|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1291 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
Kolor dobiera- rewelacja, ¶cina- rewelacja! Ma 1000 pomys³ów, je¶li chodzi o w³osy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Razem z Dominik± i £ukaszem, na Waryñskieo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
móg³by kto¶ poleciæ dobrego fryzjera, który umiejêtnie wystopniowa³by i wycieniowa³ d³ugie w³osy (wspomaganie fal
![]() zawsze chodzê do jednej fryzjerki blisko domu, ale tym razem bardzo zale¿y mi na dobrym efekcie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
WA¯NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!J a mam jedno zasadnicze pytanie... Czy kiedykolwiek która¶ z Was zastanowi³a kto pisze te opinie. Ja osobi¶cie zaufa³abym bardziej swoim znajomym je¶li chodzi o polecenie dobrego fryzjera. Najlepsz± wizytówk± s± w³osy a nie to co pisz± sami w³a¶ciciele salonów by siê wypromowaæ. Nikt inny nie siedzia³by tu bo ludzie pisz± tylko wtedy gdy s± niezadowoleni. Popytajcie w¶ród swoich kolegów i kole¿anek gdzie warto pój¶æ. Du¿a konkurencja jest w Bia³ymstoku i ka¿dy czego innego oczekuje od fryzjera. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
przyznam szczerze, ¿e prze¶ledzi³am ca³y w±tek od pocz±tku i nic mi nie da³.
mimo wszystkich rad i poleceñ wci±¿ nie mam swojego fryzjera. one man's meat is another man's poison. wiem tylko, ¿e nie pójdê do kameleona, bo jest przereklamowany. nie polecam te¿ B³a¿eja ze studia b. Bardzo nie polecam. Za rok, mo¿e pó³ przy dobrych wiatrach jak mi w koñcu odrosn± po wizycie u blazeja kornie wrócê do Daniela z Bell Capelli. Ch³opak ma dobr± rêkê i nie by³o opcji zeby mi sie kiedys po jego strzyzeniu wlosy nie ukladaly. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 422
|
Co myslicie o kudlatym raju?
![]()
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
kategorycznie odradzam KAMELEONA W BIA³YMSTOKU! przysz³am do salonu z w³osami pomalowanymi technik± Ombre. Chcia³am je rozja¶niæ na ca³o¶ci, wiêc zaproponowano baleja¿. wysz³y chamskie, centymetrowe paski, z nierównomiernie roz³o¿onym kolorem: przy przedzia³ku na maksa blond, w ¶rodku br±z, a na koñcach znowu blond! poza tym z jednej strony g³owy wysz³y bardzo jasne pasma, z drugiej prawie nie rozja¶nione! Posz³am z reklamacj±, to panie by³y oburzone ¿e ¶mia³am krytykowaæ i twierdziæ ¿e jest ¼le, co wiêcej w³a¶cicielka stwierdzi³a ¿e to dobrze, ¿e jest tak pomalowane w plamy, ¿e tak wychodzi. Odradzam, chamska reakcja na b³±d fryzjera, i robienie z klientki debila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 153
|
Dziewczyny, kogo polecicie na uczesanie ¶lubne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 705
|
Ktos slyszales cos o Izabeli Suszko z ul. Mickiewicza ?
Chce dla mamy zrobic prezent na dzien kobiet, sciecie z koloryzacja, chce ja oddac w jak najlepsze rece, aby poczula sie wyjatkowo, wiec zalezy mi na spokojnym fryzjerze i zeby mama nie wyszla jak potwor spod jego nozyczek. Ktos moze zna takiego ? Prosze nie polecajcie Kameleonu, bo to totalna porazka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Przyczajenie
|
Polecam Salon Efekt Professional przy ul.¦w.Miko³aja 1 koloryzacja piêknie wysz³a a Pani Kamila kosmetyczka brewki zrobi³a rewelacyjnie Cenowo przystêpnie i po co przep³acaæ dziewczyny na prawnê warto skaka³am z salonu do salonu nie mog³am znale¼æ swego miejsca to za drogo to za brzydko a teraz mam na jaki¶ czas spokój mam nadziejê ¿e nastêpnym razem te¿ wyjdê zadowolona
