|
|
#1291 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
Dziewczyny widziałyście może u nas staniki o obwodzie 65 z miseczką c bądź d?
Szukam i nie mogę znaleźć ,a gdzie nie zajdę to sprzedawczynie patrzą na mnie jak z kosmosu Znacie to uczucie?
Bądź "inny" by nikt nie zauważył jak bardzo się wyróżniasz-paradoks. Edytowane przez oliwka93 Czas edycji: 2008-11-05 o 23:38 Powód: niepoprawnść gramatyczna |
|
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkiiich
w przyszlym tygodniu wybieram sie na zakupy, no i chcialam zapytac o cos na wzor kamizelki z Trolla jaka wrzucam do zalacznika. wczesniej widzialam taka wlasnie w Trollu, ale cos mnie podkusilo, zeby nie kupowac, a teraz latam szukam Edytowane przez rino Czas edycji: 2008-11-06 o 08:26 |
|
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
byłam w białej w smyku w poszukiwaniu tych balerinek zwykłych za 20-30zł
i nie znaleźć ich nie mogłam. czy to aby napewno ten sklep ? |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale może ich JUZ nie byc.
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do mieszkanek Białegostoku:
czy któraś z Was zna może jakiś fajny ciucholand z artykułami dla niemowląt i malutkich dzieci? Chodzi mi o takie rzeczy jak pajacyki, bluzeczki, spodenki... Poradźcie! Beata |
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
witam serdecznie
zobaczyłam wątek i pomyślałam, że się przyłączę temat sprowadził się do promocji i wysprzedaży, więc może to zainteresuje wizażanki byłam dzisiaj w galerii białej i np. w housie i new yorkerze można znaleźć sporo i to całkiem przecenionych ubrań, w h&m jest miła przecena bielizny, dwa wieszaki poprzeceniane o 30-50% i dodatkowo jeśli kupi się drugą rzecz to jest ona za grosz nie ma może mega wyboru, ale mi udało się wybrać dwa ładne staniki za całe 40 zł , natomiast w galerii zielone wzgórza przyjemne przeceny camaieu, to tak ode mnie
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
a orientujecie sie do keidy ta promocja w H&M trwa?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
W naszym H&M już nie obowiązuje ta promocja.
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
|
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Mam pytanie , moze wiecie gdzie jest teraz bazar który był przy Jurowieckiej ?? Dokładniej to szukam tych wiekszych stoisk ze spodniami ( te co były w tej hali) ![]() Może macie pojecie gdzie sie oni przenieśli ?? Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Jurowiecka się chyba na Kawaleryjską przeniosła, nie?
![]() ale czy akurat ci ludzie ze spodniami to nie wiem. |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też zauważyłam ostatnio że więcej tam tych straganów
|
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn ubiera sie w masowo obleganych sklepach np h&m, zara, NY, itp ja tego nie lubie poniewaz nieznioslabym jak bym zobaczyla mnostwo dzieczyn ubranych w ten sam ciuch co ja
wlasnie zaliczylam taka wpadke w wakacje o tym ze bede starsza na weslu dowiedzialam sie 2 tygodnie przed (wypadek losowy) no i musialam kupic stosowna sukienke, a ze czasu bylo malo i na wizyte w wawie nie bylo czasu musialam cos upic w bialym i jedyny sklep w ktoym byl duzy wybor sukienek to de facto. tam tez kupilam. wszystko byloby ok gdybyu nie fakt ze oprocz mnie na tym jednym malym weselu byly 3 dzieczyny w identycznych![]() :ma d: wyobrazacie to sobie ten obciach??? no wiec kolejny raz upewnilam sie w przekonaniu ze nigdy wiecej zakupow w masowych sklepach.ale za to teraz sobie kupialam piekna niepowtarzalna sukienke i w dodatku markowa- w central parku- lokal nr 64. ten sklepik to moje ostatnie odkrycie kiedys kupywalam w fatalaszku ale teraz tez bardzo duzo osob tam chodzi - takze juz sobie jakos ostatnio odpusilam.takze jak macie jeszcze sprawdzone takie male sklepiki z fajnymi nietuzinkowymi ciuszkami to piszcie. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
narzeczonaa nie jestes sama- tez tak mam. lubie byc na czasie ale nie lubie ubierac sie tak jak pol bialegostoku. jak nie bylo tych galerii u nas to zaopatrywalam sie w wawie. i bylo ok. a teraz w galerii moge kupic tylko cos co widze ze jest wlasnie niepowtarzalne i jest male prawdopodobienstwo ze na jednej dyskotece w jednym laszku bedzie 5 dziewczyn.
ja nie lubie fatalaszka bo dla mnie te rzeczy jakies wybrakowane. aha i znam doskonale ten sklep w Central Parku o ktorym piszes- to ten naprzeciwko pizzerii- sukienki naprawde cudne- jak dla mnie najladniejsze w bialymstoku. ale nie wiem czy powinnysmy chwalic ten sklep poniewaz wszyscy beda tam chodzic lepiej powiedzcie gdzie kupic ladny ciuszek dla 14 letniej siostry mojego chlopaka i z czego najbardziej bedzie zadowolona. |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wiem o jakim sklepie mówicie
I co do rzeczy które nosi pół Białegostoku, chyba żadna nie lubi mieć na sobie czegoś co co druga dziewczyna w mieście. Narzeczonaa wyobrażam sobie tą sytuację z weselem i trzema takimi samymi sukienkami, nie chciałabym się w takiej znaleźć. Ja kiedyś na połowinkach miałam taką samą sukienkę co partnerka jednego z kolegów w klasie Później na studniówkę starałam się właśnie wybrać coś niepowtarzalnego i udało się, ale inne dziewczyny nie mogą tego powiedzieć bo też było kilka dubli. Chętnie dołączam się do pytania o małe, ciekawe sklepiki
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a możecie chociaż trochę przybliżyć jakie ceny są w tym zachwalanym sklepie w Centrum Park? Bardzo mnie nim zainteresowałyście
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale cholera bardzo mi sie podoba chyba zasugeruje mame by zrobila mi prezent na swieta. i dziewczyny ani mi sie wazcie ja kupic- czarna, jakby tiulowa z poszyciem zlotym
|
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Ze swojej strony obiecuję że nie wykupię Ci tej sukienki
A są tam jeansy? Jak tak jak wybór i ceny?
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
no ja juz pisalam ze sa tam jeansy- rozne, ale sa tez lee, wrangler. ja swoje rurki lee kupilam za 190zl. jak ja kupywalam swoje to bylo ich bardzo duzo i rozne modele i rozne rozmiary. ale jak siora chciala kupic niedawno to juz jej rozmiaru nie bylo.
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak sa rozne ale nie widzialam drozszych niz 200zl blagam o pomoc- potrzebuje prezentu dla 14-latki. jakie ciuchy nosza teraz takie malolatki?
Edytowane przez karolinka80 Czas edycji: 2008-11-25 o 19:40 |
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
narzeczonaa
czytam twoje wypowiedzi i widze ze sprytnie ukrywasz reklame a karolinka80 to pewnei tez ty
Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2008-11-25 o 20:09 Powód: dodanie |
|
|
|
|
#1320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny pomozcie mi- chce kupic tanie kosmetyki lancoma w bialymstoku (nie w drogerii), albo torebke na imprezke i tez tylko w bialymstoku- to gdzie mam zalozyc taki temat zeby dotyczylo to odziewczyn z bialegostoku?jakos nie umiem rozpracowac tego forum. ale jak chce czytac tylko posty dotyczace np. bialegostoku to jak to wyselekcjonowac? Edytowane przez narzeczonaa Czas edycji: 2008-11-25 o 20:26 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Szukam i nie mogę znaleźć ,a gdzie nie zajdę to sprzedawczynie patrzą na mnie jak z kosmosu
Znacie to uczucie?

ale cholera bardzo mi sie podoba
chyba zasugeruje mame by zrobila mi prezent na swieta. i dziewczyny ani mi sie wazcie ja kupic- czarna, jakby tiulowa z poszyciem zlotym
a karolinka80 to pewnei tez ty