![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
o ja, teraz dopiero zauważyłam jaka długa przerwa świąteczna
![]() Ewulko współczuję.. zdrowia dla t. i Malutkiej ![]() Fewciu mam nadzieje, że 2015 będzie dużo lepszy ![]() Iwfka szkoda że kolejny weekend pod znakiem awantury :gasiu: Misiael intensywnie myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Lurker ;)
|
Hope do mnie nie dociera, ze to tydzien do swiat. Jakos inaczej to odbieram gdy nie slysze za soba ciagle krzykow matki, ze mam sprzatac, bo przeciez swieta
![]() Laski, mam dylemat. Na wigilii bedzie facet mojej mamy, wypadaloby cos mu tez kupic na gifta. Co mozna wziac dla eleganckiego przedsiebiorcy grubo po 50? Nie znam faceta na tyle, zeby mu wybrac cokolwiek, a moja mama podpowiedziala perfumy... Wydaje mi sie to zbyt osobiste.
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to przedsiębiorca i pewnie chodzi w garniakach to może pasek do spodni? Albo jakieś wino (jeśli pija lub inny alkohol) ?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
ODSMOCZKOWANY na 102
![]() ![]() Little do mnie w sumie też nie dociera że święta idą. W sobotę wypucowałam okna, łazienkę, firanki poprałam. Muszę zapytać mamy, czy mam coś piec, czy nie ![]() Ja bym nie szła w perfumy, dlatego że w gusta trudno trafić z zapachem, a poza tym.. dobre perfumy kosztują. Może jakiś krawat? |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Lurker ;)
|
Wiecie co pasek to chyba dobra opcja
![]() ![]()
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy ma któraś z Was farbki z ikei???? to proszę powiedzcie mi jak doprać to dziadostwo ![]() Meneq- a Yae siedzi Ci w foteliku samochodowym? Bo Leo uwalnia zawsze rączki z pasów no a wózkiem już dawno nie jeździmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Przez najbliższe tygodnie/miesiące będzie mnie trochę mniej bo tyle załatwiania mamy że ![]() Dziś już od 8 rano latamy po urzędach,składamy pisma itp , itd... Za godzinkę do pracy wychodzę i tak teraz będzie. Co będzie wolne to i tak nie odpocznę bo trzeba będzie załatwiać. Ostatnio pisałam, że już mam dosyć bo nie wiem jak się mamy wyrobić jak na wszystkie papierzyska trzeba tyle czasu czekać... no i kasy potrzebujemy tyle że głowa boli ![]() Neti, bardzo ładnie Ci w tym kolorku ![]() Bokeh, ŁAŁ!!! Macie króliczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-15 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Marsi może spróbuj tego odplamiacza Oxy z Biedry? Mi wszystko nim popuszczało..Tobie Leo wyciąga rączki, a nam się w ogóe w foteliku odepnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz dobrze pasy wyregulowane? U nas w foteliku przy dobrej regulacji praktycznie nie ma szans na wyciagniecie raczek. W Polsce mialam problem, jak juz mi sie udalo ja posadzic, to siedziala. Miala krotki etap uwalniania raczek, ale tylko wtedy, kiedy ktos z nia jechal z tylu na kanapie. W ogole nie lubila fotelika polskiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Little a jakis alko ze szklankami? Ballantines albo cos takiego?
Siedze w pracy od 7.30 i.....nie mam NIC do roboty. Aaaaa pisalam wam juz ze Pietraszko znowu chory? Ostre zapalenie gardla i migdalkow. Wczoraj w nocy ponad 40st goraczki, drgawki. Dzisiaj tesc z nim w domu. Mam disc jego chorob ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś ładny zestaw długopis + pióro. To mu się na pewno przyda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytanie
![]() Potrzebuje porządna i mocna tablicę znikopis-ta magnetyczna. Kupiliśmy jedna i Antonio uwielbia ale niestety stanął nóżka i złamał ten element którym się czyści tablicę-niestety nie do naprawy. Chce mu kupić drugą ale taką mocną. Czy któraś może coś polecić? ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-15 o 11:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znalazlam jedna super dwustronna ale kosztuje 150 zl ;(
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedny Pietraszko, niestety u nas po kuracji anybiotykowej nadal ucho zapalone, idę jutro do laryngologa Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- no wieeem ![]()
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Misiael zartujesz? ja nic zniszczyłam moją ulubioną bluzkę- zostawił plamę jak odplamiacz z chlorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Silver: ja cię doskonale rozumiem, remontuję od zera 2.5 mca i jestem bliska nerwicy
![]() Do tego stopnia, że żeby przyoszczędzić i przyśpieszyć łazienka będzie wyglądać zupełnie inaczej póki co - kupiliśmy jakieś tanie płytki zamiast tych co chcieliśmy, zamiast szyby w prysznicu na razie będzie zasłonka a szybę się dokupi potem.. Bo ma być prysznic bez brodzika z terrakotą na podłodze i samą szybą. A w środku taka "wnęka/półka" żebym mogła sobie usiąść. Ale to musi poczekać. Nie będzie tak ładnie jak miało być - trudno, mam już dość. Kupiliśmy sobie też szafki do kuchni żeby przyśpieszyć i nie musieć robić swoich od zera - chciałam białe i takie kryterium spełniłam. Wiadomo - wiele rzeczy robię "po kosztach" bo to nie moje mieszkanie " na życie" tak jak u was. Robię tylko tak, żeby się miło mieszkało i nie wydać za dużo. Więc u was pewnie jeszcze trudniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Marsi to nie mam pojecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Ostatnio pisałam, że jak uśpiłam Ami to poszłam z tż na górę zobaczyć jak pomalowane jest - w 3 minuty się obudziła. Pamiętacie?
Wczoraj poszłam też po coś, po 5 minutach się obudziła z wielkim płaczem i mama jej nie mogła uspokoić. Zeszłam od razu oczywiście, wystraszona taka była, wczepiła się jak rzep i co chwilę się budziła z płaczem - zasnęła wczepiona we mnie całym ciałem po 2h. Wystraszyła się biedna - nie dla nas jeszcze nocne rozstania , mimo, że w dzień jest ok - jak np jadę do szkoły. Wie gdzie jadę, wie po co, macha, daje buzi. W nocy jeszcze jest za trudno, a wyszłam na 10 minut dosłownie, spała kamiennym snem, zawsze się budzi jak tylko wyjdę, biedna, ma radar ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Serdecznie polecam - rozmowa z A. Stein pt" Dlaczego dzieci się buntują" ![]() http://www.rozmowyodzieciach.pl/podc...nieszka-stein/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestesmy po wizycie. Bostonka. Zostalam pochwalona za leczenie. Z gabinetu wyszlysmy tylko z recepta na pulmicort(bo sie nam konczy a w domu musi byc) i karteczka z nazwa pianki usnierzajacej swedzenie. Reszta to to co sama dawalwm.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.