Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-18, 12:05   #1261
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

Kawa to Ty robisz wesele a nie Twoja mama. To ma być Twój dzień

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
to co chce dostać jest dla mnie za drogie..budżet mam do 200 zł a on mi powiedział rzecz za 300..to jest stanowczo za dużo..

wczoraj miałam wątpliwą przyjemność dowiedzieć się, że mogę sobie pomarzyć o ślubie, zaręczynach..i naprawdę zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać..poryczałam się masakrycznie i do tej pory jest mi niefajnie..zresztą głównym argumentem było to, że w momencie gdy ktoś porusza temat zaręczyn i ślubu ja zaczynam się panicznie śmiać żeby się zamaskować..wczoraj mój światopogląd legł w gruzach..jest mi przykro i nie wiem co będzie..
Moim zdaniem Twój facet jest jakiś ...dziwny. On Tobie też robi taki drogi prezent? Jak ja pytam B. co mu kupić, to zazwyczaj mówi że nic potrzebuje, ewentualnie, że książkę, a ja mu i tak kupuję coś więcej. Jakoś średnio wyobrażam sobie, żeby któreś z nas zażyczyło sobie taki drogi prezent.
Co do zaręczyn, to bardzo, bardzo mi przykro Nie wiem czego chce Twój facet (oprócz prezentu za 300 zł)...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:09   #1262
karola991
Zakorzenienie

claris wszystkiego co najlepsze duzo zdrówka szczęscia pociechy z tż i duzo sexu

carmi biedna ta koleżanka... i co się w koncu okazało wiesz już coś?
Stary 2011-12-18, 12:13   #1263
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Maja, strasznie mi przykro Ja w ogóle mam na Twojego alergię już I odnoszę wrażenie, że ten prezent za 300zł to tak powiedziane, jakby tak na "odwal się", coś, żebyś nie mogła tego kupić - no nie wiem jak to opisać, słowa mi brakło Tak jakby trochę do tego zniechęcić...?

Carmi, masakra, jakie przeżycia Można się tylko załamać tymi szpitalami...

Claris, wszystkiego najlepszego! Żeby budowa domu poszła szybko, gładko i żebyście mogli jak najszybciej opuścić teściów

A ja wczoraj już miałam tatę w domu, bo w nocy pękł mu cewnik wypychający kości i stwierdzili, że nie ma po co już leżeć, nic więcej zrobić nie mogą. I miał go tylko 3 doby

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:19   #1264
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
to co chce dostać jest dla mnie za drogie..budżet mam do 200 zł a on mi powiedział rzecz za 300..to jest stanowczo za dużo..

wczoraj miałam wątpliwą przyjemność dowiedzieć się, że mogę sobie pomarzyć o ślubie, zaręczynach..i naprawdę zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać..poryczałam się masakrycznie i do tej pory jest mi niefajnie..zresztą głównym argumentem było to, że w momencie gdy ktoś porusza temat zaręczyn i ślubu ja zaczynam się panicznie śmiać żeby się zamaskować..wczoraj mój światopogląd legł w gruzach..jest mi przykro i nie wiem co będzie..
ale co się stało? Co Ci powiedział?
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:32   #1265
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam .

Mam wrażenie , że ktoś bardzo mi źle życzy albo po prostu mam ostatnio za☠☠☠istego pecha
w tygodniu sypało mi się wszystko w pracy jednego dnia to po prostu masakra ... a wczoraj w pracy ukradli mi kurtkę dobrze, że byłam z TŻ samochodem bo tak to zamarzłabym chyba .
Jestem tak wściekła o ten tydzień , że po każdym dniu pracy chciało mi się wyć a jak weszłam do szatni i nie było mojej kurtki to już w ogóle mam jakiegoś pecha

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

maja
Stary 2011-12-18, 12:36   #1266
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawa to Ty robisz wesele a nie Twoja mama. To ma być Twój dzień

