() Cytat:
Haniula, gratulacje !!! ![]() Tez kiedys chcialam miec Lenke. Teraz po cichutku marzy mi sie chlopczyk...ale jak bedzie kokosia, to tez oszaleje z radosci. Oby tylko zdrowiutkie, silne i szczesliwe bylo!
![]() |
#1271 | |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() ![]() kasik ale masz wspaniały brzusio ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wy juz tak piszecie o ruchach maleństwa a ja jeszcze nic nie czuje ![]()
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Haniula gratulacje...
Jej niektóre z Was już wiedzą, co noszą pod serduszkiem... Ja na wizytę pędzę w czwartek dopiero,może i moja dzidzia pokaże czy jest Michalinką czy Tymoteuszkiem ![]() Dzień dobry mamusie i miłego dnia życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze muszę jeszcze poczekać bo doiero 13 tc a już tak bardzo bym chciała wiedzieć co tam u mnie mieszka i zacząć wyprawke kupować
#1274 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę saaaaaamych radosnych nowin ![]() Cytat:
Gratuluję córeczki ![]() Jejku też bym chciała znać już płeć ![]() ![]() Dzisiaj wyjeżdżam za miasto w plener na weekend. W końcu czas wypocząć, mam dość miasta a kocham naturę, więc nie mogę się doczekać ![]() ![]() O 15:30 wyjeżdżamy. Wracam albo w niedzielę ok 21 albo w poniedziałek ![]() Do zobaczenia ![]()
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Matko dziewczyny oszaleje
![]() ![]() wczoraj wieczorem nie moglam spac, i napisalam sms do mojej kuzynki ze bede miala coreczke. Ta kuzynka jest w szkocji, kiedys sie przyjaznilysmy a pozniej sie wszystko rozwaliło i juz nie mamy kontaktu W kazdym razie odpisala z gratulacjami i czy imie wybrane. Napisalam ze Lena. Momentalnie dostalam takiego sms nie milego, ze aaz dwa razy musialam przeczytac, min bylo tam napisane ze ona od dawna mowi ze jej sie imie Lena podoba ( zabijcie mnie nie wiedzialam) ze ja to napewno zrobilam celowo, i ze ona sie mogla spodziewac bo my jestesmy tacy "dublerzy" ![]() ![]() Sie wkurzyłam i jej napisalam ze ta przyjemnosc nie nalezy tylko do nich i nie rozumiem z jakiej racji mialam sie jej pytac kiedy moge wziac slub. My mielismy w maju oni maja teraz na koniec sierpnia( ogolnie juz z tym slubem urzadzila sobie wyscigi bo wszystko komentowała, ale pomine ten fakt bo to nasz slub i nie dla niej zrobiony). Ale z tym imieniem sie wkurzyłam. I teraz najchetniej dla swietego spokoju poszukałabym inne imie, ale z drugiej strony to w jaki sposob i przez jakie slowa mnie zaatakowała mam ochote zostawic jak jest i niech sobie mysli co chce ![]() Musiałam sie wygadac ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-05 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja też mam nadzieję, że na połówkowym się dowiem kto tam sobie mieszka... bo wszyscy mi mówią że chłopak i tak im wierzę (sama też tak zaczęłam myśleć) a potem może być klops. Ale mi zupełnie nie robi więc czekam spokojnie ![]() Haniula kurde, nie rozumiem dlaczego ludzie nie mogą wybrać imienia potem które ma już ktoś z rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- No i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Przyczajenie
|
hej ja tak z innej beczki troche sie wetne. odebrałam dzisiaj wyniki badan i co do CMV mam wiele watpliwości z odczytaniem... moze pomozecie.. a wiec IgG 1 004,0 U/ml
przy czym <0,5 ujemne 0,5-<1,0 watpliwe > 1,0 dodatnie miała ktoras z was podobny wynik i co on oznacza.. Z gory dzieki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My caly czas liczylismy na chłopca i mial byc Leon, to juz postanowione od dawna. A ze w wyborze imienia dla córki nie moglismy dojśc do porozumienia to stwierdzilismy ze wybierzemy na L jak Leon, i znalezlismy w necie, ale to juz na poczatku ciązy i cała rodzina o tym od poczatku wie. jest mi przykroo, bo tak zareagowała, zaczela w tych sms sie wyśmiewac z nas, ze ona juz zauwazyla ze nic nie moze mowic na glos bo potem wszystko dublujemy. No ludzie. To ja mam sie pytac kiedy moge sie zareczyc - bo jak pozniej sie przyznala chodzilo jej o zareczyny ze oni mieli 14lutego a my 5marca. Ale co, wg niej kiedy moj P klekał przede mna mialam dzwonic do niej i poytac czy moge? bo to nie była planowana uroczystośc. Normalnie szczeki opadają. A ja w tej ciazy jestem strasznie wrazliwa i zaraz rycze na wszystko takie ![]() Nie dadzą sie cieszyc ze dziecko zdrowe, zawsze coś ![]() to soczki w dłon i opijamy 19tc ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-05 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | ||
