|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Żadne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cześć Kochane
![]() Madziu, Murko ![]() ![]() ![]() ![]() I już wyjaśniam dlaczego nic nie piszę. Już nawet nie będę usprawiedliwiać się tym, że nie mam czasu, bo to naprawdę żadne tłumaczenie. Widzę, że jest tu wiele dziewczyn które studiują, pracują, ale regularnie zaglądają i piszą. Ja tylko regularnie czytam, a nie piszę, bo nie mam czym się chwalić ![]() Może nie zawaliłam diety. Słodyczy unikam, jednak je jem, choćby miętusy, które jak kupię w poniedziałek tak noszę się z nimi przez cały tydzień. Pod koniec weekendu TŻ czasem skoczy do sklepu po jakieś ciastka lub batona, to zjem jedno-dwa, na tym koniec. Całe szczęście w dalszym ciągu nie słodzę kawy, herbaty, piję wodę. No ale jeśli chodzi o żarcie to ojejuuu ![]() Z ciekawości przed napisaniem posta weszłam na wagę - 50,2kg. Dziwne - wieczór czy tam noc, a ja ważę 50kg ![]() Nie ćwiczę wcale czego efektem jest (chyba) powiększająca się buła na brzuchu. TŻ mówi że to moje urojenia, jednak w to wątpię. Pokażę Wam moje dzisiejsze menu: śniad: makaron z mlekiem II śniad/obiad I danie: talerz rosołu z makaronem obiad II: podudzie smażone (ale zdjęłam skórę i całą panierkę), 1/2 wor. ryżu i 2 łyżki surówki kolacja: kromka chleba z dżemem Pewnie pamiętacie że miałam problem ze wzdęciami. Minął po odstawieniu owsianki i codziennym piciu jogurtów z Mlekovity (Jogurt Polski - baaardzo dużo smaków do wyboru) i przegotowanej wody z miodem. I tu dziękuję wszystkim osobom, które dały mi mnóstwo rad. Pomogło! ![]() Jutro mam kolokwium a mało umiem więc chyba zarwę nockę. TŻ nie ma więc nie będzie się "piłował" że do późna siedzę ![]() ![]() Ok, idę zmyć Wax bo już siedzę z nim ponad pół godz. Buzia ![]() I sorki że tak chaotycznie ale jak długo nie pisałam to nawet nie wiedziałam od czego zacząć i na czym skończyć ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-12-04 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Dżaga miło Cie powitać znowu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Nie odzywałam się długo bo jak już przeczytam wszystko to już nie mam kiedy napisać ![]() Ale dzisiaj mam chwilę własnie wróciłam z imienin i trochę nagrzeszyłam w dodatku jak się ważyłam to był bardzo mały spadek chyba @ mi się zbliża;/ Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam spodnie w Mango za 70 zł i z Sody taką kamizelkę za 20 zł:P Menu nie będę wstawiać ale obiecuję poprawę ![]() do juterka ![]()
#1266 |
Zakorzenienie
|
Och, dziewczyny..jaka ja bylam wczoraj piekielnie zmeczona. Zwalilam sie spac po dziewiatej a wstalam dzis po siodmej
![]() A okres sie opoznia, dzis 29 dzien cyklu...mam jeszcze margines 6-dniowy, bo kiedys pobilam taki rekord, do 35 dnia czekalam na okres. Potem to juz tylko zostanie mi przekonac sie na wlasnej skorze, jak to jest z tymi zachciankami ciazowymi ![]() Na sniadanie kawa z mlekiem, bulka pelnoziarnista z margaryna i miodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
A ja się od rana uczę. Wczoraj zasnęłam dopiero o 3 chociaż położyłam się o 1. To wszystko przez to że naoglądałam się Paranormal Activity i wystarczy że sąsiad na górze potknie się o krzesło lub spuszcza wodę w kibelku i ja już myślę że to u mnie demony harcują
![]() Btw, widziałyście ten film? Mnie ciągle zastanawia ile jest w tym prawdy ![]() Zrobię sobie z pół godzinki wolnego i generalna powtórka. Tymczasem zrobię sobie kawę (a teraz piję tylko Inkę, chyba że chcę do bardzo późna siedzieć to tylko wtedy prawdziwą) i przejrzę sobie InStyle i Elle bo sobie ściągnęłam. Może jakiś fajny ałtfit na dziś skombinuję ![]() Sandera, ooo widzę zakupy - super! Ja też właśnie planuję, planuję...Może w czwartek już się na jakieś małe wybiorę po biżu, a w piątek po ciuchowe. Wolę iść teraz bo później przed samymi świętami to masakra będzie! Babcium spokojnie ![]() Paulownia, ja ostatnio czekałam na okres chyba 2 tyg! ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, zerknęłam właśnie na mój podpis i widzę że w tym miesiącu, 23.12 miną już 4 m-ce jak nie prostuję włosków! A wiecie że rosną po Waxie! ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-12-05 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie też waga nadal stoi, cieszę się nawet z tego że nie rośnie ![]() Murka okropne uczucie czuć balona w brzuchu ![]() ![]() Cocktail gratuluje spadku ![]() ![]() Dzaga fajnie, że się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Sanderka jak imieniny to zawsze wpadają jakieś grzeszki ![]() ![]() ![]() Paulownia ja teraz będę się stresować przed @ bo ostatnio mi zanikł przez zmianę klimatu i nie miałam przez ponad 2 miesiące ![]() ![]() Moniczko jak się dziś czujesz kochana? ![]()
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj rano glowy nie moglam z poduszki podniesc ![]() Masakra, za oknem hula wiatr, jest deszczowo i jakos tak niespokojnie, zawsze gdy jest taka pogoda jestem nie do zycia. Do tego tez cos czuje ze lapie mnie choroba! A dopiero co przeciez wylizalam sie z jednej, boli mnie gardlo, doslownie mnie drapie, musze koniecznie dzisiaj jakas aspirynke na noc wziasc bo nie wiem co bedzie ![]() Niedobrze oj nie dobrze, niepodoba mi sie ten poczatek tygodnia ![]() Winkowanie wczorajsze zaliczam do udanych, siedzialam z kolezanka do 12 w nocy i nie moglysmy nie nagadac ![]() ![]() I teraz najlepsze dzisiaj znowu ujrzalam spadek o -0.6kg ![]() I wychodzi na to ze w tym tygodniu spadlo mi 2.4kg ![]() Mega sie ciesze naprawde oby tak dalej szlo ![]() Mam dzisiaj tyle do zrobienia ze nie wiem od czego zaczac, cos czuje ze skonczy sie na lezeniu z pilotem w reku, no nic... zobaczymy moze sie jakos zmobilizuje ale bedzie bardzo ciezko ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-12-05 o 08:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym sie nie zmartwila gdyby sie okazalo, ze nam sie rodzina powiekszy ![]() Trzymam wlasnie na glowie Waxa, tego do wypadajacych, zielonego. Najlepszy jest chyba ten do suchych i zniszczonych. Kallos Latte tez powinien byc dobry, bo proteiny mleczne, ale Wax zdaje sie jest bogatszy. Jak Ci wpadna w oko maski Bingo to bierz bez wahania ![]() Prostowalas wlosy - a to krecone moze masz? Zajrzyj na forum dla Zakreconych ![]() Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2011-12-05 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Raczkowanie
|
Dzaga,dzięki za miłe słowa,taka byłam dumna z siebie że wytrzymałam 2 tygodnie bez słodyczy ,a tu kicha ,ale się poprawię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Kamikadze Nie, mój synek jest zdrowy jak ryba ![]() Musze posprzątać mieszkanie bo przez kilka dni się nazbierało zaległości. Skończę i zabiorę się za nadrabianie postów, pewnie do wieczora mi zejdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() Jutro Mikołajki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Zarejestrowałam się do mojego lekarza rodzinnego.... wolne miejsce dopiero na czwartek było!! takie kolejki.... Idę po skierowanie na badania krwi i po recepty na antybiotyki. Przyznam szczerze, że Dalacin C słabo mi pomaga... katar mam cały czas i to nie mały ![]() ![]()
#1274 |
Zakorzenienie
|
Monia nie rośnie Ci przypadkiem ósemka, bo ja tak na wakacjach zdychałam 2 tygodnie dopiero antybiotyk mi pomógł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Rozeznanie
|
Siemanko
![]() ja już wróciłam ze szkoły i zjadłam obiadek ![]() Zaraz idę brać się za naukę ![]() Moje menu: ś:płatki +mleko 2ś:gruszka o:kopytka i odrobinę kiełbaski p:grejfrut k:bułka z serkiem i ogórkiem + 30 min hh 60 brzuszków No i była siłownia dzisiaj ![]()
#1276 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś na wadze 53.7, czyli 0,4 więcej niż ostatnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
A ja niedawno wróciłam z kolejnej jazdy
![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety, to ja też trochę luzuję, bo mimo to że do tej pory starałam się trzymać to waga stała w miejscu ![]() ![]() Kamikadze kochana trzymaj się ![]() ![]() Monia cieszę się, że czujesz się lepiej ![]() ![]()
#1279 |
Zakorzenienie
|
Medzik jak Ci się śmiga autkiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
Meedzik ale ty już jesteś na mecie odchudzania.Ja mam jeszcze 6 kg.Ty możesz sobie pozwolić ,żeby dać sobie spokój z dieta w tym roku.
Cocktail najgorsze jest ,że ja się tak pilnuje ,a nic nie spada.W dodatku urosło... Już nie wiem co robić...Czuje się fatalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Własnie wrociłam do domku i odpoczywam ![]() Dzisiaj sobie siłownie odpusciłam i zła na siebie troche jestem ,ale juz od jutra codziennie bede szla ![]() ![]() ![]() Cocktailraspberry ![]() ![]() ![]() ![]() dzaga1989 hej ![]() ![]() Paranormal Activity tylko pierwsza czesc widzialam i mialam jakies glupie wrazenia cos stuknela a ja juz sie balam ze cos u mnie w domu jest szczegolnie jak sama byłam ![]() bialaczekoladka ![]() ![]() ![]() babciam kazdemu zdarzaja sie wpadki nie przejmuj sie ![]() ![]() ![]() monika01011986 dobrze ze w koncu jakas poprawa u Ciebie bo ta grypa strasznie długo Cie meczyla ![]() Kamikadze1706 waga "lubi " skakac , nie poddawaj sie ![]()
#1282 |
Zakorzenienie
|
Ja też się wkurzałam, bo się pilnowałam i nic. Teraz nic nie liczę jem to co uważam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Cocktail fajnie się jeździ, podoba mi się
![]() ![]() Kamikadze jak ja zaczynałam się odchudzać z 65kg to też nie od razu do tej wagi, miałam przerwę przy 56kg i to dość długą, bo z 5-6 miesięcy. Wkurzałam się, że waga nie chce dalej spadać i odpuściłam i po tym czasie znów wróciłam do dietki ![]() Cocktail ja tez nigdy dokładnie nie liczyłam, tylko po prostu starałam się zdrowo odżywiać i jeść mniejsze ilości no i oczywiście regularnie ![]()
#1284 |
Raczkowanie
|
Cześć.
Ale się napisałyście, ciężko Wam wszystkim odpisać. ![]() ![]() Monika- dobrze, że czujesz się lepiej! ![]() Dżaga- hej ![]() Kamikadze- nie martw się, będzie dobrze! Babciam- nie przejmuj się i nie poddawaj! Cocktailraspberry- super, że jesteś taka zdeterminowana! Aguniaaa- odpocznij sobie po pracy, nadrobisz te ćwiczenia innym razem. ![]() Miłego wieczoru. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
amor vincit omnia
|
meeedzik przeglądałam sobie znów Twoją galerią i kurde- chciałabym mieć takie ciało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
Monikaa obejrzałam Twoje zdjęcia i jestem pod wrażeniem Figura modelki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2011-12-05 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Eldo dziękuję kochana, bardzo mi się miło zrobiło
![]() Agunia weszłam na Twojego bloga ![]() ![]() ![]()
#1288 |
Zakorzenienie
|
wzięłam dziś ten nowy antybiotyk... jak narazie nic
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- kochana ja ósemki wszystkie cztery miałam juz jako nastolatka. Mi bardzo szybko one wyrosły. Sama dentystka się dziwiła że tak młodo miałam wszystkie ósemki.
#1289 |
Zakorzenienie
|
meeedzik dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]()
#1290 | |||
Zakorzenienie
|
Lepiej tylko z tym, że kości mnie nie bolą
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.