|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Isis na weselu nawet fajnie było
Super zespół mieli naprawdę rewelka, a kacyk nie męczy chyba że taki lekki po fajkach jak zwykle ... nie wiem co chciałam napisać bo się zdenerwowałam ... ehh
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
yyy... a te nerwy to przez co??
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
tż brak mi słów normlanie brak ręce opadaja
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
ok.... to juz nie pytam o wiecej...
laski kiedyrobimy to nasze spotkanie.?? mi pasuje w czwartek i w piatek chyba też... no chyba ze w srode nie bede pracowac to mozliwe ze wyjezdzam... ale póki co, to te dni mam wolne i moge gdzies wyskoczyc... w razie w jakby cos sie zmieniło to na pewno dam znac... Biibiii podrzucic ci katalog?? w pon wysyłam zamówienie.. moze tez coś Ci w oko wpadnie .. ja to chyba wykupie pół katalogu.....
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki katalog macie laseczki??
mi pasuje każdy dzień o wtorku bo będe w domku i nigdzie się sie nie wybieram zaraz wrzuce troszke fotek z turcji pozmniejszam je jeszcze bardziej
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
katalog oriflame... Icka jest konsultantką
![]() czekam na te foteczki... ciekawa ich jestem
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie. Mi sie marzy Turcja
Kiedys pojade. A gdzie bylas, w jakiej miejscowosci?A wlasnie pisze sobie podanie o przedluzenie obrony pracy l. Musze jakis sensowny powod wymyslec. Taka ładna pogoda a ja nie moge nad jezioro pojechac.... daw dni temu pojechalismy z tezetem i polezelismy 15 minut po czym uciekalismy przed burza Nawet do wody nie weszlam, ale i tak wrocilam mokra
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Isi !! właśnie! miałam pisać przed wyjazdem, ale zajęłam się pakowaniem, to tamto i już nie miałam jak.
Kartka zachowyciła tżta! Był wogole zdziwiony bardzo strasznie mu się podobała ![]() udało się w 100% ![]() serdecznie dziękuję ![]() i przypominam o ślubnej, ale to na 29 sierpnia dopiero ![]() Za katalog narazie dziękuję. Spłukaliśmy się nad morzem totalnie, heh nadprogramowo wydaliśmy ponad 400zł. Kasa strasznie leci nad morzem. Co do spotkania to na dzień dzisiejszy w czwartek rano wyjeżdzam na weekend, no ale to jeszcze nie jest pewne. W ogóle to tż mi załatwił telefon. Zwalił stolik a na stoliku leżał mój fon, stół tak niefortunnie udał że spadł na telefon i zbił szybkę ;/ Miałam motorolę K1. Ajjj wyglądała jak nowa, miałam ją od stycznia, ehhh. No ale poszliśmy do ery i wzieliśmy LG Shine. Mam nadzieje, że sie sprawdzi ![]() Oli nie denerwuj się na tżta, szkoda nerwów. Wypoczełaś na urlopie i szkoda tak szybko stracić tą energię
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie chorwacja marzy
i kiedys tam pojademadaa.. ja tam wpisałam na podaniu ze miałam problemy rodzinne i finansowe (bujda totalna ) inni wpisywali ze maja problemy z zebraniem materialów, ze ciezko dostac ... albo ze dzieki temu ze dłuzszy czas pisania praca bedzie lepiej napisana merytorycznie czy cos takiego ile podan tyle pomysłów![]() biiibiii fajnie ze sie udała niespodzianka.. a kartka slubna zapisana w kalendarzu (bo ja skleroza, a kalendarz dobra rzecz ) takze bedzie na bank.... wkleje tu wczesniejsze karteczki.. to nawet bedziesz sobie mogła wybrac która Ci sie bardziej podoba... a so![]() a co do telefonu.. to te wyjazdy jakies pechowe... ja tez w moim pękłam szybkę.. jak na quadzie sie wywaliłam... ale dobrze ze to tylko obudowa a ja mam wymienne ![]() lece teraz do kumpelki... bo dzwoniła... ide wystawic ten mójblady tyłek na słonko... jak cos bede potem . miłego popołudnia
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Isi u mnie może i klapke można by wymienić, ale pewnie duży koszt. Tżtowi się kończył jeden z abonamentów więc wziął mi LG Shine
Szkoda w sumie bo z Motoroli byłam bardzo zadowolona, no ale mam nadzieje, że i ten się sprawdzi. Lece na obiad
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii witaj z powrotem
Mozna wiedziec w jakiej miejscowosci byliscie? Ja z tezetm tez sie wybieram. Zstanawiam sie na Dziwnowie, albo cos w tych okolicach. 400zl to i tak malo, niektórzy więcej wydaja. Isis dzieki za pomysly.
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem... strzaskałam się... lubie chodzic do tej mojej koleżanki sie opalac... moze to dziwne ale słonce u niej lepiej bierze niz u mnie...nie wiem jakim cudem...
a Oli sie zdenerwowała i zapomniała o fotkach ide dalej CSI ogladac.. potem wzór.... dzisiaj mam wieczór kryminalny
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Mada te 400zł to wydaliśmy nadprogramowo. Oprócz tego, co mieliśmy zaplanowane.
No ale warto było, w końcu wakacje są raz w roku ![]() My byliśmy w Świnoujściu. Naprawdę polecam dużo statków, można popływać po zalewach i morzu (wybraiśmy się na 1 rejs, było super![]() blisko Niemiec, łączy się z Ahlbeck, ja się zakochałam w tym kurorcie jak byliśmy zimą nad morzem i tam pojechaliśmy, później na majówkę też odwiedziliśmy i teraz jak byliśmy w Świn. to wynajeliśmy rowery i przejechaliśmy 3 te malutkie niemieckie kurorty. Są ścieżki rowerowe niemal nad samym morzem, super sprwawa, świetne widoki na morze i wogole te kamieniczki, domy, pensjonaty niemieckie świetne! Tak więc ja polecam Śwninojście. Byłam tam pierwszy raz na kilka dni i jestem zadowolona Isi haha to ciekawa teoria z tym słońcem ja się już nie opalam. Kurde spaliłam sobie dekold i ramiona ;/ |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
