|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny...
Wczoraj tż wrócił późno, do tego była mega burza, więc nie wyszło... Na szczęście max owulację będę mieć w niedzielę ![]() I już nie odpuszczę... ponoć najlepiej przytulać się co 2 dzień... Już sama się w tym gubię, ech |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Zophiee Wacek nie zając-nie ucieknie
![]() ![]() ![]() Basiu znalazłam Cię ![]() ![]() U mnie się w końcu ochłodziło,TŻ wrócił i rano zajmował się Kostusiem,zabrał się za zmianę pampersa,słyszę jak go odpina i za chwile mówi:"Ewcia śpisz?on zrobił straszną kupkę"... wstaję jak zombie zaglądam w pampersa a tam co? mały bobelek z tym żejajeczka przybrudzone,spojrzałam na TŻ i razem z Małym w jednym czasie zaczęłam się śmiać.Podsumowłam TŻta krótko:"Widzisz?nawet Synek się z Ciebie śmieje" ![]() ![]() ![]() ![]()
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
Nie ma co do tego reguły my z Tz podczas staranek tez wpadlismy na pomysl ze co drugi dzien i bylam pewna ze sie uda a tu nie. Dopiero testy owulacyjne nam pomogly ;-)
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() Ewcia udanego popoludnia i imprezki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zophiee za staranka ![]() ![]() Lila nie martw sie wszytsko jest dobrze dzidzius rosnie ![]() Basiu juz niedlugo coraz blizej ![]() ![]() Arletko raz tez mi sie snilo ze mi krew leci masakra ![]() Iza jak twoje pomiary cos sie unormowalo? Aga co u ciebie?jak sie czujesz? Kluska jak tam sie czujesz pecherz juz przeszedl czy jeszcze boli?jak opuchlizna ?udalo ci sie kupic zel? Pogodziliscie sie z TŻ? Dziewczyny ale byla burza u mnie cala noc.Moja psinka mala pierwszy raz sie bala spala u TŻ na glowie ![]() ![]() ![]() Buziaki i udanego popoludnia ![]() Edytowane przez Gianna M Czas edycji: 2013-08-10 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie.Kolacje i śniadania opanowałam i jest ok.Ale wczoraj po obiedzie po papryce nadziewanej miałam 160
![]() ![]() Dziś idziemy do znajomych ![]() Dziewczyny koleżanka wie że jestem na diecie .Mówiła że oni przygotują jakieś jedzenie.No ale ja mam problem czy bede mogła go zjeść.Nie wiem chyba tak głupio brać swoje jedzienie ![]() Tż wczoraj pierwszy raz poczuł małego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-08-10 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
czesc,kolejny dzień skwaru-ja już naprawde nie daje rady:-(
ciagle chodze zła, wszystko mnie denerwuje,drazni! tż to widzi i wie ze cos sie dzieje ale ja nie wiem czemu nie chce mu o tym mówić. dzis tesciowie robią grila u nas na górze bo mamy spory taras a wiadomo w taki upał w domu sie nie wysiedzi.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześc. Rudziak, zaraz Ci wysle link do mojego fb albo podam namiary na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Izunia, Tobie tez udanej imprezki życze ![]() Basia - jak u Ciebie? Gianna, ja tez senna włąsnie druga kawkę popijam ![]() Zophiee - My przez 8cs z tz naprawde sie wymeczylismy takim 'mechanicznym' wrecz z ustalonym z zegarkiem w ręku seksem... teraz juz tak nie bedzie ![]() ![]() My ogarnelismy chate i spadamy niedługo w odwiedziny do moich rodziców. Buziaki dziewczynki ![]()
![]() |
