![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
U nas zima w pełni, zasypane drogi i dalej nie przestaje śnieżyć.
Już tęsknię do wiosny ... Wczoraj świeciło słońce, ale wiatr był okrutny, dziś zacina śniegiem. Aura nie zachęca do aktywności na zewnątrz, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
u nas to samo.... pada od sobotniej nocy, raz mniej raz więcej... dzisiaj zasypuje w zastraszającym tempie no ale w końcu zima
![]()
#1263 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Jak ja nie znosze zimy brrrr.... Wiecie co ,okazalo sie ze lekarz przy moim maluszku pomylil sie w doborze lekow...masakra...i jak tu zaufac lekarzom ![]() Dziewczyny jak czytam Was to glowa mnie boli ![]() ![]() Mam olej kokosowy ale jakos zachwytu nie ma...
#1264 |
Gang Iren
|
[QUOTE=Niepokorna;50164025]Dzien dobry
![]() Jak ja nie znosze zimy brrrr.... Wiecie co ,okazalo sie ze lekarz przy moim maluszku pomylil sie w doborze lekow...masakra...i jak tu zaufac lekarzom ![]() QUOTE] O kurcze! Jak to się pomylił? Zły lek? Dawka?
#1265 |
Rozeznanie
|
Zly antybiotyk i syrop dla doroslych ehhh szkoda slow
![]()
#1266 |
Zakorzenienie
|
Niepokorna- jak to możliwe? syrop dla dorosłych dla małego dziecka? wystrzelać takich lekarzy. Może powinnaś zmienić pediatrę. Nie może, a na pewno. To straszne.
A ja w tropie za koleżankami zamówiłam Miszkowy proszek zasadowy i Dircikowy eyeliner ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Dla zainteresowanych wit C : http://www.hotandflashy50.com/vitami...as-choice-css/ i wiele innych bardzo ciekawych artykułów np o retinolu. Pozostawiam was z pytzniem Jak dostać Retin A ????? komu on przeszkadzał w pl aptekach. Tak go lubiłam...buuuu Edytowane przez aussiewoman Czas edycji: 2015-02-09 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Niepkorna... w głowie mi się to nie chce zmieścić....
pomijam, że (nie wiem jak u Ciebie ale u mnie tak jest) panie aptekarki zawsze patrzą ile lat ma dziecię i jak jest źle wypisane to nie wydają leku.... a teraz co małemu dał pediatra?
![]() |
#1268 |
Rozeznanie
|
Pediatre juz zmienilam...
Od kiedy wycofali Retin A??juz nie bedzie dostepny??...zastanawiala m sie nad nim...
#1269 |
Zakorzenienie
|
Niepokorna- niestety wycofany..od kiedy dokładnie nie wiem...skleroza ..od x lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Gang Iren
|
Ten pediatra jakiś niepoważny. Ja bym skargę złożyła.
#1271 |
Rozeznanie
|
Johambina...pierwszy pediatra stwiedzil zapalenie gardla i przepisal antybiotyk na zakazenie pluc i syrop prawoslazowy ktory stosuje sie przy kaszlu suchym i u dzieci starszych i kropelki do nosa z antybiotykiem....ten drugi pediatra opieprzyl mnie ze podalam antybiotyk nie dosc ze zly to jeszcze w ogole niepotrzebny...a syrop tylko nasila kaszel ktory jest mokry...krople do nosa stosuje sie tylko jesli katar jest zielony...teraz ma tylko kropelki do noska i kropelki na gardelko...
" Upływ czasu oznacza tylko to, że wszystko możesz i nic nie musisz. " Edytowane przez Niepokorna Czas edycji: 2015-02-09 o 14:30 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do noska możesz małemu dać euphorbium... to jest homeopatyczne więc mu nie zaszkodzi, nawilży śluzówkę mnie też kiedyś jedna pedzia powiedziala, że przesadzam, ze skoro dziecko bierze antybola na ucho to moze miec temp....brała 4dni i w 5tym sie temp pojawiła.... więc coś było nie tak....ale pani doktor stwierdziła ze panikuję... na drugi dzien zajechałam, inna pedzia i... zapalenie płuc :/ czyli jednak COŚ się działo....
![]() |
#1273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z innej beczki...poszukuje dobrego salonu dermatologi estetycznej w Poznaniu...jesli ktos,cos to bede wdzieczna za info... We Wroclawiu korzystalam czasami z WellDerm ale z Poznania do Wro dojezdzac nie bede ![]()
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Z tego coo pamiętam Kamlisa poleca dr Osadowską...co prawda korzysta z gabinetu w Szczecinie, ale dr to dr
![]() http://www.dr-osadowska.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho i pusto się zrobiło
![]() Blue morder sezon 1 ... nawet fajny angielski kryminał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
Dziewczeta ktora z Was bladolica i chce diorsnow spf 50 bb 10ml? Kupilam odcien medium, ale dla mnie i tak za jasny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
Ale bez żartów, dziewczęta, tak 8 godzin, cała dniówka robocza ciszy ?!?