Edytowane przez serdus Czas edycji: 2013-03-02 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Witam, szukam jakiego¶ dobrego fryzjera. Jaki¶ czas temu by³am w Bell Capelli ale nie by³am zadowolona ze ¶ciêcia. Zastanawia mnie polecany przez was salon Efekt na Miko³aja, chodzi mi o fajne strzy¿enie. Orientujecie siê jaki jest cennik strzy¿enia w³osów d³u¿szych? Kogo polecacie w salonie, do kogo warto i¶æ? Pozdrawiam
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 796
|
babki, od kilku lat scianalam w³osy u Pani Ani w ellafryz na waszyngtona (wcze¶niej to by³ salon na ¯elaznej), Niestety dowiedzia³am siê ¿e juz tam nie pracuje. Niestety nie mam numeru prywatnego Ani. Mo¿e kto¶ wie gdzie teraz przyjmuje? Nie chce mi siê szukac nowego fryzjera, bo by³am naprawde zadowolona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co widzê salony polecaj± znudzone fryzjerki oraz fryzjerzy. Trochê to dziwne ¿e osoby które polecaj±, posiadaj± niewiele postów, zaledwie kilka... Brak kompetencji, umiejêtno¶ci oraz talentu jest ukryta w postaci kryptoreklamy. Dlatego, salony które s± wychwalane przez osoby z zaledwie kilkoma postami, radzê omijac szerokim ³ukiem!!!! Natomiast do osób które promuj± w³asne salony, radzê skupiæ siê na dobrze wykonanej pracy. Mo¿e wtedy, nie musia³by¶cie siedzieæ na wiza¿u, zak³adaæ nowe konta, i nabijaæ posty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja 2 lata temu bylam na TBSach scinac wlosy, porazka totalna, babka dlugo nie zagrzala miejsca i przeniosla swoj biznes na Sloneczny Stok. Jej umiejetnosci szybko bylo mozna ocenic po wyrownaniu baczkow dla mojego taty, wygladal jak kosmita, jeden nie ruszony, drugi za to na zero ;d. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
...b³±d
Edytowane przez bizarrella Czas edycji: 2013-03-08 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 272
|
mo¿ecie polecic jaki¶ salon gdzie podetne koñcowki za rozs±dn± cenê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, jestem nowa na tym forum, a ¿e w³osy to mój bzik to pierwsze co zrobi³am przewertowa³am w±tek (mo¿e nie ca³y)
![]() Ja osobi¶cie od pewnego czasu chodzê na ¯elazn± 7 i bardzo zadowalaj± mnie wizyty. Bardzo profesjonalna obs³uga. Zawsze chodzê na farbowanie i podciêcie koñcówek. Pierwsza moja wizyta wi±za³a siê ze zmian± koloru w³osów (z ciemnych na takie ¶rednie ombre) i uda³o siê bez zniszczenia koñcówek. Teraz jestem wierna temu salonowi i polecam wszystkim którzy tak jak ja chc± zmieniæ kolor i co wa¿ne podciêcie koñcówek to rzeczywi¶cie tylko koñcówki a nie jak czêsto siê zdarza po³owa d³ugo¶ci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
hej kobitki, znalaz³am namiar na Aniê S³omiñsk±, która pracowa³a w ellafryz wcze¶niej na Waszyngtona. Jak ktos chce namiar, pisac na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
A jakie macie opinie na temat Pani Ani z salonu fryzjerskiego na Sienkiewicza? Salon Fryzjerski Damsko-Mêski "Wella" ul. Sienkiewicza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 55
|
ja ze swojej strony polecam salon DEJA VU chodzi³a co swojej osiedlowej fryzjerki, która bardzo zniszcy³a mi w³osy bo za bardzo je utlenia³a, w salonie DEJA VU Pani Gosia poleci³a mi farbê bez amoniaku color touch, ktora sie okaza nie o niebo lepsza!!! a po za tym po ka¿dym farbowaniu z odzywk± siedzê pod saun± i moje w³osy w koñcu wygl±daj± NORMALNIE, dziewczyny nie kierujcie siê przyzwyczajeniami ja teraz ¿a³uje ¿e tak pó¼no do niej traif³am!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy wiecie co¶ o salonie Ankrys? Jest oferta na gruponie chyba i siê zastanawiam czy nie skorzystaæ.
A £apicki? Kto¶ tam by³? W necie ma³o opinii niestety.
Daidai konjou ajisai... Edytowane przez GhostInTheFog Czas edycji: 2013-04-10 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Nie, nie s³ysza³am o Ankrys'ie. Chodzi³am kiedy¶ na kopernika w tym pawilonie, przyzywczajenie i ca³y czas ta sama fryzura. Chcia³am co¶ nowego i wybra³am siê trochê dalej, rzut beretem bo akurat by³am u kole¿anki i bardzo zachwala³a salon fryzjerski przy ul.Narewskiej 5. Ciemnow³osa fryzjerka - chyba pani Ania. Po wizycie jak nigdy wysz³am zadowolona i przede wszystkim zmiana, która mi przypad³a do gustu, zmieni³am kolor i fryzurê na asymetryczn± - znajomi byli zaskoczony, a sam ch³opak mój powiedzia³, ¿e wygl±dam osza³amiaj±co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1318 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cytat:
1. Pani Ania, ul. Zwierzyniecka 11/1 lok. 8 - zak³ad (bo nawet nie salon) rodem z lat 90. Pani Ania to w³a¶cicielka - mi³a pani (lat po 50, na oko). + s³ucha i robi to czego klient sobie ¿yczy, podci±æ centymentr? - jest cm. + dobrze ¶cina i farbuje +robi to dok³adnie i nie leci sztamp± jak wszyscy fryzjerzy do tej pory u których by³am (czyli, na has³o: krêcone w³osy - przerzedzali mi w³osy tak, ¿e mia³am smêtnie opadaj±ce kosmyki od spodu a u góry grzyb pusz±cy - masakra. ![]() ![]() + cena. Bez mycia i stylizacji - 20-30 z³. ¦cinanie + farbowanie moich w³osów (efekt rozja¶nionych koñcówek - ok. 90z³). Chyba ¿e co¶ siê zmieni³o. Uwa¿am, ¿e Pani Ania jest idelan± fryzjerk± dla niezdecydowanych dziewczyn, które nie chc± szaleæ a chc± regularnie podcinaæ czy farbowaæ w³osy. Które potrzebuj± dobrego ¶ciêcia bez ³adowania kasy w salon i fajerwerki. Nie jest to salon ajwaj z typami co wszysko wiedz± najlepiej - co te¿ poczytujê za plus - kameralnie i Pani Ania jest bezpo¶rednia i bardzo mi³a. - do tej pory minusów nie zarejestrowa³am, chyba ¿e dla kogo¶ minusem bêdzie sam zak³ad - prosty, trochê stary w wystroju, "nieelegancki". 2. Drugie odkrycie tego roku Fryzjer Mariusz Terechowicz , salon ma na Podle¶nej. Indywidualista, nie lubi jak go siê poucza czy du¿o gada o wymaganiach (zawsze to robiê) ![]() + bardzo dobrze ¶ci±³ moje krêcone w³osy - inn± metod± ni¿ Pani Ania + rewelacyjnie dobra³ kolor do mojej karnacji - miedziano br±zowy?, który wygl±da dobrze przy mojej cerze z ró¿owymi rumieñcami (sama nigdy bym takiego nie wybra³a a wybieram tylko i wy³±cznie naturalne kolorki które wygl±daj± jak moje w³asne - mia³am ich ca³± gamê). Kolor z efektem rozja¶nionych w³osów jakby od s³oñca. Mojej siostrze kolor zrobi³ te¿ ¶wietnie. + jak ka¿dy fryzjer mówi, ¿e tak, tak, wie o co chodzi i zrobi dobrze (nie ufam tym tekstom) - tutaj maj± pokrycie. ![]() + czas: (jak dla mnie krótki) ¶ciananie i farbowanie, suszenie - 1-1/5 h + cena - jak na salon, do¶wiadniecznie i umiejêtno¶ci Mariusza (siedzia³ wcze¶niej za granic± i tam ¶cina³) - nie jest wysoka - ¶cinanie i farbowanie 150-180 z³ - mimus... hm. Czasami robi dok³adniej a czasami ma siê wra¿enie, ¿e za szybko, trochê olewczo, co¶ ¶ciête nieprecyzyjnie... Takie uczucie niedopieszczonej klientki... ![]() Fryzjer dla dziewczyn bardziej odwa¿nych, które nie boj± siê zaufaæ i zaryzykowaæ. Na pocz±tku podesz³am do Mariusza jak pies do je¿a. Taki fryzjer z charakterem gdzie po prostu samemu trzeba siê przekonaæ czy pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio schodzi³am znów z br±zu na blondzik i w ci±gu dwóch wizyt tak mi zesz³a ze nie mam ju¿ sladu po br±zie a nie mam te¿ ¿adnych rudo¶ci czy innych jak to czesto bywa ![]()
![]() |
![]() |
#1320 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
ja znam ten salon dziewczyna niezla pracowa³a w dobrych salonach w miescie i poszla na swoje urodzila drugire dziecko jakis czas temu ale caly czas pracuje jest dyspozycyjna ja jestem na tak uwazam ze godna polecenia i ma dobre kosmetyki a pozatym nie zadziera mnosa jak nie czasem bywa w salonach ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- w³±cze seê i ja napiwki sie daje fryzjerce za dobrze wykonan± uslugê no min te 5 z³ co kolwiek fryzjerka nie raz serce wk³ada w prace wiec mozna ja wynagrodzic chociaz w ten sposob prawda |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.