![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Chyba nici ze sprzedazy... Swoja droga cena jaka dalam to 1/4 nowego zestawu- czy ludzie uwazaja ze za ta cene to wozek bez najmniejszych sladow uzycia dostana????
#1262 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przynajmniej chetni sie znajduja bez wiekszego problemu ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() teraz Tz ma ![]() dziekujemy za gratki za przewrot ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- bylismy na basenie! ale bylo swietnie ![]() mlody wogole sie nie bal chopciaz bylo glosno strasznie, niestety spokojnej wody nie bylo, wszedzie na plytkim basenie fontanny i bable podwodne byly :/ no ale 45min sie wymoczyl i malo mu bylo ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Muffi pytanko do Ciebie! bo Ty gotujaca matka jestes ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...312665774.html
mamy krzeselko, tylko z jasnym zielonym po bokach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy takie zolte http://allegro.pl/babyono-krzeselko-...322607152.html dostalismy od tesciow uzywane ale jeszcze nie testowalismy... dostalismy jak jeszcze mlody w brzuchu siedzial ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Muffi dopiero obejrzalam wszystkie fotki krzeselka, swietnie ze mozna na stolik przerobic! super sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
Glam ludzie to różnie myślą? A moze wystawić na all albo na tab.? My kupiliśmy własnie na tab.. I był ok i kontakt dobry, pani dorzucila gratis kocyk tylko jej dziecie łkało za wózkiem :-/ cos MÖJ tż długo na tym egzaminie. Teorie zdał a teraz praktyka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
ela dzieki, ze miprzypomnialas, kupilam krzeselko w dzieciowym sklepie i mi przypomnialas, ze mam bon 20% rabatu do smyka
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Tez fajne ![]() co do stolika to nie wiem gdzie postawimy ![]() ![]() ![]() co do brokula to kupilam mrozonego, ale mozesz podzielic na rozyczki i pomrozic tak na raz. Ja gotuje marchew, jak jest juz miekkawa dodace ziemniaka, pietruszke, pora, selera i tego brokula, jak sie ugotuje to blender w ruch, maselko i juz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co myslisz o szpinaku mrozonym rozdrobnionym? bo od 2dni mlody dostaje szpinak z ziemniaczkami ze sloiczka i wciaga ze smakiem. myslalam, zeby zaprawic mu w takim razie ale swiezego jeszcze nie ma na targu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
goldi ja jak gotowałam A. to brokuł + jakieś inne warzywko w parowar, potem dolewałam wody, odrobinę oliwy z oliwek i blenderowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o gotowanie to ja poki co pozostaje przy zupce z marchwi i ziemniazkow i drugiej z soczewicy
Z brokulami czy cukinia sie wstrzymam az beda nasze swieze- bo te sa albo importowane i pryskane bogwiczym albo nwoalijki naszprycowane Juz niedlugo beda mlode kalafiorki, buraki, kalarepka, szpinak itd Z mrozonek tez jakos sie boje gotowac A co do importowanych- truskawki zapomniane w lodowce staly dobry tydzien, po tygodniu w takim samym stanie ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Aha ja gotuje zupki na 3-4 dni. Po zblendowaniu jeszcze raz zagotowuje, wrzsca leje do sloiczka, zakrecam odwracam i sie zawekowuje, tak moze dluzej postac ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Agnieszka i co zdecydowalas sie na MT?
#1270 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
pokszyfko zaradna jestes kobieta w takim razie
![]() my karmimy w lezaczku FP w pozycji pollezacej. ale pusto sie zrobilo na watku, wszystkie spaceruja? |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Pewnie spaceruja, grilluja, gotuja obiady itd
#1274 |
Wtajemniczenie
|
Pisalyscie dziewczyny o zazdrosnym starszym rodzenstwie.My mamy problem z psem.Podczas obiadu zostawil nam niespodzianke na parapecie,a wczoraj wyskoczylismy na godzinke po donice i zastalismy w duzym pokoju piekny prezent...jemu nie wytlumacze,ze jest starszy i madrzejszy
![]() Mala spi,a sasiedzi oczywiscie wierca ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Ela dziekuje za zaproszenie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zadomowienie
|
Muff fajnie że działam na Ciebie przypominająco
![]() ![]() ![]() fajne krzesełka, ja nie kupuję, też karmię jak Goldika, w leżaczku ![]() Goldi mam nadzieję że mały się nie zarazi problemami żołądkowymi ![]() Ja szykuję 3bita, Miłosz wreszcie usnął, czekam aż mi się masa budyniowa wystudzi i kładę do formy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3bit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Rozeznanie
|
chyba faktycznie idzie nam 1 zabisko, cora nie do wytrzymania, wysmarowalam ja zelem i usnela, ciekswe co dalej...
