|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Lila, ja sie nie zam, ale nie wygląda to ciekawie
Migotko, cieszę się, że sie udało zapisać. Do 4 lipca szybko zleci Przed chwilą dzowni koleżanka czy może wpaś, bo ma coś mojego wchodzi i mówie, patrz co znalazłam i daje mi mój kolczyk Cholera a myślałam, że zgubiłam gdzieś na tym panieńskim. Ucieszyłam sie. Na co ona mówie, wiesz gdzie był - wypadł mi ze stanika jak sie rozbierałam Myślałam, że sie posikam ze śmiechu
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Hej moja corcia juz spi a ja mogę tu zajrzec
Lila mam nadzieje ze pojechalas na ip bo to naprawdę zle wyglada. Iza ja się strasznie boje tego momentu ząbków. Moze cos na dziąsełka i przeciwbólowego Ruda no pani doktor picus glancus a na tamta su.cz to bym poszla skarge zlozyc. Wredna jestem ale tu chodzi o zdrowie malych pacjentów. Zophiee koniecznie dawaj mu smoczek do butelki ktory jest jak cycek ze zeby lecialo musi troszke popracowac. Cenne rady matki ktora nauczyla corke na latwiznie. Co do wyprowadzki to ja jestem gotowa na juz ale moj tz twierdzi ze on sie chce budowac ale zeby to zaczac to musimy sie starac o kredyt a z tym duzo roboty i to nie wiadomo czy dostaniemy. No i tak to sie ciagnie ja swoje on swoje i tak w kółko.
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Jestem,popołudnie minęło dość spokojnie,gorączki nie było chociaż Kostulek troszkę marudził,jak się ochłodziło wyszliśmy na dwór i był w siódmym niebie,TŻ właśnie napisał że na 22gą będą na hotelu.Lila Jezus Maria jak on się biedactwo namęczy-mam nadzieję że posłuchałaś Gianki bo w taką pogodę Natanek to jeszcze gorzej przechodzi bo się poci Izka Kostek też mało sika,ważne że Domiś pije,na gorączkę polecam Pedicetamol-jest na prawdę super a na ząbki żel Dentinox N lub camillię w kropelkach-moja siostra ją chwaliła Klusiu no mówię Ci że ta babka w przychodni wyzywała że co tamta Kostusiowi przepisała-masakra jakaś. Zophiee przystawiaj go-nie poddawaj się,jak chcesz karmić to dasz radę.A co do organizacji czasu-zostaniesz sama i będziesz wiedziała że musisz dać radę i dasz Miałam coś jeszcze napisać ale się zakręciłam
|
#1264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadaliśmy,ale jest tak jak było. Cytat:
Dzięki za uspokojenie z sikaniem Cytat:
![]() Cytat:
Krzyczał równą godzine dopiero o 20:00 padł bez jedzenia Nie chwycił ani cyca ani butli.Tak mi go żal było Tż nakładał żel mówił że dziąsła rozpulchnione i chyba coś tam czuł.Przyszło mi jeszcze do głowy czy nie krzyczał tak temu że nie służy mu marchewka z ziemniakiem.Je takie danie od 3 dni .Jutro nie dam mu żadnego słoiczka i zobacze jak będzie wyglądał wieczór.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
Lulałam od 19tej, dopiero zasnął
już nawet bujałam i kołysałam, ale to go tylko rozśmieszało . Włączył faze opowieści godzilli i śmiał się do mnie. Po godzinie pisków i nadawania zmęczył się a ja jestem jak zombie.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Izka dziąsełka rozpulchnione to na ząbki więc dobrze że mu żelem posmarowaliście, włóż gryzaki do lodówki (nie do zamrażalnika)i jak będzie szalał w ciągu dnia daj mu chłodny gryzaczek to ukoi trochę ból
Mysia ale była biba ![]() Kami no ciężko tak z teściami,a o wynajmie nie myśleliście ?
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia co Ty tam robiłaś
![]() Lila to musi go strasznie boleć, zwłaszcza w taki upał, bidulek nasz kochany tyle namęczy się. Zophie mój tż wrócił do pracy po trzech dniach i byłam/jestem sama z Kubusiem cały czas. Dasz radę, spojrzysz na Boryska i ukryty power załącza się, bo nie ma innej opcji. Poza tym teraz jeszcze dochodzisz do siebie po porodzie,.z każdym dniem łatwiej, wpadniesz w rytm. Zawsze możesz odsypiać z Małym i obiadu czasem jak nie będzie to świat nie zawali się ![]() Iza biedny Domiś , pewnie to ząbki, do tego upał i maluszek męczy się. Ewcia super ,że Kostuś lepiej. Nawet na dworze już szalał. U mnie skwar straszny, w domu siedzimy bo chłodniej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka no duszno strasznie ale Kostuś przynosił mi swoje sandałeczki a jak udawałam że na niego nie patrzę to szedł pod drzwi i rączkami pukał i wołał :"mama" więc musiałam z nim wyjść,non stop podaję mu picie nawet jak się w nocy przebudzi bo jeść nie chce tak go gardło boli i chrapie jak dorosły facet
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. A Czarodziej się nie wkurza że w domu musicie siedzieć?Jedziemy z siostrą i jej rodzinką w sierpniu na weekend na Mazury ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ziajka to Kubula wariat marny zamiast spać to mamusię bajeruje
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia no to jak Kostuś ma sandałki w dłoni i woła mama to nie ma opcji. Musisz wyjść. Jak nic nie je to może jakąś kaszkę rzadszą albo rosołek. Ważne, ze pije. Kubuś wczoraj płakał na dworze i był cały zgrzany, więc dziś pasowało mu w domu bo chłodniej, okna otwarte i bawimy się przy balkonie. Właśnie korzystam z chwili i opycham się owocami na balkonie, przyjemnie chłodno
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę balkonu Kiedy on nawet chłodnej kaszki nie chce
|
|
#1272 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Syn ma swoje alter ego Konstanty Franciszek VEL Krzysztof Głodzisz
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
ale lecicie.
ja bez nastroju, rozmawiałam z tż i tylko cycki mi opadają. ja mu o rodzinie, miłości, szacunku- on mi o pracy, marzeniach i...wygraniu w totka bez sensu.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż buja w obłokach Ewcia Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-06-09 o 22:25 |
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Klusia no nie mów że znowu go bierze
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pojecia nie mam skad tam ten kolczyk
![]() Rudzia, biedny Mlody. Ciesze sie, ze dzisiaj lepiej. Zdrowka. Ja jezdze na Mazury co rok z pracy, jest super! Zophiee, kochana, poczatki napewno sa ciezkie. Przetrzymacie to a potem bedzie tylko lepiej. ![]() Iza, biedny Domis. Mysle, ze to jednak zabki. Oczywiscie objadlam sie truskawek i boli mnie brzuch.
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młody dzisiaj spokojniej niż wczoraj i gorączki nie ma (tfu,tfu,tfu) TŻ już dojechał na hotel Nic nie mów o tru,tru,truskawkach bo zjadłam na kolację michę utartych
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Myśka hahaha dopiero doczytałam o kolczyku
Ziajka no głowa w chmurach. jak wygramy w totka to kupimy mieszkanie nad morzem żeby sobie tam jeździć. tak tak, nie ma sprawy, to kiedy wygrywamy Ewa jutro już na pewno będzie lepiej też z apetytem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale TŻma pomysły ale ważne że Ciebie i Hanę uwzględnił w tym marzeniu No mam nadzieję że jutro zje ze mną śniadnko-ostatnio mu kanapki z serkiem smakują
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, zrobiłam sobie zakupy internetowe, popijam cydr i wreszcie mam minutkę, żeby coś napisać i cokolwiek poczytać!
Lila, napisz co z małym! Krzysia dziś tak samo wysypało na buzi od kremu z filtrem... Mysia no pięknie zabalowałaś ![]() Ewcia, mam nadzieje, że z tż już lepiej? Kluska, Twój tż mnie dobija. |
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak u nas już wszystko dobrze,zajrzyj do klubu-masz misję do wykonania ![]() Laski spadam bo Młody się kręci a i ja padnięta jestem DOBRANOC
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz jedziemy z małym, wczoraj poszłam z nim do przychodni, ale nie było jego pediatry i kazał brać ten fenistil i przyjść dzisiaj do naszego lekarza...