#1270 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny Mam nadzieję, że ja też mogę się przyłączączyc do tego wątku. Do tej pory tylko was czytałam, ale postanowiłam że również zacznę się udzielać. Chrouje na endometrioze i bralam leki visanne przez 4 miesiace. od 14 lipca stwierdziliśmy z mężem, ze czas zacząć starania o maleństwo Tylko teraz właśnie sama nie wiem kiedy i jak dni płodne i kiedy przyjdzie pierwszy okres. Dzisiaj mija 28 dzień od ostawienia i narazie miesiączki ani widu ani slychu. Co prawda miałam dość obfity i przejrzysty sluz wiec prawdopodobnie dni płodne za mna ale niestety test nic nie wykazal 4 dni temu bylam u lekarza i kazal mi cierpliwie czekac na okres i dal zielone swiatlo na starania bez zadnej spiny i na luzie Nie dostałam jeszcze miesiączki i teraz sama nie wiem kiedy najlepiej "dzialac". Dodam ze kochamy się z mezem bardzo często. Także chyba zostanie mi czekac do miesiączki i wtedy wyliczyć owulacje. tak bardzo chciałabym zoabczyc te 2 kreseczki. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplutko Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej od nowego cyklu spróbuj wyliczyć, chyba będzie najprościej ![]() Powodzenia przy staraniach, obyś długo nie czekała na II Dzięki dziewczyny za dobre rady ![]() Spróbuję się nie spinać, a cieszyć starankami... niestety ja jestem z tych za bardzo planujących wszystko, ech... U mnie już chłodniej, około 20 stopni, także można odetchnąć! Udanego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Dzieki zophiee
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cześć,
Iwonko zapraszamy ![]() Izuniu jak cudownie, że tż też może zaznać tego szczęścia, kontaktu z dzieciaczkiem ![]() Arletko, rozdrażnienie niestety jedt częste w ciąży, trzeba znaleźć swój własny sposób na ten stan ![]() Ja jestem cicho bo jakoś nie wiem co pisać. Dzieje się dużo, szczególnie w kontekście relacji z tż. Nawet nie mam siły tego opisywać wszystkiego, dość że jestem rozbita. Dziś już było nieźle ale okazało się, że zgubił ukochany złoty łańcuszek z przetopionych pamiątek. Na łańcuszku była obrączka.... jest zły, wściekły, rozżalony. I wszystko znów odbija się na mnie. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- W ogóle to chyba ja jakoś ciężko znoszę ciążę. Psychicznie masakra, deprecha normalnie. Opuchlizna lepiej, nie zdążyłam nawet kupić tego żelu ale przeszło trochę. W czw wieczorem tż mnie obłożył zimnymi mokrymi ręcznikami i pomogło. Za to jeszcze jedna rzecz mi bardzo doskwiera- bóle pleców. W tym tygodniu już ok 11 nie mogłam wysiedzieć za biurkiem. Odcinek piersiowy jakby mi pękał po prostu ![]() Jeszcze jedna rzecz do której ciężko mi się przyzwyczaić to wieczne nierozgarnięcie. To co wykonałam wczoraj to sama się łapię za głowę... miałam do mojego gin iść między pacjentkami po zwolnienie. Mój gin ma na nazwisko Prokop. Nie wiem dlaczego ale byłam pewna ponad wszystko że w piątki wieczorem jest w mojej przychodni. Idę do recepcji i mówię, że jestem pacjentką doktora Rogowskiego i pan doktor powiedział, żebym przyszła między pacjentkami jak będę potrzebowała zwolnienie. Pani sprawdza, mówi że zwolniła się wizyta, proszę pod gabinet 01. Idę, czekam, powiedziałam pozostałym że ja na minutkę. Wyszła pacjentka, wchodzę......a to nie mój doktor!!! Przytomność umysłu zadziałała, to dr Rogowski który też tu przyjmuje i kiedyś u niego byłam, nie pasował mi. A ja w recepcji podałam jego nazwisko ![]() ![]() ![]() Dostałam skierowanie na mocz, posiew i... l4 na 3 tygodnie czyli do wizyty u mojego gin. Dziwnie się czuję ze świadomością tak długiego odpoczynku od pracy ![]() Co nie zmienia faktu, że to jakaś magiczna ręka mnie poprowadziła, że to zwolnienie dostałam przy takim poziomie nierozgarnięcia ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
Cześ dziewczyny,
moja słaba aktywność wynika z paskudnego upału który potęgował mdłości. Po pracy kładłam się i leżałam w bezruchu do wieczora, zombi, trup sama nie wiem jak to nazwać. Ryczałam, zła byłam na cały świat i tż-towi za to wszystko się oberwało. W środę był cały dzień na basenie, ja cały dzień z rzygami na zakręcie w pracy. Byłam taka wściekła, że zrobiłam mu straszną awanturę. Następnego dnia, kiedy w końcu wybaczył i rozumiał mój stan, podał mi do "kanapy" ( bo jak zwykle leżałam) pierogi ruskie a potem poszliśmy do kina. Chłopak złoto. Wczoraj poszedł mi tłumik w samochodzie, urwałam się z pracy i pojechaliśmy go wymienić, bo jazda ze świadomością usterki to nie dla mnie. Zaliczyliśmy sklep z dziecięcymi pierdołami. Obejrzeliśmy łóżeczka, kupiliśmy ręczniczek kąpielowy. Dzisiaj dla rozrywki wybieramy się do następnego sklepu na zapoznanie się z asortymentem. Szał zakupów się zaczął i dzisiaj zakupiłam wyposażenie do łóżeczka, jak zwykle niebiesko białe. Mam nadzieję, że jak to będzie dziewczynka to nie będzie zła, że mama lubi niebieski kolor i tak ją w ten niebieski wmontowuje. Stanęło na tym, że jednak chcę białe łóżeczko a nie jak wcześniej wenge. http://allegro.pl/11el-posciel-haft-...451641876.html wybrałam niebieskiego misia na księzycu do tego dokupiłam jeszcze prześcieradło, rożek i falbankę maskującą. Następny komplet pościeli będzie biały, ale też z haftem bo bardzo mi się to podoba. Może Was to zdziwi, ale my z tż nie mamy wspólnych pieniędzy (oprócz tych na życie), no i mój tż stwierdził że on kupi wszystko dla dziecka ze "swoich". Fajnie z jego strony. Dzisiaj jestem u mamy, bo robiłyśmy sałatkę z ogórków na zime. Tż zjadł big obiad i odleciał. Za chwile go budzę i jadę się dalej podniecać. Cieszę się, że przestałam mieć czarne myśli. Zakupy mi bardzo pomagają ![]() a no przez te mdłości schudłam 1,4 kg. Przy mojej nadwadze to kropla w morzu ale zawsze lepiej w tą stronę. Iwonko, zapraszamy ![]()
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2013-08-10 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
u mnie właśni eidzie burza,na dworze przyjemnie chłodno za to w domu koszmar!
kluska póki leżałam to bardzo spokojna byłam,a le jak od środu zaczęłam chodzić to masakra! ja sama ze soba wytrzymać nie mogę! dobrze że przez to nierozgarnięcie masz wreszcie l4!!!teraz odpoczywaj. iwonko witamy! ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- aga och...zazdroszcze tych zakupów.ja dopiero za miesiać pierwsze rzeczybbede kupowała, a w miedzy czasie musimy okna wymienic i poddasze ocielpic, wiec wydatek spory.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziwczynki
![]() Siedze wlasnie z farba na glowie i farbuje moj piekny blond o ktory walczylam 2lata ale juz taki odrost ze nie chcialam znow rozjasniacza klasc wiec kupilam farbe bez amoniaku kolor pralina ![]() ![]() Kluska jak ja sie ciesze ze w koncu sie zdecydowalas na L4 ![]() ![]() Aga zakupy dla maluszka sa boskie ![]() ![]() ![]() Iwonka witamy ![]() ![]() Dobra dziewczyny ide to zmywac bo musze sie jeszcze ogarnac bo znajomi maja przyjechac buziaki moze na wieczor napisze czy jestem rudzielcem czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki.
Witam Iwonko . Kochana spokojnie poczekaj na @ i będziesz wiedziała ilość dniowe masz cykle . Ale z drugiej strony może nie być tego @ bo skoro piszesz se się często przytulacie ![]() Kluska ja rozumiem Ciebie bo sama się wściekam za ☠☠☠☠☠☠☠y. Izunia ale fajnie że Tz poczuł małego. Aga fajnie że już coś tam kupujesz później będzie Ci lżej. Arletko pamiętaj że nie można myć okien ( pod kkoniec 9 miesiąca dopiero można ) Ja dziś umylam okno u siebie w pokoju ![]() Ogólnie czuje się dobrze od pary dni mnie zgaga męczy. Ręce i nogi odpadają. Ale mam dobre wieści REMONT MI SIE SKACZYL. ![]() Jutro chyba jadę do teściowej do środy . Jutro Tz jeszcze maluje luzeczko i później już ustawiamy chyba że on sam wstawi jak bym pojechała na porodowke . Jeszcze rano ma Tz sprzątanie swoje rzeczy i wtedy możemy jechać. Ale.mi się nie chce .Coś miałam Wam jjeszcze pisać ale nie wiem . ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Mysia wszystkiego dobrego aby dzidzius był u Was jak najszybciej .. I abyś była szczęśliwa Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji 1 rocznicy ślubu
#1278 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze że dostałaś to l4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mysiu dołączam do życzeń wszystkiego najlepszego ![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaraz sie zbieram na ktg zobaczymy co wyjdzie. pozniej ewentualnie do tesciowej . Ciekawe czy moj Tz bedzie dzis dla mnie miły
![]() I czy Wanessa sie wlasnie dzis zdecyduje wyjsc na swiat ![]()
#1280 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny jestem teraz taka ciemna blond z karmelowo ruda poswiata ![]() Basiu daj znac jak tam ktg. Aga pokaz zakupy Ja tez moze pozniej wstawie kilka zdjec moich ostatnich lowow dla malucha ![]() Wczoraj znojomi smiali sie ze mam brzuszek jakbym sie fasoli najadla ![]() Ide robic sobie hybrydki na paznokciach i podszykuje moze obiad buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
No dobra to pokaze co kupilam
![]() *czapeczki hm jak TŻ je zobaczyl to juz koniec musielismy je wziac ![]() *koszulki ze smyka na wyprz.pakowane po 2szt *szczotka i termometr do wanienki *smoczek uspokajacz w razie czego *butelka antykolkowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Cd.bo nie chcialo mi wszytskich zdjec na raz zaladowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
czesc, dzis mam o wiele lepszy humor.
ale miałąm noc, gril był gdzie do 00.30,odwiozłam jeszcze rodziców i położyłam sie spać,tż jeszcze ogladał tv. i słysze jak tz wychodzi z pokoju i zaświecił swiatło w pokoju, na korytarzu,słysze na taras wychodzi,myśle kurcze cos sie stało, i nie ma go z 15 minut,ale słysze jak chodzi, na dół poszedł, w końcu przychodzi do pokoju to się pytam co sie stało a on mówi ze w pokoju jest mysz i chodzi sobie koło mojej szafki, zerwałam sie na równe nogi. a tż chodził szukał pułapki,ale tylko trucizne znalazł. i zabralismy pościel i poszlismy spać do salonu. niestety mysz trucizny nie ruszyła, pułapki znaleźć nie moge, moze uda mi się kupic gdzieś dzisiaj. pewnie głupia przez balkon wlazła ![]() lenia mam dziś ze masakra!do tej pory bez porannej toalety-no nie chce mi sie poprostu,ale sie chyba wezme bo tż pojechał kosić zboże a do mnie ma siostra przyjechać,a moze potem gdzieś wyruszymy z tż jak wcześniej wróci. gianna zawsze to inny kolor ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- a rzeczy dla bobo super!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Gianna M Cudne te rzeczy
