|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Rozeznanie
|
![]()
nie wiem co jest nie chca mi sie wklejac zdjecia a nawet je zminimalizowalam do 70kb...chetnym podaje mail hollyhock@interia.pl no chyba ze ktos mi powie co robie zle....ale przedtem nie mialam problemow z wklejaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Rozeznanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
wkoncu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Rozeznanie
|
![]()
lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
super wygladasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
ja miałam przedłużone włoski naturalnymi europejskimi, dbałam o nie jak głupia, nawet Anastazja przysłała mi szampon i odżywki
![]() ![]() nie dawałam sobie rady z tymi kołtunami, ![]() ![]() chyba pani Reni ma rację pisząc że jakość włosów ma duże znaczenie , ja miałam podobno dobrej jakości , ale wątpię w to ![]() pani Renatko mam pytanie, ponieważ ja ciągle wzdycham do długich włosów , tylko że teraz mam kręcone po stylingu, a wtedy miałam proste, to chciałam zapytać czy może mi Pani polecić jakieś włosy dobrej sprawdzonej firmy, i chciałam chyba żeby były kręcone, choć nie wiem czy przy kręconych to dopiero będą się kołtuny robiły ![]() kusi mnie przedłużenie ponownie ale tym razem chciałam kupić sama włoski dobrej jakości z góry dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Rozeznanie
|
![]()
dziewczyny zasypie was moimi zdjeciami ale poprostu nie moge sie oprzec....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
|
witam;
![]() ![]() jestem tutaj pierwszy raz... moim marzeniem jest przedłużenie włosów; ale nie wiem jaką metodą mam je zrobić??? proszę doradzcie mi...tyle wiecie na ten temat; ps. poszukuję też dobrego fryzjera,aby mi je założył; jestem z Wielkopolski-Konin ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie; Małgorzata |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
BubiGirl bardzo Ci ladnie
![]() ja tez nie moge sie oprzec zeby nie robic ciagle zdjec w nowej fryzurze
#1301 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
to ja wrzuce swoj poranny nielad artystyczny
![]()
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
![]()
Svinecka...super masz wloski...
a ja swoje dzisiaj 1 raz umylam i ulozylam i sa mieciutkie jak kaczuszka... ![]() ![]() ![]() gonka lencia....przeszukajcie watek i odnajdzcie renihair...ja wlasnie znalazlam ja tu na wizazu i chyba przywiaze sie do jej nog i nie puszcze nigdy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dzieki
![]() ja swoje juz mylam dwa razy i prostowalam, sa swietne
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z przedłużonymi włoskami nie mam absolutnie zadnych problemow... no moze jeden minus... po godzinie od czasania wlosy staja sie chropowate... takie sztuczne w dotyku... ale rozczesane wracaja do normy. uzywam szamponu do wlosow bardzo suchych i zniszczonych karites czy jakos tak i odzywki z silikonem, niestety nie udalo mi sie jeszcze upolowac goldwella. oczywiscie jedwabiu i hotlissa. czasami po myciu zapominam rozczesac wlosow i je poprostu susze, a mimo to zadnych koltunow nie ma. to sie chyba nazywa "wlosy dobrej jakosci" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio bylam ukladac wlosy i powiem Ci ze efekt byl oszalamiajacy, nigdy sama sobie tak nie zrobisz ![]() Popatrz na zdjecia robione z zaskoczenia, nagle wielkie gwiazdy wygladaja.... no wlasnie wygladaja jak wygladaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hhehe a mnie nikt nie poznaje, znajomi mi czesc na ulicy nie mowia. a ci ktorzy mnie bardzo dawno nie widzieli mysla ze zapuscilam swoje
warto bylo zaplacic kupe kasy
#1308 |
Rozeznanie
|
Svinecka a ile Ty masz pasemek?