wakacje z opisu super
tez lubie region świnoujścia i wogóle wyspe wolin...a ze słoncem to nie teoria...fakt raczej ![]() lepiej opala, za darmo, i w dodatku z napojami i lodami ![]() hehe... nie wiem... ale cos z tym słoncem tam jest nie tak dziwy normalnie...
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
kolezanka powinna otorzyć jakaś opalarnie ?
czy coś takiego :Pmusze sprawdzić jak u mnie na poodwórku bierze słońce ![]() Isi, a powiedz mi czy w Oriflame wycofali już balsam do ust SPA? nie wiem jak on się nazywał, ale w każdym razie zawsze miałam jego zapas a ostatrnio zgubiłam prawie całe opakowanie i zostało mi tylko 1;/ a kolezanka mowila ze chyba wycofali ;/ Taka w białym opakowaniu, lekko różowa na obrazku była, ale nie koloryzowała ust tylko tak fajie delikatnie wyglądala. cos mi sie zdaje ze to balsam SPA nawilzajacy, ale nie jestem pewna. w promo kosztował jakos 19.90 |
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie mam siły czytac was ale nie jestem już z tż poprstu to co uslyszłama dziś przeszlo najsmielsze oczekiwania i poprstu nie ma sensu niestety jestem jeszcze u niego bo nei zdarzyam n apociag wiec dospotkankajestem jak najbardziej za nawet jutro zey tylko w domku nie siedziec ....jak rano wroce
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
domyslam sie o który chodzi ... ale żeby sie upewnić... nie pamietam jaki miał nr. katalogowy... na spodzie opakowania powinna byc naklejka... taka wiesz, jak na kazdej pomadce... i tam jest nr katalogowy napisany. ...pokaże na fotce... to jest fotka mojej pomadki i jej nr to 4248... na Twojej pomadce powinno byc cos podobnego... szukaj 4 cyfrowego numeru... albo max 5 cyfrowego... raczej powinien byc widoczny...
podaj mi go tu a ja sprawdze czy jest dostepna ta pomadka jeszcze.
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Oli przykro mi
ale jak innego wyjścia nie widziałas no to cóż... pewnie słuszna decyzja. ja jutro lece do Zg... nie wiem nawet jak mój dzien bedzie wyglądał...wiem tylko ze koło 12 musze wybyc....takze nie wiem jak jutro ze spotkaniem...w razie w dam znać ...
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ja wam opowiem to padniecie bo poprstu nawet jesli chciaal bym to tu opisac to bylo by wykropkowane wszystko a raczej jakies 98% tego co uslyszlama od tż .... dluga historiaa
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
o ja
no to nieźle Oli....
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
szperałam po forum moim paznokciowym i pokaze wam co własnie znalazłam ...
kiedys sie o takowa pokuszę ozdobę a so ... na razie mam tylko białą na notesie ale ta jest bombowaaa... dobra ja pomykam spać... bo juz godzina pózna.... takze do jutra. Oli 3maj się.
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
Heja :P Może nie takie okolice, ale z Gubina jestem
Zna któraś ^^ ?Pozdrawiam
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Gubin?? no ba
witamy
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
cieszę się hehhe tak czytając.... także byłam w Świnoujściu i bardzo mi się podobało... plaża, szlaki, fortyfikacje, promenada itd dużo atrakcji, było gdzie chodzić, zjeść coś, wypić Przyjemnie, jeszcze tam wrócę ^^
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj jadę do Sulka ;/
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
czyżby ?
dopiero 16 Madaaa w albumie ano to ja... tyle że bez okularów :3
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zwątpiłam czy cie znam bo jestes 6 lat mlodsza ode mnie, ale buzia znajoma. No, ale zeby nie bylo, ze tylko okolice Sulechowa sie tu kręcą
(chociaz i to tez moje stare niedokończone śmieci
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
madaa a co bedziesz w sulku robić?? ja dzisiaj w druga stronę ... zaraz lece do kumpelki a potem do Zg...
miłego dzionka laski
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
do promotora, ktory mam nadziej raczy sie zjawic
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Oli tak mi przykro !!
![]() to juz definitywne rozstanie? Nie da się tego naprawić? Jesteś pewna swojej decyzji? Kurcze, mam nadzieje, że wszystko się ułoży tak jak będziesz chciała ![]() Isi lipSPA balm, 4270 jak ją wycofali i nie zdążyłam kupić to się chyba załamieeee ;/ Była świetna! została mi tylko 1 już ;/ Leara witamy ![]() Mada powodzenia z promotorem ja jeszcze leże :P a co się będę przemęczać Kurde, musze jechać dziś do ZG bo w sul nie dostanie jakiś tam mocowań do listy panelowej a w taki upał to ostatnia rzecz jaka mi się marzy.. heh |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Super zespół mieli naprawdę rewelka, a kacyk nie męczy chyba że taki lekki po fajkach jak zwykle

.. ja to chyba wykupie pół katalogu.....
Nawet do wody nie weszlam, ale i tak wrocilam mokra

i kiedys tam pojade

no to nieźle Oli....