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Moim zdaniem Twój facet jest jakiś ...dziwny. On Tobie też robi taki drogi prezent? Jak ja pytam B. co mu kupić, to zazwyczaj mówi że nic potrzebuje, ewentualnie, że książkę, a ja mu i tak kupuję coś więcej. Jakoś średnio wyobrażam sobie, żeby któreś z nas zażyczyło sobie taki drogi prezent.
Co do zaręczyn, to bardzo, bardzo mi przykro Nie wiem czego chce Twój facet (oprócz prezentu za 300 zł)...
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
To może po prostu dołóz mu się do tego co on chce? Albo daj bon do jakiegoś sklepu.

Kochana biedna jesteś... Nie dziwie Ci się, ze się tak czujesz, ehhh mogloby się już u Ciebie ułożyć w końcu.
Jak po tylu latach razem można nie chcieć zaręczyn, ślubu... Przecież nawet ze sobą mieszkacie!
muszę coś sprostować..on rzucił hasłem czego potrzebuje..no i jedna rzecz wydaje mi się bez sensu a ta druga kosztuje za dużo..z tym, że on nie wie ile to kosztuje więc celowo nie powiedział czegoś tak drogiego..
owszem są tańsze opcje, ale po przeczytaniu opinii w necie tańszego modelu nie kupię, bo to chłam..a coś porządnego kosztuje właśnie te 300 zł
tak więc to nie jest tak, że on mi powiedział "kup mi to" wiedząc ile kosztuje, bo wiem, że brał pod uwagę te tańsze modele za ok. 100 zł..
mam nadzieję, że mój słowotok jest w miarę zrozumiały..zazwyczaj słyszę "nic nie kupuj, mi wystarczy jak się obwiążesz wstążką i Ty będziesz moim prezentem"..tak więc tu muszę go bronić..
co do tych zaręczyn to ja się zastanawiam czy tu jednak nie wychodzi fakt, że jest z rozbitej rodziny gdzie latami ojciec z matką byli na ścieżce wojennej nie kryjąc tego przed dziećmi..
wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam mu prosto z mostu, że widzę, że zaczyna jak mamusia i tatuś..najlepiej znaleźć sobie kogoś i żyć bez zobowiązań, bo wtedy zawsze można tak po prostu uciec..ponadto wydarłam się, że ja chcę mieć rodzinę, taką prawdziwą..a on na to, że przecież jesteśmy jak rodzina..oj wyprowadziłam go z błędu bardzo szybko..dzisiaj nawet nie mam ochoty się do niego odzywać..
podsumowując kończę z tematem ślubu i zaręczyn do wielkanocy..myślę, że kolejnych prawie 5 miesięcy to wystarczający czas na podjęcie jakiejkolwiek decyzji..jak jej nie podejmie to ja się wycofam, bo nie tego chcę od życia..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:36   #1267
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam .

Mam wrażenie , że ktoś bardzo mi źle życzy albo po prostu mam ostatnio za☠☠☠istego pecha
w tygodniu sypało mi się wszystko w pracy jednego dnia to po prostu masakra ... a wczoraj w pracy ukradli mi kurtkę dobrze, że byłam z TŻ samochodem bo tak to zamarzłabym chyba .
Jestem tak wściekła o ten tydzień , że po każdym dniu pracy chciało mi się wyć a jak weszłam do szatni i nie było mojej kurtki to już w ogóle mam jakiegoś pecha