Zakorzenienie
|
Bluzeczka OK, ale brzusio extra
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ ________ Hi ![]() jestem zła, bo biżu na jutrzejsze wesele jeszcze nie dotarła ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tak to ja mialam wszedzie tylko napisane ujemny, wiec nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zadomowienie
|
Haniu olej ja! jakas nie powazna u mnie tez jest Lenka i mi sie strasznie podoba.. ale bedziemy mieszkac drzwi w drzwi wiec nie dam tak na imie.. ale
Was dzieli odleglosc poi drugie imie juz wybranie i koniec!!! kto pierwszy ten lepszy ![]() a w ogole dzien dobry ![]() przydaloby sie wziasc za sprzatanie;/ a potem obiad;/ a na takich wynikach sie nie znam;/ proponuje zapytac w laboratorium lub lekarza ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-08-05 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Przyczajenie
|
oczywiscie
![]() ![]() Edytowane przez niunia1305 Czas edycji: 2011-08-05 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wczoraj w domu nawet nie dalam rady zajrzeć do Was. Padłam jak mucha z bólem głowy i obudziłam się dopiero jak TZ przyszedł z pracy
![]() ![]() Nadrabiam ..... Cytat:
![]() A może jakiś spacer? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
no rozumiem probowalam znalesc cos na necie a nic konkretnego;/
Co do rowerow absolutnie nie!!!! moja ciocia przez jezdzenie na rowrze urodzila w 7 mcu;/
#1287 | |||
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja przed chwila dopiero wstałam i wcinam tościki z serem...mniam Dzisiaj mamy 5 rocznice i nie wiem czy mężuś coś szykuje(bo generalnie prezentów sobie nie robimy) ale tak myślę ze mu ulubioną potrawę na obiadek zrobię ![]() Cytat:
![]() Udanego wypoczynku. Cytat:
Ja miałam podobną sytuację ale że zawsze chciałam mieć córeczkę Wiktorię(jeszcze zanim był wysyp Wiktorii). Sama mam tak na drugie imię po prababci i zawsze mówiłam że nazwę tak swoją córeczkę. A tu 2 lata temu brat męża nazwał tak swoją córę. Nie powiem jest mi trochę przykro bo my bardzo blisko ze sobą żyjemy ale trudno co mam zrobić...przecież nie będę im tego wypominać bo może jakoś faktycznie zapomnieli albo mi sie tylko wydaje że wiedzieli(moze tylko rodzina z mojej strony wiedziała). Właśnie może Twojej kuzynce też sie wydaję ze wszystkim mówiła ale to nie prawda bo ja np. ja sama nie pamiętam. A co do daty ślubu. Moja przyjaciółka jak mi powiedziała o ślubie 6lat temu że za rok w czerwcu 2006planują to myślałam ze padnę bo my właśnie też ustalaliśmy na 2006 tylko sierpień. Byłyśmy bardzo szczęśliwe i cieszyłyśmy sie jak głupie ze w tym samym roku się pobieramy....jak widać róznie ludzie do tego podchodzą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez myślę że na połówkowym sie dowiem bo jednak tu będę robić za tydzień w piątek i to też 20tc będzie.....Chciałam robić w Polsce ale to już tak na ostatnią chwile bo dopiero za 3 tygodnie lecę. Nam wszyscy mówią że dziewczynka będzie a my czujemy ze chłopak....zobaczymy ![]() Mój brzusio ślicznie dziękuje ![]()
![]() |
#1288 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dasz radę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasik, dziwnie wyglada ten wózek Ale masz duży brzuszek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Aaaa...... Zosia.......co do jazdy na rowerze to czy czasem nie pisałas ze ty na l4 lezeć musiś. Przecież jeśli staz nie został jednak przerwany(pisma przecież nie dostałaś jeszcze) to mogą kontrolę zrobić....wiem ze Ci sie nudzi ale przemyśl to sobie i nie dokładaj problemów.
Ja gdzieś kiedyś czytałam ze jak ktos np przed ciażą jeździł na rowerze to nie musi tak od razu przestawać ale nie jest to wskazane na ryzyko urazu. Ewentualnie stacjonarny.
#1290 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=uska000;28566486]no rozumiem probowalam znalesc cos na necie a nic konkretnego;/
Qrcze na necie to ja tez patrzyłam... wydaje mi sie z tego co czytalam ze jest wszystko dobrze, ale na potwierdzenie moich przypuszczen musz jeszcze poczekac 5 dni. Dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.