Wasze sny - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-23, 16:09   #1291
Lavi92
Zakorzenienie

Dot.: Wasze sny

Mi się dziś śniło, że miałam romans z nauczycielem od wf-u
Stary 2010-01-23, 16:28   #1292
TajemniczaPanna
Zakorzenienie

A mi się dziś śniło jakieś dziwne rzeczy ..Tak jakby ludzie się ode mnie odwrócili .

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgu6bdhq6kejmx.png

TajemniczaPanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 21:04   #1293
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Jakbym ja miała mieć romans ze swoim nauczycielem wfu.. Musiałabym mieć coś bliżej 50;p
Kradziejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-23, 21:33   #1294
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kradziejka Pokaż wiadomość
Jakbym ja miała mieć romans ze swoim nauczycielem wfu.. Musiałabym mieć coś bliżej 50;p
Hah u mnie na szczęście młodziutkie osobniki uczą
Stary 2010-01-24, 09:26   #1295
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Hah u mnie na szczęście młodziutkie osobniki uczą
Tylko pozazdrościć, bo u mnie same flaki! A dzisiaj znowu jakieś durnoty mi się śniły, coś że śnieg się roztapiał i klimat się zmieniał i miało więcej zimy nie być a ja próbowałam schować trochę śniegu że niby ludzkość bez tego zginie
Kradziejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 10:12   #1296
Baby14
Zakorzenienie

u mnie dzsiaj się jakieś głupoty śniły z biskupami w kościele i że w piłkę grałam przed kosciołem .
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 10:26   #1297
kiniaczeq
Zakorzenienie

Dzisiaj śniło mi się, że latałam. Dawno nie miałam takiego snu, aż do dziś
Stary 2010-02-05, 19:50   #1298
fablous
Zakorzenienie

Mi ostatnio dwa czy trzy razy śniło się że urodziłam niemowlę i nie umiałam się nim zająć. Przykładałam je do piersi ale nie umiałam go nakarmić... Nie umiałam go też ubrac, dziecko cały czas płakało a ja nie wiedziałam co robić. Strasznie dziwny był ten sen. Nigdy nic takiego mi się nie sniło...

Znowu jakiś czas temu śniło mi się parę razy że jestem gdzieś pośród ludzi, np na ulicy i nagle orientuję się że jestem naga albo rozebrana do pasa. Gdzieś czytałam ze to może oznaczać wstyd przed nagością i brak akceptacji własnego ciała ale ja kompletnie nie mam problemu ze swoim ciałem i świetnie czuję się w swojej skórze

fablous jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 16:57   #1299
m0niSk4
Zadomowienie

Dziewczyny, mam nadzieję, że mi pomożecie!

Nie wiem czy trafiłam do dobrego tematu, ale nic innego nie znalazłam

Chodzi o znaczenie snu. Dziś po raz czwarty w ciągu niedługiego czasu przyśnił mi się facet. Znam go tylko z widzenia, nie zamieniliśmy ani słowa, a po raz kolejny przyśnił mi się w roli mojej miłości, mojego faceta.. Dodam, że ostatnio mało co mi się śni, a TE sny są bardzo realne :/

Co to może oznaczać?!

Chcę się obudzić, stanąć na szczycie, krzyczeć
Chcę czuć życie,
Chcę czuć luz, by móc krzyczeć,
Nigdy nie zasnąć, czuć serca bicie... !!

m0niSk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 18:53   #1300
Ieka
Zakorzenienie

a ja dziś w śnie miałam sie hajtałć z Tż ale ksiądz sie spóźnił i my wkońcu usneliśmy
Ieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 19:51   #1301
Dzikun
Zakorzenienie

