Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-13, 09:11   #1261
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Asia, super rodzinka przyjeżdża

Duszona, baty dla męża

Aga, a jak on to zrobił, że oko prawie by wydlubal... Bo nie wiem

My dzisiaj tez nigdzie nie wychodzimy... Tzn. Na podwórko
Mąż na budowie, wiec znowu sami..

Mały juz druga godzinę snu nabija, zaraz pewnie się obudzi

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Dziewczyny miłego grillowania

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

O... Obudził się właśnie
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 09:11   #1262
mamikonline
Przyczajenie

u nas jak zawsze jedzonko o 5 rano i pobudka o 7. A teraz jesteśmy już po pierwszej 30 minutowej drzemce - jak zwykle na rękach mamy.
Za chwilę będę musiała wyjść na zakupy bo starsza córka potrzebuje białą bluzkę, ale jest straszny upał i nie wiem jak mały zniesie to wyjście.

Mlebidakin - dzięki za wpisanie, możesz uzupełnić TP 27.02.2015, godzina porodu 11:02, 3070g i 52 cm. cesarka

Edytowane przez mamikonline
Czas edycji: 2015-06-13 o 09:15
mamikonline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 09:14   #1263
85jjaa
Raczkowanie

wow ile imprez dzisiaj udanych grilli dla Was i dzieciaczków
Ilona wiesz zawsze możesz dać Szymka teściowej do zabawy - może pójdzie z nim na spacer;P Oby mały był grzeczny
Duszona a pokaż jakies nowe zdjęcia Adusi - ona ma takie super te włosy!

Aga i Mlebi zazdroszczę Wam tych nocy, ja czasem jestem tak padnięta, że nawet nie wiem ile razy wstawałam;P a dziś u nas były pobudki przez kupę o 23, 3 i 6... jeny czy on nie może przyswajać mojego mleka w całosci?
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 09:28   #1264
1141655
Zakorzenienie

Tez chce grilla!!

Może.jutro do T pojedziemy hmmm...

Dziś dam Tymowi trochę soku jabłkowego z koprem z hipp. Rozciencze z wodą bo kupa taka twarda wyszła...

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 10:03   #1265
buu007
Zakorzenienie

hej wam
u nas tez upaly niemilosierne,mala ostatnio troche lepszy humor ma,ale widac ze gorac ja tez meczy

mamikonline witamy
ja juz to pisalam milion razy,ale napisze raz jeszcze hehe
mi sie z rozszerzaniem diety naprawde nie spieszy,wole poczekac,az brzuszek bedzie na to bardziej gotowy
pozatym nie bez podowu sie mowi zeby rozszerzac jak dziecko siedzi samo,no bo tak jest troche na pol lezaco-moim zdaniem malo bezpiecznie
ale to moje zdanie,a kazdy robi jak uwaza we wlasnym zakresie

emdziku wiadomo ze to jest trudna decyzja
a nie pomylilas czasem skazy z nietolarancja laktozy? bo ze skazy dzieci wysrastaja,a z nietolarncji sama nie wiem,niby laktoza jest obecna caly czas,prawda ze w tym mleku z drugiej fazy jest jej mniej ale mimo wszystko jest,a za ta nietolerancje odpowiada brak enzymu,wiec nie wiem czy mozna z tego wyrosnac,nie jestem lekarzem,pisze to tylko o tak,bo u mnie w rodzinie i rodzinie meza sa osoby z nietolerancja i maja ja do dnia dzisiejszego,kupuja specjalne mleka bez laktozy (nie wiem,moze ten enzym po jakims czasie sie wytwarza a moze nie)
w kazdym razie rozumiem dylematy Twoje
dobrze by bylo miec lekarza takiego ktoremu ufasz,ktory dobrze podpowie co robic
a chodzic do 10 mysle ze to nie ma sensu,bo wlasnie kazdy Ci powie co innego i nic konkretnego sie nie dowiesz,bo kazdy moze miec inne zalecenia,i tylko Ci namieszaja to moje zdanie

wiem ze takim gadaniem pediatra moze Cie wkurzac,ale po to wlasnie zleca badania zeby sie dowiedziec o co chodzi i co sie malej dzieje,to nie to ze ona sobie eksperymentuje,przeciez wrozka tez nie jest,a jak niektore badania wychodza dobrze i wykluczaja np alergie czy ta nietolerancje,a mimo to widzisz ze jakiejs spektakularnej poprawy nie ma to trzeba szukac dalej co sie dzieje

poniekad rozumiem Cie bo ze starsza mialam takie przejscia,jej ulewanie caly czas,male przybieranie na wadze,tez wymyslali lekarze cuda na kiju,az trafilam na pania pediatre i alergologa,ktora mi tak to wszystko sprawnie wytlumaczyla i wziela mloda podopieke

