|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Asiu a nie bedziesz wczesniej suszyc szyszek???
Bo ja jak robilam kiedys choinki to troche postaly w domu w cieple i zaczely sie "rozkwitac" i sie odklejaly bo jedna wypychala druga ![]() Kuleczko co Ty takie wyprzedarze robisz? Jak mnie dzis plecy napie.rdzi.ela.ja
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia niee. One sa suche. Niektore tylko poleza sobie i rozkwina. W stroiku nic sie nie poodkleja
A Ty kiedy do szpitala idziesz? No i odpoczywaj. Ja dzis po sprzataniu znowu padnieta jestem. I ta scierpnieta reka
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za tydz mam wizyte wiec zobaczymy co gin powie Albo 23 gru albo 6sty No chyba ze akcja sie rozkreci sama ![]() Asiu powinnas odpoczywac a nie sprzatac ![]() A dlaczego Ci reka dretwieje?
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Kto za mnie dom posprzata?
Heh to moja dzialka. Tyle ze musze sie nauczyc sprzatac pomalu i etapami. Zrobic cos i odpoczac... A ja chce wsio naraz. A tak nidyrydy ![]() Reka mi dretwieje nie wiem czemu. Moze dzidek uciska. Po nocy jest masakra. Na sniadanie herbate pije lewa reka W prawej.nie utrzymam ![]() A Mala szaleje w brzuszku? Strasznie jestem ciekawa co Ci lekarz powie
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia ty sie oszczędzaj
niech mąż pomoże trochę, a jeszcze mama jest to pewnie tez Ci cos pomoże. Ewka juz niedługo i nie beda boleć chyba ze od noszenia małej. Mnie tez czasem kluje jak za dlugo stoje przy myciu gar. Pranie sie robi, naczynia pomyte. A sprzedaje bo mam jeszcze troche biurowych swoich mebli plus mamy biurowe ck robilismy remont to teraz nowe sa, stół stwierdziliśmy ze jest duzo za duzy i zajmuje prawie połowę pokoju, komodę mialam taka z biedronki to jeszcze z domu od siebie z pokoju wzięłam j tak sie peleta bo nie miala swojego miejsca tutaj i szafa narożna tez z biedry mialam w pokoju to teraz służy za szafe na kurtki, reczniki, pudelka, odkurzacz, deske do prasowania, suszarke na pranie, a ja chce zrobic taka przesowna w tym rogu i zeby ladnie wszystko bylo poukladane i mialo swoje miejsce plus buty zeby sie zmiescily, bo kiedys Tz przyniosl taka stara półkę taka zyrafke i tam buty sa a ze sie nie mieszcza wszystkie to na kupie poupychane, a ta szafeczka stoi po drugiej stronie drzwi wejsciowych i tak ni kij ni w oko wyrozwalane wszystko a tu jedno a tu drugie. Juz sobje troche kasy uzbieralam takiej lewej ze sprzedaży mebli co mi zeszlo to by bylo w sam raz na ta szafe bo mam jakies 800 zl jak dzisiaj przeliczalam a stół kupimy mniejszy---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- sie rozpisalam no a dzwonila jakas babka dzisiaj o stół i ma niby przyjechac zobaczyc go sobie, zobaczymy czy przyjedzie i weźmie, to trzymajcie kciuki wiecie dziewczyny czasami potrzebuje zmiany w tym mieszkaniu haha, u siebie w pokoju tk moglam robic co chcialam co pół roku zmieniałam ustawienia mebli
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj mala szaleje ![]() Najgorzej jak kopie po zebrach albo robi cos przy moim pecherzu ![]() Kuleczka a to pewnie jak meble nie potrzebne a zawsze cos kasy wpadnie Nie wiedzialam ze sms o tresci "kiedy jedziesz na porodowke" wyprowadzi mnie z rownowagi
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-14 o 17:16 |
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko póki daję radę top ogarniam temat
No i zmieniaj jeśli tylko możesz ![]() Ewcia heh ten pęcherz... U mnie też cisza cisza a nagle zryw i muszę biec do WC! No i magnez dziś dopiero zażyłam. Myślałam, że on tylko na skurcze No i kto to taki ciekawy hmm? Jezu jaką mam ochotę na coś dobrego! Jakiś smoothie albo lody z owocami!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka az tak ?
I teraz mam dylemat ze stolem czy jak juz bedzie inny czy szklany czy drewniany hmmm co myslicie ? Szklany sie juz nie powiekszy a drewniany znowu nie ma w kolorze klonu, w biedronce jest niby fajny ale nie wiem
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Asia wow jaki album! Świetnie wygląda i gratuluję zdolności
A gadżety dla syna tez bardzo ładne. Kuleczko tylko nie szyba Miałam kiedyś taka ławę, siostra ma, tragedia. ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Ewka do pytań się przyzeyczajaj. Wiem z wątku mamusiowego jakie to wkurzające
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
podczytuje Was, ale nie mam ani czasu ani weny na pisanie. W pracy kocioł a po pracy to wiadomo...czas z Lorbasem spędzam ![]() w sumie to u mnie ok. pomału szykujemy sie do świąt Takaya, super te grochy wyglądają!! chodzi mi i o pościel i o ochraniacz. Joasiuna, album na medal!!! wspomnienia zamknięte w ślicznej oprawie |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
Znalazłam chwilę aby do was wpaść Może uda mi się jeszcze dziś wrzucić zdjęcia M w nowej kurteczce ![]() Ja oczywiście ze wszystkim do tyłu ;/ choinki nadal nie ma, ale uwinęłam się z kartkami bo kolega zamówił 10szt Jutro jadę do biura to skoczę do castoramy po drut I może uda się te baletnice zrobić na choinkę ![]() Aaa no i mam wykrój na płaszczyk, wydaje się łatwy ale ja chce go ocieplić pikówką więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie wiem czy pisałam mama wyciągnła z szafy czerwony wełniany flausz Więc zapłacę tylko za ocieplinę ![]() Ewciu wysłałaś mi może to futerko Jak coś to daj znać ile mam Ci za przesyłkę zapłacić Asiu pościel super! Podobają mi się te szare gochu A to w sowy to co? Prześcieradło? Ja kupiłam ten materiał w gwiazdki i jakoś wciąż nie dotarł Nie wiem czy się chwaliłam. Na mikołajki dziadki kupili M pakcioszki (Renbut) bardzo je lubi stópki nie marzną to nawet sama czasem przychodzi aby jej założyć
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Do klubu już dziś nie dam rady wrzucić. Wrzucę tu dwie
![]() Lepiej się prezentuje z szarą czapką, ale akurat była w praniu
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-12-14 o 22:02 |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya nie widać zdjęć
![]() Asia świetne zakupy no i szlafroczek najlepiej cienki bawełniany wiec dobrze że kupiłaś ![]() o i tyle zapamiętałam podczytuje was ale nie mam bardzo czasu.... a w tym tyg non stop z którymś do lekarza, bo mamy okulistę, szczepienie i jeszcze moja kontrola
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Odnalazly sie zguby
Kuleczko ja nie pomoge... Ale chyba tak jak pisze Passion-drewniany wez ![]() DELL tos zabiegana. Ale to dobrze bo nie myslisz o tym wszystkim A choinka gola czy ubrana juz? ![]() Takaya hehe Ty to waryjat jednak jestes Tu kartki tu szycie ja nie wiem jak to ogarniasz A sowki to zastepcza posciel Ja tez zamowilam kilka szmatek. Z jednej uszyje poszewke na jaska do wozka a z reszty podobaja mi sie maskotki takie recznie szyte w lozeczku Narysowalam szablony i podzialam. Tylko nie wiem czy u nas wypelnienie dostane. To takie jak do kurtek czy jakies inne? Znasz sie moze? ![]() Fotki M zobacze pozniej bo na tel mi sie nie wyswietlaja. I_K o widzisz to dobry zakup zrobilam Juz wszystko powypierane tylko rekawy musze zwezyc w szlafroku bo jakies takie szeroczenkie A Ty sama ogarniasz czy maz ma wolne? No i jak przygotowania do swiat? ![]() I dziekuje za komplemenciory jesli chodzi o album
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-12-15 o 08:55 |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Asiu brat taki ciekawski ![]() Takaya oczywiscie ze wyslalam mysle ze dzis powinno dojsc A co do kosztow to nie przesadzaj groszowe sprawy Ladniutka kurteczka Dell
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No chyba jednak drewniany zostanie bo wymiarowo mi nie pasują szklane albo za małe albo za duże. Passion wiem jak jest ze szklanym bo u mamy stoi ława i stół ale jest fajny bo ma nogi drewniane, a te tańsze co na all są to takie liche jakieś i jak pomyślę że mogłoby się rozbić to masakra jakaś, poza tym ciężko się to myje ![]() Takaya śliczna kurteczka, pasuje do bucików Dell to masz wycisk
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia aha
Kuleczko o widzisz sprawa się sama rozwiązała ![]() Takaya świetna jest No i do bucików jak znalazł Okey biorę się za szycie ![]() Ewcia a co do kocyka-to teraz znowu jest kupon minus 20 zł. To może się skusisz Ja paczę i paczę ale nie wiem czy wziąć sam kocyk czy podusię do kompletu
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zajęte, a ja się nudzę ...