Czego to ludzki umysł nie wymyśli
Mnie się już parę razy ostatnimi czasy śniło, że mój starszy Brat chce... mnie zabić na różne sposoby .
W jednym gonił mnie z nożem i usiłował wbić mi go w plecy, następnej nocy gonił za mną z takim ręcznym opryskiwaczem, który działał jak miotacz ognia . A ja uciekałam po różnych rowach i wysokich trawach oraz po podwórku. Dziwnym trafem nikt nie reagował z domowników, że po dworze mnie goni brat z takim zamiarem
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-06, 23:44   #1302
PaLLitQa
żona

a mi sie snilo ze mi włosy wypadly z całego czubka głowy.. i mialam taka lysine jak stare dziadki.. jak sie klepałam po głowie to była taka gładka

No strasznie mnie zmeczyl ten sen
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 00:52   #1303
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Śniło mi się,że się całowałam z kolegą z klasy siedząc na jego kolanach, w nocy, w jakimś ogrodzie na oczach całej klasy i jego dziewczyny. Ekhem, a on mnie w realu nawet jakoś specjalnie nie kręci.

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 12:52   #1304
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

A mi śniły ostatnio paski do spodni

Całe wielkie skrzynie wypełnione po brzegi paskami i jeszcze wiele sztuk porozwieszanych dookoła.

W drugiej części snu mówiłam do mojego TŻ, który był "pod wpływem" %: "Zdajesz sobie sprawę z tego, że nie zwracam uwagi na pijanych?"
Nieoficjalnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-07, 18:25   #1305
Ieka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
A mi śniły ostatnio paski do spodni

Całe wielkie skrzynie wypełnione po brzegi paskami i jeszcze wiele sztuk porozwieszanych dookoła.

W drugiej części snu mówiłam do mojego TŻ, który był "pod wpływem" %: "Zdajesz sobie sprawę z tego, że nie zwracam uwagi na pijanych?"
skąd biorą się takie sny ?? paski do spodni

a mnie dziś się śniło, że wyszło na jaw, że to ja zjadłam cały słoik nutelli
Ieka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 17:48   #1306
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Ostatniej nocy miałam bardzo dziwny, powiedziałabym, że okropny sen.

Śniła mi się moja matka znęcająca się nad moją (świętej pamięci) babcią. Okładała ją pięściami leżącą na łóżku. Podeszłam szybko i wybawiłam babcię z rąk "kata" - matki. Przytuliłam ją i spytałam "Co się stało?" Nie chciała mi odpowiedzieć... Babcia miała krótkie zafarbowane na dziwny granatowy kolor włosy...

Byłam w szoku, jak się obudziłam. Prawdę mówiąc do tej pory jestem lekko roztrzęsiona z powodu tego, co "zobaczyłam".

Chore

Edytowane przez Nieoficjalnie
Czas edycji: 2010-02-13 o 17:55
Nieoficjalnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 20:34   #1307
Mondzia
Zadomowienie

Cytat:

Śniła mi się moja matka znęcająca się nad moją (świętej pamięci) babcią. Okładała ją pięściami leżącą na łóżku. Podeszłam szybko i wybawiłam babcię z rąk "kata" - matki. Przytuliłam ją i spytałam "Co się stało?" Nie chciała mi odpowiedzieć... Babcia miała krótkie zafarbowane na dziwny granatowy kolor włosy...

Byłam w szoku, jak się obudziłam. Prawdę mówiąc do tej pory jestem lekko roztrzęsiona z powodu tego, co "zobaczyłam".

Chore
Sen dający do myślenia...

Aż mnie ciarki przeszły, jak to czytałam, serio.

Samą miłością nie wyżyjesz...

Mondzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 21:36   #1308
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:

Chore
Dziwne...