![]() Słodnie są te akcesoria i rzeczy do maluszków ![]() Starania aktywne ![]() ![]() mam nadzieję, że nie dopadnie mnie jakaś przeczulica i nie zacznę doszukiwać się objawów ciąży już jutro ![]() Przede mną aktywna niedziele, tzn pracowita... musze przygotować prezentację do szkolenia, ech... a w następny weekend wyjerzdzam na 2 tygodnie szkolić się ![]() Mam nadzieję, że wrócę z niespodzianką dla tż ![]() Ja dostałam mnóstwo ubranek od kuzynek i dla dziewczynki i dla chłopca, na różne pory roku... lezy to wszystko w 3 walizkach... jest tego mnóstwo. Najbardziej urocze są sukieneczki letnie dla dziewczynki ![]() Więc nam zostanie do dokupienia wózek i wszystkie akcesoria typu butelki, kocyki, smoczki itp... Choć pewnie się nie będę mogła oprzeć pokusie i coś tam nabędę ![]() Na razie kupiliśmy z tż buciki, jak już będziemy chcieli podzielić się informacją o ciąży z najbliższymi, to je pokarzemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super zakupy ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
powiem ci ze sie cieszyli,moze nie było to szczescie jakiego oczekiwałam ale byli zadowoleni.
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane,ja po wizycie u teściowej.Młody spi juz ponad godzinę a o19tej jest kąpany więc pewnie będzie kongo-bongo zanim zaśnie
![]() Agabiwro fajnie że się odezwałaś,zakupy dla Maluszka to wielkie przeżycie dla Mamy ![]() Arletko pocieszę Cię że ja też mam w domu lokatorkę ![]() ![]() ![]() Basiu jak po ktg? Mysiu Ciebie też znalazłam ![]() ![]() ![]() Gianna piękne zakupy ![]() Kluseczko brawo za l4 ![]() ![]() ![]() Zophiee buciki fajny pomysł,ja tam pokazywałam test ciążowy,mam go to tej pory ![]() Iwonka zapraszamy ![]() ![]() Dziewczyny Teściowa cały czas się na małego patrzy i mówi że jest cudny i że mogłaby na niego godzinami patrzeć-ja jak go nie widzę dłużej niż 3godziny to coś mnie kłuje w środku-tak jakby ktoś mnie delikatnie uderzał,tęsknie za Kostusiem jakbym go ze2dni nie widziała,moje zakupy ostatnio wyglądają tak że non stop patrzę w telefon która godzina.Wczoraj na imprezie byliśmy 3godziny-niby parę metrów od domu no i moja mama była z Kostusiem ale jakoś tak mi dziwnie było że ja się bawię a on tam beze mnie jest w domu.Może jestem jakaś pie*dolnięta ale po prostu za nim tęskniłam.Wystarczy mi świadomość że jestem blisko niego i słyszę jego głos i wszystko wraca do normy.Zakochałam się jak wariatka ![]() ![]()
#1290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Myślże, że doświadczone dziewczyny możecie przyszłym mamom podpowiedzieć parę cennych wskazówek. Niektóre z Nas ( pewnie ja też) zwariują w sklepie, i albo kupią za dużo, albo zupełnie niepotrzebne rzeczy... Ja na razie jeszcze mam czas, ale dobrych rad nigdy wiele ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Ja jakoś intensywnie przechodzę w tym cyklu jajeczkowanie... boli mnie brzuch, czuję jajniki... ech... może to po prostu dlatego, że to pierwsza owulacja, w której się staramy, i tak się wczuwam w ciało.. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Klusko Super,że masz L4 ![]() odpoczniesz, nabierzesz sił, i myślę że w głowie też się zrobi lepiej! Nie miałaś dotychczas zbyt wiele spokoju i w pracy i w domu, więc teraz masz czas na zasłużony odpoczynek! Co planujesz po tych 3 tygodniach? Przedłużasz zawolnienie?? Dobrego niedzielnego popołudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.