Ilonka milej zabawy,wiesz ze chcemy zobaczyc sukienke

Olcia sliczny ten komplecik

Inco wszystko zalezy co dla Ciebie znaczy lepsze krzeselko czy chodzi o wyglad,ze ma Ci sie podobac,czy moze o cos innego,bo tak naprawde to one sie tylko materialem i wygladem roznia a funkce maja taka sama ja bym wybrala opcje 3,krzeselko i lozeczko,tylko sie zastanow czego potrzebujesz
jesli moge Ci cos zasugerowac-to lozeczko jak poziom moze miec jeden(mi akurat nie przeszkadzalo to) tak powinno miec odpinane wyjscie,a nie kazde takie ma,to jest super sprawa jak dzieciaczek podrosnie
a krzeselko,patrz na material taki zeby sie latwo czyscilo,ja mam nie fajny material,cale trzeba dac do prania jak sie ubrudzi,a nie zejdzie tak szmata,i sie cale to siedzisko obiera,ale no nie ja je wybieralam,mialam tylko sie nim cieszyc bo drogie bylo

dobrze ze zdazylam bujaczek kupic sama,bo tez juz moja T chciala kupic,byla zreszta zaiwedziona ale no sorry,znow bym miala grata nie takiego jak chce

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Edytowane przez buu007
Czas edycji: 2015-06-13 o 10:08
buu007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 10:38   #1266
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Buu super, że malutka ma lepszy humor

U nas tez jest ciepło, ale wczoraj była ulewa i jest inne powietrze
Stary 2015-06-13, 10:50   #1267
IncognitoNick
Zadomowienie

Buu, dzięki za opinię! To łóżeczko co mi się podobało drogie jest a nie ma wlasnie odpinanego wejścia i myślałam, czy to duży minus. Jak mówisz, że duży to chyba faktycznie sobie daruje.

A mam jeszcze pytanie do Ciebie Buu, bo piszesz, ze starsza Córa ulewała. Mały też ulewa, ale lekarka nie kazała się narazie martwić. Ulewa tak obficie z raz dziennie i ze dwa razy tak leciutko. Przybiera na wadze ładnie. Ci było u Twojej Córki?

Aga, Kasiulka - ten fotelik polly to jaki ma materiał? Jest taki dobry do czyszczenia jak radzi Buu?
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-13, 11:02   #1268
1141655
Zakorzenienie

To taka Ceratka ale delikatna
Szmatką się czyści

Stary 2015-06-13, 11:28   #1269
buu007
Zakorzenienie

Inco moja ulewa bardzo obficie,po kazdym jedzeniu,5 razy dziennie przebierana byla, i trwalo to dlugo,plus wlasnie przybierala bardzo pomalu i jak miala 2 miesiace miala robione rozne badania ale wyniki wyszly wszystkie ok,w siatkach centylowych zawsze byla na tym najnizszym poziomie
wtedy pediatra kaza mi jej kaszki dawac,ale nie podalam,bo -tu moze bylam glupia,moze nie,ale jakos dla mnie bylo za wczesnie na kaszki
pozniej jak alergolog o tym uslyszala to sie za glowe zlapala
i kazala nie dokarmiac,tylko mleko zageszczac
ale stwierdzila alergie,choc testow nie miala robionych ja bylam na diecie bezmlecznej bardzo dlugo

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-06-13, 12:00   #1270
Alunia79
Wtajemniczenie

No i spanie w dzień to makabra od 9 do 10 jeszcze pospala ale teraz już tylko 15 minut.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 12:10   #1271
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
No i spanie w dzień to makabra od 9 do 10 jeszcze pospala ale teraz już tylko 15 minut.
może jak wydziecie na spacerek to trochę pośpi, a Ty odsapniesz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-13, 12:22   #1272
1141655
Zakorzenienie

My za godzinkę,półtorej idziemy spacerować. Bo na razie ani ja ogarnieta,ani Tym :-D

Stary 2015-06-13, 12:43   #1273
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Ja tez chyba te Polly kupie.. Bo niby miejsca za dużo nie mam ale te male krzesełka jakieś niestabilne mi się wydają...
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 12:46   #1274
Tutti1234
Zadomowienie

Nigdy nie lubiłam kosić trawy, ale dziś poszłam i niech tz sie pozajmuje Młodą, normalnie odpoczełam, fajnie zrobić coś co nie jest związane z dzieckiem.