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do karmienia w lezaczku/foteliku, to sie nie da, bo mlody ich nie znosi i nie wysiedzi, süacerowke potrafi tak usmarowac, ze mne skreca przy szorowaniu jej, kilka razy karmilam w samochodziku, ale niewygodnie. Niestety nie zostalo nic innego jak krzeselko ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ups ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps.masz niemiecka klawiature?? ![]() mala obudzila sie z wielkim placzem i glodem,cycka chciala polknac.ale po oproznieniu dwoch piersi zjadla kolo setki mm,czyli strasznie malo w nich bylo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!! Sorki że się nie odzywam ale nie mam totalnie czasu
![]() ![]() W ciągu tego czasu kiedy się nie odzywałam maluch mój zaliczył przewrotki z plecków na brzuszek i pięknie siedzi sam ![]() W czwartek skończył PÓŁ ROCZKU!!! Goldika ja zaczęłam gotować i mrozić właśnie z takich powodów - nie wiem, ale 5zł za duży słoiczek dziennie to jest według mnie bardzo duzo. Pieniążki są, ale jakoś wolę pogotować mu na bieżąco lub pomrozić. Zaszalałam w h&m ie - efektem tego jest góra ciuchów dla małego ![]() ![]() ![]() Zmykam dziewuszki na grilla do znajomych , ppappa ps : załączam najnowsze fotki ![]()
#1284 |
Zakorzenienie
|
Tru oklaski dla Szymka za siedzenie! ale zazdroszcze
![]() ![]() wspolczuje pracy po tyle godzin... ale z drugiej strony jest praca sa pieniazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Truskafko jak ty dajesz rade tyle Godzin dziennie
![]() Mnie przeraza powrot na 4 godziny mawet...
#1286 |
Raczkowanie
|
Tż nie zdał . Nawet nie wyjechał z placu. Trochę udzielił mi ziemnego nastrój ale dzisiaj taki spokojny dzień ze szkoda mi go na złe emocje. U nas lekki deszczuk i byliśmy tylko na chwile na spacerze. Co do karmienia to mały ma lezaczek i w nim je, ciagle jest upackany i ja zreszta tez;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
tak, już zamówione. 20 maja był pierwszy wolny termin, więc chyba wtedy dopiero zacznie się moje MT robić
![]() Jedną stronę zrobię: serce i napis mamy i taty, a drugą z kotkiem Cytat:
![]() ja do h&m jak wejdę to wyjść nie mogę, więc łączę się w bólu ![]() a fotki - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Moi dzis koncza pol roku co znaczy ze od pol roku ( ponad bo na koncowce ciazy tez...) nie bylo ani jednej przespanej nocy, ani jednego popoludnia dla siebie, zadnych wyjsc ze znajomymi, wypadow po wieksze zakupy ( nie liczac pobliskiego rossmana biedronki i sklepu z ciuszkami i art dzieciecymi).
6 miesiecy bezustannego wysawiania cyckow, zmieniania ton pieluch, kapania trojki dzieciakow- zawsze ze wsystkim sama ![]() Ogolnie przechlapane, sama sie dziwie jak ja jeszcze funkcjonuje
#1289 |
Wtajemniczenie
|
Zmysł spokojnej nocki
![]() Truscafko gratki za skończone m-ce ![]() Glam ![]() ![]() Ja karmię malutką na razie w leżaczku ![]() Lecimy na grilla ![]() Miłych wieczorów, spokojnych nocek, do jutra Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zadomowienie
|
My grillujemy jutro takie zakończenie długiego weekendu, a mi w poniedziałek kończy się macierzyński
![]() Brawo za pół roczku my kończymy 22 maja ![]() Dziś Olivce kupiłam szczoteczkę do zębali i pastę myłyśmy już strasznie jej się podobało ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.