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

maja
Z własnego doświadczenia: może ktoś się z tymi kurtkami zwyczajnie pomylił...?
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:38   #1268
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Jusia z tą akcją wczoraj to było tak, że wylądowałam na babskiej imprezie u koleżanki mojej Agi, która przyjechała z Gdańska. Wypiłyśmy kulturalnie po drinku, impreza się dopiero rozkręcała, nagle Aga wychodzi z łazienki, opiera się o ścianę, mówi, że źle się czuje i nagle mdleje. Zaraz się ocknęła, położyłyśmy ją na kanapie, zrobiłyśmy herbatę, dałyśmy no-spę, ale nie pomogło. Bardzo bolało ją podbrzusze, do tego stopnia, że się zwijała z bólu, a to twarda dziewczyna. Zadzwoniłyśmy na pogotowie, ale nie ma zagrożenia życia, więc nie przyjechali. Poprosiłyśmy więc kolegę żeby nas zawiózł i przyjechał pożyczonym samochodem, bo jego akurat się zepsuł. Musiałyśmy ubrać Agę i jakoś dotargałyśmy ją do windy. W windzie nam znowu zemdlała z bólu, ale tym razem nie mogłyśmy jej docucić! Przeżyłyśmy koszmar! Dopiero jak taką bezwładną wyniosłyśmy z bloku, to orzeźwiło ją zimne powietrze. Na pogotowiu siedzieliśmy 4 godziny, nie wiadomo co jej jest. Dali jej kroplówkę, znieczulenie i poczuła się lepiej. Wysłali ją do ginekologa, żeby wykluczyć ciążę, ale ten podobno nie postawił żadnej diagnozy. Okazało się, że wcześniej zemdlała sama w łazience, ale nie chciała nas martwić i nam nie powiedziała Na domiar złego kolega cofając zahaczył samochodem o ścianę... Nigdy się tak nie bałam jak wczoraj w tej windzie...
Najka może mieć rację, Kawa tak miała w pozamacicznej :/ mam nadzieję że skończy się szczęśliwie. Nadal tam leży w szpitalu czy wypuścili ją z bólami i bez diagnozy jak to u nas w Polsce ?

wróciłam zbombana, mam 2 godziny żeby zjeść coś bo następne zajęcia o 15:20. Pomyliłam rano salę i zanim weszłam na matmę to już nie wolno mi było pisać całek więc za ponad miesiąc mam poprawkę z całości materiału

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:40   #1269
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Witam .

maja
jak ja Cie dobrze rozumiem..ten tydzień w pracy miałam okropny..żaden wcześniej taki nie był..wszystko mi się posypało..nawet jutro mi się tam iść nie chce..całe szczęście, że w tym tygodniu pracuję tylko do czwartku, a potem po świętach będę sama, bo muszę sobie wszystkie zaległości nadrobić przed końcem roku..a teraz mam kosmos i szczerze mam już dość tego, że każdy podrzuca mi nowe zadania i obowiązki..ta koleżanka co odchodzi sama mi powiedziała, że widzi, ze tylko mi ciągle przybywa pracy i każdy chce by wszystko było na już, a ktoś, kto malo robi ma pretensje, że jednej rzeczy nie dokończyłam, bo po prostu nie potrafię sie rozdwoić..
Stary 2011-12-18, 12:42   #1270
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Pony niestety nie ponieważ Ta osoba wyciągnęła mi z kurtki szalik i czapkę , i to mi po prostu zostawiła .
Poza tym w moim rzędzie gdzie zostawiam wszystko nikt więcej nic nie wiesza . Tam jest około 100 wieszaków a w sumie zajętych w ciągu zmiany jest może z 15
Stary 2011-12-18, 12:43   #1271
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Witam .

maja
Współczuję, ale może ktoś tylko pomylil kurtki?

