![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Dzień dobry
Nie wiem co u Was, bo cisza jak makiem zasiał. U mnie też nic ciekawego. Po świętach waga mi świruje w różne strony, więc niefajne statystyki mi wychodzą. Do celu wciąż dużo, bo co podejdę do mety, to jakaś impreza, spotkanie, święta i robię kilka kroków do tyłu. Przez ostatnie dni korzystając z pięknej pogody zainstalowałam się na balkonie. Tak bardzo mnie cieszy ten kawałek balkonu. Nawet mi już pędzące ulicą obok auta nie przeszkadzają ![]() A teraz pogoda się popsuła, zimno, chociaż deszcz potrzebny, to nie narzekam. Za to przez to w pracy młyn. Polacy walą do nas, bo nad morzem nieprzyjemnie. Miłego dnia ![]()
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
![]() To u mnie 10 stopni i od rana pada i wieje.Jesień przyszła chyba ![]()
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Czas wrócić do rzeczywistości ![]() Wróciłam z weekendu - wyjechałyśmy w piątek było piękne lato - wrociłyśmy w niedzielę jesienią. Ale odpoczęłam i miło spędziłam czas. Zresetowałam się a to najważniejsze. Dziś i jutro ostatnie dwa dni w starej pracy - zastanawiam się po co tu przyszłam - takie nudy. Miłego dnia mimo paskudnej pogody Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Basiu ze wypoczelas. Gdzie byliscie? Jakieś SPA? Szukam takiego miejsca żeby wypocząć. U mnie piękna, sloneczna pogoda
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale moze byc chlodniej byle nie padalo.... ![]() ![]() Milego dnia babeczki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki byłam w Wiśle w Stoku - super basen rewelacyjna strefa welneess
![]() ![]() U mnie cały dzień dziś leje - jest tak nieprzyjemnie. Więc zazdroszczę słoneczka. Jutro ostatni dzień w pracy idę tylko na chwilę po papiery. A od poniedziałku już do nowej pracy - cieszę się bardzo. Wypoczywajcie Kochane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny...
![]() Ten tydzień mam intensywny....w pracy ... ale miałam wolne święta ,zatem trzeba odrobić.Przynajmniej... towarzysko z tymi co nie wyjeżdżają mam czas się spotkać,między dyżurami... W diecie bez większych wyrzeczeń,trochę odpuściłam....ale bez obżarstwa,dbam by były zachowane zasady ogólne,z poczęstunkiem słodyczowym,ale sama nie kupuję słodyczy do domu.... Disiaj mam w planach wybrać się na zakupy....i fitness ....no i z wiosną powrót na basen,,bo już kręgosłup zaczyna mnie pobolewać ...od rana słonko ![]() Miłego Majówkowania..... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ja mam czasem dosyć tej mojej pracy...Ok, ok, nie mam podstaw narzekać (no chyba, że na pensję). Z dietą też troszkę podobnie jak u Ciebie Basiu. Nie żebym odpuściła, ale już nie ważę dokładnie posiłków i nie idę stricte według diety. Po prostu dalej przyjmuję zasadę MŻ i pilnuję godzin posiłku. Już wróciłam do wagi sprzed Wielkanocy, teraz walczę i pozostałe półtora kilograma do mety. Wczoraj wieczorem na przykład zgrzeszyłam, bo kilka kosteczek sera pleśniowego zjadłam, ale delektowałam się nim, podgryzałam, więc aż tak wiele mi nie weszło ![]() ![]() Miłej, udanej majówki ![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
Zadomowienie
|
Dobry
My sie dzisiaj wybralismy na rejs po morzu... bo od jutra to pewnie bedzie niezly kociol w Kolobrzegu, juz ludzi wiecej niz w sobote czy niedziele... poza tym pogoda niezla, swieci slonko i mozna sie poopalac (co czynie ile wejdzie haha) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1300 |
Wtajemniczenie
|
Zaliczyłam dzisiaj fitness...i kupiłam nowy strój na basen,zatem mam nadzieję,że miedzy pracą chociaż na basenik wyskoczę,bo nie powinno być tłumu całymi dniami .... tak pożytecznie mam zamiar majówkować
![]() Waga u mnie ostatnio stoi jak zaklęta...to muszę ruchem trochę metabolizm rozruszać ![]() Dzisiaj u nas ponoć najcieplej w całej Polsce ....ale ja za upałami nie przepadam ![]()
