|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
hmm, ja panterki nie znosze,tak samo jak falbankowych i futerkowych rękawów. ale każdy ma swój indywidualny gust, kazdemu ma prawo podobac sie co innego. pierwszy zestaw mnie zauroczyl bo lubie kontrasty. czerń, biel, czerwień. rzuca się w oczy, jest wyrazisty i moim zdaniem śliczny.
a te Twoje panterki najlepiej sie prezentuja (moim zdaniem) na ostatniej fotce w beżowych "peepkach "
|
|
|
|
#1292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje Zawstydzasz mnie tymi komplementami ![]() Ciesze sie niezmiernie, ze panterkowe legginsy przypadły ci du gustu ![]() Ale szpilki dla mnie niestety i tak za wysokie Nie potrfaie w takich chodzic i stopy szybko sie mecza ... nie cche sie torturowac
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
stellios podobaja mi sie zestawy z ta szmijzerka i bluzka w pepitke. Niestety wg mnie do szmijzerki w takim kolorze ni w zab pasuja te leginsy panterkowe
|
#1294 | |||
|
BAN stały
|
JUz pisalam, ale nie widze mojego posta :congused: Colloseum 15 zł ![]() Cytat:
Moze dziwnie bym sie czuła w panterkowych rajstopach w dzien, ale do klubu je zakladam i dobrze sie czuje Co nie znaczy ze szmijzerke bede nosic tylko z panterka, na pewno tez innymi rajstopami i legginsami Cytat:
Narazie panterki bede nosic do szarych i brazowych kozaczków A jak bedzie cieplej to zoabczymy czy jescze bedzie mi sie podobal ten motyw Cytat:
Tak jak juz wyzej pisalam ... Sek w tym ze mi to polaczenie szary plus panterka bardzo sie podoba
|
|||
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
canile co za pytanie! jasne że możesz śmigać w rurkach
stellios ale się napracowałaś. Te czerwone szpilki i panterka bardzo drapieżne, jak dla mnie za bardzo świetny z pepitkową bluzką. kozaczki
|
|
|
|
#1296 |
|
BAN stały
|
VanillaCafe Dziekuje bardzo
Troszke sie napracowałam, to fakt, ale co tam ... ![]() Pasek jest ciagle ten sam, bo innego grubego nie mam. W sumie masz racje, ciagle go tutaj pokazuje, ale to nie znaczy, ze co dzien go nosze Panterki widze troche kontrowersyjne
|
|
|
|
#1297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czy ja przypadkiem od Ciebie nie kupiłam tej miniówki ze zdjeć na allegro? coś mi się tak wydaje ![]() hehe, nie wiem jak to skomentować ![]() no to zaczynam od jutra
what's for you will not pass you by Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-08 o 05:26 Powód: post pod postem, prosze uzywac funkcji Wielo-Cytatu |
||
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
canile skąd i za ile mini dżinsowa
?
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
canile wow jakeie zestawy a przede wszystkim 8,9,11,12
skad ta bluzeczka kopertowa z 11 zestawu ?a w rurkach wygladasz bardzo fajnei, takze smialo mozesz chodzic stellios fajny zestaw z bluzeczka w pepitke co do panterki to nie podoba mi sie i majac na sobie na penwno zle bym sie czula, ale jak lubisz to chodz wogole to jeszcze nic takiego w panterke nie widzialam co by mi przypadlo do gustu |
|
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
Stelios dodatki masz prześwietne
|
|
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
mini zara, ale kupiona na allegro, chyba coś ok 20zł, ale już sama nie pamiętam
![]() Cytat:
dziękuję za takie miłę komentarze
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Panterka ogólnie jest kontrowersyjna, także nie dziwi nic, że jedym się podoba, innym nie. Akurat ja nie lubię tego motywu, pierwszy raz spotkałam się z nim na rajstopach, dlatego Stellios lekko mnie zszokowała. Podziwiam za odwagę, bo ja bym nie wyszła w takich rajtach nawet w nocy.
Przy okazji robienia zdjęć do sukienkowego wątku załączam i tutaj:
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
z Twoich propozycji Anies5 tylko ostatni zestaw mi pasuje.
|
|
|
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale zdziwilo mnie trochę, że jest prawie w każdym zestawie. Panterka najbardziej kontrowersyjna z czerwonymi szpilkami.
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
tylko , że przy tej srebrnej torbie, to niebieskie serduszko wygląda fatalnie.
|
|
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
anies zapomnialam wczesniej zapytac o ta spodnice i sobie wlasnie przypomnialam
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1170011762 skad i za ile ? jest przeswietna!
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
anies bardzo fajna ta sukienka bombka, bardziej podoba mi się zestaw z brązowymi dodatkami, bo te białe piptoły jakoś nie przypadły mi do gustu. Ślicznie wyglądasz w tej sukience "kamaje"
|
|
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
anies5 zakochalam sie w dwóch pierwszych zestawach!!! szczegolnie w drugim.....chetnie bym sobie go przywlaszczyla, bo pasuje mi on i odppowiada w 100% (jak bedziesz chciala sie pozbyc tego wszystkiego to daj znac
Podoba mi sie tez zestaw z tunika od Sabci...sliczny ![]() W ogole to jakies 90% Twoich zestawow chetnie bym wziela dla siebie
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje :
co Wy na to ? . .
|
|
|
|
#1310 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
bloondyna jak dla mnie legginsy + podwiniete spodnie wygladaja fatalnie
2 fajny
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. . ??
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Raczkowanie
|
Odważę się chyba tu coś wkleić. To będzie mój pierwszy raz i aż się boję
ponieważ:
![]() Kopia DSC03856.JPG |
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
aaa... to zdjęcie rzeczywiście wyszło malutkieee...
Mam nadzieję, że z czasem nabiorę wprawy
|
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
bloondyna z miniowka czy sukienko-tunika bedzie zdecydowanie lepiej
|
|
|
|
#1316 |
|
BAN stały
|
Zdjecie faktycznie malutkie, perły sa ok
Fajnie wygladasz w rurkach, zestaw mi sie podoba
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Anies - boskie zestawy!
|
|
|
|
#1318 |
|
Rozeznanie
|
kaloinait wiesz w polsce calkiem inaczej sie ubiera ja pamietam jak bylka jak ja wrocialm do Polski z ciuchami ze stanow to mama sie smiala gdzie ja w tym wyjde ja chodzilam sie nie przejmowalam a wszystko z niej wiecej roczny opoznieniem u nasn jest albo poprostu sie u nas nie przyjmuje ten zestaw w stanach luz normalny nawet na zkupy u nas w polsce fakt chyba za duzo zlota wiec w sumie to roznice sa bardzo duze w stylu
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
stellios, panterkowe getry wygladaja na Twoich szczuplych nogach po prostu swietnie! Ja, niestety, moge sobie pozwolic tylko na jednolicie czarne... Zazdroszcze figury modelki!
Jak najbardziej pasuja one z szaroscia, taki subtelny kontrast temperatur koloru, sprawia ze calosc nie wyglada monotonnie... ![]() Ponawiam pytanie, skad ta sweterkowata sukienka? Jest fantastyczna! ![]() anies5, Twoje zestawy sa dosc odwazne. Laczysz wiele oryginalnych rzeczy sa soba, kazda z osobna wyglada fenomenalnie. Najbardziej przypadl mi do gustu zestaw z wzorzysta sukienka, czarnymi rajstopami i bialymi pantofelkami - najbardziej stylowo, gustownie i ze smakiem. Patrzac na pozostale zestawy mam uczucie jakiegos lekkiego przesytu, moze wystarczy po prostu zrezygnowac z jednego elementu? Np. ze spodni spod tej czarnej sukienki? Less is more ![]() bloondyno, ze wszystkich zestawien, najbardziej spodobal mi sie ten z torba. Co prawda nie wiele widac, przez zla jakosc zdjec, ale ogolne wrazenie jest pozytywne. Polaczenie legginsow z rybaczkami? Hm... Lepiej z czegos tu zrezygnowac. Albo jedno albo drugie moim zdaniem Tak poza tym to witam na modnym forum, dotychczas wypowiadalam sie na kosmetycznych, makijazowych i biochemicznych, ale juz czuje, ze to forum zaczne stale odwiedzac. Wspaniale zrodlo inspiracji! ![]() vanillo___ wszystko super, gdyby nie ten goly brzuch
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie wkleje tu swoich fotek, bo ja lubie taka smieciowa mode troche :O I uwielbiam kolorowe rzeczy, a tu jak zauwazylam malo kto je lubi :O AaaAaaAaa...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

"

Zawstydzasz mnie tymi komplementami 
Nie potrfaie w takich chodzic i stopy szybko sie mecza ... nie cche sie torturowac
Moze dziwnie bym sie czuła w panterkowych rajstopach w dzien, ale do klubu je zakladam i dobrze sie czuje

. .