a i nie pisałam wam młoda ma kręcone włosy po tatusiu tz. głównie takie fale ale te najdłuższe sie skrecaja juz w loka

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2015-06-13 o 12:47
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 13:03   #1275
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Ej uzywacie tych wiatrakow w domu przy tych upalach ? Jest masakra duszno, maly spi w pampie i podkoszulku...
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-13, 13:09   #1276
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Tutti ładna dziewczyna będzie

Mój ma uszy po mężu

Hope ja nic nie używam. U mnie w domu jest w sam raz.
Stary 2015-06-13, 13:12   #1277
magda_go
Raczkowanie

Dziewczyny jak nie schodzi z ubranek to nie pamietam co wywabialo plamy albo sol albo soda do cieplej lub zimnej wody i pomoczyc chwile.

Aga widze ze i u Ciebie brak spania u dziecia w dzien alez ten Tym sie odmienil, za dobrze z nim mialas takze tego :-D
A teraz na koniec doczytalam ze spal bez pobudki w nocy. Za dobrze Ci kobieto !! :-D

Co do kupek... U nas taka rzadka jajecznica czy hmm musztarda z grudkami albo bez grudek zalezy co zjem i jak na mala podziala

Mamikonline witaj
Kupki na moje oko sa ok, nie martw sie
O rozszerzaniu diety tez mysle, sie doczekac nie moge ale to dopiero w lipcu wprowadzimy cokolwiek ;-) widze po prostu ze mala nie jest gotowa jeszcze.

Alunia tak bardzo sluzem sie nie martw jesli corci brzuszek nie boli. Bo sluz moze byc w kupce od sliny lykania albo od jakichs gazow w jelitkach. U nas tez bywa sluz w kupkach, ale poki mala jest pogodna, nie napina sie przy dotykaniu brzucha to nie panikuje.

Daria samo lapanie za rece to trzeba zabraniac, ale za nogi chyba moga dotknac co? :-P
Przynajmniej ja pozwalam o ile ktos mi dziecia przy tym nie ciagnie w zadna strone :-P

Dzis maz kupil malej pampersy rozmiar 4 ale cholercia duze...
Mamy jeszcze pol paczki 3 to moze dorosnie w tym czasie do 4. Maz mnie zabije jak sie dowie ze jednak 4 za duze i trza jeszcze 3 kupic :-P

Wiecie co? Jestem z siebie mega dumna. Mala spala z jakies 30 min a ja zdarzylam ogarnac porzadnie cale mieszkanie :-D tylko odkurzanie zostalo ale to juz dla meza, ja nie lubie sie poslugiwac tym diabelskim urzadzeniem :-P
Teraz dziec mi cyckuje jakby na spiocha, ja odpoczywam. Wstanie to ide do rodzicow troszke bo sama jestem a nie mam nic do roboty w sumie juz. Tylko czajnik umyje, szklanke i talerzyk :-P

Dziewczyny teraz mam 26 st w domciu. No i mala ma pampersa plus bodziak na krotki. No i nie wiem czy przykrywac ja czymkolwiek jak spi. Nawet taka cienka tetra nie wiem czy jej nie zgrzeje bardziej.

I musze pochwalc moje dziecko. Wklada juz noge do buzi :-D non stop, ciagle :-P nie idzie jej pieluchy zalozyc :-P

O ludu... Jeszcze u krolika posprzatac zapomnialam :-P
Mala wstala to sie za robote biore dalej :-P
Milego dnia

Hope u nas wiatrak dziala caly dzien plus jonizator. Ale wiatrak to glownie suszy sufity ale jakos cos zawsze ochlodzi delikatnie.

Edytowane przez magda_go
Czas edycji: 2015-06-13 o 13:33
magda_go jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 13:12   #1278
IncognitoNick
Zadomowienie

Aga, Buu - dzieki!

Hope - ja nie używam. U nas ściany są z grubej cegły, więc temp w domu jest ok.
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 13:53   #1279
Tutti1234
Zadomowienie

hope ja używam, jak Młoda leży w łozeczku to do niej nie dolatuje a jak jest na łozku to tak lekko osłaniam poduszka zeby bezpośrednio na nią nie wiało.

Zaczynam tesknic za tym jak młoda sie nie kreciła i tylko grzecznie lezała W pewnym momecie słysze ze tak dziwnie marudzi w łozeczku tak jakby przygluszone dzwieki, ide do niej a ona tak dziwnie obrocona tak troche na boku troche na brzuchu a twarz w materacu myslałam ze zawalu dostane, biedna nie mogła sobie poradzic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-13, 14:22   #1280
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez magda_go Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak nie schodzi z ubranek to nie pamietam co wywabialo plamy albo sol albo soda do cieplej lub zimnej wody i pomoczyc chwile.

