|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
Mi się dziś śniło, że miałam romans z nauczycielem od wf-u
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się dziś śniło jakieś dziwne rzeczy ..Tak jakby ludzie się ode mnie odwrócili .
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
Jakbym ja miała mieć romans ze swoim nauczycielem wfu.. Musiałabym mieć coś bliżej 50;p
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
Tylko pozazdrościć, bo u mnie same flaki! A dzisiaj znowu jakieś durnoty mi się śniły, coś że śnieg się roztapiał i klimat się zmieniał i miało więcej zimy nie być a ja próbowałam schować trochę śniegu że niby ludzkość bez tego zginie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzsiaj się jakieś głupoty śniły z biskupami w kościele i że w piłkę grałam przed kosciołem .
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj śniło mi się, że latałam. Dawno nie miałam takiego snu, aż do dziś
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio dwa czy trzy razy śniło się że urodziłam niemowlę i nie umiałam się nim zająć. Przykładałam je do piersi ale nie umiałam go nakarmić... Nie umiałam go też ubrac, dziecko cały czas płakało a ja nie wiedziałam co robić. Strasznie dziwny był ten sen. Nigdy nic takiego mi się nie sniło...
Znowu jakiś czas temu śniło mi się parę razy że jestem gdzieś pośród ludzi, np na ulicy i nagle orientuję się że jestem naga albo rozebrana do pasa. Gdzieś czytałam ze to może oznaczać wstyd przed nagością i brak akceptacji własnego ciała ale ja kompletnie nie mam problemu ze swoim ciałem i świetnie czuję się w swojej skórze
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam nadzieję, że mi pomożecie!
Nie wiem czy trafiłam do dobrego tematu, ale nic innego nie znalazłam ![]() Chodzi o znaczenie snu. Dziś po raz czwarty w ciągu niedługiego czasu przyśnił mi się facet. Znam go tylko z widzenia, nie zamieniliśmy ani słowa, a po raz kolejny przyśnił mi się w roli mojej miłości, mojego faceta.. Dodam, że ostatnio mało co mi się śni, a TE sny są bardzo realne :/ Co to może oznaczać?!
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś w śnie miałam sie hajtałć z Tż ale ksiądz sie spóźnił i my wkońcu usneliśmy
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Czego to ludzki umysł nie wymyśli
![]() Mnie się już parę razy ostatnimi czasy śniło, że mój starszy Brat chce... mnie zabić na różne sposoby .W jednym gonił mnie z nożem i usiłował wbić mi go w plecy, następnej nocy gonił za mną z takim ręcznym opryskiwaczem, który działał jak miotacz ognia
|
|
|
|
|
#1302 |
|
żona
|
a mi sie snilo ze mi włosy wypadly z całego czubka głowy.. i mialam taka lysine jak stare dziadki.. jak sie klepałam po głowie to była taka gładka
![]() No strasznie mnie zmeczyl ten sen
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się,że się całowałam z kolegą z klasy siedząc na jego kolanach, w nocy, w jakimś ogrodzie na oczach całej klasy i jego dziewczyny. Ekhem, a on mnie w realu nawet jakoś specjalnie nie kręci.
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
A mi śniły ostatnio paski do spodni
![]() Całe wielkie skrzynie wypełnione po brzegi paskami i jeszcze wiele sztuk porozwieszanych dookoła. ![]() W drugiej części snu mówiłam do mojego TŻ, który był "pod wpływem" %: "Zdajesz sobie sprawę z tego, że nie zwracam uwagi na pijanych?"
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd biorą się takie sny ?? paski do spodnia mnie dziś się śniło, że wyszło na jaw, że to ja zjadłam cały słoik nutelli |
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatniej nocy miałam bardzo dziwny, powiedziałabym, że okropny sen.
Śniła mi się moja matka znęcająca się nad moją (świętej pamięci) babcią. Okładała ją pięściami leżącą na łóżku. Podeszłam szybko i wybawiłam babcię z rąk "kata" - matki. Przytuliłam ją i spytałam "Co się stało?" Nie chciała mi odpowiedzieć... Babcia miała krótkie zafarbowane na dziwny granatowy kolor włosy... Byłam w szoku, jak się obudziłam. Prawdę mówiąc do tej pory jestem lekko roztrzęsiona z powodu tego, co "zobaczyłam". Chore
Edytowane przez Nieoficjalnie Czas edycji: 2010-02-13 o 17:55 |
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż mnie ciarki przeszły, jak to czytałam, serio.
|
|
|
|
#1308 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwne...Mnie bardzo często śni się tornado.. I zawsze muszę przed nim uciekać i zawsze zdążę się schować i tylko obserwuję jak nadciąga trąba i niszczy... (ostatnio tornadu towarzyszyły reklamówki (jak od ruskich z bazaru ) pełne sałatki ziemniaczanej A kilka dni temu śniło mi się, że rodziłam dziecko
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się ostatnio ciągle śni, że faceci mnie obmacują a ja nie mogę nic zrobić.. Po prostu sobie stoje.
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Ostatnio prześladował mnie sen, że TŻ ze mną zerwał bo mu się znudziło i robił różne wredne rzeczy żeby tylko mnie wkurzyć. I mam nadzieję, że się nie spełni
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Chace Crawford
![]()
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że byłam w sklepie mięsnym po wędlinę.