Mnie bardzo często śni się tornado.. I zawsze muszę przed nim uciekać i zawsze zdążę się schować i tylko obserwuję jak nadciąga trąba i niszczy... (ostatnio tornadu towarzyszyły reklamówki (jak od ruskich z bazaru ) pełne sałatki ziemniaczanej )

A kilka dni temu śniło mi się, że rodziłam dziecko
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 14:37   #1309
Lavi92
Zakorzenienie

Mnie się ostatnio ciągle śni, że faceci mnie obmacują a ja nie mogę nic zrobić.. Po prostu sobie stoje.
Stary 2010-02-19, 15:24   #1310
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Ostatnio prześladował mnie sen, że TŻ ze mną zerwał bo mu się znudziło i robił różne wredne rzeczy żeby tylko mnie wkurzyć. I mam nadzieję, że się nie spełni

sauer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-20, 08:17   #1311
TajemniczaPanna
Zakorzenienie

Chace Crawford

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgu6bdhq6kejmx.png

TajemniczaPanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 12:07   #1312
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Śniło mi się, że byłam w sklepie mięsnym po wędlinę.

Zażyczyłam sobie od ekspedientki coś ładnego i dobrego w cenie do 10zł/kg

Ukroiła mi kilka plasterków takiej podłużnej (coś typu szynka konserwowa) wędliny i miałam za to zapłacić 5 zł.

Po odejściu od kasy spojrzałam na opakowaną w papier wędlinę i na naklejce zauważyłam cenę 25zł/kg. Babka mnie zrobiła w konia.!!

Wróciłam się, żeby oddać tę drogą wędlinę, ale tej babki nie było, nie było też niczego ładnego i apetycznie wyglądającego, na co mogłabym tę swoją drogą szynkę wymienić.

I tak się obudziłam...
Stary 2010-02-24, 13:42   #1313
Mini007
Zakorzenienie

Śniło mi się, że prowadziłam szybowiec
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 18:00   #1314
Alciaaa
Rozeznanie

Przez jakiś czas (kilka lat) czasem śniły mi się te same sny, ale to były tylko dwa powtarzające się i nigdy nie śniły mi się jednej nocy. Nie wiem co one oznaczały i skąd się wzięły. Chciałabym je mieć jeszcze kilka razy to możne bym zrozumiała Ogólnie ja mam baaardzo dziwne sny
Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 19:53   #1315
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Śniło mi się, że byłam w sklepie mięsnym po wędlinę.

Zażyczyłam sobie od ekspedientki coś ładnego i dobrego w cenie do 10zł/kg

Ukroiła mi kilka plasterków takiej podłużnej (coś typu szynka konserwowa) wędliny i miałam za to zapłacić 5 zł.

Po odejściu od kasy spojrzałam na opakowaną w papier wędlinę i na naklejce zauważyłam cenę 25zł/kg. Babka mnie zrobiła w konia.!!

Wróciłam się, żeby oddać tę drogą wędlinę, ale tej babki nie było, nie było też niczego ładnego i apetycznie wyglądającego, na co mogłabym tę swoją drogą szynkę wymienić.

I tak się obudziłam...
Piękny sen.

A dzisiaj mi się śniło, że rybki z akwarium wyjadły mi jakieś papugi a potem same zaczęły pływać w tymże zbiorniku.

Edytowane przez wanitatywna
Czas edycji: 2010-03-20 o 19:54
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 20:44   #1316
Alciaaa
Rozeznanie

Niedawno śniło mi się ze miałam takie dwa kubeczki z jedzeniem (typu kubełek z KFC x2). Gdzieś z nimi szłam, ale porwali mnie jacyś ludzie, lecz powiedzieli że mnie wypuszcza jeżeli oddam im ten jeden kubełek. Ja byłam cwana i gdy wychodziłam przez drzwi ukradłam ten drugi kubełek i zaczęłam uciekać do mojej szkoły aby je schować w szafie. Schowałam i poszłam do znajomych. Pochodziliśmy, poszliśmy nad morze (ja mieszkam w Krakowie) tylko żeby nad nie dojść trzeba było mieć ubrane gogle bo tak mocno wiał wiatr (nie pytajcie o co chodzi z tym bo nie wiem :p). Ja postanowiłam wrócić sama do szkoły po to jedzenie, ale okazało się że ktoś je wykradł. Poszłam do domu i na chodniczku tuz przed drzwiami stał mężczyzna ubrany na czarno i mówił coś typu jak mogłam ich oszukać, poniosę kare itp, ale ja sie go nie bałam i szłam w jego kierunku a on zaczął odchodzić w stronę drzwi, wszedł do domu, potem do pokoju mojego taty. Nagle znikł przechodząc przez okno (ja nadal się nie bałam) ale zaraz wrócił. Chciałam zrobić mu krzywdę więc kluczem zaczęłam mu trzeć odcinek od łokcia do dłoni, on krzyczał. Potem zaczęłam go bić i koniec snu i walki o jedzenie

Jeden z moich bardzo inteligentnych snów
Alciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-21, 08:47   #1317
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Mnie się śniło, że nauczycielka z LO od historii była na moim egzaminie na studiach. Jakoś to było, że pilnowała. Ja ściągę składałam będąc już w auli egzaminacyjnej . złozyłam harmonijkę, miałam odłożyć torebkę. Scięgę zostawiłam na stoliku , a że była grubsza rozwaliła się. Wtedy podeszła. [było jeszce przed egzaminem] Zaczęła mi przeszukiwać torebkę w poszukiwaniu ściąg. A tam co ? Torebka napakowana ściągami [jedna ściąga to były posklejane 3 katrki a4 długościowo]. Oprócz siąg jakiego gotowce, testy z poprzednich lat. 0 materiałów [jako takich ], same pomoce naukowe Ludzie tylko głowami kiwali. Innym później pozwalała zrzynać, a przy mnie sobie usiadła i ze stresu ciężko było mi się skupić.
Dodam, że nie studiuję nic związanego z historią. Od liceum nie miałam tego przedmiotu
Toż to nie sen- toż to koszmar

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 10:05   #1318
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

widze watek dla mnie
dziwne,ze go nie zobaczylam do tej pory
zazwyczaj mam sny glupie,dziwaczne,pomiesza nie z poplataniem np. atak jądrowy na moja wies ale w tym snie balam sie ze ojojoj,patrzylam z okna jak ten charakterystyczny "grzyb" sie tworzy,a jeszcze wczesniej nie moglam na miejscu usiedziec, czulam ze stanie se cos zlego, hm to nawet podobne do mnie w rzeczywistosci.

dzisiaj jednak kolejny koszmar,czesto snią mi sie zmarli, zazwyczaj moj pradziadek, ktorego ledwo pamietam, snil mi sie juz 4 razy, zawsze gdy sie pomodle za niego wszystko wraca do normy.po jednym snie w moje urodziny balam sie wejsc do swojego nieoswietlonego pokoju przez 2 miesiace.
wracajac do dzisiejszego snu to snilo mi sie ze szatan do mnie przyszedl i chcial mnie zaciagnac do siebie,zrobic jakas krzywde,a ja tak sie balam..

przewrazliwiona jestem...
Stary 2010-03-25, 13:14   #1319
Rockinka
Zadomowienie

Co Ci Się Śniło ? :D

hejka :d
Mam nadzieję, że taKiego wątku jeszcze nie ma Jeśli jednak mylę się, proszę o ewentualne zlikwidowanie założonego właśnie przeze mnie i przekierowanie do już istniejącego.

ZACZYNAM.
Mi kilka dni temu śniło się, że dostałam bana na Wizażu, serio... Miałam też sen o tym, że kupiłam kilka chomików, wszystkie pouciekały z klatek, zaczęły się mnożyć i gryźdź mnie

Zapraszam do dzielenia się swomi snami. ***
Rockinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 13:38   #1320
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Dot.: Co Ci Się Śniło ? :D

Jest i to dość spory:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=wasze+sny

Zgłosiłam do połączenia.

Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Czas edycji: 2010-03-25 o 13:41
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości