![]() |
#1261 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ŁÓDŹ
Czy wiecie coś na temat dr Jolanty Gawlik, która przyjmuje w Łodzi - ul. Milionowa 3 - gabinety LUX-MED ??? Pozdrawiam serdecznie ![]()
#1262 |
Raczkowanie
|
Biała Podlaska
Dziwczyny czy możecie mi polecić kogoś w Białej. czyje sie zdesperowana... nie moge znaleść. |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() super lekarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Przyczajenie
|
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!
Na litość Boską, moderator napisał, żeby na początku wypowiedzi napisać miasto, którego wypowiedź będzie się tyczyć. Czy to takie trudne??? O wiele łatwiej będzie każdemu wyszukać miasto, które nas interesuje, niż śledzić wszystkie teksty o wszystkich ginekologach Polski. Trochę wyobraźni!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Z czystym sumieniem mogę polecić Monikę Knapik-Rybkę. Jej strona internetowa: http://www.knapik-rybka.org.pl/gabinet/glowna.html BARDZO miła, delikatna, konkretna osoba ![]() Już nigdy nie zmienię ginekologa!
#1266 |
Raczkowanie
|
szukam pani ginekolog z Poznania ---najlepiej prywatnie przyjmującą
znającą się dobrze na zmianach hormonalnych |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
![]()
hej! poszukuje dobrego ginekologa w piasecznie (niestety ja tu tylko wynajmuje mieszkanie i nie bardzo wiem do kogo mozna pojsc bez obawy ) a musze udac sie do lekarza;/ bede wdzieczna za podpowiedz. aa i jak jestem z innej kasy chorych ale jestem studentka to przyjmie mnie czy bede musiała płacic??z gory dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Przyczajenie
|
Warszawa
Witam ![]() Jestem zapisana do dr Wiesława Kuracha. Znalazłam kilka opinii o tym lekarzu i jak zwykle są pozytywne i negatywne. Mam pytanie czy lepiej robić badania u niego na miejscu( a nie są podobno tanie) czy prosić o skierowanie i badać się w tańszym laboratorium ![]() Będę wdzięczna za informacje od tych z Was, które leczą się u dr Kuracha. Pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
kogo poleciłybyscie w piasecznie? bo nie jestem stad a musze udac sie do ginekologa i chciałabym trafic do kogos dobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Witam. Poszukuję dobrego ginekologa w Warszawie. Przeczytałam kilka wątków o dr Hoffman i mam pytanko - czy rzeczywiście jest taka dobra? Chciałabym się też dowiedzieć ile by kosztowała wizyta+cytologia+recepta. Za odpowiedź bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie PS. Proszę o nr tel do Pani doktor. Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wątek poszperałam w internecie, jednak nadal nie potrafię zlokalizować DOBREGO ginekologa w POZNANIU. Gdyby ktoś mógłby wskazać mi gina na terenie miasta, który miałby podpisaną umowę z NFZ lub chociaż prywatnego będę bardzo wdzięczna, bo ten do którego teraz chodzę jest bardzo miły, ale już dwa razy złapałam go na niekompetencji i nie mam zamiaru czekać. W tym przypadku do trzech razy sztuka nie obowiązuje
![]() Czekam na odpowiedzi lub PW! Dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
A masz może jakieś namiary konkretne ? Tel np ?
W ciągu życia człowiek zjada przeciętnie około 5 krów, 20 świń, 29 owiec, 760 kurczaków, 46 indyków, 18 kaczek,7 królików i około 1000 ryb. "I like work. It fascinates me. I can sit and look at it for hours " |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie odnośnie pani dr Richter która przyjmuje w Krakowie na Ujastku czy ktoś może do niej chodził? Jaka ona jest? Mam umówiona wizytę do niej a nigdzie nie mogę o niej nic znaleźć. Pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Przyczajenie
|
Witam ja mam trochę inne pytanie. Jeśli brałam kiedyś tabletki antykoncepcyjne i teraz (po długim czasie po ich odstawieniu) zrobiłam sama badania na poziom hormonów - który okazał się zbyt mały niż powinien to czy powinnam iść do ginekologa czy endokrynologa? Jeśli chodzi o tego drugiego czy znacie jakiegoś dobrego w Warszwie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
Oborniki Slaskie kolo Wroclawia- doktor Skrzypek- fenomen w ginekologi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
dytko 11 polecam Ci dr Marię Szypulską, jest super! Bada kompleksowo i możesz z nią porozmawiać o wszystkim. Powiem krótko, pracuję na codzień z różnymi ginekologami ale osobiście chodzę właśnie do tej pani doktor. Podam Ci namiary ul. Targowa 71a/10 ,tel.(22) 818 98 67. Jeżeli ktos potrzebuje lekarza ginekologii onkologicznej to polecam dr Pawła Derlatka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Przyczajenie
|
Jeśli szukacie specjalisty razem z opiniami nt. jego pracy to polecam Wyszukiwarke i ranking lekarzy ZnanyLekarz.pl. Fenomenalnie proste jest wyszukiwanie wszystkich, których chcecie. No, może nie ma ich tam wszystkich, ale warto dodać każdego, którego znacie -- to pomoże innym w szukaniu odpowiedniego specjalisty. Polecam tę stronę, bo uważam to, za bardzo dobrą inicjatywę.