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() U mnie majówki jako takiej brak bo pon-wtorek w pracy byłam a jutro też idę.Małżonek dodatkowo pracuje no i wiadomo uziemiony przez chorą mamę więc jakikolwiek wypad nie wchodzi w grę.Jutro jadę do niego na weekend więc tyle z mojej majówki.Ale tęsknie za podróżami z nim bardzo , niestety szybko to nie nastąpi. Dietowo jako tako -caly czas 62 z groszami się utrzymuje ,raz zobaczyłam 61,9 kg ale szybko znikło.Dziąsło w miarę doszło do siebie wiec wczoraj zjadłam pierwsze od dawna pieczywo-pyszną bułkę a nawet dwie.Dziś z ciekawości wyciągnęłam szorty itp nad morze i o dziwo wchodzę we wszystkie w którym byłam 2 lata temu i to wcale nie muszę się dopinać z mocą więc tragedii nie ma choć wiadomo te 5 kilo mniej i wystarczyło by mi zupełnie. Oby nie utyć do czerwca już więcej to nie będę musiała szukać czego nowego na wyjazd .Ogólnie zaś królują warzywa u mnie- ostatnio zrobiłam pyszny krem z batata z jarmużem, na pewno będę powtarzać bo niski IG a w smaku super. Dziś czyszczę lodówkę przed wyjazdem weekendowym-śniadanie jogurt, obiad makaron shirataki z cukinią ,jarmużem i fetą.Planuję jeszcze świeży sok z pomarańczy i jabłek oraz marchewki a na wczesną kolację tortille pełnoziarnistą z warzywami ,fetą i sosem czosnkowym. Udanego wypoczynku dla tych które na wyjazdach a tym co bezwyjazdowe też życzę miłego dnia i ogólnie weekendu majowego ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-05-01 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1303 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta...
![]() ![]() ![]() Elizka....dla Ciebie ![]() Ja majówkowo...też sporo w pracy,ale dzisiaj miałam fajne kilkugodzinne spotkanie z koleżanką z dawnych lat,kiedy jeszcze żyłyśmy jako singielki.... ![]() Diety nie trzymam,ale bez szaleństwa...wybieram to co zdrowsze ze stołu.... ![]() Miłego weekendowania... ![]()
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Elizko wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Ojej, przegapiłam!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- A tak w ogóle dzień dobry majowo. Ja pracuję i to jaki mam zapi....l! Cała Polska uparła się żeby odwiedzić aquapark :/ No ale mimo, że miałam tylko dwa dni wolne, mój TŻ zrobił mi cudną niespodziankę i porwał mnie na jedną noc do domku w lesie. Był grill, miały być jachty, ale pogoda się załamała. Za to zaliczyłam dyskotekę z muzą z lat 80tych. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz się tak bawiłam. Chyba jako nastolatka! ![]() Mimo odstępstw od diety, po powrocie dalej trwam w ustalonych porcjach posiłków. Waga delikatnie w dół. Do celu 1,1kg ![]() Trzymajcie się ![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Beatko
![]() Impreza super się udała.Wszyscy zadowoleni.Oczywiście impreza bez zaliczenia gleby to nie impreza ![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Witam z weekendowo ![]() Wyjechałam sobie na majówkę w góry pogoda nie dopisała - ale dziś 21 km na rowerze zaliczone. Wypoczywam relaksuje się. Nie myślę o wadze ani o diecie. Ale też nie przeginam. Od poniedziałku wracam już na dobre tory - kontynuując OXY, bo niewiele mi czasu zostało do końca czerwca by licznik przeskoczył i na wadze też coś pozytywnego się pokazało. Od poniedziałku idę już do nowej pracy. Coś się skończyło coś się zaczyna. Jestem pozytywnie nastawiona i z chęcią tam idę. Wypoczywajcie Kochane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Elizko najlepszego spoznione ![]() My wlasnie w drodze powritnej do domu... wyjechalismy rano z Sianozet i pojechalismy do Gdanska do znajomych a teraz wyjezdzamy juz w strone domu.... bardzo zaluje ze nie zaliczylismy mola w Orlowie ale nawet palca nie ma gdzie wsadzic na parkingu wiec odpuscilismy.... urlopik calkiem spoko, wyzerka 9dniowa.... chyba mam z 2-3kg nadwagi... ale co tam, od jutra dobre tory w planie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też zaliczyłam glebę na dyskotece, niestety %%% troszkę się do tego przyczyniły ![]() Cytat:
Z dobrym nastawienuem szykujesz się na nowe. Ja bym pewnie z nerwów zjadła nie tylko paznokcie, ale i całe palce ![]() Cytat:
![]() ![]() W temacie wątkowym. Dziś kolejne kilka deko mniej na wadze. Do mety 0,8kg ![]() Jakie to proste. Wystarczy tylko mniej jeść ![]() U mnie na dworze zimno, ale słonecznie (jeszcze). Czekam na takie wiosenne ciepełko. To najpiękniejsza pora roku, zieleń zaczyna się budzić, drzewka owocowe kwitną a przez zimny wiatr nie do końca się z tego idzie cieszyć. balkon też nieużywany...Aby do wiosny ![]()
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2019-05-05 o 12:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
A u nas dziś padał śnieg
![]() Właśnie wracamy do domu - teraz leje. Lyrcia ja się nie stresuję - kilka dni już tam przepracowałam - przyjęli mnie dobrze więc jest ok. Cieszę się ba nowe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
Beatka no jakos wyszlo....