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Najka może mieć rację, Kawa tak miała w pozamacicznej :/ mam nadzieję że skończy się szczęśliwie. Nadal tam leży w szpitalu czy wypuścili ją z bólami i bez diagnozy jak to u nas w Polsce ?

wróciłam zbombana, mam 2 godziny żeby zjeść coś bo następne zajęcia o 15:20. Pomyliłam rano salę i zanim weszłam na matmę to już nie wolno mi było pisać całek więc za ponad miesiąc mam poprawkę z całości materiału
U to szkoda, bo dużo się uczyłaś...
Stary 2011-12-18, 12:45   #1272
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Carmi straszne to, co napisałaś. No i pogratulować naszej służbie zdrowia... jak przez telefon, dyspozytor może stwierdzić, czy jest zagrożenie życia czy nie?
tym bardziej że dziewczyna mdlała a wtedy zawsze wysyłają
Cytat:
Zuzik o samochodzie mamy porozmawiać z w Święta, ale mama mi przez telefon powiedziała, że uzgodnili z tatą, że od tej pory komu coś się zepsuje, ten naprawia za własne pieniądze. Ja się na taki układ nie piszę, bo to rosujska ruletka... Wystarczy że część, którą brat uszkodził, da o sobie znać podczas mojego jeżdżenia samochodem. Poza tym on tłukł się tym samochodem 1,5 roku wcale go nie szanując i jak jest jego kolej, to robi nim grube kilometry, a ja jeżdżę tylko do pracy i do sklepu. Wolę więc całkiem zrezygnować z auta niż przechodzić gehenne z bratem i jeszcze do tego dopłacać. Uzgodniliśmy z B., że po ślubie kupię sobie jakieś małe, ekonomiczne autko.
A brat ma na mnie takiego focha, że od czwartku nie zgłosił się po dokumenty, chociaż jeździ samochodem.
i dobrze, niech go złapią bez dowodu rejestracyjnego
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a z nowosci to pokłociłam sie ze swoja rodzicielka, zgadnijcie o co

o wesele rzecz jasna
i o to po co zapraszam znajomych i ze czemu zapraszam a jej chrzestnej nie chce bo nie ma miejsca, no kurde ostatni raz widzialam babe na oczy 100 lat temu, a argumentem mojej matki było to ze ona u dzici chrzestenj na weselach sie bawila a tak wogole to klub
proszę bardzo, jak ona była to niech ją zaprosi na swój ślub niech sobie zrobi jakieś odnowienie przysięgi

Stary 2011-12-18, 12:47   #1273
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja Cie dobrze rozumiem..ten tydzień w pracy miałam okropny..żaden wcześniej taki nie był..wszystko mi się posypało..nawet jutro mi się tam iść nie chce..całe szczęście, że w tym tygodniu pracuję tylko do czwartku, a potem po świętach będę sama, bo muszę sobie wszystkie zaległości nadrobić przed końcem roku..a teraz mam kosmos i szczerze mam już dość tego, że każdy podrzuca mi nowe zadania i obowiązki..ta koleżanka co odchodzi sama mi powiedziała, że widzi, ze tylko mi ciągle przybywa pracy i każdy chce by wszystko było na już, a ktoś, kto malo robi ma pretensje, że jednej rzeczy nie dokończyłam, bo po prostu nie potrafię sie rozdwoić..
maja współczuję
Ja w czwartek wracając do domu wyłam całą drogę , weszłam tylko do domu i zrzuciłam storczyka tak się wkurzyłam , że wpadłam w taki histeryczny płacz , że aż szkoda gadać . Fakt jestem przed @ ale naprawdę ostatnio wszytsko mi się sypie .
Do tego mają być zwolnienia w pracy i znając życie i mojego obecnego pecha pewnie wylecę ponieważ ciągle jestem zatrudniona w firmie pośredniczącej a właśnie z tej firmy ma wylecieć około 20osób
Stary 2011-12-18, 12:48   #1274
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Pony niestety nie ponieważ Ta osoba wyciągnęła mi z kurtki szalik i czapkę , i to mi po prostu zostawiła .
Poza tym w moim rzędzie gdzie zostawiam wszystko nikt więcej nic nie wiesza . Tam jest około 100 wieszaków a w sumie zajętych w ciągu zmiany jest może z 15
:/ masakra... Nie wiem, jak można ukraść komuś kurtkę, w ogóle ciuchy... Bo jak ktoś kradnie telefony/gps'y/portfele to może mieć z tego zysk... Ale... Ciuchy, kurtki?
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:52   #1275
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Witam .