Dla przykładu kilka linków stamtąd do ostatnich pytań: Ginekolodzy w Piasecznie:Ginekolodzy w Warszawie:
Dobrzy ginekolodzy w Poznaniu:
Nanusia76 -- dodałem polecaną przez Ciebie panią doktor. Jej dane są już na znanym lekarzu -- dodaj proszę swoje zdanie, nie chciałbym go bez Twojej wiedzy i zgody kopiować ![]() No i sprawdź proszę czy dane są poprawne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może wie do jakiego ginekologa warto iść w Jeleniej górze? Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Przyczajenie
|
KROSNO
Warchałowski Tomasz - ginekolog położnik Przyjmuje pacjentki na NFZ na Wojska Polskiego 43 w Medicusie, tel. 013 73 211 13, trzeba prosić z poradnia K. Jest tam trzy dni w tyg po południu. Miły, delikatny, kulturalny, dowcipny. Z tego co zaobserwowałam z receptami na tabletki nie ma problemów, zostawia u położnej. Zleca badania i tłumaczy co i jak. Można też w razie jakiegoś nagłego wypadku przyjść i przyjmie. Panie wychodzące z jego gabinetu są uśmiechnięte i zrelaksowane. Malutkie "ale" mam do niego ![]() Przyjmuje też w Jedliczu na ul. Rejtana 38B |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Raczkowanie
|
nie polecam swojego BYŁEGO ginekologa
Edytowane przez wisniowaa Czas edycji: 2009-04-17 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety nie znalazłam na forum informacji dotyczących dobrego ginekologa w GRUDZIĄDZU. Bardzo proszę o informację. Może słyszałyście opinie kogoś z Grudziadza.
#1283 |
Przyczajenie
|
WROCŁAW
Witam, wlasnie przeglądnełam cały watek, skupiłam sie rzecz jasna na informacjach dot. ginekologów z Wrocka i nie wierzę własnym oczom, ze nie natknęłam sie, na ani jeden wpis dotyczacy wspaniałego czlowieka, profesjonaliste w dziedzinie ginekologii i polożnictwa dr TOMASZA FUCHSA. To naprawde swietny lekarz, konkretny, rzeczowy, pracujacy w dwoch prywatnych gabinetach i w szpitalu klinicznym przy ul. Dyrekcyjnej. Ogólnie dyspozycyjny, zasze mozna do niego zadzwonic na komorke, jak nie odbierze, to zawsze oddzwoni. Specjalista w usg, prowadzeniu ciąz. Szczerze polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Przyczajenie
|
Cześć! Czy któraś z Was ma namiary do prywatnego ginekologa w Poznaniu, który przyjmuje w soboty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do dr. Derlatki i dr. Sobiczewskiego przyjmują również w CM LIM w Warszawie Warszawa/Otwock dr. Piotr Piasny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Przyczajenie
|
![]()
Warszawa
ja polecam ci swoja Pania dr Zofią Liziniewicz – Krzywicką pani doktor jest sympatyczna cierpliwa i odpowiada rzeczowo na kazde nawet najgłupsze pytanie do tego bardzo kompetentna Jest laureatką wyróżnienia przyznanego przez czytelniczki miesięcznika Twój Styl – „Lekarz Przyjacielem Kobiety”. wiec to o czymś świadczy ![]() Pani doktor przyjmuje w medycynie rodzinnej 3. Poradnia Medycyny Rodzinnej - Warszawa Ochota ul. Żwirki i Wigury 39 telefon: 022 823 89 45 przyjmuje chyba na nfz i prywatnie ale nie orientuje sie tak dokładnie bo ja mam wykupione ubezpieczenie medyczne pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Toruń
Serdecznie polecam dr Lucynę Palacz-Marchwińską. Przyjmuje prywatnie w gabinecie na Koniuchach. Chodzę do niej bez stresu, jest sympatyczna i kompetentna, nie traktuje pacjentek jak kolejnego numerka w kolejce, kolejnej okazji do dobrego zarobku. W gabinecie jest poczekalnia, położna, która zakłada karty, waży przed wizytą, mierzy ciśnienie itp, a w samym gabinecie oddzielne pomieszczenie z toaletą, bidetem, jednorazowe kapcie. Pani doktor ma też USG bardzo dobrej klasy, nowy aparat, jest niezwykle delikatna. Dba o to, by cytologia była robiona na czas, sugeruje ew. jakieś badania lub sposób postępowania. I jest cudowna, jako człowiek. Polecam, naprawdę świetny lekarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Przyczajenie
|
hej! możecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Siedlec? najlepiej żeby to była kobieta i przyjmowała prywatnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Przyczajenie
|
![]()
szukam dobrego ginekologa bo mój mnie wkurzył miły konkretny itp itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Raczkowanie
|
Kraków
Polecam pania doktorKatarzyna Kisielewska chodze do niej dwa lata i bardzo sobie chwale ![]() http://ginekolog-krakow.republika.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.