Mam nadzieję, że da nam skierowanie do szpitala, bo ostatnio mówił, że jak małemu nie zejdzie to tylko szpital.. umieram ze strachu o moje dziecko.. Żałuję, że nie pojechaliśmy wczoraj, ale TŻ był po piwkowaniu, a szpital w KR Nie śpię i siedzę i ryczę, mam żal do siebie, że marnuję czas u beznadziejnych lekarzy, zamiast pomóc własnemu dziecku
|
#1284 |
|
Wtajemniczenie
|
Lila nie płacz. Trzymam kciuki, żeby Natankowi przeszło. Chyba w waszym przypadku szpital nie jest takim złym rozwiązaniem, oby tylko na dobrych lekarz trafić
![]() Trzymaj się dzielnie, musisz być teraz silna , żeby wspierać Natanka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki,za nami dość ciężka noc
Kotik spał ze mną i non stop się budził,płakał i tylko butla z piciem dawała ukojenie więc chyba mu mocno w gardle zasychało,ok.3 (Kluska ) znowu go męczyło tak jak wczoraj rano że się rzucał na łóżku-na szczęście tylko chwile i to przez sen,rano wstał radosny jakby w nocy nic się nie działo,grzecznie wziął lekarstwa przy śniadaniu ale za to teraz rzuca smoczkiem i chyba się wkurza bo kładzie się na podłodze i się drze-nie lubię takiego zachowania u dzieci a tym bardziej u swojegoLilka musisz być silna dla Natanka,robiłaś co mogłaś żeby mu pomóc więc teraz niech pomogą mu inni-musi być dobrze a Ty dasz radę. Będę później,u nas znowu skwar
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
masakra ![]() Cytat:
![]() Za nami też ciężka noc Domiś się budził i popłakiwał.Dziś nie dam mu słoiczka żeby sprawdzić czy to wczoraj wieczorem nie był brzuszek.
||
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Lila trzymam kciuki za Was
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Czy atak ząbków może być tylko na wieczór?Do południa było wszystko ok,po południu zaczął bardzo gryzć rączki a po 19 po kąpieli ten atak płaczu.
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Lila, kciuki! Ależ gorąc
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Lila kochana trzymam kciuki i nie denerwuj sie dobrze bedzie ![]() Mysti czesc kochana jak tam sie macie? Migotko super ze udalo sie umowic termin ![]() Ewciu ciesze sie ze z tz juz wszystko dobrze , no najgorxej robic sobie wzajemnie na zlosc i sie unosic ale czasem tez tak bywa. Jak dzis Kostus nasz sie czuje? Kluska twoj tz jest jak Dyzio marzyciel ale cuda wymysla,no jak sie nie ma problemow to trzeba je sobie jakos wymyslic:/ przykro mi ze musisz tego sluchac ale mam nadzieje ze w koncu sie ogarnie z tymi swoimi problemami;/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Mysia ale sie usmialam jak czytalam o twoim kolczyku , no grubo bylo na tym panienskim Ziajak moze pelnia tak wplywa na Kubula ze nie moze spac, usnac. My wstalysmy o 9 dzisiaj wiecie co wiem ze wiekszosc z was usypia maluchy kolo 19-20 a u nas to jest jakos mega dziwne ja nie wiem glupio mi ja usypiac o tej porze bo teraz czasem i po 19 jeszcze na dwor wychodzimy na spacer i tak pora nocna nam sie zaczyna kolo 21-22 i wtedy mala ladnie zasypia i spi dlugo a jak probowalismy ja uspic wczesniej to i dlugo zasypia i pobudki o 5.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Ewciu biedny Kostus , oby szybko zadzialaly leki. A psikasz czyms do gardelka? Musi go bolec i tak to pokazuje, bidulek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

wchodzi i mówie, patrz co znalazłam i daje mi mój kolczyk
Cholera a myślałam, że zgubiłam gdzieś na tym panieńskim. Ucieszyłam sie. Na co ona mówie, wiesz gdzie był - wypadł mi ze stanika jak sie rozbierałam

Jestem,popołudnie minęło dość spokojnie,gorączki nie było chociaż Kostulek troszkę marudził,jak się ochłodziło wyszliśmy na dwór i był w siódmym niebie,TŻ właśnie napisał że na 22gą będą na hotelu.
więc termofor, masaż, noszenie, układanie nabrzuszku.
Nie chwycił ani cyca ani butli.Tak mi go żal było
już nawet bujałam i kołysałam, ale to go tylko rozśmieszało . Włączył faze opowieści godzilli i śmiał się do mnie. Po godzinie pisków i nadawania zmęczył się a ja jestem jak zombie.

No mam nadzieję że jutro zje ze mną śniadnko-ostatnio mu kanapki z serkiem smakują 
) znowu go męczyło tak jak wczoraj rano że się rzucał na łóżku-na szczęście tylko chwile i to przez sen,rano wstał radosny jakby w nocy nic się nie działo,grzecznie wziął lekarstwa przy śniadaniu ale za to teraz rzuca smoczkiem i chyba się wkurza bo kładzie się na podłodze i się drze-nie lubię takiego zachowania u dzieci a tym bardziej u swojego