może chociaż kurtkę ktoś odda i było tak jak Pony mówi
w ogóle tak wczoraj myślałam o Pony że powinna mieć wreszcie jakiś punkt zwrotny i szczęśliwe życie bo ma taką trudną sytuację jest mi smutno że musisz przez to przechodzić

Claris, wszystkiego najlepszego, szybkiej budowy domu, zwłaszcza że materiały już są żeby teściowie mniej uprzykrzali życie a mąż wspierał Cię

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
maja współczuję
Ja w czwartek wracając do domu wyłam całą drogę , weszłam tylko do domu i zrzuciłam storczyka tak się wkurzyłam , że wpadłam w taki histeryczny płacz , że aż szkoda gadać . Fakt jestem przed @ ale naprawdę ostatnio wszytsko mi się sypie .
Do tego mają być zwolnienia w pracy i znając życie i mojego obecnego pecha pewnie wylecę ponieważ ciągle jestem zatrudniona w firmie pośredniczącej a właśnie z tej firmy ma wylecieć około 20osób
nie nie kochanie, dopiero Cię zatrudnili, przeszkolili, nie narzekają na Ciebie

Stary 2011-12-18, 12:53   #1276
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

u mnie znowu haja bo chciałam sobie makaron ugotować wcześniej żeby iść zaraz do TŻ i wyzywanie jego rodziny i że mam spier i takie tam nie wiem gdzie ja na tą wigilie pójde napewno tu nie zostane choćbym miała chodzić po mieście, może jak mnie nie będzie to im się oczy otworzą..
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 12:53   #1277
upadly_aniol00
Zakorzenienie

No ja tego też nie rozumiem ...po co komu kurtka , żeby ona jakaś fullwypas była ..ale to normalna kurtka ...ale za to ciepła i teraz nie mam w czym do pracy chodzić jak będzie bardzo zimno to nie wiem co założę Mam inną ale ją mam taką wyjściową a nie do pracy żeby kolejny raz ktoś mi za☠☠☠ał
Stary 2011-12-18, 13:15   #1278
BYou
MBZ♥

Aniołku współczuję straty kurtki

Ilsa nie życz drugiemu co Tobie niemiłe

Majus strasznie mi przykro, że TZ funduje Ci taki związek nie wiem czy dałabym radę wytrzymać kolejne 5 miesięcy w zawieszeniu, bez rozmów na temat przyszłości
nie rozumiem Jego toku myslenia.

CLarisku wszystkiego najlepszego

Osz gratulacje

Karmelku straszne przezycia mam nadzieję , że Koleżanka dojdzie do siebie
co do auta to dobrze robisz, szkoda Twoich nerwów.nie lubię Twojego Brata

Hawwa ne ipamiętam nazw tych maszynek. w tv reklamują jakąś jak zobaczęto CI napiszę

Frezyjko oglądałam wczoraj program o mopsach mówili, że nie wolno ich ściskać przy zabawach i tuleniu, nie wolno przegrzewać i trzeba regularnie czyśćić fałdki ale to pewnie wiesz

Sanrioo na zachowanie Twojej rodziny to po prostu brak mi słów

oddali mi net i mi dalej szwankuje

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:15   #1279
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
u mnie znowu haja bo chciałam sobie makaron ugotować wcześniej żeby iść zaraz do TŻ i wyzywanie jego rodziny i że mam spier i takie tam nie wiem gdzie ja na tą wigilie pójde napewno tu nie zostane choćbym miała chodzić po mieście, może jak mnie nie będzie to im się oczy otworzą..
Masakra naprawdę. Pogadaj z TŻtem, żebys mogła do niego iść.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-18, 13:17   #1280
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
ja pierniczę... powinni takich ludzi zamykać do oprzytomnienia. A jest opcja, żebyś spędziła święta u TŻ-ta, rozmawiałaś z nim? Jaka jest u niego sytuacja w domu?
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:28   #1281
majasn
Zakorzenienie

sanrioo, a może faktycznie poszłabyś do tża?
niech porozmawia ze swoją rodziną i może nie będą mieli nic przeciwko?
Stary 2011-12-18, 13:49   #1282
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć...