Źle się dzieje w państwie duńskim, oj źle. Proszę się meldować na posterunkach ![]() U nas - po wczorajszym zimowym dniu przyszła odwilż. Zdecydowanie najlepsze obuwie to byłyby ocieplane kalosze, inne się tylko niszczą w tej chlapie. Parkowanie w tych warunkach - odsunięte zwały mokrego śniegu pomiędzy jezdnią a poboczem, to odrębna historia. Byle do wiosny! |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No, coś oklapły kobiety ![]() Ja byłam dziś u fryzjera. Jestem baaaardzo zadowolona ![]() ![]() Wpadłam też do Zary i upolowałam parę łaszków z resztek wyprzedażowych i spodnie z nowej kolekcji http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...5p2521009.html (te szare) i ta torebka mnie zawołała http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...fringed-clutch Koniec chwalipięctwa ![]() ![]() Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-02-10 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
strajk jakiś albo co.....
#1281 |
Zadomowienie
|
Juka - super, że udana i wizyta u fryzjera, i zakupy
![]() Ja też "w tle' niestety pracuję, a w krótkich przerwach odświeżam, czy coś wreszcie napisałyście. Oprócz tego przerabiam chyba wirusa, którego dzieci przywiozły z obozu, albo tak niewyraźnie czuję się po heviranie. Wszystko jedno z czego mi jest źle ... chcę, żeby już przeszło. I coraz bardziej chcę urlopu ![]() Wczoraj byłam u kosmetyczki - pedicure+zabieg na twarz dla cery odwodnionej, lecz problematycznej. Bez fajerwerków, ale myślę, że dobrze mi zrobił. Przy okazji dostałam próbki time-fillera Filorgi. Zerknęłam do archiwum i widziałam, że niektóre z Was go używały. Szkoda, że nie mieli akurat wersji mat, bo ten bez matu dla mnie się pewnie nie będzie nadawał na dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda tez kiepska - miedzy zimno i bez chlapy albo zimno i chlapa
![]() Jaki strajk...? U mnie rano basen, czyli o 6.50 wychodzę z chałupy ![]() ![]() Jadłam ostatnio smaczne paczki - a ja pączków nie lubie ![]() ![]() Przypomniałam dziś tz o walentynkach. popatrzył na mnie wzrokiem jelonka-sieroty: przecież on mi okazuje miłość na co dzień, po co jeszcze walentynki...? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
jakbym mojego tatę słyszała... tylko że moi lecą 28.02....więc zdecydowanie bliżej mają
![]() poza tym oboje mają jakieś fatalne przeziębienie, wirusa albo diabeł wie co i się kurują... bo wiadomo, wyjazd coraz blizej ![]()
#1284 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak wole Egipt w cieplejszym okresie
![]() Od razu kojarzy mi się ten nieudany wyjazd ostatni na próbe namówienia nas na dzierzawe apartamentu. 20 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Noc zakupów w douglas pl, jeśli kogos interesuje ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-10 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
![]() moi jakos sobie zime upatrzyli na wyjazdy... niech jadą, przynajmniej odpocznę trochę ![]() w zeszłym roku jak byli w lutym mieli super sytuację... ja się śmieje do dzisiaj.... siedzi sobie pani w basenie i łapie słonko... podchodzi mąż i mówi zeby wyszła już bo sie za bardzo przyjara...pani na to, ze no trudno... pan: no ale co Ty w pracy powiesz? ze w Kołobrzegu się tak opaliłaś? ![]() ![]() ![]()
![]() "kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2015-02-10 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
Miszka, w zw. z nocą zakupów, napisz szybko, jak ten puder utrwalająco - matujący Laury się sprawuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zadomowienie
|
Kama - masz w takim razie nieobecność usprawiedliwioną, ale Miszka i kilka innych koleżanek - wa-ga-ry
![]() Też dostałam maila o nocy -20% w Douglasie, ale niestety są wyjątki: Sensai, Mac, Bobbi brown. |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
A mnie nic nie kusi
![]() Mam wszystko i więcej ![]() To powiększające lustro w gabinecie i jeszcze moje okulary zniechęcają do przyglądania się sobie zbyt uważnie - każdy włosek, każdy meszek jest widoczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Oj tam, oj tam Kama, zawsze coś się przyda
![]() No nie mów, że kieliszków nie zabierasz na urlop. Ja kiedyś to normalnie od tego zaczynałam pakowanie, a teraz jak wybieram miejsce na urlop, to pierwsze co robię - upewniam się, czy kieliszki są na stanie. Co to za urlop bez kieliszka. ![]() Dircik, poszłabym sobie na jakiś zabieg, wszystko jedno na co ![]() Kurcze blade, pomalowałam sobie, a raczej uzupełniłam odprysk lakieru na paznokciu i teraz nie mogę iść spać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Juka lubię ten puder.Mogę Ci wysłać to sobie przetestujesz w domowych pieleszach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.