![]() Wagowo nie jest tragicznie.... 1.5kg na plusie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Ech...I ciszaaaaaaaa
![]() No to ja melduję, że u mnie do celu 60deko i też pomilczę z Wami. ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
![]() Beata ile Ci się udało zrzucić ? Już tak malutko masz do celu ![]() Ja od jutra się sprężam bo ostatnio olałam dietę.Nie przytyłam a nawet spadło 0,5 kg.Jakieś nawyki żywieniowe może już mam ![]() ![]()
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
![]() Milczą ![]()
![]() |
#1316 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba jakoś w podobnym czasie zaczynałyśmy .... a u mnie waga stale wkoło 7 z przodu się kręci ... jakieś ponad 2 kg ubyło....i zastójjjj .... ostatnio zasłużony ,bo i dieta w zawieszeniu .... ??? Jeszcze w trans śmieciożercy nie wpadłam.... ale do diety też ostatnio niezbyt mi po drodze.... poświątecznie i majówkowo kilka spotkań towarzyskich wpadło,to i poczęstunki słodyczowe mnie nie omijały....jedynie do promili alkoholowych nie mam pociągu ![]() Czas się ogarnąć ... ![]() Dzisiaj zaczynam dzień od omleta z otrębami... u mnie w pracy ostatnimi czasy omlety i owsianki robia furorę.....chłopaki jedzą białkowo bogate omlety a dziewczęta owsianki ![]() Koszyk z owocami skutecznie uzupełniam,ostatnio z warzyw zamieniam paprykę na pomidory .... tylko z wodą chyba trochę gorzej,wprawdzie te 3 litry płynów wypijam,ale z tego czystej wody jest litr ....Staram sie więcej z domku wychodzić,by ruch na wszelkie sposoby nadrobić,zatem kompa rzadziej adoruję...stąd i mniej mnie na wątku.....ale jestem z Wami myślami....do miłego ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Basia ...jak w nowej pracy się odnajdujesz ?? ![]() Milennka.... odwiedziłam ostatnio Opole,niestety z racji pogrzebu,ale myślami byłam blisko ..... Elizka ...to się sprężamy ![]() Dziewczęta....od wspólnej diety też milczą,to chyba szału spadkowego nie zaliczają ![]() ![]() Dzisiaj chodzą za mną ziemniaki....to chyba jakąś warzywną mieszankę zrobię.....no może z dodatkiem kiełbaski ..... ale ogólnie w planie ,,,,ma być zdrowo ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-05-09 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja ale nie ma o czym u mnie pisać bo dieta średnio...
Do jedzenia mnie ciągnie ostatnio bardzo . Basiu-to faktycznie przykro że takie okoliczności sprowadziły Cię do Opola.W sobotę byłaś?
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
![]() Basiu w sumie to nie grzeszę.Oprócz imprezy oczywiście,ale to już tydzień temu przecież.Jem nie regularnie.
![]() |
#1319 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() Gdyby nie święta ze słodyczami,i spotkanka majówkowe z przyjaciółmi ....to pewnie spadeczek byłby odnotowany ,ale nie ma załamki.... wiem co powinnam robić,zatem te 5 kilogramów powinnam i bez dietetyka zgubić ,by stabilną 6 na wadze się cieszyć .... no i jeszcze by w ślady Lyrci z tym piciem wody,chociaż w połowie iść ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-05-09 o 12:06 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dalej na pierwsze i drugie śniadanie kanapki (max 65g chleba) z piętrem zieleniny + chuda wędlina/kawałek żółtego sera a jedna z przekąsek na bazie twarogu. Zasada: 100g twarogu, 50g jogurtu + dodatki typu kawałek owocu/warzywa + 5g nasion + 5g oleju lnianego. Gdy tego się trzymam i nie podjadam i wszystko zapijam wodą, nie ma mowy o tym żeby waga skoczyła. Nie podjadam, to najważniejsza zasada. Drink kilka razy w tyg. za to wpada, więc myślę, że to przyczyna tego, że drobię do celu jak gejsza ![]() Wszystko wpisuję do programu (w tym moim płatnym fajnie się dodaje żywność, więc to moment) i bilans nie może przekroczyć 1350kcal. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ile Tobie jeszcze do celu? Basiu W jak Ci w nowej pracy? Milennko, co u Ciebie? Stylowa? Jak dieta? Asia, gdzie ty?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.