Zażyczyłam sobie od ekspedientki coś ładnego i dobrego w cenie do 10zł/kg ![]() Ukroiła mi kilka plasterków takiej podłużnej (coś typu szynka konserwowa) wędliny i miałam za to zapłacić 5 zł. Po odejściu od kasy spojrzałam na opakowaną w papier wędlinę i na naklejce zauważyłam cenę 25zł/kg. Babka mnie zrobiła w konia.!! Wróciłam się, żeby oddać tę drogą wędlinę, ale tej babki nie było, nie było też niczego ładnego i apetycznie wyglądającego, na co mogłabym tę swoją drogą szynkę wymienić. I tak się obudziłam...
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że prowadziłam szybowiec
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
Przez jakiś czas (kilka lat) czasem śniły mi się te same sny, ale to były tylko dwa powtarzające się i nigdy nie śniły mi się jednej nocy. Nie wiem co one oznaczały i skąd się wzięły. Chciałabym je mieć jeszcze kilka razy to możne bym zrozumiała
Ogólnie ja mam baaardzo dziwne sny
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj mi się śniło, że rybki z akwarium wyjadły mi jakieś papugi a potem same zaczęły pływać w tymże zbiorniku.
Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2010-03-20 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Niedawno śniło mi się ze miałam takie dwa kubeczki z jedzeniem (typu kubełek z KFC x2). Gdzieś z nimi szłam, ale porwali mnie jacyś ludzie, lecz powiedzieli że mnie wypuszcza jeżeli oddam im ten jeden kubełek. Ja byłam cwana i gdy wychodziłam przez drzwi ukradłam ten drugi kubełek i zaczęłam uciekać do mojej szkoły aby je schować w szafie. Schowałam i poszłam do znajomych. Pochodziliśmy, poszliśmy nad morze (ja mieszkam w Krakowie) tylko żeby nad nie dojść trzeba było mieć ubrane gogle bo tak mocno wiał wiatr (nie pytajcie o co chodzi z tym bo nie wiem :p). Ja postanowiłam wrócić sama do szkoły po to jedzenie, ale okazało się że ktoś je wykradł. Poszłam do domu i na chodniczku tuz przed drzwiami stał mężczyzna ubrany na czarno i mówił coś typu jak mogłam ich oszukać, poniosę kare itp, ale ja sie go nie bałam i szłam w jego kierunku a on zaczął odchodzić w stronę drzwi, wszedł do domu, potem do pokoju mojego taty. Nagle znikł przechodząc przez okno (ja nadal się nie bałam) ale zaraz wrócił. Chciałam zrobić mu krzywdę więc kluczem zaczęłam mu trzeć odcinek od łokcia do dłoni, on krzyczał. Potem zaczęłam go bić i koniec snu i walki o jedzenie
![]() Jeden z moich bardzo inteligentnych snów
|
|
|
|
|
#1317 |
|
przyczajony tygrys
|
Mnie się śniło, że nauczycielka z LO od historii była na moim egzaminie na studiach. Jakoś to było, że pilnowała. Ja ściągę składałam będąc już w auli egzaminacyjnej
], same pomoce naukowe Dodam, że nie studiuję nic związanego z historią. Od liceum nie miałam tego przedmiotu Toż to nie sen- toż to koszmar
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
widze watek dla mnie
![]() dziwne,ze go nie zobaczylam do tej pory ![]() zazwyczaj mam sny glupie,dziwaczne,pomiesza nie z poplataniem np. atak jądrowy na moja wies ale w tym snie balam sie ze ojojoj,patrzylam z okna jak ten charakterystyczny "grzyb" sie tworzy,a jeszcze wczesniej nie moglam na miejscu usiedziec, czulam ze stanie se cos zlego, hm to nawet podobne do mnie w rzeczywistosci.dzisiaj jednak kolejny koszmar,czesto snią mi sie zmarli, zazwyczaj moj pradziadek, ktorego ledwo pamietam, snil mi sie juz 4 razy, zawsze gdy sie pomodle za niego wszystko wraca do normy.po jednym snie w moje urodziny balam sie wejsc do swojego nieoswietlonego pokoju przez 2 miesiace. wracajac do dzisiejszego snu to snilo mi sie ze szatan do mnie przyszedl i chcial mnie zaciagnac do siebie,zrobic jakas krzywde,a ja tak sie balam.. przewrazliwiona jestem...
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Co Ci Się Śniło ? :D
hejka :d
Mam nadzieję, że taKiego wątku jeszcze nie ma Jeśli jednak mylę się, proszę o ewentualne zlikwidowanie założonego właśnie przeze mnie i przekierowanie do już istniejącego. ![]() ZACZYNAM. Mi kilka dni temu śniło się, że dostałam bana na Wizażu, serio... Miałam też sen o tym, że kupiłam kilka chomików, wszystkie pouciekały z klatek, zaczęły się mnożyć i gryźdź mnie Zapraszam do dzielenia się swomi snami. *** |
|
|
|
|
#1320 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co Ci Się Śniło ? :D
Jest i to dość spory:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=wasze+sny Zgłosiłam do połączenia. Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2010-03-25 o 13:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

.