Byłam w Ikei oraz Silsii,kupiłam prezenty i coś do domu.
Nie chcę iść jutro do pracy Nastroje nie są najlepsze, Dyrektor chodzi podenerwowany...

Claris wszystkiego najlepszego!!!!

Carmi ale miałaś jazdy...
Ja dodam,że miałam takie same objawy jak miałam atak kamienia...Mdlałam,chodzi łam po ścianach z bólu,nie mogłam w ogóle stać i M. musiał mnie wszędzie nosić.Masakra...

Sanrioo strasznie współćzuję sytuacji w Rodzinie. MUSISZ pogadać z TŻem,dziwię się,że sam nie wyszedł z taką propozycją.

BTW to szwagierka mojej koleżanki jest Policjantką i mówi,że co rok najwięcej wezwań mają właśnie w święta.Straszne to jest...

Maja to okropne tkwić w takim zawieszeniu.
Mam nadzieję,że t Twoja dead line w kwietniu nie skończy się rozstaniem...
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 13:59   #1283
majasn
Zakorzenienie

motylku, dzięki też mam taką nadzieję..
a z praca to wiem co czujesz..
Stary 2011-12-18, 14:00   #1284
BYou
MBZ♥

Motylku domyślam się co czujesz w związku z pracą

tak mi się wydaje, że tych interwencji może być więcej bo ludzie mają wolne, są "zmuszeni" do przebywania ze sobą 24h nie umieją ze sobą rozmawiać, tylko kłótnie i oskarżanie czasem pojawia się alko
ja zauważyłam, że teraz problem z piciem ma coraz więcej osób, to już nie "jagodzianki" spod sklepu raczące sie jabolem:czar teściowej ale ludzie z dobrą posadą, z pozoru wyglądający na zadbanych, zadowolonych z życia próbujący zamaskować smród alko z rana gumą do zucia, a drżenie rąk zwalając na zimno.dla mnie alkoholik to każdy nadużywający, nieważne czy pije wino za 6 zł czy łiskacza.

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:01   #1285
najfajniejsza
Zakorzenienie

Hej
Maja - co za... normalnie tak mi Cię żal...
San nie wiem już, co pisać o Twojej sytuacji...
Kawa, masakra... współczuję
anioł, dobrze będzie!

Co do pracy - klub
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:05   #1286
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Maju tulę mocno.
Aniołku współczuję straty kurtki i problemów w pracy.
Sanrioo jak czytam o twojej rodzinie to agresor mi się załącza. Jak można tak traktować bliskich? Strasznie mi Cię żal. Mam nadzieję, że niedługo uwolnisz się od tego.
Ilsa szkoda, że nie mogłaś pisać bo tak długo się uczyłaś.

Dostałam @ i kiepsko się czuję a jutro egzamin i pierwszy dzień pracy muszę kupić torbę na lapka bo firma nie dorzuciła. znalazłam fajną ale zbyt małą więc wróciłam do domu z pustymi rękami. Będę w reklamówce go nosić chyba.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:11   #1287
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Maju tulę mocno.
Aniołku współczuję straty kurtki i problemów w pracy.
Sanrioo jak czytam o twojej rodzinie to agresor mi się załącza. Jak można tak traktować bliskich? Strasznie mi Cię żal. Mam nadzieję, że niedługo uwolnisz się od tego.
Ilsa szkoda, że nie mogłaś pisać bo tak długo się uczyłaś.