A Bubbi ile Ty masz ? Pytam z ciekawosci. Ja mialam pierwszy raz 133 pasemka a nastepnym razem zapomnialam uprzedzic i kobieta tak rozdzielila pasemka,ze weszlo 110. Moze to i glupie ale czulam niedosyt i widzialam roznice. Ostatnio widzialam dziewczyne,ktora miala najprawdopodobniej ok 80 pasemek i wygladala strasznie.Miala cienkie,dlugie wlosy.Brzydko to wygladalo. Teraz robie sobie 150 pasemek. Na ironie mam caly sprzet,kupilam wszystko ,nawet wlosy.Mam informacje,wiedze,praktyk e na glowce treningowej (zawsze cos) ale sama sobie nie zaloze.Znajome sie wycofaly ,maz tez a fryzjerka chce tyle co u innej za komplet... |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja mam ok 120 pasemek
#1310 |
Raczkowanie
|
proponuje kosmetyki goldweell. te do wlosow najbardziej zniszczonych. jest seria dla rozjasnianych. i te sa polecane przez p[roducenta wlosow jakie zakladam. odzywki tez zd tej serii ale mozna te z silikonem. link umiescilam wczesniej. sa to kosmetyki profesjonalen polecam osobiscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lacoste13- w moim przypadku jest tak, ze wole sobie sama ulozyc fryzke i czuje sie lepiej w swoim ulozeniu niz jak wyjde od fryzjera zawsze jest tak ze jak wracam do domu to myje glowe i ukadam po swojemu ![]() ![]() ![]() Ok.jezeli chcialabym jakies fikusnie fryzurki to napewno sama tego nie zrobie ![]() Jest zapewne tak jak Reni odpisala wszystko zalezy od ilosci pasemek nalozonych to raz a dwa , ze gwiazdy maja te wlosy takim systemem robione , ze napewno u nas temat jest i dlugo pozostanie tematem zielonym. ![]() ale tez zgodze sie z Toba jezeli gwiazda ma w posiadaniu takiego magika to zawsze bedzie wygladac magicznie ![]() Ja nie chce miec magika w posiadaniu ale chce wlasnie miec tak wloski zrobione zeby wygladalo to jak najbardziej estetycznie i prawdziwie i zeby byly zrobione najlepszym sposobem mozliwym.Jestem wymagajca i tyle jezeli cos juz zrobic to zrobmy to najlepiej i jezeli zaplacimy grube pieniadze to wymagajmy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Renatko bardzo dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
AMSTAFY
wyslij m na priva twoj adres domowy. Ostatnio kupilam włosy w mikroringach, zeby przetestowac je jak beda sie sprawdzac na glowie. Narazie nic jeszcze nie doczepiałąm, bo miałąm sesje i jakbym z takimi pojedynczymi pasmami wyglądała. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że tak skończa się twoje problemy z włosami :P Nie pamietam jaki masz kolor swoich, ale tu chodzi o strukture, wiec jak pochodzisz z moimi kilkoma jasnymi, mi to nic ci sie nie stanie ![]() Edytowane przez anastazjaa Czas edycji: 2007-02-14 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,jestem od niedawna jedna z wizazanek.Interesuje mnie przedluzenie wlosow najlepiej u jakiejs zaufanej osoby,kontaktowej ktora mi cos poleci i zrobi to tanio- w warszawie:znacie jakies namiary???.Starałam sie przeczytac wszystkie wasze wypowiedzi zeby nie powtarzac pytnia ale jest ich strasznie duzo i mowiac szczerze troche sie pogubilam.Zreszta czesc z was dziewczyny pisze tak jakby przedluzanie wlosów bylo wydatkiem jednorazowym-a to przeciez trzeba poprawiac co jakis czas,prawda?Bede wam bardzo wdzieczna za odpowiedz bo na dlugie wloski jzu sie nakrecilam jakis czas temu ale cena jaka trzeba wydac co miesiac (z tego co zdazylam sie zorientowac) troche mnie zniechecila a tu widze ze wy sie wymieniacie namiarami na tanie i sprawdzone fryzjerki wiec i ja moze na tym skorzystam.pozdrawiam i czekam na odpowiedz!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam jeśli już padło takie pytanie, ale przeszukałam ten wątek i nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi na pytanie które mnie nurtuje: ile pasemek da się zrobić z taśmy o długości mniej wiecej 70-80cm. tylko żeby one nie były takie cienkie i "naciągane". chyba lepiej kupić 2 taśmy, niż 1 i "dziadować"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.