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas dzis na termometrze +8stopni ![]() toz to wiosna ![]() sis mi wczoraj powiedziala ze napewno urodze chlopaka bo mam brzuch "pilke"...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite
dzięki za prezencik w imieniu K Przychodzę ze spaceru a paczka już czeka pytam się siostry co to a ona do mnie to ty chyba powinnaś wiedzieć z dzieckiem na rękach próbuje wypatrzeć nadawce no i znajome nazwisko świetnie mi pasuje do szarego zestawu no i na minky też chorowałam ale jakoś się nie mogłam zdecydować i odpuściłam w ogóle ta kołderka jest super cieplutka wiec już dziecię mi nie zmarznie no i w ogóle jeszcze nie zakupiłam pościeli dla K wiec mam z głowy Karteczka cud miód ![]() Asia, tak chłop jest, nawet raz został z dwójką na 3h w ogóle to nie ma tragedii z dwójką jak narazie.... pewnie zęby wszystko popsują
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia oj... To chyba nie ma znaczenia. Każdy brzuszek jest inny. A Ty jesteś szczuplutka dużo nie przytyłaś to nie pójdzie Ci jakoś strasznie w boki tylko w przód
Mnie ostatnio spotkała taka znajoma mama z przedszkola pyta się co tam jak tam który miesiąc. I zdziwiona, że już 8, że brzuszek mam nieduży jak na ten miesiąc, że mały musi być mały Se myślę jest w sam raz! Ale wysłuchałam potaknęłam i poszłam Jakby tak słuchać teorii każdego to by o.c.piał No u nas też ciepluteńko U nas 12 na plusie Weź tu święta poczuj ![]() I_K to super,że tak wszystko ładnie się toczy Mi dziś przyszły biustonosze do karmienia. Wyglądają o niebo lepiej niż te rynkowe ![]() A właśnie minky lepiej brać ocieplane czy nie??? Która ma i wie?
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Asia ile placilas za staniki??
Ja cos dzis mam oczy podpuchniete ![]() Czy Wam przed porodem opadl brzuch?
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia płaciłam 35,90 za dwa. W sklepie były za drogie... A na targu takie szmaty, że szkoda gadać
Więc wzięłam w ciemno na necie i bawełna i wykonanie super. Mam nadzieję,że będą dobrze służyć ![]() Co do opuchnięcia-też tak czasami mam ![]() Ja dziś byłam u lekarza. Gość już ma 2300 Strach się bać jak tak rośnie co będzie za chwilę A lekarz kazał mi... Leżeć Się pytam czy coś jest nie tak, że tak do mnie gada a On że wszystko w porządku, ale mam odpoczywać... Okey postaram się oszczędzać ale nie leżeć Kto to wyleży Swoją drogą-idę spać Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki rozmiar bralas taki jak masz teraz? ![]() No widzisz to teraz lezec i pachniec ![]() A synus kawal chlopa ![]() Ktory to tydz?
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia jutro Ci podam linka
Bo pisze z komorki. Rozmiar taki jak teraz chociaz obwod.mogkby byc troche mniejszy. Ale balam sie ze mniejszy miseczke bedzie mial za mala. Jak cos to zweze ![]() Ja.mam 33 tc Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-12-15 o 22:58 |
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam o tc bo moja mala w 35tc wazylam 2350g Czyli chyba olbrzymem nie bedzie ![]() Witam sie ![]() Ja dzis sie wzielam za prasowanie ciuszkow malenstwa ![]() Dziewczyny ile na poczatek mialyscie wszystkich ciuszkow? Mialyscie jakas liste ile czego potrzeba czy tak "wg uznania" kupowalyscie?
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No widzisz Joasia masz się oszczędzać, tym bardziej teraz przy końcówce, nabiegasz się jeszcze po urodzeniu I jak Ci idzie Ewka to prasowanie ??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo
ja pół żywa Magdalena w nocy z niedz na pon miałaponad 39st gorączki. Lekarka stwierdziła,że albo od zębów i doszło drobneprzeziębienie bo ma zaczerwienionegardło, albo to trzydniówka. Przy czym kazała obserwować, że jeśli spadniegorączka a dziecko nie odzyska humoru to mam biegiem do lekrza przyjść.Nie jest kolorowo, bo cały czas ma 39-40st. Daje jej Pedicitamol, ale że po 3 godz przestawał działać to podałam ibuprofen i chyba jest na niego uczulona, albo organizm źle zniósł oba bo po 6godz od podania wymiotowała Na razie wymiotowała tylko raz. W nocy znów wysoka gorączka. Całą noc spała z nami. Bałam się,że jeśli będzie wymiotować to się udusi
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Madzia, może czopki by jej pomogły ??
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya biedna Madziulka
Moze jedzcie do jakiegos lekarza? Oby szybko przeszlo Kuleczka a jakos idzie prasowanie ![]() Strasznie pomalu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

a stół kupimy mniejszy
No i zmieniaj jeśli tylko możesz 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Się pytam czy coś jest nie tak, że tak do mnie gada a On że wszystko w porządku, ale mam odpoczywać... Okey postaram się oszczędzać ale nie leżeć