Aga widze ze i u Ciebie brak spania u dziecia w dzien alez ten Tym sie odmienil, za dobrze z nim mialas takze tego :-D
A teraz na koniec doczytalam ze spal bez pobudki w nocy. Za dobrze Ci kobieto !! :-D

Co do kupek... U nas taka rzadka jajecznica czy hmm musztarda z grudkami albo bez grudek zalezy co zjem i jak na mala podziala

Mamikonline witaj
Kupki na moje oko sa ok, nie martw sie
O rozszerzaniu diety tez mysle, sie doczekac nie moge ale to dopiero w lipcu wprowadzimy cokolwiek ;-) widze po prostu ze mala nie jest gotowa jeszcze.

Alunia tak bardzo sluzem sie nie martw jesli corci brzuszek nie boli. Bo sluz moze byc w kupce od sliny lykania albo od jakichs gazow w jelitkach. U nas tez bywa sluz w kupkach, ale poki mala jest pogodna, nie napina sie przy dotykaniu brzucha to nie panikuje.

Daria samo lapanie za rece to trzeba zabraniac, ale za nogi chyba moga dotknac co? :-P
Przynajmniej ja pozwalam o ile ktos mi dziecia przy tym nie ciagnie w zadna strone :-P

Dzis maz kupil malej pampersy rozmiar 4 ale cholercia duze...
Mamy jeszcze pol paczki 3 to moze dorosnie w tym czasie do 4. Maz mnie zabije jak sie dowie ze jednak 4 za duze i trza jeszcze 3 kupic :-P

Wiecie co? Jestem z siebie mega dumna. Mala spala z jakies 30 min a ja zdarzylam ogarnac porzadnie cale mieszkanie :-D tylko odkurzanie zostalo ale to juz dla meza, ja nie lubie sie poslugiwac tym diabelskim urzadzeniem :-P
Teraz dziec mi cyckuje jakby na spiocha, ja odpoczywam. Wstanie to ide do rodzicow troszke bo sama jestem a nie mam nic do roboty w sumie juz. Tylko czajnik umyje, szklanke i talerzyk :-P

Dziewczyny teraz mam 26 st w domciu. No i mala ma pampersa plus bodziak na krotki. No i nie wiem czy przykrywac ja czymkolwiek jak spi. Nawet taka cienka tetra nie wiem czy jej nie zgrzeje bardziej.

I musze pochwalc moje dziecko. Wklada juz noge do buzi :-D non stop, ciagle :-P nie idzie jej pieluchy zalozyc :-P

O ludu... Jeszcze u krolika posprzatac zapomnialam :-P
Mala wstala to sie za robote biore dalej :-P
Milego dnia

Hope u nas wiatrak dziala caly dzien plus jonizator. Ale wiatrak to glownie suszy sufity ale jakos cos zawsze ochlodzi delikatnie.
Aaa to ty kupowalas ten jonizator, poprosze o recenzje
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 15:49   #1281
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Magda, czyli już poznała, że jej nogi to jej hi hi

Ja na razie swojemu pokazuje stópki, ale on chyba nie wie jeszcze, że to jego
Stary 2015-06-13, 19:55   #1282
Alunia79
Wtajemniczenie

Jak tu cicho i pusto...
Magda_go jej kupkę widział lekarz i sam powiedział, że taka być nie powinna, za dużo tego śluzu i za długo to trwa. Przez 3 tyg. Nie jem przecież tego samego.

Madzia,pytałaś kiedy robimy badania, w poniedziałek albo wtorek.

My też poszliśmy dziś na grila ale niestety burza nas pogoniła. Spacer też nie pomógł na spanie,spała znów 15 min. Ale cały dzień była bardzo pogodna i rozgadana. Tylko przez zmęczenie nie dała się już wykąpać i zasnąć to też był prnblem.
Stary 2015-06-13, 20:27   #1283
Tutti1234
Zadomowienie

wszystkie grilujecie? ja też po grilu z rodzicami Młoda śpi i ja tez zaraz sie kłade.

Macie w nocy otwarte okno w pokoju w ktorym śpi dziecko?
Stary 2015-06-13, 20:46   #1284
Alunia79
Wtajemniczenie

Ja mam najczęściej na rozszczelnieniu. Jak jest gorąco, to nie otwheram okien,żeby mi ten gorąctnie właził,poza txm u mnie pod oknami wiecznie gównażeria przesiaduje i chałasuje tak, że się spać nie da.

Hope, ale jak to jest, że nawet oni jak chcą się zająć to my i tak średnio dajemy im tę szansę.
Jutro mam iść ze starszą na basen i juz się trzęsę. Mimo,że jestem zmęczona to trudno mi się z nią rozstać, zostawić pod opieką kogoś innego.
Stary 2015-06-13, 21:17   #1285
buu007
Zakorzenienie

tutti ja nie otwieram okna,nic ttzn nie czuje roznicy

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-06-13, 21:26   #1286
aaga0
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
hope ja używam, jak Młoda leży w łozeczku to do niej nie dolatuje a jak jest na łozku to tak lekko osłaniam poduszka zeby bezpośrednio na nią nie wiało.

Zaczynam tesknic za tym jak młoda sie nie kreciła i tylko grzecznie lezała W pewnym momecie słysze ze tak dziwnie marudzi w łozeczku tak jakby przygluszone dzwieki, ide do niej a ona tak dziwnie obrocona tak troche na boku troche na brzuchu a twarz w materacu myslałam ze zawalu dostane, biedna nie mogła sobie poradzic
tutti ja miałam dokładnie to samo przez dwie ostatnie noce, budzi mnie jakies sapanie z łóżeczka ja zaglądam a mała na brzuchu z rączkami pod brzuchem i buzią w materacu i ani prawo ani w lewo tak się zaklinowała i brałam ją do nas do łóżka bo najgorsze że jak ją na plecki odwracałam to ona automatycznie spowrotem na brzuch i dalej to samo
aaga0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 21:27   #1287
mamikonline
Przyczajenie

Oj chciałabym otworzyć okno, bo sama też śpię w tym pokoju, ale Natan się zawsze rozkopuje, a na śpiworek za gorąco. W samym pajacyku boje się go wystawić na chłodniejsze powietrze.
Stary 2015-06-13, 21:30   #1288
aaga0
Przyczajenie

a okna też nie otwieram co najwyżej mała szparkę zostawiam by my spimy w bardzo małym pokoju, może z 6 m i wydaje mi sie ze by moglo wiac na łóżeczko chociaz dzis w nocy ma byc 18 stopni to niewiem
aaga0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 21:33   #1289
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość

A M pojechał do spowiedzi ZNOWU - bo był wczoraj, ale zapomniał karteczki Ciekawe, co pomyśli sobie ksiądz jak wejdzie do konfesjonału i powie, że u ostatniej spowiedzi był wczoraj
zawsze mnie bawiła ta papierkologia - ze jak do pierwszej komunii karteczkę trzeba mieć

Cytat:

a i nie pisałam wam młoda ma kręcone włosy po tatusiu tz. głównie takie fale ale te najdłuższe sie skrecaja juz w loka
Filit też się troszkę cherubinek się robi i włosy mu jaśnieją ma to chyba po mamusi, bo ja też przerabialam naturalny blond na głowie

Cytat:
Macie w nocy otwarte okno w pokoju w ktorym śpi dziecko?
nie, ale okno jest otwarte w salonie (przechodnim) i drzwi z sypialni dosalonu otwarte, więc tak pośrednio się wietrzy

ale dzisiaj był upał...
rano pojechałam z Małymdo parku, ale normalnie ledwo wózek dawałam radę pchać taka byłam słaba z gorąca... i zaliczyłam pierwsze przewijanie na ławce w parku, bo wolałam nie kisić pupy z kupą w ten upał...
potem pojechałam do T na obiad, i jak był problem z uspaniem Małego (płakał, widać ze zmęczony, ale za ciepło na spanie) bo na spacerze sie tylko zdrzemnął, to jak już zasnął to spał 3h, zdążyłam kawę wypić, nawet na zakupy spożywcze pojechalam, a on spał!
i dzisiaj yło pierwsze podejście do kaszki. Kupiłam tą z Humany, zrobiłam na wodzie - Małemu posmakowała bardzo, będzie fajna jako baza do deserków z owockami

Ale jestem padnięta.. z upału, przeziębienia i w ogóle... chyba się wina napiję

Edytowane przez Panna Migotka 86
Czas edycji: 2015-06-13 o 21:52
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-13, 21:44   #1290
1141655
Zakorzenienie

Migotka super ze kaszka.posmakowala.młodem u
.uważam.,że jest świetna i jako baza właśnie się świetnie sprawdzi juz blizniakowej też poleciłam ja bo oczywiście chciała.kupić sinlac heheh

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości