|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Agafisia- ja tyje głównie dołem (w górę też poszło, ale to np jak w pasie miałam 58cm to teraz mam 64, więc czuję dyskomfort, ale w stare bluzki wchodze), do tego grube/opuchnieta łydki (albo cholercia taka budowa, bo nawet jak byłam chuda, to one były takie 😠 że mi wewnętrznej kostki nie widać). Pajączki i cellulit też (o ile pajączki usunę obliteracją to co z tym paskudnym cellulitem 😢 ). Mój tż akurat jest z tych grubszych, bo przy 180, waży coś koło 100kg i też ma podobne problemy tzn widać u niego cellulit i mały żylak mu się robi, ale i tak czuję się przy nim wizualnie źle, chyba gdzieś w mojej głowie pokutuje przekonanie, że kobieta ma "wyglądać", albo to że nam się nie układa wpływa na mój negatywny odbiór własnej osoby 😕
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cuddly- fajne te ręczniki 😊 japonki te w kwiatki są śliczne 😍 czemu jak ja rok temu szukałam sobie jakiś fajnych do kostiumu to nic nie było 😜 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- visionAM- też bym sobie poszła na żużel 😉 Chyba brałam te tabletki o których mówisz (albo jakieś o bardzo podobnej nazwie) i przez pół roku ich brania miałam cały czas krwawienia i przytyłam 5kg...ech pewnie powinnam chodzić regularnie do gienia i też poszukać w końcu swojego ideału Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam takie przekonanie, że mężczyzna jako ginekolog jest delikatniejszy i chodzę tylko do mężczyzn (raz byłam u kobiety i już nigdy się nie zdecyduję). Tabletki anty brałam niecałe 5 lat i zmieniłam za namową lekarza na krążki(na tabletkach zaczęły bardzo boleć mnie piersi aż myślałam, że jestem w ciąży), teraz mam piąty krążek, jestem zadowolona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
Ja od tabletek tez nie przytyłam i skutków ubocznych tez nie miałam wiec piona Vision
![]() Chociaz akurat przytyć to nawet bym sie cieszyła jakbym troche przytyła
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;73794951]Ja od tabletek tez nie przytyłam i skutków ubocznych tez nie miałam wiec piona Vision
![]() Chociaz akurat przytyć to nawet bym sie cieszyła jakbym troche przytyła [/QUOTE]10kg oddam w dobre ręce Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie tyle kilogramy, co boczki i oponkę z brzucha
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie brałam żadnych tabletek i raczej nie bede
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie trochę normalnej pogody
wczoraj byłam z mamą na wycieczce Janowiec-Nałęczów-Kazimierz dolny nasza administracja osiedlowa organizowała za free i udało się zapisać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1299 |
|
Konto usunięte
|
U mnie tez piękna pogoda
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za maj, w przeciągu jednego tygodnia doświadczyłam śniegu i smażingu balkonowego (w kostiumie )Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;73789426]Na jednym pisze 'reserved' a na drugim ' you me sunshine and sea' i japonki jak na zajęciu nie ma szału ale mi sie mega spodobały
[/QUOTE]Ale świetne U nas też lato Wreszcie można schować swetry do piwnicy i wyciągnąć letnie ubrania![]() Mam plan narobić dziś obiadów na kolejny tydzień ale przy takiej pogodzie to nie wiem czy wytrzymam w kuchni Lepiej byłoby na rowery pojechać czy na plażę z psem Ale M. w pracy do 15 więc pół dnia i tak w tyłku.
|
|
|
|
#1303 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam plan ogarnac pranie bo wyjęłam letnie ciuchy na wyjazd z szafy i wypadało by je przeprać zeby były świeże
i kosz prania przez cały tydzien dodatkowo sie zebrał wiec w planach mam siedzieć z książka w ogrodzie i rozwieszać pranie dzis ogarniemy jeszcze papiery do prawnika zeby było ogarnięte przed wyjazdem
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1305 |
|
Konto usunięte
|
Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! 😊 część II
A No i zapomniałam wstawić na zdjeciu wczoraj kupiłam jeszcze kapelusz
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Cuddly- świetny 😍 pasowałby mi do kostiumu 😙
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Miało być 😉 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1307 |
|
Konto usunięte
|
Mam juz jeden ale duuuzy a ten mniejszy - świetny jest i niedrogi polecam
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co roku myślę o kapeluszu i nigdy nie kupuje:P Mierze tylko, twierdze, że fajne i zostawiam w sklepie:P Nie wiem gdzie nosić
Na plaże nie chodzę zbyt często a po mieście jakoś nie mam odwagi:P
|
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
Ja w sumie tez jedynie nosze na urlopie
ale musi byc
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa-ja też dół. ..brzuch i uda ostatnio..,tylek mam spory ale on zawsze taki byl😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Na celulit ćwiczenia chyba tylko intensywne... na pajaczki laser😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Malootka- ja się zastanawiam nad krazkami. ..mówią że najmniej skutków ubocznych..,ale jakoś nie wyobrażam sobie aplikacji i wyciągania! Kapelutek sliczny☺ lubię kapelusze😊 Ja dziś w domu prace-odkurzanie, mycie podlog, pranie, jagodzianki drożdżowe. ..zaraz idę do mojego na plac budowy z jagodzianka☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze że na pupie mam go w tym (i tylko w tym)miejscu gdzie majtki się kończą, jakby nie mógł się schować pod matkami wrrrWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A co do pajączków to mi laser nic nie dał, tylko po obliteracji schodzą. Za to super mi laser zlikwidował zbędne owłosienie 😉 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- *majtkami miało być 😆 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zakupy, ubraniowe oczywiście
właśnie kupiłam dwie bluzki w Mohito ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
muszę w końcu wziąć przyjaciółkę pod pachę i iść |
||
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio poszłam na zakupy ubraniowe,nic nie kupiłam... Wróciłam do domu i zamówiłam piękne koszule przez internet w Top Secret
Ostatnio mam pecha do stacjonarnych zakupów.Dzisiaj @ i ciągle leżę w łóżku, źle się czuję. Po 15 jedziemy do znajomych na grilla, nie chce mi się |
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie dopóki będę na anty to nie zniknie. No cóż i tak się muszę wziąć za siebie, bo cellulit cellulitem, ale marne efekty w chudnieciu to głównie moja wina 👻Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i boję się ryzykować zakupami przez internetCytat:
|
||
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kliknęłam na Zalando dwie bluzki z rękawem na 3/4 oraz jedne spodnie. W Rossmanie kupiłam spodenki sportowe i tyle z ubraniowych zakupów
![]() Ja pichcę. Znaczy skończyłam. Ugotowałam zupę oraz zrobiłam sos z makaronem. Obie rzeczy pierwszy raz więc możliwe, że nie będzie co jeść:P Zbieram się i jadę po M. do pracy ![]() Cellulit to chyba każdego potrafi się czepić. Ja jestem chuda i też mam cellulit choć sądzę, że nie jest on jakiś tam wielki. Dlatego w walce z nim nie znam sposobów. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

wczoraj byłam z mamą na wycieczce Janowiec-Nałęczów-Kazimierz dolny
co za maj, w przeciągu jednego tygodnia doświadczyłam śniegu i smażingu balkonowego (w kostiumie 

ale musi byc 

najgorsze że na pupie mam go w tym (i tylko w tym)miejscu gdzie majtki się kończą, jakby nie mógł się schować pod matkami wrrr
i boję się ryzykować zakupami przez internet