![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Kawa to Ty robisz wesele a nie Twoja mama. To ma być Twój dzień
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Co do zaręczyn, to bardzo, bardzo mi przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
claris
![]() ![]() ![]() carmi ![]()
#1263 |
Zakorzenienie
|
Maja, strasznie mi przykro
![]() ![]() ![]() Carmi, masakra, jakie przeżycia ![]() ![]() Claris, wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() A ja wczoraj już miałam tatę w domu, bo w nocy pękł mu cewnik wypychający kości i stwierdzili, że nie ma po co już leżeć, nic więcej zrobić nie mogą. I miał go tylko 3 doby ![]()
#1264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
Witam .
Mam wrażenie , że ktoś bardzo mi źle życzy albo po prostu mam ostatnio za☠☠☠istego pecha ![]() w tygodniu sypało mi się wszystko w pracy jednego dnia to po prostu masakra ... a wczoraj w pracy ukradli mi kurtkę ![]() Jestem tak wściekła o ten tydzień , że po każdym dniu pracy chciało mi się wyć a jak weszłam do szatni i nie było mojej kurtki to już w ogóle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- maja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
owszem są tańsze opcje, ale po przeczytaniu opinii w necie tańszego modelu nie kupię, bo to chłam..a coś porządnego kosztuje właśnie te 300 zł ![]() tak więc to nie jest tak, że on mi powiedział "kup mi to" wiedząc ile kosztuje, bo wiem, że brał pod uwagę te tańsze modele za ok. 100 zł.. mam nadzieję, że mój słowotok jest w miarę zrozumiały..zazwyczaj słyszę "nic nie kupuj, mi wystarczy jak się obwiążesz wstążką i Ty będziesz moim prezentem"..tak więc tu muszę go bronić.. co do tych zaręczyn to ja się zastanawiam czy tu jednak nie wychodzi fakt, że jest z rozbitej rodziny gdzie latami ojciec z matką byli na ścieżce wojennej nie kryjąc tego przed dziećmi.. wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam mu prosto z mostu, że widzę, że zaczyna jak mamusia i tatuś..najlepiej znaleźć sobie kogoś i żyć bez zobowiązań, bo wtedy zawsze można tak po prostu uciec..ponadto wydarłam się, że ja chcę mieć rodzinę, taką prawdziwą..a on na to, że przecież jesteśmy jak rodzina..oj wyprowadziłam go z błędu bardzo szybko..dzisiaj nawet nie mam ochoty się do niego odzywać.. podsumowując kończę z tematem ślubu i zaręczyn do wielkanocy..myślę, że kolejnych prawie 5 miesięcy to wystarczający czas na podjęcie jakiejkolwiek decyzji..jak jej nie podejmie to ja się wycofam, bo nie tego chcę od życia.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam zbombana, mam 2 godziny żeby zjeść coś bo następne zajęcia o 15:20. Pomyliłam rano salę i zanim weszłam na matmę to już nie wolno mi było pisać całek więc za ponad miesiąc mam poprawkę z całości materiału ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Pony niestety nie ponieważ Ta osoba wyciągnęła mi z kurtki szalik i czapkę , i to mi po prostu zostawiła .
Poza tym w moim rzędzie gdzie zostawiam wszystko nikt więcej nic nie wiesza . Tam jest około 100 wieszaków a w sumie zajętych w ciągu zmiany jest może z 15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w czwartek wracając do domu wyłam całą drogę , weszłam tylko do domu i zrzuciłam storczyka tak się wkurzyłam , że wpadłam w taki histeryczny płacz , że aż szkoda gadać . Fakt jestem przed @ ale naprawdę ostatnio wszytsko mi się sypie . Do tego mają być zwolnienia w pracy i znając życie i mojego obecnego pecha pewnie wylecę ponieważ ciągle jestem zatrudniona w firmie pośredniczącej a właśnie z tej firmy ma wylecieć około 20osób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle tak wczoraj myślałam o Pony że powinna mieć wreszcie jakiś punkt zwrotny i szczęśliwe życie bo ma taką trudną sytuację ![]() Claris, wszystkiego najlepszego, szybkiej budowy domu, zwłaszcza że materiały już są ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
u mnie znowu haja bo chciałam sobie makaron ugotować wcześniej żeby iść zaraz do TŻ i wyzywanie jego rodziny i że mam spier i takie tam nie wiem gdzie ja na tą wigilie pójde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
No ja tego też nie rozumiem ...po co komu kurtka , żeby ona jakaś fullwypas była ..ale to normalna kurtka ...ale za to ciepła i teraz nie mam w czym do pracy chodzić jak będzie bardzo zimno to nie wiem co założę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
MBZ♥
|
Aniołku współczuję straty kurtki
![]() Ilsa nie życz drugiemu co Tobie niemiłe ![]() Majus strasznie mi przykro, że TZ funduje Ci taki związek ![]() ![]() ![]() CLarisku wszystkiego najlepszego ![]() Osz gratulacje ![]() Karmelku straszne przezycia ![]() ![]() co do auta to dobrze robisz, szkoda Twoich nerwów.nie lubię Twojego Brata ![]() Hawwa ne ipamiętam nazw tych maszynek. w tv reklamują jakąś jak zobaczęto CI napiszę ![]() Frezyjko oglądałam wczoraj program o mopsach ![]() ![]() Sanrioo na zachowanie Twojej rodziny to po prostu brak mi słów ![]() oddali mi net i mi dalej szwankuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
sanrioo, a może faktycznie poszłabyś do tża?
niech porozmawia ze swoją rodziną i może nie będą mieli nic przeciwko? |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Byłam w Ikei oraz Silsii,kupiłam prezenty i coś do domu. Nie chcę iść jutro do pracy ![]() Claris wszystkiego najlepszego!!!! Carmi ale miałaś jazdy... Ja dodam,że miałam takie same objawy jak miałam atak kamienia...Mdlałam,chodzi łam po ścianach z bólu,nie mogłam w ogóle stać i M. musiał mnie wszędzie nosić.Masakra... Sanrioo strasznie współćzuję sytuacji w Rodzinie. MUSISZ pogadać z TŻem,dziwię się,że sam nie wyszedł z taką propozycją. BTW to szwagierka mojej koleżanki jest Policjantką i mówi,że co rok najwięcej wezwań mają właśnie w święta.Straszne to jest... Maja to okropne tkwić w takim zawieszeniu. Mam nadzieję,że t Twoja dead line w kwietniu nie skończy się rozstaniem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
motylku, dzięki
![]() a z praca to wiem co czujesz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
MBZ♥
|
Motylku domyślam się co czujesz w związku z pracą
![]() tak mi się wydaje, że tych interwencji może być więcej bo ludzie mają wolne, są "zmuszeni" do przebywania ze sobą 24h ![]() ![]() ja zauważyłam, że teraz problem z piciem ma coraz więcej osób, to już nie "jagodzianki" spod sklepu raczące sie jabolem:czar teściowej ale ludzie z dobrą posadą, z pozoru wyglądający na zadbanych, zadowolonych z życia próbujący zamaskować smród alko z rana gumą do zucia, a drżenie rąk zwalając na zimno.dla mnie alkoholik to każdy nadużywający, nieważne czy pije wino za 6 zł czy łiskacza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maja - co za... ![]() ![]() San ![]() ![]() Kawa, masakra... współczuję ![]() anioł, dobrze będzie! ![]() Co do pracy - klub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Maju tulę mocno.
Aniołku współczuję straty kurtki i problemów w pracy. Sanrioo jak czytam o twojej rodzinie to agresor mi się załącza. Jak można tak traktować bliskich? Strasznie mi Cię żal. Mam nadzieję, że niedługo uwolnisz się od tego. Ilsa szkoda, że nie mogłaś pisać bo tak długo się uczyłaś. Dostałam @ i kiepsko się czuję a jutro egzamin i pierwszy dzień pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do pracy - będzie dobrze! ![]() ![]() co do torby na laptop - ja chcę sobie kupić specjalny plecak na laptop, wsiur jestem i boję się w torbie nosić komputer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś plecak i niezbyt polecam. Był mega ciężki sam w sobie. A co do strachu to ja w piątek niosłam komputer w ręku. Bałam się w autobusie że zarzuci mnie i rozbiję go. Masakra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() ![]() Siostra moja pokłóciła się z tż i panikuje, że ją jej M. zostawi ![]() pogadałam z nią długo przez telefon, mam nadzieję, że się poukłada Karinka się gdzieś przeziębiła, ma gorączkę, Narzeczony mówi, że jest nie do ogarnięcia, taka marudna ![]() Zatanawiam się co z tą pracą jego będzie, mają się odezwać w sprawie II etapu, coraz więcej o tym myślę, bo mówi, że jak mu się uda tym razem zacząć pracować, to w urodziny 50. Mojej Mamy przekażemy jej wieści, a wcześniej chce kupić pierścień i klękać raz jeszcze ![]() ![]()
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=t1zEQ...eature=related
nie mogę normalnie z gościa..świetny jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.