Dostałam @ i kiepsko się czuję a jutro egzamin i pierwszy dzień pracy muszę kupić torbę na lapka bo firma nie dorzuciła. znalazłam fajną ale zbyt małą więc wróciłam do domu z pustymi rękami. Będę w reklamówce go nosić chyba.
oj ja jutro dostanę okres
a co do pracy - będzie dobrze! i egzamin też się uda
co do torby na laptop - ja chcę sobie kupić specjalny plecak na laptop, wsiur jestem i boję się w torbie nosić komputer
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:25   #1288
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
oj ja jutro dostanę okres
a co do pracy - będzie dobrze! i egzamin też się uda
co do torby na laptop - ja chcę sobie kupić specjalny plecak na laptop, wsiur jestem i boję się w torbie nosić komputer
Ja miałam kiedyś plecak i niezbyt polecam. Był mega ciężki sam w sobie. A co do strachu to ja w piątek niosłam komputer w ręku. Bałam się w autobusie że zarzuci mnie i rozbiję go. Masakra.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:28   #1289
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:

Jusia z tą akcją wczoraj to było tak, że wylądowałam na babskiej imprezie u koleżanki mojej Agi, która przyjechała z Gdańska. Wypiłyśmy kulturalnie po drinku, impreza się dopiero rozkręcała, nagle Aga wychodzi z łazienki, opiera się o ścianę, mówi, że źle się czuje i nagle mdleje. Zaraz się ocknęła, położyłyśmy ją na kanapie, zrobiłyśmy herbatę, dałyśmy no-spę, ale nie pomogło. Bardzo bolało ją podbrzusze, do tego stopnia, że się zwijała z bólu, a to twarda dziewczyna. Zadzwoniłyśmy na pogotowie, ale nie ma zagrożenia życia, więc nie przyjechali. Poprosiłyśmy więc kolegę żeby nas zawiózł i przyjechał pożyczonym samochodem, bo jego akurat się zepsuł. Musiałyśmy ubrać Agę i jakoś dotargałyśmy ją do windy. W windzie nam znowu zemdlała z bólu, ale tym razem nie mogłyśmy jej docucić! Przeżyłyśmy koszmar! Dopiero jak taką bezwładną wyniosłyśmy z bloku, to orzeźwiło ją zimne powietrze. Na pogotowiu siedzieliśmy 4 godziny, nie wiadomo co jej jest. Dali jej kroplówkę, znieczulenie i poczuła się lepiej. Wysłali ją do ginekologa, żeby wykluczyć ciążę, ale ten podobno nie postawił żadnej diagnozy. Okazało się, że wcześniej zemdlała sama w łazience, ale nie chciała nas martwić i nam nie powiedziała Na domiar złego kolega cofając zahaczył samochodem o ścianę... Nigdy się tak nie bałam jak wczoraj w tej windzie...
Straszna sytuacja, cieszę się, że już jest lepiej dobrze, że byłyście w pobliżu. A podejścia w dyspozytorni i szpitalu komentować nie chcę, bo mnie krew całkiem zaleje ze złości

Siostra moja pokłóciła się z tż i panikuje, że ją jej M. zostawi
pogadałam z nią długo przez telefon, mam nadzieję, że się poukłada
Karinka się gdzieś przeziębiła, ma gorączkę, Narzeczony mówi, że jest nie do ogarnięcia, taka marudna
Zatanawiam się co z tą pracą jego będzie, mają się odezwać w sprawie II etapu, coraz więcej o tym myślę, bo mówi, że jak mu się uda tym razem zacząć pracować, to w urodziny 50. Mojej Mamy przekażemy jej wieści, a wcześniej chce kupić pierścień i klękać raz jeszcze (cudowna córka już oglądała zestawy obiadowe z tej okazji )

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 14:42   #1290
majasn
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=t1zEQ...eature=related
nie mogę normalnie z gościa..świetny jest..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości